OOTD - nude lace dress

by - 13 srpna

Krásnou upršenou středu vám všem,

dnešní outfit pochází z včerejšího dne, kdy se na nás ještě počasí nemračilo. Původně jsem vám outfit ukazovala na Instagramu v kombinaci s psaníčkem a podpatky, ale nakonec jsem vyrazila do města v balerínkách a s větší kabelkou, protože jsem byla celý den na nohou a tak to chtělo něco praktičtějšího :). Přesto jsem ale šaty nafotila právě i s podpatky, abyste měli představu jak s nimi vypadají a podle mne je to ideální kombinace třeba právě na nějakou romantickou večeři s partnerem.
Abych vám řekla pravdu, já mám nude barvu hrozně moc ráda a také mám ráda všechny možné odstíny pudrově růžové, starorůžové a všech těchto "vyšisovaných" barev. Bohužel ale musím konstatovat, že právě ty nejlépe vyniknou na opálené pleti a to je vlastnost, které já docílím jen když je více dnů za sebou hezky a podpořím to samoopalovákem :D. Přesto si ale myslím, že ani na bledé pleti to není katastrofa a že nude barvy k ní ladí. Navíc nude lodičky prodlužují nohy. I když i v dnešním případě je to trochu diskutabilní. Lodičky jsou ze Stilaga a jsou značky Blink, kterou já mám vyzkoušenou a mám jejich obuv moc ráda, protože je velmi pohodlná i když je na podpatku. Mám od nich již asi troje nebo čtvery lodičky. Tyto se mi moc líbily právě svým retro kulatým tvarem špičky a páskem kolem kotníku, musím však sebekriticky zkonstatovat, že na tento typ bot prostě nemám kotníky, přijde mi, že všechny pásky kolem kotníků mi dělají z nohou sloupy, že mám na to ty kotníky prostě silné a nevypadá to tak dobře. Schválně mi dejte vědět, co si o tom myslíte a jestli máte podobný problém jako já nebo máte kotníky hezky tvarované jako laňka :). Možná kdyby byl pásek o kousíček níže, tak už by to vypadalo dobře, jedny takové boty mám a tam to není tak markantní.
Co se týká samotných šatů, tak jejich řešení se mi líbí hrozně moc, zvláště přední díl a krajková záda. Chápu, že asi namítnete, že by to bylo lepší bez podprsenky nebo si takové šaty nebrat, ale já se v tom takhle cítila dobře a většinu dne jsem měla přes sebe ještě svetřík, tak to myslím nevadilo a hladká tělová podprsenka pod tělovou krajku mi nepřijde žádné faux pas. Co se týče makeupu, tak i ten jsem nechala v přírodních nude odstínech, to, co vidíte na obrázku, je takové mé všední každodenní líčení, nejraději ho tvořím s oblíbenou paletkou Milani, která je sice na obočí, ale já ji miluji právě na nude kouřové denní oči :), protože její pigmentace je úžasná a paletka je malá a skladná.
 
 
A jako vždy i dnes následuje obligátní otázka. Co si myslíte o nude barvách, stále jsou podle vás v kurzu a nosíte je? Podle mne je to nesmrtelná klasika, která působí něžně a žensky.

 

lodičky - Stilago
balerínky - F&F (kupované vloni)
kabelka - Tally Weijl (kupovaná vloni)
šaty - Sheinside ( vel S a musela jsem zabírat kousek)
lak - Astor Fashion studio Dragon fruit
podprsenka - Wonderbra, na malá prsa skvělá, už jste ji viděli ve videích, kupovala jsem ji již před několika lety a stále dobře drží
brýle - Glassesshop (kdo by chtěl slevu na nákup, tak 20% slevový kod Y2BPetra )
hodinky - ebay
 















 
Přeji krásný večer a zítra se těšte na first impression nové limitky od Alverde a soutěž o celý balíček této kosmetiky :)!
 
 

You May Also Like

73 komentářů

  1. Pěkný článek.Moc ti to sluší.Fotky krásné.

    Miroslav L. by FB

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se nude barvička stále líbí :))) I na rtech je více než jen dokonalá :))
    Tobě to v šatech moc moc sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší! Šaty jsou parádní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Článek samozřejmě duchaplný jako vždy, ale ty si krásná baba, tato barva je nádherná, krásně doladěno doplňky, oboje boty krásné, a vůbec nesouhlasím, že by tvoje nohy působily sloupovitě, máš krásné, štíhlé, dlouhé nohy. Lodičky se mi moc líbí a ty šaty berou dech, jako peříčko. Krásně si doladila i jemnými zlatými šperky, opět u mě za 1.

    OdpovědětVymazat
  5. Můj názor je, že ti to moc sluší, protože na mě působíš velice jemně, takže takovýto romantický outfit i líčení se k tobě ohromně hodí! :-) A přesně jak říkáš, nude barvy působí velice žensky a jemně a podle mě by něco v těchto tónech nemělo v šatníku a kosmetické taštičce chybět.

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem zvědavá, jak se alverde vytáhne :-)... Nude mám moc ráda a myslím, že je stále v kurzu. Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ♥ Krásné šaty :-) a ta podprsenka v tělové barvě pod nude šaty se bezvadně hodí!!! Vůbec to nevypadá špatně! :-) Máš nádherné outfity :-) ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Saty by mohly byt trochu delsi. Nad kolena. Ty pohuble nohy uprostred stehen moc hezke nejsou. A k tem kotnikum - ano, trosku sloupkovite nohy. Ale jinak moc hezky outfit. A nude barva super :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné, moc Ti to sluší. Ty šaty jsou super, a tentokrát mi ani ta podprsenka vzadu nevadí ;) Akorát máš ty fotky hrozně "přepálený", bílá se slévá dohromady...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím si, že by fotky byly přepálené - ale Péťa je zimní typ a ten si prostě takovouto barvu šatů nemůže dovolit, protože v ní nevynikne, spíš naopak. Pleť zoranžoví, vylezou pihy, oblečení splývá s tělem.
      Jinak šaty samy o sobě jsou pěkné, botičky také.

      Vymazat
  10. Tahle nute Ti nesedí, vypadáš bledě a nemocně, droboulince a nežensky(myšleno upřímně), vzhledem k té nevýrazné barvě...Naopak výrazný lak na nehtech v tomto kontextu dost nechápu...
    Janka

    OdpovědětVymazat
  11. Petí, jsi nádherná a ty šaty jsou překrásný a hodí se k Tobě :)
    Magda

    OdpovědětVymazat
  12. Kraaaaasna :) šaty nádherné a líčenie dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty šaty jsou krásný, ale opravdu nevím, na jakou příležitost v praktickém životě - ano romantická večeře s přítelem, ale na ty my nechodíme. Ale fakt jsou krásný. A k těm kotníkům:D nejdřív jsem si přečetla text a teprve pak mrkla na fotky, při čtení jsem tedy kroutila očima, cože to máš proboha s těma kotníkama:D ale když jsem se na fotky podívala, je pravda, že to není úplně ončo. Boty s takovými pásky mám ráda, pěkně drží na noze....a moje kotníky si je můžou dovolit:D

    OdpovědětVymazat
  14. Vzala bych si asi jinou barvu kabelky a lodiček.. šaty jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  15. Máš pravdu Peti, tehle typ botů pro tvé nohy rozhodně ne. Na fotkách to působí, že máš nateklé , rovné sloupky.

    OdpovědětVymazat
  16. veľmi ti to pristane.. tu mi vytrcajuca podprsenka vobec nevadi.. viac sa mi to nepacilo pri odhalenom chrbte, kde uz nie je ziadna latka..

    OdpovědětVymazat
  17. Šatičky jsou skvělé, líbí se mi i kabelka a lak na nehtech :-) Jen ta podprsenka, no :-D Já na to mám přesně takový názor, jak jsi napsala - když bych (já osobně) narazila na oblečení, pod které bych si nemohla vzít spodní prádlo tak, aby nekoukalo, prostě bych si tu věc nekoupila, ať by se mi líbila sebevíc. Tvoje podprsenka určitě nijak ošklivá není, ani to neberu jako faux-pas, ale prostě... Jsem v tomhle stará konzerva :-D

    OdpovědětVymazat
  18. jakou by jsi mi doporučila rtěnku nude? nějakou z drogérky. mám od essence a moc dlouho nevydrží :/ dík :)
    hezké šaty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zkusila bych Rimmel, mají plno nude odstínů, hlavně ta Kate je super a Krásná je i od Astoru Heidi nebo Dermacol Lip sediction ;). Bezva nude rtěnky má i Catrice.

      Vymazat
  19. Petruško, šatičky krásné, ale za mě, kdyby byly jen o trošinku delší byla by to dokonalost. Nude barva je nesmrtelná, nikoho neurazí. Nude líčení je moje častá denní klasika, ale nude outfit je u mě trochu problém (ačkoliv se mi moc líbí), jsem klasický zimní výrazný typ a mám pocit že mi ty přírodní barvičky moc nesedí.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc krásné šaty, mám stejné, jen s bílými puntíčky na sukni. Tenhle rok mi v šatníku kupodivu nakupilo nejvíce věcí v nude,bílé a modré barvě. Rtěnka je taky moc krásná.

    OdpovědětVymazat
  21. Můj subjektivní pocit je, že jsi v této barvě trochu méně výrazná než obvyklé a trochu se ztrácíš. I když šaty jsou hezké :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já nude barvy miluju a stále se jich nemůžu nabažit! Jak v oblečení, tak i v doplňcích. A mimochodem, ty lodičky jsou naprosto dokonalý! <3

    OdpovědětVymazat
  23. Ale prd sloupy!!! Mas krasny nohy, pekne tvarovany. Libi se mi to vic s podpatkama, ale ani balerinky nejsou spatny.. Ja telove barvy moc nenosim, vypadam v nich vysisovana cela! :-D Jsem podzimni typ a tomu slusi tony vic dohneda. Tak se alespon vyradim na doplncich. Ale saty jsou hezky a moc Ti to slusi. Balerinky nosis naboso nebo v nich ty pidiponozky? Mne totiz bez vsechny boty drou..
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkuji :). Jojo, já nosím balerínky často naboso, ale viděla jsem i takové miniponožky bez špyčky, tak ty by do toho šly :).

      Vymazat
    2. ajo :D, to nechápu, holt se člověk někdy přehmátne při tom množství korespondence :)

      Vymazat
  24. Moc hezký outfit :) Já se teda přiznám, ač to zní úchylně, že se mi moje kotníky a chodidla moc líbí, takže já tohle neřeším :D Je ale pravda, že na pásku záleží. Boty (oboje) se mi ale moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  25. Nude barvy a ty typy růžových se mi líbí taky :). Peťo, Tobě to zase MOC MOC sluší !!! Ty šaty jsou krásný, líbí se mi moc i kabelka
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné šaty i makeup, ale ty body s páskem okolo kotníku jsou děs. Dělají ti strašně silné kotníky a kazí to celkový dojem.

    OdpovědětVymazat
  27. Péti moc Ti to sluší.Když na Tebe koukám mám chuť si taky nějaké šaty pořídit.Já totiž běhám pořád v kalhotech a v tričku :)

    OdpovědětVymazat
  28. Mne sa u tých siat kde si mala tie dve tenke ramienka vzadu tiez nepacila ta podprsenka ale tu mi to nevadí je tam tá čipka a podprsenka je hladká takze je to v pohode:)))) saty pekne ale ja takuto farbu nenosim som rovnako bleda ako ty a vsetci mi vravia ze v tom vyzeram hrozne a splývam:/ inak mas pradu s tými členkami ale ked sa ti tie topanky páčia tak sa vykašli nato ako vyzeraju nohy v nich :DDDD

    OdpovědětVymazat
  29. naprosto perfektní!!!

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Botky opravdu nelichoti tvym kotnikum a ver, ze urcite nejsi sama s timto problemem! Spise nez lodicek jsem si ale vsimla podprsenky, ktera je vzadu videt a musim rici, ze to na me pusobi rusive... Zvolila bych jine botky a vyresit podprsenku a outfit bude jibak skvely!:)

    OdpovědětVymazat
  31. Šaty ti moc sluší, kotníky se mi nezdají nijak hrozný, kdybys na to neupozornila, asi bych si toho ani nevšimla:) Mně se o trošičku víc líbí ty balerínky. Podprsenka mi pod tím nevadí, nijak mě neruší, u toho minulýho modelu se mi to nelíbilo vůbec, ale tady je to v pohodě. Celkově super!

    OdpovědětVymazat
  32. Peti, šaty ti moc sluší, tvoje outfity alá křehká princezna mám moc ráda, podle mě se k tobě velmi hodí a možná je mám ze všech nejradši:). Nude barva je moje oblíbená, ještě společně se starorůžovou, a i když zřejmě nejsem úplně ten nejvhodnější typ na jejich nošení, protože jsem také hodně bledá, tak si stejně tuto romantiku neodpouštím...:).

    OdpovědětVymazat
  33. Mně přijde, že ty boty na podpatku mají moc tlusté ty řemínky okolo nohy a že i zezadu vypadají tak nějak masivně.

    Mouni

    OdpovědětVymazat
  34. nude barvy mám moc ráda a myslím, že s nimi nejde nic moc zkazit. tobě tyto barvy také moc sluší, šaty jsou moc pěkné! :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  35. Hezke, zase trosku zmena, mene vyrazne liceni, mene vyrazne obleceni:) Petro ty mas teda vse, jen ne silne kotniky:-D No tak je nemas extra vyrazne, ale stale jsou stihle!

    OdpovědětVymazat
  36. wow, mě nude líčení přijde krásné! na oblečení bych řekla, že to sedí jak komu a tobě teda hodně:)

    OdpovědětVymazat
  37. Takhle přirozená se mi líbíš nejvíc :-) ... tento bronzer od NYC mám také a je super ;-) Peťula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a já jsem z něj také nadšená, za 66Kč super

      Vymazat
  38. Ahoj Péťo,

    já mám nude barvičky moc ráda, ale pravdou je, že když v obchodě visí top v nude a výrazné barvě, častěji podvědomě prvně šáhnu po výrazné.
    S kotníky to mám jako ty. Přestože nemám nijak enormně tlusté nohy, tak pásek okolo (resp. skoro nad) kotníku, mi z nohou dělá krátké sloupy. Je to případ třeba botek na klínku od Mel. Pravdou ale je, že tyto tvé lodičky mají na fotkách (a na mém monitoru, ať se tady opět nerozpoutá debata kdo vidí jaké barvy) skoro stejnou barvu, jako tvé nohy, čímž mi připadá, že ten pásek nevadí, protože splývá s nohou a řekla bych i, že nohy vypadají lépe a delší (než v těch balerínách stopro). Takže za mě super, líbí se mi.
    I líčení je pěkné - jemné decentní.
    Podprsenku hodnotit nebudu ;0)
    Díky za články a videa, Šárka D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuji moc, je pravda, že jsou do nude růžova ty lodičky, takže k pleti mi jdou,ale ten pásek mě trochu štve. Když ho více povolím, vypadá to také divně.....

      Vymazat
  39. Krásný outfit.. nude barvu zbožňuju, ale líbí se mi opravdu více na opálené pleti.. to opravdu moc hezky vynikne :))) a tohle líčení je boží, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Petra. Nude, púdrové a staroružové odtiene sú aj moje najobľúbenejšie :) Šaty sú veľmi pekné, aj obidve topánky :) Len u tých na podpätku mi trochu prekáža, ako masívne vyzerajú zo zadu. PS: Tvoje nohy a kotníky sú v úplnom poriadku, podľa mňa ;) Pekný deň. Mima

    OdpovědětVymazat
  41. Za mně super, i když šaty jsou na mně dost sváteční, rozhodně ne na běžné nošení. Co se barvy týče, s nude je vždy problém, aby nevypadala "vyblitě". Někomu prostě sluší a jinému zase ne...
    PS. Ta podprda to vzadu trochu kazí :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono taky jde o odstín, nude je pro každého trochu jiná,ale já v ní vypadám většinou také vyblitě, no.....

      Vymazat
  42. Šaty sú prekrásne, veľmi ti pristanú. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  43. Já máme nude uplně nejradši + černou barvu:D což je podle mě docela univerzální:)
    šaty jsou podle mě parádní, mít postavu jako ty, tak to nosím snad pořád:D
    co se bod týče, tak za mě balerínky, vypadají podle mě vážně lépe, u těch podpatků bych asi chtěla trošku užší ten páseček:)
    v kotnících to podle mě vážně není:D
    moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Péťo mohla bych se zeptat z jakého města jsi? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pocházím z Prahy,ale mometálně bydlím u J. Hradce :).

      Vymazat
  45. Chválím šaty, líčení i účes :) Peti můžu se zeptat, jaký lak to prosím máš? Děkuju, Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romčo děkuji moc a mrkni do článku, je to tam pod seznamem oblečení, vždy to tam dávám :).

      Vymazat
  46. Outfit se mi líbí moc, krásný, něžný, jemný, bomba :) Moc ti to sluší a nude barva je podle mě nesmrtelná a krásná.

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. Líčení i šaty jsou nádherné, krajka a nude barva je super, to si myslim patří ke klasice a ne k nějaké módní vlně. Mě se nude barva líbí nejvíc na nehtech, rtech a právě botách, ale sehnat na mě lodičky v nude barvě které by mě neodřely se mi ještě nepovedlo :( je zvláštní, že na pohled máš štíhlounké nejen nohy ale i kotníky, ale přesně jak píšeš ten pásek tam nevypadá dobře, jako by se zařezával. S balerínkama a tou kabelkou je to krásná kombinace.

    OdpovědětVymazat
  48. Peto, outfit krasny, moc ti to slusi:-). Nozky mas pekny a kotniky uplne normalni:-)!

    OdpovědětVymazat
  49. Jestli si někdo může dovolit chodit bez podprsenky pod takovéto šaty, tak jsou to holky a ženy co mají menší prsa. Takže nějak nechápu proč si kazíš celkový dojem podrsenkami, které působí rušivě. Carrie je v seriálu nosila, ano, jenže ve výrazně jiné barvě než měla top, a v tom bylo to kouzlo stylu...
    Celek potřeboval oživit barevnou kabelkou, to by bylo o level lepší.

    OdpovědětVymazat
  50. Moc vám všem děkuji za názory, postřehy a komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  51. Ty šaty jsou fakt krásný a peckově ti sluší! Hrozně se mi v tomhle jemném outfitu líbíš:)

    OdpovědětVymazat
  52. nude balerinky sa mi velmi pacia, ale tentokrat musim napisat, ze je to cele nejake mdle :( a to ta vzdy chvalim :) tebe pristanu skor syte farby Petka :)

    OdpovědětVymazat
  53. nevadi ti ze mas na tele fleky od samoopalovaku ???proto je nepouzivam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že se vůbec ptáš, odpověď bude ve stylu: žádný fleky nemám, máš špatně nastavenej monitor..

      Vymazat
  54. Krásná! Moc ti to sluší, nádherné šaty:)

    OdpovědětVymazat
  55. Krásná kabelka!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Mě se k tomu daleko víc líbí balerínky, šaty jsou nádherné a ani ta podprsenka mi tolik nevadí, i když bez ní by to bylo o level výš :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!