OOTD - hot pink dress & gold

by - 04 srpna

Krásný pondělní večer vám všem,

před zítřejším kosmetickým videem mám pro vás dnes ještě jeden outfit. Tyhle šaty jsem měla na sobě včera a musím říci, že je miluju. Jednak ta barva je naprosto úžasná a potom, moc se mi líbí řešení výstřihu na zádech, i když právě to je docela záludné, protože pak si musíte vzít jedině podprsenku bez ramínek. Šaty jsou tedy, jak vidíte, úplně jednoduché, šifonové. A právě k této nádherné výrazné růžové mám v létě ráda doplňky v barvě kovu. Proto jsem tentokrát zvolila zlatostříbrné lodičky, hodinky i řetízek a zlaté psaníčko. Podle mého názoru je hot pink se zlatou jedna z vůbec nejkrásnějších letních dvojic barev. Moc ráda toto kombo nosím i na nehtech, všechny prsty v hot pink a prostředníček nebo prsteníček zahalený do zlaté.  Co se týká makeupu, tak oči jsem nechala nahé, stejně celý den svítilo, takže jsem měla brýle. Makeup jsem si ale dala, momentálně používám Infallible od Lorealu v odstínu Sable sand a musím vám říci, že ho zbožňuji! Opravdu je jako druhá kůže a možná mi ted sedí ještě lépe než True match, který je mou stálicí již mnoho let. Je opravdu skvělý, nádherně pleť vyhladí, sjednotí a rozzáří a řeknu vám, že vždycky, když si ho dám, tak slyším komplimenty na to, jak mám hezkou pleť. Já jsem si minulý týden koupila ještě jedno balení do zásoby, protože v DM slevové knížce je nyní za 50%, což je super, je to ta za 150 bodů, určitě mrkněte! No a na rtech mám Astorku 205 rose fever, kterou ovšem miluju, to je tak nádherná výrazná růžová! Jestli jste na růžové rtěnky, tak se na ni určitě podívejte, je studená, výrazná a jednoduše ohromná a navíc tento odstín opticky bělí zuby, protože má hodně studený podtón. No a na nehtech samozřejmě Sally Hansen gel lak v odstínu Back to the fuchsia, který ke všemu krásně ladí.
 
A já si ani dnes neodpustím na vás otázku, máte rádi tento odstín růžové a kombinujete růžovou se zlatou rádi, líbí se vám tato dvojka?
 

lodičky a psaníčko - Humanic
šaty - Sheinside (vel. S, trochu jsem si je nechala zúžit a švadlena to bohužel vzala přes prsa víc než jsem chtěla :(, také už je nemohu na stránkách dohledat, ale pokusím se)
brýle - C&A
rtěnka - Astor rose fever 205
lak - Sally Hansen gel lak Back to fuchsia
hodinky - ebay
řetízek - po mamce
zmrzlina - ta nejlepší :)!














 
Krásný večer všem!
 
 

You May Also Like

84 komentářů

  1. Úžasná barva, řekla bych, že tento odstín nejvíc lichotí právě brunetkám :) Moc ti to sluší.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty jsou vážně nádherné a roztomilé, barva tě parádně oživila :))

    OdpovědětVymazat
  3. Úplně boží ! :) moc ti sluší ten drdol !! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :) Peti, jak jsi spokojená s tou rtěnkou, já si ji včera koupila a přijde mi, že se hned smaže :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, tak je to hydratační řada, takže extra výdrž se nedá čekat, po jídle je třeba upravit, ale jinak mi drží dobře. Nedávej pod ni balzám, to když jsem udělala, tak mi taky nevydržela, ale jsou krásně krémové, takže bez balzámu je to akorát a pak drží. Já mám tyhle rtěnky moc ráda, krásná pigmentace.

      Vymazat
    2. Souhlasím, podle mne drží dobře, osvědčilo se mi přidat konturku od Flormaru a rtěnka pak vydrží i lehčí jídlo (samozřejmě ne kachnu s pěti :-))))

      Vymazat
    3. přesně tak, Flormar má skvělé konturky, také je používám

      Vymazat
  5. Nádhera :) moc Ti to sluší, ta kombinace je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  6. outfit je naprosto úžasný, jen jsem si všimla, že jsi šíleně flekatá, to si špatně aplikuješ fake opálení nebo ti takto google "pos*al" fotky? Navíc jsi i celá oranžová jak pomeranč a to mám barvy stáhnuté hodně.. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, já to u sebe nevidím, jen na jedné fotce, tak netuším :)

      Vymazat
    2. I já mám velice dobře nastavené barvy :-) ale žádnou oranžádu nevidím.Fakt některé jste strašný slepice co jen umí kritizovat,jelikož jejich závist nic jiného neumí.A to nejen tady ale hlavně na facebooku.Už je to trapný a k smíchu :-D Petro tobě fandím a z těch slepic si nic nedělej :-D

      Vymazat
    3. Milá anonymní 20:37, jediná slepice jsi tu ty, když pořád do někoho ryješ... slečna Zuzka jen vyjádřila svůj názor. Já mám třeba také barvy nastavené dobře a mám fotky také dosti do oranžovat. Tak si příště raději vypláchni ústa než napíšeš takovou pitomost! Děkuji

      Vymazat
    4. Opravdu je nutné řešit, že každý z nás má jiný monitor, jinak nastavený kontrast a barvy? To snad ne......koukala jsem se na Míry notebooku i na mobilu, fleky nevidím a oranžovou už vůbec ne, ale je jasné, že někdo má třeba monitor do teplejších barev, podle toho jak to každému vyhovuje, tak prosím neřešte hlouposti a snažte se zachytit podstatu článku, děkuji ;).

      Vymazat
    5. Lilien nevypila si hodně oranžády? Aby bylo jasno tak zde píšu asi po druhé,takže sotva do někoho rýpu :-) akorát už jsem musela též napsat svůj názor na to jak některé včetně tebe jste strašný slípky.
      A jinak Petruš super šaty a doplňky bez oranžových barev :-)

      Vymazat
    6. Já vidím hlavně ruce plné pih, ale možná je alergie na sluníčko. Doporučuji Raw stravu nebo vitariánskou. Zmizely mi veškeré fleky, pihy, zkvalitněly vlasy, narostly nehty. Kdo nevěří, ať zkusí. Lepší, než veškeré přípravky, co žerou peníze....

      Vymazat
    7. Já mám pihy od malinka, to stravou fakt nebude :D.

      Vymazat
    8. Tedy normálně nereaguji,ale toto mi nedá,tohle je i na mě moc...To je strašné takto někoho urážet!Názor a hlavně slušný názor může napsat kdokoliv,ale vy milá slečno/paní se vyjadřovat bez urážek neumíte,tak nepište a myslete si své...a nebo napište ,ale prosím bez urážek!Pochybuji,že je na to kdokoliv zvědavý (věřím,že Petra je dostatečně inteligentní a tedy se umí o sebe postarat sama a nepotřebuje takovouhle sprostou ochranu)...Mimochodem,to že se něco či někdo líbí vám,neznamená,že automaticky se musí líbit ostatním!Tohle musí přeci pochopit každý--nebo vlastně ,když čtu takovýto komentář,né...což je docela smutné...(dole komentář Petry: Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost :)! Komentáře jsou moderované tzn. objeví se až po schválení! Než něco napíšete, rozmyslete si, zda byste to chtěli číst vy a prosím, hlavně slušně. Děkuji všem za pochopení!)
      PS: já nic oranžového nevidím,hmm asi mají špatně nastavený monitor...a moc ti to Peti sluší..a ještě jednou se omlouvám,ale nadávání druhým do slepic kvůli jinému názoru je fakty už docela moc...

      Vymazat
    9. Pokud ti hnědnou a zvětšují se, bacha na to! Jsou dost velké na pihy....
      Irda

      Vymazat
    10. A nezamyslela ses(asi nezveřejníš..:)), že příliš kosmetiky je vlastně k tělu nebezpečné. Chápala bych přírodní-rostlinou kosmetiku, ale udáváš, čteš někdy složení výrobků, které na sebe dáváš? Kolik kg máš doma ve svém bytě, kolik svými nákupy spotřebuješ umělých prostředků. To je téma, ale asi né pro Tvé IQ(tuplem nezveřejníš, sázím 100 rtěněk:)))
      Katka

      Vymazat
    11. Irdo, nezvětšují se ani nehnědnou, to je prostě normální, že člověk, který má pihy a opaluje se,tak víc vylezou i ty pihy

      Vymazat
    12. Katko, blogů s čistě přírodní kosmetikou, na kterou bývá mimochodem více alergických reakcí než na "chemickou", je jistě plno, vyber si ten, který ti vyhovuje, jistě tě tam uvítají ;).

      Vymazat
    13. Naprostý souhlas s miamis, taková sorta lidí jako je anonym u komentu č. 13 je snad na blozích nejhorší, jakmile někdo napíše svůj názor, který jaksi není opěvný, tak se na něho hned oboří jak je ubohý, jen závidí a že nikoho jeho názor nezajímá. Je to fakt docela smutné, že někdo nedokáže pochopit, že jsme hold každý jiný a máme na věci jiné názory.
      Elli

      Vymazat
    14. Mě se taky zdá, že je oranžovější ale nenapadlo by mě abych to tu napsala! :D Proste si reknu "no, asi blbý jas nebo neco" a tim končím :D
      A uprimne, s Irdou trochu souhlasím-na složení fakt kašleš a je to škoda kdyz te sleduje tolik lidí, prirodni kosmetika je uzasna..

      Vymazat
    15. Ja tu prirodni kosmetiku taky mam, jenze problem je v tom, ze plno lidi tomu stejne nerozumi jen je trend propagovat prirodni a bio. Pritom na prirodni kosmetiku je mnohem vice alergickych reakci, sama jsem jednu mela. Mne vyhovuje akorat Bione, jinak me nic z prirodni kosmetiky nezaujalo a nevyhovovalo. A jak jsem psala, nejsem chemik,abych mohla davat fundovane rady ohledne slozeni a vetsina lidi, ktera je dava take nejsou. V tom vidim nejvetsi problem a proto se k tomu rozhodne nepridam. Blogu s prirodni kosmetikou je jiste dost, kazdy si muze najit co mu vyhovuje.

      Vymazat
    16. Jednu si přírodní měla? Tak na ní udělej negat. recenzi., pokud ti nevyhovuje. Ona bude asi výrazně dražší, ale vydá za deset syntetických laciných...Myslím, že třeba Alverde z Dm nikdo nijak výrazně nepropaguje. Vadí mi ty tuny chem. samoopalováků, umělé nehty i řasy, které určitě nebudou rostlinného původu, nebo lepidlo na řasy snad ano? Jedině že by bylo z pryskyřice:))... Mluvím tu o litrech rtěnek, lacích na nehtech, stínech, které okolo sebe prášíme, dýcháme a spotřebováváme zabalené v krabičkách, igeliťácích atd. Nejsem ekofanatik, jen si myslí, že chlap se podívá na přírodní ženskou s přirozenými nehty, řasami, než chodící chemikálií. Toť můj názor. Dá se chodit nesmrdutá, nenapajcovaná, bez tuny šperků po ulicích a i tak vzbuzovat zájem. To je um!

      Vymazat
    17. Pro slečnu anonymní z 6. srpna 17:56 (komentář č. 27). Je to chlap od chlapa, někdo raději přirozenější slečny, někdo raději zmalované a zmalovat se dá i přírodní dekorativkou, To, že je přírodní, neznamená, že se s ní namaluješ přirozeněji než s chemkou, Nejsem proti přírodní kosmetice, naopak, používám výhradně ji, ale tohle tvoje tvrzení mi přijde trochu zcestné.

      Pro Peťu. Myslím, že problém je spíš v tom, že se ti některé látky usazují v těle nebo nejsou pro organismus zrovna prospěšné a pak to může vést k vážnějším nemocem či neplodnosti, Není žádným tajemstvím, že se s přírodní kosmetiky můžeš osypat, stejně tak jako i s chemické.

      Jinak nechápu, proč tu Peťu do přírodní kosmetiky někdo pořád tlačí, je to každého volba co bude používat, zda se o složení výrobků a případných negativních účincích daných věcí bude zajímat. Nemluvě o tom, že i bylinky mohou mít své negativní účinky.

      Elli

      Vymazat
    18. Ale tos špatně pochopila, já nemluvím samozřejmě o zmalování přírodní kosmetikou. Nevím, zda posloucháš chlapi, ale občas si poslechni v hospodě(nebo jinde) jak o nich smýšlejí. Zmalovanou do postele, přírodní domů. Tak to bylo, bude. Přiirozenost a čistá krása je ceněna mnohem víc. Naopak chodící chemie s umělými nehty, řasami značí lenost a samolibost. Dle výzkumů jsou to ty nejhorší matky a manželky....Co se usazuje v těle ze všech těch prostředků, které dokola dokupujeme, si zjistěte samy! Vláknonou a zeleninou to bohužel nezachráníme....

      Vymazat
  7. Krásná kombinace barev. Moc ti to sluší. Růžovou miluji a také ji ráda kombinuji se zlatou :) Sluší ti to Péťo :)

    koopriva-svet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherná kombinace, moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  9. Krása :) jen se mi moc nelíbí ty špagetová ramínka a zadní část šatů ale i tak ti to sekne!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný outfit, fakt moc povedené Peti :) ty šaty jsou překrásný, hlavně ta barva..a teda jinak já taky nevidím u sebe na počítači, že bys byla nějak flekatá... sluší ti to moc.. přeji hezký večer

    OdpovědětVymazat
  11. Péťo, náááádhera! Jenomže co by tobě neslušelo, víme :-)))). Jinak se musím smát, protože podobně barevný outfit budu dnes taky vkládat :D. Moc mne zaujal ten řetízek, protože podobný sháním, tak koukám, odkud ho máš - po mamince, tak to se máš!! Je dokonalý! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc a to se teda těším! Tento týden jsme se docela shodly i v těch puntíkách, které ti mimochodem neskutečně seknou :D, to je super!

      Vymazat
  12. Šaty se mi moc líbí, mají hezký střih a barvičku. Ovšem kombinace zlaté a růžové za mě určitě ne-e. Nepůsobí to tak hezky. Volila bych jinou barvu místo té zlaté ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, dnes už se kabelka k botám neladí :) Je to "zastaralý trend" :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě se ladí pořád (i na letošní přehlídce Louis Vuitton to bylo k vidění) a trend neladící kabelky a bot byl v kurzu hlavně tak před 3-2 lety, takže to je spíš zastaralé. Myslím, že je jedno, jak to kdo nos a hlavní je, že se jí to líbí a cítí se v tom dobře.

      Vymazat
    2. Myslim, ze je to věc názoru, já to například mám tak ráda a neprijdu si zastarale :)

      Vymazat
    3. já myslím, že trend není ani jedno, podle mě se nosí všechno, každopádně zrovna v této kombinaci by se mi jiná kabelka asi nelíbila :)

      Vymazat
  14. Nelibi se mi ty boty, ale jinak ti to moc slusi :-).

    OdpovědětVymazat
  15. moc hezké šaty!!!

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Uzasne letni saticky, super fotky!! Tuhle ruzovou mam rada v kombinaci s cernou, ktera ji trosku utlumi..

    OdpovědětVymazat
  17. tak to je mega pěkná kombinace :)))) Sluší ti to moc! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Ta rtěnka je božská! zlatá a růžová kombinace je moc hezká!

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší (ostatně jako vždy). Ty šaty jsou překrásný a s těmi doplňky je to fakt bomba. :-D
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky Péťo,

    Moc Ti sedne ten pink styl a botky s psaníčkem k tomu báječně ladí :-)

    OdpovědětVymazat
  21. tuhle růžovou úplně zbožňuju a tobě tak moc sluší! nádhera

    OdpovědětVymazat
  22. Růžové říkám určitě ano, ale v kombinaci se zlatou mi to přijde až moc :( Jinak za mě bohužel ani ne ty boty, přijdou mi spíš jak na sambu do Star Dance a na běžné nošení jsou pro mě takové až moc slavnostní. Nemyslím tím, že bys měla chodit v dřevákách, to určitě ne, jen mi to provedení sedí více na nějakou coctail party :) Obě barvy jsou dost výrazné a mám radši kombinace výrazných a jemných odstínů, ale tak o tom to je, že každému se líbí něco jiného :) A ten rozdílný názor by se měl respektovat, pokud jsme ve slušné společnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že s tvým názor nikdo při smyslech nemůže mít problém ;). To je přece úplně v pořádku, že každému se líbí něco jiného! Děkuju :).

      Vymazat
  23. Peto, cim dal lepsi outfity predvadis, jen tak dal krasko:-), hezky vecir!

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný outfit. Tuto barvu mám moc ráda, ale přiznám se, že jsem ji ještě nikdy nekombinovala se zlatou :) Rtěnka je naprosto úžasná.

    OdpovědětVymazat
  25. ty šaty jsou krásné, mají strašně super barvu!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné fotografie! Nádherný outfit. Ty boty se mi líbí hodně i to psaníčko. Velice ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  27. Outfit se mi líbí, ostatně jako vždy, jen si říkám, že jsou botky takové svátečnější. A hlavně jsem chtěla říct, že druhá fotka bot (6. zdola) je úplně nejlepší, asi pochvala Mírovi! :) M.M.

    OdpovědětVymazat
  28. peknééé, topánky nie su moja šálka kávy...ale nevadí.. a tieto rúže od astoru mám aj ja. podľa mňa držia celkom dobre:)

    OdpovědětVymazat
  29. Pribrala jsi, ze? Myslim, ze par kilo nahoru ti vubec neuskodi do vetsi krasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minule mi zase někdo psal, že pořád hubnu, tak se domluvte :D......

      Vymazat
  30. Hezký outfit. Ty boty se mi teda moc nelíbí na běžné nošení, přijdou mi spíše na ples nebo na nějakou trochu více společenskou akci, ale jinak jsou moc pěkné... A rtěnku od Astoru mám taky a je boží, výdrž taky celkem dobrá :)

    OdpovědětVymazat
  31. Miluji výrazné barvy, a ač růžovou nemám ráda, tohle je fakt TOP! Jsem ráda, že je někdo na české scéně blogerek, kdo nosí i výrazné barvy! Moc Ti to sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Tohle se mi jako celek líbí moc (i když si nejsem úplně jista botama), hlavně psaníčko je dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  33. Krásná barvička šatů a ta rtěnka vypadá taky božsky! Skvělá volba Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  34. Tobě sluší úplně všechno jsi moc krásná. Mám ráda tvoje články a videa si skvěla. :-)

    OdpovědětVymazat
  35. To je strašne smiešne, čo tu niektoré ženy riešia :D ženám proste nevyhovieš, keby Tvoj blog čítali iba muži, určite by si mala iba pozitívne ohlasy. Peti, vyzeráš super v každom outfite, si veľmi ženská, pôvabná a "šialene fľakatá" určite nie si :D :D

    OdpovědětVymazat
  36. Růžová a zlatá je skvělá kombinace :-) Moc Ti sluší! Jen bych asi volila i zlaté nehty ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Šatičky jsou pěkné, ale na Tobě se mi více líbí delší, které Ti zakryjí kolena. Botky Ti dělají silné kotníky a jsou takové plesové, volila bych jiné. Ovšem celkově to není špatné, i když jsem na Tobě viděla i povedenější kousky.

    OdpovědětVymazat
  38. Krásně sladěné. Fakt ti to moc sluší :).

    OdpovědětVymazat
  39. Tedy přátelé, musím říci, že některé komentáře u posledních příspěvků jsou opravdu urážející a děsné. Moc mě to za Pé´tu mrzí, určitě přííspěvkům věnuje hodně času, snaží se nám poradit, navést na nové a vyzkoušené přípravky, a my do ní "kamenem"!!!! Proč???
    Jinak dnešní šatičky krásné, moc ti Péťo sluší, ale mě se líbíš ve všem, jsi šikovná, krásná ženská. Hezké srdíčko, drdol, boty s kabelkou k nádherným šatům, vše dobře sladěno, a podtrženo tvým krásným a milým úsměvem. Jen do ulic víc takových žen, to je radost je potkávat. Díky za tvou práci.

    OdpovědětVymazat
  40. Mohu se zeptat proč nemáš manželovo příjmení? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč ten dotaz zveřejníš, když na něj stejně neodpovíš. Nechápu, opět nahráváš tvým zastávačům?

      Vymazat
  41. Na mňa by to bolo príliš výrazné, preto osobne by som k takto výrazným šatám volila len jednoduché čierne topánky spolu s čiernou kabelkou, ale musím uznať, že táto zlato-ružová varianta sa mi k tebe neuveriteľne hodí a akoby ťa to celú rozžiarila. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Peti, nádherné šaty, akorá se mi moc nelíbí ty záda. Tahle růžová se mi líbí moc, Tobě fakt sluší. I botičky jsou luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ty šaty jsou nádherné a moc ti sluší :)

    gethealthyandfitwithus.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Outfit je moc pěkný, působíš v něm skoro na 15 a moc ti sluší, jen ta záda těch šatů se mi zdají trošku nepraktická.

    Užívej si léto!

    OdpovědětVymazat
  45. Nemůžu si pomoct ale tenhle střih šatů nelichotí tvojí postavě, obzvlášť ze zadu. Ty brýle mi ktomu příjdou až příliš mohutné. Klasické pilotky s jemnými ručkami by ktomu padly lépe. Naopak vzhledem ktomu že šaty jsou jednoduché, volila bych spíše výrazný náhrdelník. No a účes by byla určitě lepší volba rozpuštěné zvlněné a nebo nějaký cop do boku. Stýmhle drdolem to na mě působí příliš usedle a nudně. Jen můj názor.:)

    OdpovědětVymazat
  46. tahle barva je prostě božská, evokuje ve mně léto a na Tobě vypadá fantasticky :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!