OOTD - white polka dot retro skirt + pár momentek z natáčení pro Blesk pro ženy

by - 02 srpna

Krásné sobotní dopoledne vám všem,

 
dnes mám pro vás přichystaný článek z mého včerejšího dne, který se úžasně vydařil. Byla jsem v Praze díky natáčení pro server Blesk pro ženy. Na video se můžete těšit možná už v pondělí a o co se vlastně jednalo? Redakce webového portálu Blesku pro ženy má v merku nyní populární gelové laky a tak testovali různé možnosti, které na trhu jsou. O postup s gel lakem Sally Hansen požádali právě mne, za což jsem moc vděčná a musím říci, že natáčení jsem si užila, byla tam velká legrace, což bude možná vidět i z fotek :). Tak jsem moc zvědavá a těším se a zároveň maličko obávám výsledku :). Přece jen, zapnout si kameru doma v pokoji, když vás nikdo nevidí a někde, kde vás sleduje několik párů očí a velká kamera, je dost velký rozdíl, hlavně, když se to prostě musí povést. Doma, když se mi video nepovede, tak ho prostě smažu a je to. I když musím říci, že to se mi stalo naposledy docela dávno, kdy jsem měla špatné osvětlení v úplně celém videu, jinak to většinou jde na první dobrou. Přetáčení sama nemám moc ráda, protože podruhé už to prostě nepůsobí tak přirozeně.
Celý den jsem si báječně užila, byli jsme na výborném obědě a po natáčení také mrknout po obchodech. Ze Sephory jsem si odnesla ty bezvadné voděodolné tužky, mají tolik krásných odstínů a akci 2+1 zdarma jsem nemohla odolat. V New Yorkeru mají velké slevy plavek a spodního prádla, takže jsem si jednu soupravičku za pár korun ulovila. Podprsenky z New Yorkeru mi sedí dobře, avšak počítejte s tím, že obvod se relativně brzy vytáhne. Ale vy, kdo sledujete můj Facebook a Instagram, jste již o všem řádně informování a takové pohodové dny se mnou prostřednictvím internetu můžete prožívat online :).
 
 
A jaký byl můj včerejší outfit a makeup? Měla jsem náladu na něco jednoduchého a retro. Jak víte, outfity jako je tento, miluju nejvíce a nejlépe se v nich cítím. Sukně má ideální délku, střih a i vzor. Puntíky mi vždycky zvednou náladu a potěší nejen moje oko, ale i mysl :). Jsou hravé a ženské a rozhodně si nemyslím, že patří pouze na dětské oblečení, ba právě naopak! Protože sukně je relativně výrazný kousek, i když černobílý, doplnila jsem ji jen černými doplňky. Nemám sice  příliš černé najednou moc ráda, protože mi přijde, že se v ní utápím a dělá mne štíhlejší, ale zrovna v tomto případě se mi líbila nejvíc. I když sukně by snesla i jakoukoliv jinou výraznější barvu tílka. Klasické lodičky a kabelka proto byly jasnou volbou, nakonec kabelka má také trochu retro tvar. Musím říci, že mne mile překvapila její kvalita, je skutečně báječná a jsem z ní úplně nadšená. Padne mi přímo do ruky. Celý outfit jsem se pro tu jednoduchou barevnou kombinaci snažila rozzářit červenou na nehtech a rtech. Červená, bílá a černá nebo tmavě modrá spolu vždycky dobře fungují. Oči mám v nude tónech s černou linkou a rty v zářivě červené. Mám na nich Sleek Matte me v odstínu Rioja red a musím vám říci, že je to držák, sice po pizze a horkých malinách s vanilkovou zmrzlinou bylo třeba doplnit vnitřek rtů, ale jinak držel skvěle celý den. Jako každý matný lip cream, či rtěnka, po delší době trochu vysušuje a může se scvrkávat do vrásek. Krytí a barva je jinak ovšem úplně luxusní a určitě bych produkt doporučila všemi deseti a myslím si, že vám budu muset udělat recenzi a podrobný popis odstínů, protože opravdu stojí za to. Zatím ho na eshopu nemám, ale kdybyste ho chtěli, dejte vědět, mohu ho pro vás vzít ;).
 
Jak se vám líbí můj dnešní outfit a makeup? Máte rádi puntíky na oblečení, nebo je to pro vás příliš dětinské?
 


lodičky - Deichmann
kabelka - Blackfive
sukně - Choies vel. S
tílko - HM
rty - Sleek Matte me Rioja red
brýle - C&A









 
 
Pár momentek z mobilu z natáčení :).....
 
 
 
 
 
 
 
Krásný víkend a zítra se těšte na "unboxing" video s kosmetikou NYX, kterou jsem si objednávala z USA ;).

foto: Miroslav Čížek
 

You May Also Like

92 komentářů

  1. Me puntiky vubec neprijdou detinske a uz vubec ne cerne a tak velke, sukne je uzasna a celkove jsi se na akci vyfikla pekne, jednoduse, ale stylove, moc se mi to libi. Jen jak mas fotky na tom prechodu, si tak rikam, jak to asi vypada, kdyz pred tebou fotograf, za tebou lide, jako co si asi rikaji vis:))) Snad nebudu nekdy zachycena na vasich fotkach, moje oblibene obleceni jsou totiz rifle a tricko - originalni:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se puntíky moc líbí, i když, když se tak zamyslím, asi nic puntíkatého nevlastním, asi bych to měla napravit :) Slušelo Ti to ohromně, outfit i líčení.

    OdpovědětVymazat
  3. péťo tohle ti tak strašně sluší, úplně mi to k tobě sedí :) a strašně s těším na video
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. Peti, ta sukně je úžasná, moc ti sluší! Na video se těším, musela to pro tebe být další super zkušenost :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mooc pěkný článek. Sluší Ti to jako vždy. :)

    koopriva-svet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. WOW! Takhle má vypadat dospělá šik žena! Krásná sukně i kabelka, skvělé líčení! Moc chválím!
    Je ale pravda, že na natáčení, když je člověk vidět jen od pasu nahoru, by to možná chtělo něco barevnějšího :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi nádherná jako vždy! A na samotné video už se neskutěčně těším :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ta kabelka je velmi krasna. Pusobi dost kvalitne a take se k tobe hodi. Ja puntiky moc nemusim, ale na video se velmi tesim :))

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera! Sukně je úžasná, moc ti to sluší! Miluju puntíky. M.

    OdpovědětVymazat
  10. Sukně je úžasná a ja se prosim přimlouvám za tyhle matně rtenky na tvém e-shopu, konkrétně tahle barva je bombasticka

    OdpovědětVymazat
  11. Ty si proste stvorená pre Retro style :) Veľmi ti to pristane..dnes si idem konečne odlakovať gel nechty od Sally Hansen..veľmi sa na to "teším" :D

    OdpovědětVymazat
  12. sukna je nadherna (o; mne tiez pridu bodky skor velmi zenske, ako detinske(o; a milujem retro styl(o; cize suknu uz idem rovno objednavat(o; aj ked si nie som ista velkostou, ty mas S, stihla modelka M... hm

    OdpovědětVymazat
  13. proč se tak hrozně široce usmíváš když víš, jakej máš předkus? trocha sebekritiky by neuškodila. a když jsi ve třiceti šaškovala s rovnátkama, proč ses nezaměřila na ten předkus?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejspíš tady má někdo zase potřebu rýpat a řešit s prominutím úplné kraviny. To, co někdy čtu v komentářích třeba i na facebooku, prostě nechápu a kroutím hlavou nad tím, co lidi dokážou všechno zkritizovat..někdy vážně na zabití.. Péťa má zoubky úplně normální, rovné a krásně bílé :) Tyto podobné komentáře, Peti, v klidu přecházej se smíchem, nestojí ti to za zkaženou náladu :) Moc ti ty šatky sluší, přeji krásné léto! Kristýna

      Vymazat
    2. A anonyme, proč si nenechala vytrhat všechny zuby a dát si rovnou umělej chrup, aby se mohla zasmát, co... Asi by to chtělo podívat se do zrcadla, než zas vypustíš něco takhle debilního.
      Mně se Petin úsměv moc líbí a předkusu jsem si v záplavě nádherně bílých zubů a dokonalých rtů i rtěnky nevšimla.
      A Peťo, jak se Ti chodí na těchle podpatcích? Já si nedávno zkoušela podobné a nemohla jsem na nich vydžet ani v obchodě, i když jsem na vysoké podpatky zvyklá. A sukně Ti moc sluší!
      - Kris

      Vymazat
    3. No tak toto je zase z prominutim debilni prispevek jinak a slusneji se to nazvat neda,zadnej predkus nevidim,naopak,Petra ma usmev holywoodske hvezdy a kazda druha ji to zavidi,i ja a klidne se k tomu priznam,za mne ma Peta dokonalou tvar,nejhezci ze vsech ceskych blogerek.

      Vymazat
    4. Ahoj Kris, mne se v nich chodi dobre, byla jsem v nich cely den a v pohode,ale je fakt, ze k veceru jsem uz mela unavene nohy.

      Jinak anonymni provokace nekomentuji, to nema cenu :).

      Vymazat
  14. Krásné!! Konečně sukně (myslím tím délku), ve které vypadáš jako žena s velkým Ž, jeko Lady, Dáma atd. Toto je prostě to, co ženám sedne nejvíc! Jsou pak neuvěřitelně sexy, prostě žena vamp!! Je to lehce koketní a svůdné. Už jsem si to říkala u té květinové sukně, ta je taky nádherná. Jen tak dál Peti. Kristýna

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné od hlavy až k patě!Kabelka božská!Stáńa

    OdpovědětVymazat
  16. Měla by sis koupit váleček na oblečení a použít ho na to tílko, máš ho celé chlupaté... PS: jsi jak chodící reklama na hlad, měla by si s tím něco udělat, přijde mi, že pořád jen hubneš a hubneš, za chvíli z tebe bude jen kostra :/ :( Verola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty jsi s prominutím reklama na drzost a hloupé kecy. Vážně tě Petro obdivuju, já bych na toto neměla nervy.

      Vymazat
    2. někdo je hubený,někdo je tlustý,tomu se říká Svět

      Vymazat
    3. Reklama na hlad? Ani náhodou! Peťa má krásnou štíhlou postavu. Na rozdíl od většiny dnešní obtloustlé populace.

      Vymazat
    4. Jestli vychrtlé postavě, kde jsou vidět kosti říkáte "krásná" tak se nedivím, že je neustále trend anorektiček a že po molu se procházejí místo normálních ženských vychrtliny které mají 20 kilo i s postelí -_- Kateřina M.

      Vymazat
    5. To je tedy zajimave, ze porad hubnu a pritom mam o kilo vic nez normalne :D. Jindy mam zase tmavsi vlasy, pritom si je nebarvim atd atd :).

      Vymazat
    6. Peťa rozhodně nemá postavu anorektičky, ta vypadá skutečně jinak. Ale chápu, když vážíte 80 kilo, tak než začít s tím něco dělat, je jednodušší pomluvit někoho, kdo se nepřežírá a něco dělá.

      Vymazat
    7. Jejda, vždyť je to každého věc. Na každý hrnec se najde poklice. Někdo má rád hubené chlapecké typy, někdo zase holky, které je za co chytit... Lenka

      Vymazat
    8. já tedy nechápu, proč se stále řeší věci, které nikomu z vás nepřísluší, jděte fakt už do háje vážení nepřátelé!

      Vymazat
  17. Miluju puntíky :) sukně je opravdu nádherná

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti:)))

    prosímtě, jak si upravuješ vlasy do hladkého účesu? Já mám problém s tím, že my vlasy dost odstávají od hlavy, zejména u spánků (takové ty malé "neposedné" vlásky) a nevím, jak je upravit, aby účes vydržel hladký. Nemám moc ráda padlat si něco na vlasy, protože se mi pak hodně mastí, ale tady asi jiná varianta nebude.

    Měj se moc hezky a hodně úspěchů v blogování.:))))

    Sandra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mě taky zajímá :) Jinak chválím Peťi a přeji pěkný den :) Katka

      Vymazat
    2. Ahoj,

      předem moc děkuji! Mně ty vlásky odstávají také, šíleně, mám neupravitelné vlasy....ale dělám to tak, že kolem čela uhladím vlásky starým zubním kartáčkem, na který nastříkám lak na vlasy, opravdu to pomáhá ;).

      Vymazat
    3. Děkuji za tip, určitě vyzkouším:))) Sandra

      Vymazat
  19. Sukně je skvělá, vůbec ne dětinská! Je fakt boží!

    OdpovědětVymazat
  20. Peti,puntíky se mi dříve vůbec nelíbily, ale už jím začínám přicházet na chuť :-) Na fotkach Ti to sluší, puntíky mi určitě dětské nepřipadají

    OdpovědětVymazat
  21. Moc pěkné. Nejdřív jsem myslela, že máš nějaké tetování na ruce a pak koukám, že je to od tužek ze Sephory :D :D. A ta sada od Sally mě moc láká, ale asi napíšu Ježíškovi, 3000 se mi úplně dávat nechce :D

    OdpovědětVymazat
  22. Mě to celé příjde jako styl pi up girl .Je to hezké ,sama puntíky nenosím a příjdu si v tom divně ,spíš ty květinky nebo proužky .Dětinské mě to nepříjde ,záleží na kombinaci.S tím výrazným líčením se to hodí.Sama bohužel ty výrazné barvy a líčení nevyužiju,vypadám fakt jak cvok ,jak sem hodně tlumená ,spíš přírodní líčení.Se ráda podívám na líčení u ostatních.-))

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, ta sukýnka nemá chybu! Nemít už bříško, tak do ní jdu okamžitě taky :) Vlastně celý outfit je moc krásný a tobě skutečně velice sluší :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tohle je přesně délka sukně, která Ti dokonale sedí. Vypadáš fantasticky, jako pravá dáma. Zajímalo by mě, jak si upravuješ vlasy, aby Ti neodstávaly. Dáváš si na ně gel? Účes máš fakt pěkný a líčení také.

    OdpovědětVymazat
  25. 100 bodů a ještě 10 k tomu za chůzi v krásných botičkách po takové dlažbě.Není co vytknout !!!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Péť, sukně ti moc sluší, tak jako vždy co si na sebe vezmeš,koukám že puntíky zas jdou do mody a to je dobře. :-)

    OdpovědětVymazat
  27. miluji puntíky a ta sukně je naprosto dokonala a hrozně moc se mi na tobě tenhle outfit líbí :)

    OdpovědětVymazat
  28. Moc sluší..krásný make-up. Krásná sukně i kabelka se mi moc líbí..

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peťko, krása,tohle moc sluší. Je to elegantní,svěží a řekla bych i mladistvé. Máš hned o pár let míň jako dvacítka ;-) i ten účes a male-up Ti svědčí. Smekám,u mě palec nahoru :-) Terka

    OdpovědětVymazat
  30. Mě se to líbí hodně moc. Retro styl se k tobě hodí. Působíš na mě hravě, žensky, roztomile a svůdně v jednom. Puntíky nepovažuji za dětinské ani náhodou. Lenka Plocková

    OdpovědětVymazat
  31. Po dlouhé době jsem z Tvého oblečení nadšená! Tato délka sukně velice lichotí Tvé postavě a jsi elegantní, prostě dáma.
    Ještě by bylo hezké mít červené náušnice, pásek a lodičky :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Musim rict, ze tento styl k tobe sedne uplne nejvic. Pekne.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Péťo , krásný článek a puntíky ti velmi sluší . A jen se chci zeptat kde upravuješ videa ?? :) jinak opravdu ti to sluší :).. Eliška (eli.teu...)

    OdpovědětVymazat
  34. Je pravdou, že na tvé outfit posty se vždy hodně těším, ale většinou mě nic tak neuchvátí. Ale dneska musím velmi pochválit :) Opravdu velmi povedené, sukně není ani příliš krátká ani příliš dlouhá, zkrátka akorát :) Ty kraťoučké se mi na tobě moc nelíbí, působí většinou jako pro školačky (argumenty s postavou necháme stranou), ale z tohoto outfitu přímo sála - Pozor vážení, prochází žena :) :D

    Alena

    OdpovědětVymazat
  35. Nevím proč, ale připomínáš mi v té sukýnce Berušku od Ferdy mravence :)

    OdpovědětVymazat
  36. To je nádhera a dokonalost! Je to ženské a elegantní a tento styl ti neskutečně sluší.

    OdpovědětVymazat
  37. Peťo tentokrát super nádherné...moc ti to sluší. Krásná sukně, líčení, rtěnka....není co vytknout. Až mě mrzí, že ta sukně nepůjde asi na videu vidět...škoda, je parádní!

    OdpovědětVymazat
  38. Vypadáš úchvatně! :))) Ta sukně je dokonalá :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Tak tento outfit je naprosto dokonalý! Puntíky jsou úžasné a myslím, že sluší každé ženě v každém věku :) Moc ti to sluší :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  40. moc hezký článek!! :))
    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  41. Ta sukně je nádherná!

    gethealthyandfitwithus.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Nádherné a dokonalé ! Líbily by se mi k tomu červené lodičky...to by tomu dalo teprve grády.Fakt super Peťo :).p

    OdpovědětVymazat
  43. Já bych ještě doplnila na krk nějaké zajímavé, designově vytříbené doplňky, nebo šátek či květ. Celek působí elegantně, ale horní část těla jen s tím tílkem dost prázdně.

    Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  44. Kloubou dolů, vypadáte opravdu šik, jako pravá dáma:)

    OdpovědětVymazat
  45. Sukňa je naozaj krásna a všetko, od hlavy po päty, spolu ladí. Zaujala ma aj kabelka, tá je tiež veľmi pekná.

    OdpovědětVymazat
  46. Tento outfit je úžasný, moc se mi líbí a skvěle Ti sekne. Černá je dobrá, v této kombinaci s puntíky rozhodně. Dodává to takový francouzský šarm, a to je pohle mého gusta (ještě chybí puntíkovaný šátek na hlavu, jako čelenka, a je to boží). Sukýnka má perfektní délku a moc lichotí tvé postavě, palec nahoru :o).

    OdpovědětVymazat
  47. Doufam, ze video bude mnohem lepe informovane, kdyz uz se o gellak zajimaji i media. Narazim na clanek od Blondies. Sukne je velmi krasna a slusi ti mnohem vic, nez ty tve kratke :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevybavuji si o kom mluvis,ale moje video o gel laku, prvni i druhe je infomovane dostatecne. Pokud mas na mysli tu bublinu, ze si nekdo zbrousi nehty do krve nebo co ja vim, tak to je jeho problem, ze je liny precist si navod, kazdy strujcem sveho stesti. A ze se resilo, ze si to budou delat malde holky, no takk na ty maji dohlednout rodice,ale ja tedy ve 14 letech 3tis. na sadu nanehty nemela. Pokud na to nekomu rodice daji, tak si pak to dite maji take pohlidat.

      Vymazat
    2. A kdyz uz jednou tento podukt prezentujes, neni lepsi tu praci udelat poradne?

      Vymazat
    3. A co jsem na tom prezentovala neporadne? Pokud si kdokoliv udela nehty podle toho, co jsem rikala, tak mu opravdu nic nehrozi. Nejsi ty nahodou jedna z nich, ze mas takovou potrebu to resit?

      Vymazat
    4. Musím oponovat Petra to ve videu vysvětlila dostatečně, a pokud vím není to žádná školitelka pověřená Sally Hansen to už si člověk musí přečíst podrobný návod a pokud se i tak na to necítí, tak se do toho snad nepouští... Opravdu i navzdory tomu, že by si to mnohé manikérky a nehtařky přály, tak to není žádná vyšší dívčí, kdo si zvládne nalakovat nehty dokáže s trochou cviku i gel lak. Já třeba díky Petře a jejímu videu mám postaráno o manikůru na dovolenou a o tom myslím video i bylo, aby nám řekla o podle ní skvělém produktu, který čtenářkám nějakým způsobem usnadní práci s manikůrou a do důsledku i ušetří peníze za gel lak od nehtařek.

      Vymazat
    5. asi takto, chytrému napověz, hloupého kopni

      Vymazat
  48. Po delší době 300 bodů ze 100!

    OdpovědětVymazat
  49. Nevím co by mělo být na puntíkách dětinské. Prostě geometrický vzor :-)
    PS: Opět otázka od přítele "jakým objektivem fotí tvůj manžel?????" Prosím odpověz :-D Ptá se mě každý den a dohání mě k šílenství :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Market, mrknete na clanek nase fototechnika tady na blogu, vse tam Mira popsal ;), tohle je myslim Nikkor 85mm.

      Vymazat
  50. hrozne moc vam vsem dekuji za ohlasy, tesi me, ze se vam sukne libi, protoze mne take :)!

    OdpovědětVymazat
  51. Pro mě je toto tvůj nejlepší outfit, je to naprosto nádherné, vkusné, ženské. Boyfriend jeans nebo skorts můžou další sezonu vyjít z módy, tohle nikdy. Kdybych tě takto potkala na ulici, tak mi spadne brada. Fakt krása, za mě palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  52. Ještě by to chtělo něco na krk, nějaký zajímavý doplněk, takhle je to takové smutné. Tak snad příště. Jinak hezké, povedlo se. M.

    OdpovědětVymazat
  53. Peti, tak tohle je nádhera! Sukně je překrásná, černo-bílou kombinaci s puntíky mám hrozně ráda a Tobě to v tomhle outfitu neskutečně sluší! Chválím i kabelku, ta mi okamžitě padla do oka. Za Sleek Matte na e-shopu bych byla moc ráda, už od Tebe mám růžovou verzi a do téhle červené bych šla hned! ;)

    OdpovědětVymazat
  54. Tenhle střih sukní mám ráda. A Sleek Matte bych na eshopu brala všemi deseti. :)

    OdpovědětVymazat
  55. Tady je vsechno perfektni-top, sukne, boty, make-up i uces!
    Nadherne, klasicky krasne a pritom rozhodne ne nudne.

    OdpovědětVymazat
  56. Peti, super článek.
    Puntíky strašně miluju. Je to vzor který se zase vrací a z mého pohledu rozhodně není dětinský. Velice se mi líbí tvůj styl oblékání a líčení, vždy dokážeš vše moc hezky zkombinovat.
    Poslední dobou ujíždím na matných nude rtech a proto Sleek matte me -birthday suit rozhodně nesmí chybět v mé malé sbírečce . Takže když ho budeš mít na e-shopu budu moc ráda
    Jseš super, jen tak dál
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  57. Peťo určitě budu moc ráda až sem dáš odkaz moc se tešíme, já už gellaky mam doma, zapékám v klasické lampě (dříve jsem dělala gelovky také) a jsem nadšená opravdu a přišla jsem na to jen díky tobě, s nehty mám problémy asi zhruba jaké jsi uváděla ty a gel lak mam 3. den a bez hnutí - normální lak už by byl oloupaný takže zatím velká spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Strašně ti to sluší. Rty, účes, outfit bomba :)

    OdpovědětVymazat
  59. Holky, je neuvěřitelný, co vše na sebe i na nehty plácáte. To už nemluvím o jídle. Uvědomuje si to někdo? Že tu hltáte prapagaci plnou chemie, syntetiky...Málo co organického. Se pak nesmíme divit, že naše generace(tak jako ta předtím) je plná neplodnosti, cukrovky, rakoviny, ekzémů a alergie. Je to všude kolem nás, jasný. Ale vy ještě kupujete další tuny chemie do své domácnosti a patláte to na své tělo. Neskutečný! Komu není radno.....

    OdpovědětVymazat
  60. Tak tedy v této délce sukně se mi moc líbíš, tady jsi opravdu "ženská s velkým Ž". Krása!!!!!

    OdpovědětVymazat
  61. Jo, a ještě dodávám, velmi elegantní, doladěno krásnými zlatými šperky. Fakt velice "ženské". To je můj styl, padla si mi do noty, nadšení.

    OdpovědětVymazat
  62. Většinou jen okukuju a nekomentuju, ale tohle nejde nepochválit :-) moc slušivý obleček, Peťo! Tenhle styl se mi hodně líbí, akorát bych na něj sama neměla odvahu :-)
    A jinak zcela nepokrytě závidím krásné zoubky! Co se zubaře týče, tak vážně přemýšlím o tom, že spořícímu prasátku pořídím dalších pět kamarádů, ať mi to na všechny opravy vůbec vyjde :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  63. Miluju puntíky - tečka :) Sakra měla jsem si vzít ten puntíkovaný batoh v H&M :)

    OdpovědětVymazat
  64. Já prostě retro miluju, hlavně 50. léta. :) Sukýnka je opravdu pěkná a Tobě to Peti moc sluší, jsi žena, které sedne prostě všechno! :) Já jsem zrovna začala takové sukně šít na zakázku, protože jsou prostě krásné a ženské a v tvém OOTD všichni vidíme, jak krásně to vypadá. A nemůžu se pořád vyřádit, je tolik kolekcí, které plánuji, že je snad neohu nikdy ani všechny zrealizovat! :) Nicole Menette ♥

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!