OOTD - floral kimono + jak nosit kimono

by - 09 srpna

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

na Facebooku jsem se vás ptala, co říkáte na trend nošení kimon a diskuze z toho byla docela zajímavá a ohlasy různé, až jsem se bála si to kimono vzít, jestli to nebude vypadat jako župan :). Nakonec se vám ale musím přiznat, že jsem si tento outfit přímo zamilovala! Podle mého názoru je to skvělý, nejen letní, kousek. Bezvadný je zvláště pro ty z vás, které v létě rády nosíte krátké šortky, ale nejste si tak zcela jisté svým pozadím. Kimono totiž krásně zadeček i boky překryje, zvláště pokud zvolíte maličko delší. Zároveň je z velmi tenkého a vzdušného materiálu, takže nemusíte mít obavy, že by vás hřálo jako kardigan. A naopak si myslím, že na podzim s trikem nebo roláčkem, bude také skvělé! Ačkoliv jsem tedy byla zpočátku skeptická, nyní jsem moc ráda, že kimono ve svém šatníku mám a že do něj lehce zapadlo.
A jaké jsou mé tipy na outfity s kimonem? V létě se mi nejvíce líbí s šortkami tak, jak to vidíte právě dnes. Jednoduché tílko, nějaké náhrdelník, balerínky nebo žabky a je to. Pokud nejste na džínovinu a výrazné náhrdelníky, zvolte klidně kalhoty v 3/4 délce a místo náhrdelníku přidejte třeba výraznější rtěnku v barvě květů kimona. Když je chladněji, preferuji verzi s černými slimkami a klasickými lodičkami, v takové kombinaci je kimono elegantním kouskem a rozhodně to nevypadá, že byste právě vylezli z koupelny. V kombinacích ale můžete popustit uzdu fantazii a vzít si pod kimono třeba kratší jednobarevné šaty nebo doplnit legínami a delším tričkem. Možná neobvyklé kombinace, které by vás nenapadly jsou kimono přes plavky na pláž nebo ke kalhotám do zvonu, obojí vypadá skvostně!
 
A mě by dnes více než kdy jindy zajímalo, zda vás trend kimon chytl, líbí se vám nebo to není nic pro vás?!


 
 
 
brýle - Glassesshop
náhrdelník - Yesstyle
tílko - HM
šortky - New Yorker (asi dva roky zpět)
kabelka - Persunmall (bohužel už ji tam nemají)
kimono - Choies vel. S
balerínky - vietnamci
nehty - Rimmel 60s Rita Ora Breakfest in bed
rtěnka - Maybelline Lust for bluch Color whisper
oči - Milani Brow fix brow kit
vlasy - žehlička :)
 










 
Mějte fajn víkend a zítra si dáme video, na které se dle ohlasů těšíte a bude o výrazných náhrdelnících a o jeden si rovnou i zasoutěžíme :)!
 

You May Also Like

134 komentářů

  1. to je určitě jeden z mých nejoblíbenějších outfitů :) moc moc ti to sluší :) a ta rtěnka (balzámek) je super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky a super článek

    Miroslav L. by FB

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda :) A moc se mi tu líbí tvoje barva vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit je moc hezky, ale ten make-up :O NADHERA! Si kocka Peto
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné! Moc Ti to sluší Peti, úplně záříš :-)
    Petra

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle je na jedničku s deseti hvězdičkami ! Opravdu skvěle sladěné kousky, kimono super ! A navíc jen záříš :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nikdy by mě nenapadlo, že kimono může vypadat takhle krásně! Opravdu ti to moc sluši Peťo :)


    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Nevěřila bych, že to bude tak krásně a žensky vypadat k šortkám. Opravdu zajímavý kousek do šatníku, který rozhodně zpestří. Kombinace s náhrdelníkem v barvách, a se šortkami opravdu nápaditá a pěkná. Palec naoru, jsi šikula, máš vkus.

    OdpovědětVymazat
  9. Peti vypadá to skvěle, ale přiznám se, že ze všeho nejvíc mě upoutal tvůj obličej - ty oči, nádhera :) Kimona se mi líbí, ale žádné jsem si do šatníku nepořídila... Romča

    OdpovědětVymazat
  10. OMG tak tohle kimono bych si na sebe nikdy nevzala....působí to strašně kýčovitě a ty třásně jsou šílený. Velká kabela se k tomu vůbec nehodí, bohužel. Ty šortky je třeba posadit trochu níže, aby se Ti nezařezávaly... to není hezký pohled. Pokud nejdou kvůli velikosti posadit níže, tak odložit a už nebrat.

    Make-up moc pěkný, přirozený a mladistvý, vlasy super, chválím uvolněný účes!
    Btw ty drdoly a tmavé rtěnky co jindy nosíš Tě dělají o hodně starší... ale to jistě víš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty šortky jsou high waisted, tedy do pasu, takže je nesmysl je dávat níže a nikde se mi nezařezávají

      Vymazat
    2. Je úžasný, jak se vždycky najde někdo, kdo si musí hodit jedovatou slinu:) Jen hádám proč? Že by závist, že dotyčná nevypadá tak dobře? Kimono, šortky, náhrdelník, vlasy, líčení, všechno krásně sladěný a super!

      Vymazat
    3. Já tedy souhlasím s Anonymem ohledně šortek. Možná se ti Peti nezařezávají pocitově, ale na pohled to tak vypadá. Taky se mi nelíbí jak se ti krčí tričko. Do vysokých kraťasů podle mě líp vypadá tričko obtáhlé. Ale úplně nejvíc by se mi líbily klasické kraťásky s tričkem pres ně.
      A opravdu mě fascinují komentáře tipu, že pokud někdo jen slepě nepřikyvuje jak je Peťa dokonalá, tak automaticky háže jedovatou slinu.
      Je to přece jen o napsání názoru, protože každý detaily vidí jinak :) Já bych třeba za takové komentáře byla stejně rada a možná o kousek radši než o 200 komentářů jak mi to strašně sluší a ze je to dokonalý. Jasně, ze to Peti sluší, ale to neznamená, ze některé detaily by nemohli být lépe/jinak. Člověk se pořád učí a zdokonaluje :) Nebo by podle mě měl.

      Vymazat
    4. Oni se mi skutečně nezařezávají ani pocitově ani jinak, vždyt i na fotce je vidět, že kolem nohy dole je místo. Tady přece nejde o slušnou a konstruktivní kritiku, ale o jedovaté anonymní komentáře, kteří mají potřebu hledat a vypichovat si detaily, které by mohli vytknout. Proti tomu, že se někomu něco nelíbí, udělal by to jinak, ideálně navrhnout jak lépe, tady přece nikdo nic nemá. Mě ovšem fascinuje, že někomu přijde naprosto v pořádku, jaké komentáře mi chodí občas. Je vidět, že takový člověk postrádá empatii a věřím, že kdyby byl v mé kůži a musel si podobné věci číst několikrát denně, názor by hodně rychle změnil. Tady je v poslední době děsně moderní říkat, že kdo nechválí, nemůže přispět, to přece vůbec není pravda, tady jde jen o to vyjádřit svůj názor slušně a tak, aby nikoho neurážel. Bohužel, někteří lidé jsou opravdu burani a chybí jim sociální inteligence a nezvládají to, nebo to dělají naschvál aby ublížili, k čemuž se spíše přikláním já. A já osobně jsem ráda za každý slušně vyjádřený názor. Ono totiž ti rádoby kritici často neumí svůj názor napsat slušně a pak když jim to někdo napíše, tak se začnou ohánět tím, že kdo nechválí, tak buď hned závidí nebo nemůže vyjádřit názor. Pokud někdo nepozná rozdíl mezi kritikou a urážkou, je mi líto, ale at se jde opravdu vybíjet jinam. A poslední věc, to, že někdo napíše kritiku neznamená, že já nebo kdokoliv jiný s tím musí souhlasit, lidé mají různé názory. Ale tady, když se s kritikem hned nesouhlasí, tak tu kritiku neumím přijmout. O tom to ale není, snad nemusím opakovat, že 100 lidí, 100 názorů, ale hlavně slušně a s úctou a tolerancí k druhému a to tady často chybí! Ale to se pořád opakuji a někdo to prostě pochopit nechce.....

      Vymazat
    5. Ono se v těch komentářích dá těžko vyznat jestli ten člověk opravdu jen schválně kritizuje nebo kritizuje proto, aby pomohl :) A bohužel, když k těm větám člověk nemůže přiřadit tón hlasu a výraz tváře, tak je to prostě na pytel.
      Musíš Peti také brát, že ty čteš opravdu každý komentář, takže máš srovnání, jak je který napsaný. Člověk, který komentáře nečte nebo čte málo, neví co ti kdo píše a jak často se opakují ti stejní lidé. Vím, že se občas holky pozastavujete nad tím, jak vám někdo opakovaně vypisuje hnusy. To ale běžný člověk nevidí.
      K tomu komentáři nade mnou jsem se přidala jen proto, že jsem si holt těch šortek všimla, že mi celkově nějak nesedí a v rychlosti jsem projela prvních pár komentářů jestli si toho taky někdo všiml. Nijak jsem komentář nepitvala, jak moc útočně je napsaný. Ale docela často jsem si všimla, že i u normálního komentáře se hned najde někdo, kdo má potřebu se blogerky zastávat. Tak jsem napsala co jsem napsala, ale bylo to myšleno všeobecně a ne přímo na tenhle komentář.
      Já bych třeba neřekla, že blogerky neumí přijmout kritiku, spíš je člověk s tím jak věc udělal opravdu spokojený a jen na základě jednoho, dvou komentářů přece nebude hned názor měnit. To třeba přijde časem (beru to podle sebe - to, že se mi líbí teď jak si upravuju obočí, neznamená, že se mi to bude líbit za půl roku. Za půl roku si budu ťukat na čelo, co jsem si proboha myslela :D). A my čtenářky se holt díváme na věc zvenku a tak máme jiný pohled než člověk, který tu danou věc tvoří. A já se holt dívám kriticky a mám ráda, když se blogerka někam posunuje, jinak se mi to okouká :) (opět psáno všeobecně).
      Nemám potřebu u každého příspěvku vypisovat jak je to krásný nebo naopak jak je to hrozný. Příspěvek přečtu a když je něco co mě opravdu zaujme (kladně nebo záporně) tak to napíšu.
      Píšu to všeobecně, protože mi přijde, že jako blogerky reagujete dost podobně.

      Vymazat
    6. Ono ale těžko cokoliv globalizovat, asi to ani nemá cenu :) Prostě co člověk to názor a to vlastně i to, co koho urazí nebo ne, takže asi konec a peace :))

      Mimo mísu: Já pořád koho mi připomínáš! A teď mi došlo - Jennu z Pretty little liars :))

      Vymazat
    7. Ja s tebou uplne souhlasim, kolikrat psany projev vyzni opravdu jinak. Ja treba take obcas neco napisu a vyzni to jinak nez jsem to myslela :). Jinak s tebou uplne souhlasim a je dobre pokud se blogerka nekam posouva a v tom prave hodne pomahaji ctenari a ta konstruktivni kritika. Jenze ta hranice je opravdu tenka a u kazdeho asi jina. Ja jsem docela citlivy clovek a vzdycky premyslim, jak kritiku napsat tak, aby autorce i mne neco dala a neurazela. Take mas pravdu, ze ja kdyz ctu plno hnusu, ktery treba musim odfiltrovat (obcas mi i neco proklouzne), tak uz to asi vidim jinak :). Kazdopadne ti za komentare moc dekuji a take za prijemnou diskuzi :)!

      Vymazat
  11. Za mě osobně palec nahoru :). Bohužel ale já mám špatnou zkušenost s nošením dlouhých kardiganů, jakmile jsem si ho vzala do školy, většina kluků se mi začla posmívat, že si beru do školy župan, přesně jak říkáš. To mě od jeho nošení odradilo, ale teď si říkám, že jsem se na ně měla vykašlat, sami modě nerozumí, jejich styl bylo obyč triko a obnošené džíny :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marťo, to věřím, že ve škole je tohle horší, kor když každý druhý má jen mikinu a džíny....tak snad sebereš odvahu :).

      Vymazat
    2. Snad ano :) od té doby co sleduji tvá videa tak trochu vycházím z davu, například jen když si vezmu svítivě růžovou rtěnku, i to je pro někoho asi moc :D.

      Vymazat
  12. Peti, moc ti to sluší, nejen outfit, ale i líčení, prostě pecka! :) Tenhle kimonový trend se mi líbí, ale sama si žádné kimono asi pořídi nehodlám.

    Můj nový blog: http://nellyparsley.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Líbí se mi na tobě nejvíc když máš vyžehlené vlasy :))) Tohle ti mega moc sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Petra, vyzeras uzasne :-) Ja zijem v Irsku a tu to nosi kazda jedna mlada Irka.Ak tu nieco nove dorazi tak to ma o tyzden kazda jedna.A stale ak niekoho vidim krutim hlavou ako si to vobec na seba mozu dat.Ale ako teraz vidim je to vsetko o tom ako to zladis.Nieco by sa mali tie Irky is teba priucit :-) Si super.....Maja

    OdpovědětVymazat
  15. Nejkrásnější outfit posledních dnů/týdnů tady! A taky úžasný vlasy dneska nebo nevím, proč mi dnes připadáš ještě hezčí :).

    OdpovědětVymazat
  16. Prestan s tymi samoopalovakmi, prosim ta, si oranzova ako pomaranc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by chtělo přenastavit barvy na monitoru ;)

      Vymazat
    2. Prý konstruktivní kritiku schvaluješ. Píši slušně a s úctou. Barvy nejsou nekvalitním monitorem, spíš nastavením u foťáku. Kůže je opravdu oranžovější, je to vidět na detailu ruky u kloubů. Tohle se Ti ale nehodí, neb to nepochlebuje, pouze vytýká, i když slušně. Tak si to aspoň přečti a něco s tím dělej. Vše je psáno slušně, kdyžtak přečti znovu:)...
      Terka

      Vymazat
  17. Moc ti to sluší, zajímavá kombinace :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Super outfit. Musím říct, že se mi toto kimono neskutečně líbí. I tvá kombinace s kraťasy je bezvadná. Sluší ti to. Kdyby už nebylo pomalu konec léta, tak bych si nějaké taky pořídila, ale takto to nechám asi na přes rok :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  19. Takhle jak jsi to zkombinovala je to prostě perfektní a budu se opakovat, ale vypadáš neustále líp a líp, mladší a svěží, je to neuvěřitelné (nebo že by nějaký skvělý krém či makeup který tajíš?) :))))

    OdpovědětVymazat
  20. Na těchto fotkách mi připadáš taková svěží :) nevím jestli je to opálením nebo použitými barvami, ale opravdu ti to moc sluší a vypadáš mnohem mladší :)

    OdpovědětVymazat
  21. Waw, Peťo jsi božská!
    Tento outfit byl nejkrásnější!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Petro moc ti to sluší! Aby si Míra pořídil zbrojní pas.

    Lucka K.

    OdpovědětVymazat
  23. Tedy Péťo, ty jen záříš! Moc ti to sluší a outfit vypadá skvěle a pohodlně :) Trend kimon se mi moc líbí, ale musí se umět dobře zkombinovat, což jsi splnila na jedničku! Super :)

    OdpovědětVymazat
  24. Sluší ti to a ještě k tomu máš manžela, který ti dělá super fotky :) klidně by jsi mohla začít nahrávat fotky na Lookbook, to by Američanky čučely, jakou mají v Česku konkurenci! =)

    OdpovědětVymazat
  25. Tak za me kimona urcite ano,a uplne nejvic takhle s kratasky a tilkem ale bojim se ze na me bude vypadat prave jako stan,na tve stihle postave je takove etericke a vzdusne

    OdpovědětVymazat
  26. NÁDHERNÉ! fakt super,rovné vlasy sa ti neskutočne hodia,ten náhrdelník som si chcela kúpiť,škoda len že je to český e-shop (nerada objednávam zo zahraničia).Ale tým rúžom si ma fakt inšpirovala,pri najbližšej návšteve v drogerke sa po ňom pozriem :-) Ak teda bude k zohnaniu :-D

    OdpovědětVymazat
  27. Super barva na vlasy... můžu se zeptat co je to za odstín? Díky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žádná, nebarvím si vlasy a děkuji

      Vymazat
    2. Peti, ale pár mesiacov dozadu si si davala preliv, to už máš vymyté? Lebo skutočne máš na týchto fotkách úžasnú farbu vlasov.

      Vymazat
  28. Podle mě je to velmi zajímaví kousek až jsem začala uvažovat, že si také nějaké pořídím. Jinak vážně ti to moc sluší. Lenka P.

    OdpovědětVymazat
  29. Moc pěkné,takové mladistvé,lehké,letní,prostě bomba!Taky bych tak šla,mít to kimono(asi se po nějakém poohlídnu),hezky to osvěží zdánlivě jednoduchý každodenní outfit.Já bych se toho nebála,když se to správně nakombinuje výsledek je super a líbí se mi na tom ležérnost!A ten náhrdelník je boží,díky škále barev je opravdu multifunkční a hodí se ke všem barvám-dobrá volba!A Peti tento styl líeny a úpravy vlasů a i oblečení ti stejně sluší nejvíc,leckterá šestnácka by vedla tebe zapadla!Přeji pěkný zbytek víkendu i léta;-)Nika

    OdpovědětVymazat
  30. Outfit se mi líbí moc. Podobné kimono jsem viděla v HM a uvažovala jsem o jeho koupi, chtěla jsem ho nosit právě i přes plavky.
    Také váhám nad koupí toho náhrdelníku, moc se mi líbí, už to odkládám asi 3. týden :) Jen jsem si nebyla jistá, jestli to na mně nebude až moc výrazné, ale je nádherný. Mám drobnou postavu jako ty, jen jsem asi o 12 cm vyšší.
    Můžu se také zeptat, kdy budou naskladněny paletky Sleek Arabian Nights? Ráda bych si ji koupila. Díky Lenka

    OdpovědětVymazat
  31. kimona se mi moc líbí, určitě si nějaké co nejdřív taky pořídím:)
    BIODERMA GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  32. Moc hezké :) Srašně ti to tady sluší :) trend kimon se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  33. Sluší ti to fakt hodně!! kimono v kombinaci s tím náhrdelníkem vypadá božsky a vlasy máš taky krásné. Máš clip in nebo to jsou všechno tvoje vlasy?

    OdpovědětVymazat
  34. Kimona sa mi veľmi páčia a veľmi lutujem , že som v Rusku v žiadnom obchode na nich nenatrafila. Na tebe ale s touto kombináciou vyzerajú super, dokonca sa to asi stáva mojim obľúbeným OOTD od teba. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ty jsi kočka! Super letní barvičky a krásně ti to ladí všechno dohromady! Za mě palec nahoru ;)

    MyFitBook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Tak to je bomba! :) Strašně ti to sluší , a líbí se mi na tobě takové jemné líčení :) palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Nádherné kimono, moc se mi tenhle kousek oblečení líbí, a ty s třásněmi ještě víc. Sama ještě žádné nemám i když jsem si jich už pár zkoušela, většinou mi nevyhovovala délka. Často nosím takové ty lehké "přehozy", říkám jim hábity :), které zakryjí silné ruce a přitom se v nich člověk v létě neupeče.
    PS: věděla jsem že ten mint Rita Ora lak bude vypadat na nehtech úžasně, teď už mu neodolám!
    Měj se !

    OdpovědětVymazat
  38. Tak tu Peti vyzeráš naozaj luxusne! :O Už dlho ma žiadny outfit nenadchol tak ako tento. A make-up je úžasný, osobne si myslím, že takýto štýl líčenia ti najviac pristane- bledoružové/ nude pery a tmavšie oči k tomu. Fakt bomba!

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Peťo,
    tohle je jeden z těch outfitů, který ti dokonale sluší. Působí uvolněně a nenuceně a taky je vidět, že je pohodlný a ty jsi spokojená. Make up skvělý, především nádherná rtěnka, která podtrhuje tvoje bílé zuby! A myslím si, že přesně takhle upravené vlasy ti sluší nejvíc ze všech účesů. Tenhle účes "právě jsem vstala" (:D) sluší většině holkám nejvíc a osobně se v něm taky asi cítím nejlíp, pokud zrovna teda nemám vlasy jak od oleje :D A líbí se mi, jak se dokážeš v každém příspěvku změnit a pokaždé vypadat jinak, za to tě obdivuji :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahojky Péťo,

    V tom kimonu ti to moc sluší za mě dávám palec nahoru,pěkně jsi to jako vždy sladila k sobě :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Peti,nevedela by si mi poradiť nejakú kriklavo ružovú "rtěnku" z drogerie? Mám Color Whisper ale chcela by som vyskúšať aj niečo iné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja bych doporucila 20 Rimmel Kate Moss, 205 Astor nebo 03 a 04 long lasting Dermacol, vsechny jsou nadherne! :)

      Vymazat
    2. Ďakujem moc! :-)

      Vymazat
  42. Super outfit :) Jednoduchý základ (džínovina + bílá) a k tomu spousta barev na kimonu a náhrdelníku. Moc hezky nakombinované.

    OdpovědětVymazat
  43. ta rtěnka ti strašně sluší!!

    OdpovědětVymazat
  44. Ja sem moc komentare nepisu, sleduju spis jen tvoje videa na youtube, ale presne takhle si predstavuju, ted nevim jak to napsat, aby sis to nevzala spatne, vim kolik ti je z videii a na svuj vek nevypadas, tak to vubec nemyslim, ale takhle si proste predstavuju "byvalou modelku", co procestovala svet a je proste stylova ikdyz ji je pres 30 a dokaze se nosit jako krasna dvacetileta holka.
    Ja uz tu psala jednou o tom, jak mas super nohy, tak to sem napisu znova :D mas super nohy a to byl myslim muj prvni kemntar tady, o tvych super nohach a super postave.
    Jsi muj vzor vypadat takhle v tvem veku, ted se mi to keca je mi 23 a mam 50kg (ale vydrenych cvicenim a jidelnickem!:D), ale jses proste super :)
    Karolina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mi to nedá, všude jsou komentáře o Petiným věku, jí snad není 25? :D Vím, že je to nevhodná otázka, ale může mi někdo prozradit, kolik Peti teda je?

      Vymazat
  45. Tak v takomto outfite by som sa za tebou aj na ulici otočila :) Kimono a náhrdelník sú úplne úžasné!

    OdpovědětVymazat
  46. moc ti to sluší :) mně se kimona líbí a to tvoje moc hezky ladí s náhrdelníkem :)

    OdpovědětVymazat
  47. Mě kimona neberou, ale tobě to moc sluší! :) a jak jsi ted pres léto opalenejsi tak mám pocit, ze vypadas mladsi! :)

    OdpovědětVymazat
  48. si riadna kočica :D vazne ti to pristane, super, dufam ze tak budem o 10rokov vyzerat ;) len tak dalej

    OdpovědětVymazat
  49. Páni Peti, tu vyzeráš na zjedenie, outfit, vlasy aj make-up. Proste nádherná. Takýto make-up ti pristane najviac. :)))

    OdpovědětVymazat
  50. Moc ti to sluší, ostatně jako vždy :) Kimono se mi na tobě moc líbí a nechápu ty rýpavé poznámky, že kdesi cosi a všimnou si každého detailu. Jsi moc krásná a těším se na další outfit.
    Přeju ti krásný den!

    OdpovědětVymazat
  51. nevím teda jak to děláš, ale přijdeš mi čím dál víc pěknější :) to líčení na těchto fotkách se mi moc líbí :) a jak jsi zkombinovala to kimono - super ;) Romča

    OdpovědětVymazat
  52. Krása! Jen pro mě by bylo lepší delší kimono bez třásní. :) ale krásně jsi to sladila! :))

    OdpovědětVymazat
  53. Tak opet super super super!!! Kez by clovek takhle stylovych a napadite oblecenych lidi potkaval v Cr vic! Vypadas jako panenka a netipla bych Ti vic nez 25 let. Jsi fakt krasna.
    Petro, jenom me obcas zamrzi, ze neodpovidas na dotazy.. Ale chapu, ze toho mas vazne moc a obdivuju, ze opravdu pridavas posty temer denne. Moc za to dekuju!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc dekuji, ja se snazim,ale neni v mych silach vyridit vse, to bych nemohla spat. Snazim se hlavne pod novymi clanky vse zodpovedet, k tem starsim se nestiham moc vracet, na youtube se komentuje i k te nejstarsim videim, takze to se vubec neda. Pokud je neco akutniho, tak nejlepe na mail :). Moc dekuji za pochopeni.

      Vymazat
    2. Ja Te naprosto chapu! To byl jen takovy "povzdech"... :-) Clovek totiz zblbne a na zaklade videi, fotek a Tveho mileho prirozeneho vystupovani se zacne citit pomalu jako Tvoje kamoska a pak se divi, ze nemas cas na nezavaznou konverzaci! :-D
      Lucka

      Vymazat
    3. Naprostý souhlas:-) Cítím se taky jako Tvá kámoška, ale vlastně Tě ani neznám... komentáře moc nepíšu! Neumím se totiž vyjadřovat, ale tenhle komentář naprosto vystihuje to, co jsem chtěla říct:-)

      Vymazat
  54. Kimona se mi vždy líbila, ale začínám být na ně docela alegická. Všude je neskutečně "překimonováno" a pro mně je tím pádem tato móda jednoduše out. Těším se na outfit, který bude trochu víc inspirativní. Tentokrát je to spíše "toto už opravdu nenoste" :-(

    OdpovědětVymazat
  55. To "kimono" se mi teda nelíbí. Nicméně je to věc vkusu že.

    OdpovědětVymazat
  56. Že by nás nenapadlo zkombinovat kimono s plavkami? - tak to bylo právě úplně první co mě napadlo, když jsem viděla pohled zezadu, jen kimono a holé nohy.
    Že na pláž, k vodě skvělý nápad.
    Takhle ve městě, zepředu celkem hezké ale zezadu mi to opravdu připomíná spíše model k vodě (když máš vidět jen holé nohy).
    OVŠEM BRÝLE SUPER. Tyto se mi líbí snad nejvíce ze všech.

    OdpovědětVymazat
  57. zdravím Petři, moc Vám to slušííííí...velká kočka ♥

    OdpovědětVymazat
  58. Mně se ze všeho nejvíc líbí to líčení! Ale celkově to nemá chybu :).

    OdpovědětVymazat
  59. Krásně ti vynikají oči, make up perfektní a celkově se mi to velmi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  60. Peti, tak tu ti to neskutočne pristane... :) vyzeráš veľmi sexy... :)

    OdpovědětVymazat
  61. Fuuuha to kimono si paradne skombinovala, ani by ma to tak nenapadlo dat dokopy a tvoj prirodzeny look nema chybicku co sa tyka make upu aj vlasov. Super! 34 rokov? Zdaleka nevyzeras ani na 30. Wau! Je to tou kozmetikou, starostlivostou o plet alebo genmi?

    OdpovědětVymazat
  62. já mám kimona ráda, to tvé je moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ta kabelka je totalni fejk Celine, skoda...

    OdpovědětVymazat
  64. Je to nadhera. Hrozne se mi libi kombinace tech mnoha barev a cerne! Je to supr komplet a slusi ti to.

    OdpovědětVymazat
  65. Ja bych z toho odstrihala ty snurky :D ale slusi ti to-cela zaris :)

    OdpovědětVymazat
  66. waau :) krásny make-up máš, aj ten outfit je super! :) Takto sa môžeš líčiť aj častejšie :)

    OdpovědětVymazat
  67. Já jsem si teda vždycky myslela, že kimono vypadá jinak, ale co :) Každopádně trend netrend moc s mi líbí a tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  68. Wow, tak to je boží outfit!!! ♥ Moc ti to sluší! :) To kimono je super!!! ;)

    OdpovědětVymazat
  69. doteraz som sledovala iba videá z youtube a tipovala tak 20+- rokov a..vau! fakt..nenachádzam slov aká si krásna žena! asi som sa zamilovala do tvojich vlasov a úsmevu O:) a kimono je super ale zatiaľ mi nápad s kúpou ľudia kritizovali takže som aj stratila odvahu si ho kúpiť :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc dekuji a doufam, ze nakonec seberes odvahun ja se taky bala,ale nakonec je to super kousek :)

      Vymazat
  70. Kimono je super a sluší ti! Já si plánuji nějaké ušít a chci ho nosit na dovolené přes plavky. :)

    OdpovědětVymazat
  71. Moc pěkné, je až neuvěřitelné, jak Ti všechno sluší!! :) Na první fotce máš výborný výraz. :)

    OdpovědětVymazat
  72. Mě se nelíbí akorát ty třásně, ale to je věc vkusu :) Jinak se mi to líbí moc, strašně ti to sluší :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  73. Ač se mi kimono vůbec nelíbí a sama bych ho nekoupila, tak na tobě Peti vypadá perfektně!!! Líbí se mi, jak máš vše vždy perfektně sladěné do nejmenších detailů😊😊

    OdpovědětVymazat
  74. pane boze, nechcem, aby to znelo, ze sa ti pcham do zadku, ale tu si taka nadherna, ze keby som ta zbadala na ulici mam sanku dole !...

    OdpovědětVymazat
  75. Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  76. Škoda, že od čtvrtka nejdou blogerky.cz. Sleduji tvé příspěvky hlavně z jejich hlavní stránky a teď ta stránka přestala fungovat :( :(

    OdpovědětVymazat
  77. Peti krása!!:) mohla bych se te na něco prosím zeptat?mám oproti dolnímu rtu ten horní o hodně menší.... Myslím,ze snad nejsem jediná?znas nějaký trik který by mi horní ret zvětšil?popř. Jak si dávat rtenku?:) díky moc:**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc a co se tyka dotazu, ja to mam take. Nedelam s tim vetsinou nic, ale reseni jsou dve, bud zmensit trosku ret spodni, coz delam ja, ze ho obtahuji konturkou uvnitr nebo zvetsit ret horni. Nanes nad konturu horniho rtu svetly korektor nebo trochu rozjasnovace nad horni ret. Obtahni konturu po vnejsi hranici rtu a vyber svetlou a lesklejsi barvu na rty :). melo by to fungovat.

      Vymazat
  78. Moc vam vsem dekuji za krasne ohlasy, bohuzel asi nestihnu zareagovat jednotliveji,ale moc me tesi, ze se vam kimono v teto kombinaci nakonec take libi :).

    OdpovědětVymazat
  79. Jsi hrozně krásná Petro! :) Takovýto ležérní styl ti sluší a vypadáš v něm mladě, jako dvacítka :) Lehké líčení, ne příliš "vystajlované" vlasy, barevně to ladí dokonale, je tam tolika barev a přitom to je utlumené bílou a krémovými barvami. Top!

    OdpovědětVymazat
  80. Wow tak toto je asi tvoj najkrajší look, aký som kedy na tvojom blogu videla! :) Líčenie je krásne prirodzené (ten rúž musím mať! :D), vyblednuté a rozpustené vlásky ti pristanú úplne najviac..tým drdolom a tmavým rúžom by som sa vyhýbala..a outfit je tiež kársny a svieži..kimono a náhrdelník sú veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  81. Peťulo, tak tady jsi neskutečná kočka! Úplně čučím! Jsi čím dál mladší a hezčí!! :)))

    myworldbykate.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Káťou, vypadáš na míň než ti je..

      Vymazat
  82. To líčení je úplně top.. poslední dobou máš dokonalí make up ;)

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Péťo, naprosto nááádherný outfit! Jsi v něm tak překrásná, že se mi až zatajil dech (a to nejsem na holky:). Mohla bys, prosím prosím, udělat tutorial o tomhle kouřovém líčení? Protože ty oči- to je prostě bomba a v kombinaci s opálenou pletí to vypadá tak krásně, svěže..Tak budu doufat, že nám uděláš radost a natočíš video, abychom se i my, tvoje čtenářky, mohly takhle krásně nalíčit. Děkuju za super příspěvek a přeju ti krásný den, Eva

    OdpovědětVymazat
  84. Nádherné fotky, tady Ti to sluší nějak moc, ještě víc, než kdy jindy :). Tohle kimono je krásný, líbí se mi! Lak na nehtech je skvělý
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Péťo! Tak tohle kimono mě naprosto překvapilo. Je to paráda! Chtěla bych poprosit, zda bys neudělala video na sluneční brýle - mám pitomý tvar obličeje (na spáncích zúžený, tváře širší) a vybrat brýle je nadlidský výkon. Díky, Andy :-)

    OdpovědětVymazat
  86. Kimona se mi vždy líbily jako styl dívek z východu, jsem ráda, že se tento zajímavý trend dostal až k nám. Já osobně bych si na něho netroufla, ale to je mojí konzervativností, bydlím v malém městěčku:) Zatím na všech blogerkách se mi kimona líbila. Pěkně sladěno, zaujala mě také plážová kobinace jednobarevných plavek a kimona (viděno na jiném blogu). Máš taky úžasné vlasy, dlouhé ropuštěné vlasy se k tomuto outfitu hodí nejvíc! Těším se, co vymyslíš příště :)

    OdpovědětVymazat
  87. Celkově velmi povedené. Moc se mi ta kombinace líbí, včetně make-upu, nehtů, brýlí, vlasů. Koukám, že se hodně pohybuješ v okolí Anděla. Třeba tě někdy potkám. :)

    OdpovědětVymazat
  88. you looks amazin'! I absolutely love your lipstic color.

    OdpovědětVymazat
  89. Krása, krása, krása! :) nic víc netřeba dodávat ... :)

    OdpovědětVymazat
  90. Tady jsou některý komentáře opravdu mimo mísu! Jaký pomeranč? Peťa na fotkách není vůbec oranžová a za další, jak se někdo může zeptat jestli má klipy, když pod každým příspěvkem je napsáno co vždy všechno má!!! Tak se na to neptejte a stačí si přečíst Vlasy - žehlička!! Jak u Maďarů fakt :-( Jinak Ti to Peťo moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  91. Nadherny outfit. Jsi opalena, ze? Hrozne Ti to slusi :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  92. Nádherné :O jeden z nejhezčích outfitů a make-up taky krása! Moc ti to tu sluší Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  93. Sluší ti to, jen mě osobně se nelíbí ty třásně. Máš krásnou barvu vlasů..

    OdpovědětVymazat
  94. Tak tohle ti sluší teda náramně. Vypadá to naprosto božsky. A opálení tomu dodalo ten správný šmrnc, nebo jak bych to řekla :).

    OdpovědětVymazat
  95. Prosím , co máš na vlasech za přeliv nebo barvu? Moc pěkné..

    OdpovědětVymazat
  96. Chtěla bych se zeptat, jak si zafixovala vlasy aby ti nepadaly nikde do obličeje. Jinak krásný outfit, sluší ti. A rozpuštěné vlasy ti taky sluší :)

    OdpovědětVymazat
  97. Jsi nádherná :O ten makeup je perfektní!! 34? no to běž...!!! nevěřím, tak 24, ok to beru!!

    OdpovědětVymazat
  98. Outfit skvělý, ale tohle přece není žádné kimono:) Japonská kimona vypadají úplně jinak.

    OdpovědětVymazat
  99. Moc krásné fotky a božský outfit! :) Jsi krásná :)

    www.sonastorova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Mate strašné velké zuby a predkus..nesklebte se tolik,neslusi Vám to..a ty sortky se Vám vazné zařezávají a vypadá to nechutné..brrrr

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!