OOTD - strawberry tank top

by - 20 srpna

Krásnou středu vám všem,

 
předem bych vám chtěla moc poděkovat za všechny ohlasy a komentáře, které mi necháváte tady i na youtube nebo facebooku, či instagramu. V poslední době toho mám opravdu hodně, jsme v rekonstrukci podlah na půdě na našem 150 let starém baráčku, takže lítám i kolem řemeslníků a navíc je u nás hrozně hluku a tak je i těžké natáčet videa. Vynasnažím se ale být s vámi i přesto co nejvíce v kontaktu, jen jsem vám touto cestou chtěla za všechny ohlasy moc poděkovat a nezlobte se na mne, že prostě nestíhám na vše odpovědět. To se týká i zpráv na facebooku, tam jich je asi 500 nepřečtených a už ted se bojím, že prostě nebude v mých silách na vše odpovědět. Doufám, že to pochopíte a že i přesto mne budete dále rádi navštěvovat a počkáte na mne, než vše doděláme do (doufejme) zdárného konce :).
 
A proč takový úvod? Protože ani není moc času na focení a vymýšlení outfitů, většinou je třeba něco zařídit a tak na sebe prostě něco hodím, což je i dnešní případ. Navíc mě štve počasí, měla jsem pro vás nachystaných ještě pár bezvadně letních outfitů, ale v tomto podzimním počasí je nafotím těžko. Říkala jsem si ale, že by byla škoda vám je neukázat a tak je možná udělám alespoň jako nějaký malý lookbook na video, uvidíme :). Dejte mi vědět, zda by vás to zajímalo, vím, že outfitová videa máte rádi.
Co mám tedy dnes na sobě? Venku je to spíše na džíny, takže jsem zvolila roztrhanou variantu a k tomu béžové letní kozačky. Někdo se nedávno pozastavoval nad výmyslem letních kozaček, cože je to za módu. Docela tomu názoru rozumím, ale vězte, že když je přes poledne 17st., tak v takových děrovaných vedro opravdu není. Chápu ale, že když je 35st. ve stínu, asi to nebude pro nohy největší hit :). Tyto jsem si kupovala v CCC a musím říci, že jsou úplně skvělé a pohodlné. K džínům jsem nahodila jen zajímavě řešené tílko a na to bundičku. Tílko se mi velice líbí svým střihem, má po stranách cípy a vepředu roztomilý potisk jahody. Ty cípy jsou zvláště praktická věc, pokud potřebujete schovat boky. Béžová bundička mi padla do oka hned, když jsem ji viděla u kamarádky, která si ji z Choies objednala. Hlavně jsem si ji u ní hned vyzkoušela, takže jsem neměla obavy z velikosti. Mám S a je mi sice maličko volnější, ale je to takový cípatý střih, u kterého to, podle mě, nevadí. Abych pravdu řekla, líbí se mi hlavně rozepnutá a zapnutá už mne tolik nezaujala, ale zato barva je naprosto perfektní. Žádnou světlou bundičku jsem neměla a myslím, že na podzim ji hodně užiji, bude hezky vypadat i s kardigany. Co se týká líčení, je maximálně přirozené s paletkou od Essence All about nude a skvělou novou rtěnkou od Maybelline Tantalizing taupe. Tuhle jsem si koupila nedávno v Praze v DMku, protože mi přišly slevové kartičky a nemohu si ji vynachválit, je to skvělá nude barva, je pěkně krémová a hezky drží. Obecně rtěnky Maybelline mám moc ráda. Krásně růžový lak na nehty mám od Martinky a byla to láska na první pohled, je to taková ta klasická sladká růžová, kterou já prostě můžu :). Také se mne ptáte jak to, že mi narostly nehty, mám na nich stále gel lak Sally Hansen a na to občas přelakuji jiným lakem, momentálně mám odstín Kook a mango. Mezi vrstvy gel laku klasický lak dát nemůžete, lakujte vždy až navrch!

Dejte mi vědět, co na dnešní rychlooutfit říkáte a jestli také občas sáhnete po tom prvním, co máte po ruce a běžíte :).
 

kozačky - CCC
kabelka - ? loňský dárek od Míry (originál to není, to už jste mi vloni potvrdili)
džíny - HM
tílko - Choies
bunda - Choies
 








 
 
 
 
 
 

You May Also Like

85 komentářů

  1. Parádní outfit! Sluší Ti to Peti, lookbook bych určitě chtěla :) Bunda je krásná
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší, krásnej článek :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit jen za mě bych nejspíš zvolila jinou obuv, ale i tak se mi to líbí a tobě to opět sluší :) A určitě by mi tvé letní outfity zajímaly i když počasí nám už moc nepřeje ;)
    A musím zmínit, že se mi strašně moc líbí líčení, takové dá se říct jednoduché ale k tomu všemu nádherně sladěné ach <3 :D
    V mém případě sahám po tom prvním dost často bohužel.. vždycky koukám, koukám nemůžu se rozhodnout a nakonec to jistí to vrchní :/ :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká bundička :) Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bundička krásna, len sa bojím objednávať z netu ale pre tie kozačky si pôjdem, sú neskutočnéééé....

    OdpovědětVymazat
  6. Popravde, musím napísať, že tento outfit sa mi veľmi nepáči a ani sa mi k tebe príliš nehodí. Prídeš mi v ňom tak trochu "utopená"... Ale svet by bol fádny keby sa každému páči to isté (znie to ako klišé, ale nie je to klišé! :D ). A outfitové video by bolo určite super- vždy obdivujem koľko rôznych kúskov oblečenia máš... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi zdá, že je v něm Peťa utopená - to asi dělá to volné tílko a volná bunda. Kozačky za mě bohužel ne:/ Zepředu nejsou hezké vůbec, dělají zbytečně silné nohy...

      Vymazat
    2. Musím se bohužel přidat, dnešní outfit se mi taky vůbec nelíbí - ani zkombinované dohromady, ani jednotlivé kousky.

      Vymazat
  7. Peti, moc Ti to sluší!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Proč Ti pod růžovým lakem prosvítá červený?:)) A ten spodek nehtů je dost ošklivý....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyby sis přečetla článek, tak by ses neptala ;)

      Vymazat
    2. Tak ještě jednou, snad bude konečně schváleno...
      Je to šlušně, nevím, proč by nemělo, jedině, že by se nehodilo:)...Je mi celkem ukradený, co a jak píšeš v článku, pokud to není propaganda na špatně udělanou manikúru. Prostě je to nevkusné a kazí to celkový dojem,ať máš čas nebo nemáš, ať je to gel lak, nebo cokoliv jiného. S tímto si kazíš celkový dojem a Gel laku děláš špatnou reklamu.
      Děkuji! N. K.

      Vymazat
  9. Ta bunda je úžasná ♥ jinak celý outfit je super :)

    OdpovědětVymazat
  10. jeden z tvých nejlepších outfitů, hrozně moc se mi líbí tyhle jarní kozačky! :)

    OdpovědětVymazat
  11. ta bunda je pecka, taky by se mi taková hodila, i nad těmi boty uvažuju už delší dobu... kdo ví, jestli odolám ... :D sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji moc :). Jinak ten řetízek jsem dostala myslím když jsem se narodila, je zlatý se znamením raka, ve kterém jsem narozená :).

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tílko a bundička se mi moc líbí :) Kozačky nejsou úplně můj styl, ale i tak ti to sluší jako vždy :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti, bundička je naprosto skvělá a střih trika se mi moc líbí i ta jahůdka :)
    S rekonstrukcí Ti přeji hlavně pevné nervy. Sama jsem tím tohle jaro prošla a častokrát jsem byla ráda, že mám čas alespoň zkontrolovat mail. Tak držím palce ať to dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Maruško, moc děkuji, no co budu vyprávět, je to náročné, člověk lítá kolem vaření, práce, rekonstrukce, je toho hodně :).

      Vymazat
  15. mne sa to paci bez bundicky a kabelky

    OdpovědětVymazat
  16. Moc se mi to libi, takovy "causal chic look". :-) Letni kozacky nosim taky, mam semisovy a klidne si je vezmu i ve vetsim horku k sukni nebo sortkam.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Péťo,
    dnešní outfit se Ti moc povedl, moc se mi líbí to tílečko s jahodou a k tomu ta bundička no prostě super :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Jé, taky tyhle kousky ráda vytahuju a udělám s něma vždy překvapivě parádu, jakkoli jsou staré! Z dálky to vypadá jak malý medailonek.

    OdpovědětVymazat
  19. Nepremyslala si niekedy o plastike prs? Nerypem, ja sama mam male prsia a premyslam o tom kazdy rok :D tak ma zaujima, ci aj ine zeny o tom rozmyslaju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja dúfam, ze nie, v prípade potreby da správnu podprdu a nemusi riešiť, ako a kam ich uložiť v prípade "nepotreby" :-)
      Inak mi nevadia ani čižmy, v tomto pripade ani fake kabelka... zvlášť, ked je od muža, pretože bola určite kupovana s dobrým úmyslom a hlavnne s láskou. Bundička je pekná a tie rifle ti moc moc svedčia.

      Vymazat
    2. Kdybyste věděly, jak přibývá rakoviny (a nejen prsu), a to u stále mladších ročníků, nikdy byste si do prsní tkáně nenechaly řezat

      Vymazat
    3. tak upřímně, když se plastika hezky udělá, tak se mi to líbí, pokud to je přirozené a pasuje to k tělu, možná kdybych nebyla srab, tak bych do toho šla,ale natolik mám respekt ze svého zdraví a zbytečné operace, že si raději vezmu push-upku, myslím, že zas tak hrozné to není :)...mimochodem na neděli mám připraveno video, kde mluvím i na toto téma ;)

      Vymazat
    4. Já mám taky malá prsa a přála bych si větší. Jenže hysterčím i z injekce, takže plastika nepřipadá v úvahu :-) Také si raději vezmu push-upku, i pod sportovní podprdu narvu push-upku, tak jako Peťa. A prdím na to ;-) Ilča

      Vymazat
    5. Lepší malá přirozená, pevná a pěkná prsa, než nějaký blbý balony.

      Vymazat
  20. Pekný outfit a náádherný lak na nechty!

    http://werushberry.blogspot.sk/ GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Super Peti, krásný outfit i líčení :) Světlé barvy ti moc sluší. Jediné, co bych vyměnila jsou boty, nikdy jsem tomuhle typu nepřišla na chuť. Romča

    OdpovědětVymazat
  22. Jako vždy ti to sekne, úplná kočka. Bejt chlap jdu do tebe, takže Míra si musí dávat pozor :D

    OdpovědětVymazat
  23. Jako vždy ti to moc sluší! :) Moc se mi líbí to tílko s jahodou.

    OdpovědětVymazat
  24. Páni, jsi hrozně hubeňounká :) snad to je třeba cvičením a ne tím stresem :) hodně štěstí!
    Berry The Blue

    OdpovědětVymazat
  25. Líbí se mi, jak tady má každý jiný vkus, mně se třeba líbí bundička i botky, zato tílko mi přijde otřesné, jako by na něm z každé strany něco viselo a tak se hnusně vytahalo :D ale o tom přece život je, že se každému líbí něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  26. No musím tě opět pochválit, skvěle zkombinované :) Akorát možná bych místo takové bundy dala křivák a nebo vyměnila triko :)))) Ale jinak super, moc se mi to líbí i takhle. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. za mě toto neee....né, že by ti to vyloženě neslušelo, ale viděla jsem na tobě mnohem povedenější outfity, nadruhou stranu chápu, že na takovéto "lítání" to stačí a taky tak podobně vyběhnu :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Tyhle džíny ti moc sluší Peti. A ten krásný lak, oh. Akorát se mi nelíbí ty dlouhé nehty. Máš krásně dlouhá nehtová lůžka a podle mě ti sluší kratší nehty. Co myslíte vy ostatní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když to není o nehtech, tak souhlasím....Všimla jsem si toho už dříve, ale nekomentovala jsem to, protože to s články ani outfity nesouvisí. Petra má krásné nehty, krásný tvar a dlouhá nehtová lůžka a souhlasím s tím, že kratší nehty jí slušely daleko více. Vypadalo to tak pěstěně. Já sama bych si takové nehty přála mít. Málokdo má tak dokonalý tvar nehtů. Takže pokud si může dovolit je nosit krátké, tak radím určitě ano. Nemluvě o praktičnosti. Co si budeme vykládat, dlouhé nehty občas překáží. Lenka

      Vymazat
    2. já jsem ted nehty zase zakrátila, když jsem si dělala nové :)

      Vymazat
    3. *like* S tvým tvarem nehtů jsou krátké hezčí a elegantnější.

      Vymazat
  29. ahoj peti, krasa jako vzdy moc rada bych byla pro autfitove video, mam tve kombinace moc rada, mej se krasne at vam to jde od ruky.....

    OdpovědětVymazat
  30. Ta bunda je skvělá, moc se mi líbí. Musím se mrknout, jestli ji mají i v černé a pokud ano, asi budu utrácet.... :D

    Neo Inizio

    OdpovědětVymazat
  31. Tá bunda vyzerá fakt super, niečo podobné som nedávno videla v Gate. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Tento outfit mě neoslovil, líbí se mi jen ta bundička.
    A ano, stává se mi, že obleču první, co mi přijde pod ruku, mám tři malé děti a někdy se musíme vypravit ven opravdu rychle.

    OdpovědětVymazat
  33. bunda je super! (takovou podobnou bundičku mají teď teď v Reserved - v béžové i černé, kdyby ji někdo sháněl :)) jen botky se mi moc nelíbí. jinak krásné líčení a barva nehtů!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  34. Utopená některým čtenářkám připadáš nejspíš proto, že bunda má příliš dlouhé rukávy. Určitě je potřeba je zkrátit, pokud ji chceš nosit častěji. Délku pod zápěstní kloub, určitě to bude vypadat daleko lépe.
    Líbí se mi obecně letní kozačky, ale pouze pěkné, kožené. Tyto ne. Tyto vypadají jako holinky, prostě koženka.

    Kabelka, to je kapitola sama o sobě. Vybavuji si ze starších článků, tvůj postoj, chápu, že pokud si ji dostala od manžela, je ti ji líto vyhodit. Já bych ji vyhodila, a raději bych si koupila originál. Styděla bych se nosit fake. Buď originál, nebo žádnou. A to nejsem vzorem mnoha dívek a žen jako ty, která jsi sledovanou blogerkou. Vím, že ty to tak neřešíš, ale některé věci jsou hodně zásadní - jsou to především postoje k originálům/padělkům a k reklamě. To už není jen "móda je hra"...

    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, jediné co z mého pohledu ujde jsou džíny. Tričko i bunda jsou opět čínské hadry od prvního pohledu, bunda je velká (píšeš v článku), ale obávám se, že ikdyby byla akorát, dojem bude stejný. Máteriál i střih je na první pohled prostě špatný. Letní kozačky nemám ráda, ale to je věc pohledu. No a fake kabelka? To už je zde takový standard. To už je lepší si koupit něco no name, ale vkusného. Tenhle světský model......no nevím, podle mě je opravdu nevkusný. Jinak makeup super, nehty super.....vyslovím jen svůj názor. Petro věnuj se raději kosmetice, líčení, v tom jsi opravdu dobrá. Ty outfity....ono snad ani nejde o Tvůj styl, každý máme nějaký, mně se Tvůj nelíbí, stejně tak jako se nemusí někomu líbit můj. K diskuzi je očividná propagace té nekvalitní, hadrovité, nikomu nepadnoucí čínské módy z umělých materiálů. Petro, vždyť jsou to hadry, které Ti nesedí, nesedí nikomu. To Ti nevadí? Mně by se ta spolupráce prostě příčila. Upřednostňuji zkrátka kvalitu před kvantitou a nemusí to být oblečení za desetitisíce. Ono méně někdy znamená více.

      Vymazat
    2. Tak schválně podruhé: Petra opravdu patří jen ke kosmetice.
      A argument, že si koupila bundu, která se jí líbí jen rozepnutá, už ani rozumně komentovat nelze.

      Vymazat
  35. Krásné líčení, bunda také pěkná)

    OdpovědětVymazat
  36. Mně se to moc líbí, dokonce mi nevadí ani ty "kozačky", spíš ta vykukující podprda...

    OdpovědětVymazat
  37. Ta bunda se mi moc líbí, celkově je outfit moc hezký. Tílko má super střih :) Bohužel fanda těchto kozaček nejsem, ale chápu že v počasí jako je teď, žabky nosit nebudeš ;-)

    OdpovědětVymazat
  38. Asi ředitelka zeměkoule, co? ;) ......Anonymní 22:38

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nechápeš smysl blogu. Píší se sem komentáře různých názorů na outfity, kritika pozitivní i negativní, takže nechápu, proč urážíš někoho, kdo napsal slušně svůj názor.

      Gábina D.G.

      Vymazat
  39. Peti, ty jsi čím dál krásnější. Parádní outfit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/spotrebovano-july-2014.html

    OdpovědětVymazat
  40. Mně se dnes nelíbí moc tílko, tento cípatý střih moc nemusím, působí to na mě hadrovitě :( ale potisk je roztomilý :) určitě jsem PRO video, tyto outfitové mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  41. Me se to líbí moc až na ty boty a kabelku - připomíná mi to tržnici.

    OdpovědětVymazat
  42. Mně se nelíbí k tomuto outfitu ta kabelka - přijde mi, že by se víc hodila jednobarevná. Ale mi úplně jedno, jestli je to originál nebo fejk, nemám čas zabývat se takovými zbytečnostmi, jako je zjišťování, jestli někdo má něco origoš nebo ne. Kupuju si, co se mi líbí. Nechápu, co je to za život jen sledovat nové kolekce módních značek a pak pomlouvat ostatní, že maj něco nemódes. Nehodlám půl roku vydělávat na novou kabelku, to si radši za ty peníze zajedu v létě k moři.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komentář roku! S tímto do puntíku souhlasím! :)

      Vymazat
    2. upřímně, mě to také neláká a sama od sebe bych si to nekoupila

      Vymazat
  43. Super outfit! Bundička úžasná! A ten růžovej lak vypadá taky skvěle, hezká barva :)

    OdpovědětVymazat
  44. Krásné fotky a sluší ti to.
    Tak kabela je pěkná.Vypadá pevně a pěkná barva.

    Miroslav L by FB

    OdpovědětVymazat
  45. Ako vzdy fešanda Peti. Jedine co mi vadi je ta kabelka. Prepac mi nechcem aby tu prudili debaty o nej ale...musim sa k tomu vyjadrit. Ty ako modna blogerka by si fake rozhodne podporovat nemala a je jedno ci je to darcek! Je to fake a osobne by som sa hanbila nosit ho. Je jedno ci to bolo kupovane v nevedomosti, je jedno ci to bolo kupovane ze ste ani len nevedeli pre aku znacku je tato potlač charakteristiska. Ty ako blogerka, je uz v podstate jedno ci fashion ci makeup, mas tu aj outfity a evidentne sa o modu zaujimas! Ja ti drzim palce mas super štyl si sexy baba ale podla mna by si si mala rozširit obzory ake svetove modne značky vobec existuju, ich kolekcie, ich charakteristicke znaky atd. To nevadi ze na take drahe veci peniaze nemas/nedas, ide iba o to poznat to a vzdelavat sa aj v tomto smere ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, máš pravdu, že o známé modní značky se příliš nezajímám, takže mne kolikrát i překvapí reakce, že něco je podobné něčemu a já to přitom vůbec nevím, Já nevím, nikdy jsem tohle neřešila, ale pokusím se na tom zapracovat a děkuji :)!

      Vymazat
  46. Ty cípy jsou zvláště praktická věc, pokud potřebujete schovat boky. .... Jako fakt!? Někdo tak "zkušený" by měl vědět že jakýkoli neobvyklý střih na místech, které chceme schovat dělá opak maskování a naopak tam oči přitahuje. Na hubený je to ale fuk, ta schovat přece nic nepotřebuje. .....Boty, velké faux pas už pro toho, kdo je vymyslel. O zbytku se vyjadřovat nebudu, velká bunda atd. ... za dnešek šedá myš, teda spíš hnědá. :) .... obličej, nehty ok no

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm zase velmi "inteligentni" komentar

      Vymazat
  47. Děs v životě bych si nedovolila nosit fake kabelku od tak uxusní značky styděla bych se, a oblečení radeji nebudu komentovat opravdu z toho čiší made in china

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fake kabelky ufff nosi ich strasne vela bab na blogoch a pisu ze su original, je to katastrofa aspon Peta sa to nehambi napisat, ine pisu alexander wang a celine a pritom su to faky, to je podla mna ubohe, ale toto mi pride ok, pretoze je aspon uprimna a ked uz nie kazdy si moze dovolit original LV. ;) Slusi ti to Petka i ked tento outfit ta trosku opticky zmensuje a postava ti v tom tak nevynikne, mozno skor to tricko zapravit, alebo ine boty.

      Vymazat
    2. Přiznám se, že tyto kabelky mě osobně nikdy nenadchly a moc se mi nelíbily, jinak moc hezké.

      Vymazat
  48. Bundička je naprosto úžasná a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  49. Petruško, ty jsi tak krásná ženská. Škoda, že neděláš modeling. Jinak outfit je krásnej, tričko je úžasný.

    OdpovědětVymazat
  50. Ne toto fakt ne Peti . Mas na vic. Ale na druhou stranu s tim co potkavam v ceskych ulicich jak nudne a staromodne se lidi oblekaji se to neda srovnavat. toto je jeste bomba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš jistě pravdu, jak jsem psala, je to takové běhací, když potřebuješ na sebe honem něco hodit, prostě taková česká klasika, nic světoborného ;).

      Vymazat
  51. Moc vám všem děkuji za reakce a komentáře :)!

    OdpovědětVymazat
  52. Velmi se mi libi ty dlouhe nehty :) porad se na ne musim divat :D

    OdpovědětVymazat
  53. Krásný outfit ! :) moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  54. Tak tohle za mě bohužel ne :( Džíny ti moc sluší a krásně ti padnou, ale zbytek je děs (bunda, tričko, boty, kabelka). Tričko se mi nelíbí svým střihem a hlavně vykukující podprsenka se opravdu nehodí. Nejsem zastánce tohoto typu bot a proto se mi nelíbí. Přijde mi zbytečné mít takové boty (do deště se nehodí a zase když je víc horko tak se v nich potí noha a je v nich vedro), bunda ti prostě nesluší, je vidět že je velká a vypadá jako bys jí zdědila po starší a objemnější sestře. Kabelka je kapitola sama o sobě. Faky nepodporuju, nesnáším je a prostě se mi příčí. Chápu, že si jí dostala od Míry a nechceš jí vyhodit, protože ti je to líto, ale já bych jí vyhodila...Doporučuju přečíst něco o padělcích a koho tím třeba podporuješ.

    Za tento outfit palec dolů, bohužel. Z 90% se mi to co nosíš líbí, ale tohle je krok vedle :)

    L.

    OdpovědětVymazat
  55. Jsi nádherná ! Outfit bych si hned vzala na sebe :) Skvělé líčení, účes i ostatní (nehty...) !

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  56. Milá Péťo, už delší dobu chodím na tvůj blog a moc ráda se inspiruji tvými kosmetickými radami. Videa a hodnocení produktů je super. Snažím se rozhoupat k tomu, abych sem tenhle komentář napsala, protože strašně nerada něco kritizuji. Já chápu, že chceš být inspirací se vším všudy, ale móda zkrátka není tvoje silná stránka. Radši se na to vyprdni ;) a piš jen o tom, v čem jsi skvělá (manikúra a make-up nemají chybu) :) Promiň, nemyslím to zle :)

    OdpovědětVymazat
  57. Nevkusné,když modě nerozumíte,tak tu nikomu neradte!!!!Držte se kosmetiky pro socky,té trochu rozumíte!!!Lada Beranová

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!