Životospráva - jídlo, postava, pohyb

by - 24 srpna

Krásnou neděli vám všem,


už dlouho nebylo žádné video tak žádané jako tohle :). Přicházím proto dnes s updatem stravování, sportu, životního stylu atd :). Doufám, že dnešní oddechovka se vám bude líbit a že mi třeba dáte vědět, jak jste na tom se stravováním a sportem vy :).

* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
 
na sobě: tričko Takko
lak: Rimmel Ring aring O´roses
líčení: essence All about nude, rtěnka Maybelline tantalizing taupe
 
zbytek oblečení: Adidas a Lidl

You May Also Like

39 komentářů

  1. LOL Respektuju svoje tělo, ale nejvíc co chci mít je podváha. No ty máš dost, holka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo :-D běž se proběhnout

      Vymazat
    2. Je pravda, že stehna mít tlustá stejně jak lýtka, je znak podváhy :)

      Vymazat
  2. Souhlasím s tebou Péťo. Také nemám ráda diety... Raději zhubnu sportem, což se mi jaksi udělat podařilo. Jedla jsem zdravěji a cvičila jsem.
    Kdo říká že jsi anorektička, ten anorektičku nikdy neviděl. Ty jsi krásně štíhlá a i já jsem drobná. Jinak, dneska jsi obzvlášť pěkně nalíčená. Krásné video!
    Sára

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, moc hezké video :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Petro, na Váš blog občas zajdu, nekomentuju, ale dneska musím. Vy jste opravdu krásná, elegantní a inspirativní žena. Ale kdo chce psa bít, tak si hůl najde a pokud Vás trápí nějaký anonym(ové) jako většinu úspěšných bloggerů a dělají z Vás někoho, kdo podporuje nezdravý životní styl, neuděláte nic. Ale ono ani není třeba nic dělat, protože blbec si dál bude mlít svou a inteligentním lidem nemusíte nic vysvětlovat. Někteří jedinci jsou schopni z jedné větičky vytáhnout to, co se jim hodí. Ale vysvětlujete to pěkně, určitě se nemusíte nějak omlouvat za to, že jste pěkná a štíhlá. Já teda sklony k nabírání mám, do puberty jsem byla jak proutek a pak to začlo a už se to jenom horší, takže už teď, ve svých čtyřiadvaceti jsem naopak v řadách těch, co musí hubnout a kdyby to šlo, klidně bych se o ta kila s Vámi rozdělila.:)) Přeju Vám hodně úspěchů jak v osobním tak pracovním životě. Hodně zdraví a aby to bříško zlobilo co nejmíň (O syndromu dráždivého střeva jsem slyšela.) a vůbec aby se Vám dařilo po všech stránkách, máte skvělý blog a úžasný styl.

    OdpovědětVymazat
  5. Petro, děkuju za tohle video. Je skvělý, že říkáš ostatním, že je potřeba normálně jíst. Je spousta holek, které jsou na hraně anorexie, a chtějí třeba vypadat jako Ty, omezují se ve všem možném a jen si škodí. Je hrozně blogů všelijaké raw, paleo, veganských, a ty často lidi dost zblbnou. Mám Tě moc ráda, sleduju od začátku a nesmírně Tě obdivuju. Přeju hlavně hodně zdraví a elánu, a pokud by Tě komentáře otravovaly, vykašli se na ně a užívej vlastní život, ten je nejdůležitější.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péťo, opět skělý video, naprosto souhlasím s obsahem :-)). Z komentářů, že běh není pro tebe a podobně si určitě nic nedělej, sama se znáš nejlépe a víš, co tě baví. O to víc, že lidé si prostě rádi "píchnou" do druhých.... :-)
    A můžu se jen zeptat, i když trochu mimo a pokud to teda není příliš osobní, ale jak jsi mluvila o vysoké škole, tak co a kde a jsi studovala? :-)
    Každopádně přeji moc úspěchů!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Petruško, jupíííííí,konečně další video :-) mám velkou radost. Jo a tohle líčení Ti moc sluší,velmi jemné a mladistvé :) Měj hezký den,Terka

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím, já mám také nejraději běh, ale vzhledem k tomu, že ten postavu nevypracuje, tak to střídám :) Docela často jezdím na koni, takže třeba kydání je taková posilovna :D a i s jídlem souhlasím, jím zdravě, ale na co mám chuť :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju Péťo za krásné video... pomohlo mi zase na chvíli otevřít oči a získala jsem pár dobrých tipů! Třeba určitě zkusím tu vlákninu od Bona Vity :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, taky jsem takova. Mám celý život tolik kg co ty, atjím nebo nejím :-) okolí se s tím dodnes nesmířilo, stejně jako anonimové tady :-D ale jsi krásná zdravá ženská a to je hlavní :-) být zdravá a spokojená. Taky jsem se začala ted víc hýbat, takdržím palce!! :-* ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, taky nesnáším různé narážky a to, že váha je relativní pojem 200% souhlasím. Sama jsem 164 cm vysoká a mám 48 kg. Někdo mi říká že jsem hubená, někdo že normální. Cvičím, takže mám i svaly a taky nejsme zvyklá mít nad 50, přibírám těžko. Nicméně nevypadám nějak hubeně, ty jsi o dost hubenější, takže ano, je to relativní pojem a myslím, že míry jsou důležitější. Tvé míry znamenají že jsi hodně hodně drobná, za to já mám přes prsa 85 cm, pas 64 a boky 85.
    nedělej si nic z nějakých rýpavých komentářů, buď ráda, že nejsi typ, co se jen podívá na čokoládu a přibere 2 kg. Já jsem ten stejný případ. Jsi krásná.
    Simona

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem se svou postavou celkem spokojená, ale přece jenom, nějaká ta místečka, která by potřebovala zpevnit tam jsou :D Jinak opravdu pěkné video :) http://sofiestyleblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Mila Petro, skvele video!!! Pristhihla jsem se, ze Ti prikyvuju na souhlas! :-D Se sportem jsem na tom jako Ty, v posilovne trpim, rada si lehce zabeham, delsi prochazky a ted jsme se s muzem dali na tanec (latinskoamericke). Muj nevetsim problem je asi alkohol, protoze si rada dam kazdy vecer sklenicku vina.. Chtela bych dat dolu tak 3-5kg, nejsem vylozene tlusta, ale citila bych se lip. Zavidim Ti tak stihly pas! No a k tem hlupakum, co Te napadaji z anorexie - pochybuju, ze by nekdo, kdo trpi poruchou prijmu potravin mel tak krasne vlasy, zuby plet.. Drzim pesti, at se zdravi umoudri a at se Ti podari dosahnout cile (jak v 5km, tak v zesileni svalu). Jo a podle fotek mi prijde, ze zadek mas perfektni, hezky kulaty. :-)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  14. Peti, jsi fajn ženská! Kdysi jsem slyšela Evu Pilarovou říkat, že když něco smaží, tak ten usmažený kousek po vytažení z tuku na vteřinku smočí ve studené vodě. Tím se smyje tuk. (asi má taky problémy se zažíváním). Zkoušela jsem to u masa a u žampionů a funguje to a smažený řízek je stále dobrý. Já ho ještě strčím do trouby (50 st.C) do doby než dokončím celé jídlo. Řízky jsou ještě křehčí. E.

    OdpovědětVymazat
  15. S tou váhou jsi to vystihla naprosto dokonale! Každý to má jinak. Já měřim 162, bráchova přítelkyně tak o 10cm víc, je štíhlejší, vysportovanější a váhu má vyšší.....o kilech to prostě není :o) Moje kadeřnice je naopak malinká, drobounká, váha 43kg (teď je těhotná, takže v 7. měsíci o 6 kg víc) a rozhodně to není žádná anorektička. Je to hodně individální. Super video, díky! Co se jídla týče, tak si myslim, že kdo se neumí pořádně najíst a necpat se tak, aby měl při mojí výšce 100kg, tak o hoooodně přichází. Mně osobně jídlo přináší obrovskou radost (mezi přáteli tzv. gastronomický orgasmus) a zážitek a nechápu holky, který si nedaj to a to a to, aby náhodou deset deka nepřibraly :o) M*

    OdpovědětVymazat
  16. Přibrat jde vždy, ovšem pokud nemáš problémy se štítnou žlázou pak je to problém, což ty zjevně nemáš takže nevidím důvod proč by jsi nemohla přibrat, já zapomněla ty nemůžeš vlastně skoro jíst tak jako kaźdá holka co má problémy s přijmáním potravy což ty zjevně asi máš. Do toho ještě cvičíš nejde o to aby jsi měla na váze vyšší číslo, číslo je jen číslo ale cvičením ubíráš na centimetrech takže jen zvesela pokračuj reklam na extrémní štíhlost není nikdy dost. Divím se, že tě tvá lékařka dávno neposlala někam na léčení, ono možná poslala, ale ty jsi odmítla, snad ti to jednou dojde. Říkáš, jak máš ráda své zdraví, ale ts máš do zdravého člověka hodně daleko, snad se nad sebou zamyslíš a začneš konečně se svým problémem něco dělat, pak třeba koupíš oblečení i u nás v konfekci které ti nebude velké a nebudeš muset objednávat ty čínské hrůzy co nosíš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš by se nad sebou měl zamyslet někdo jiný ;)

      Vymazat
    2. co si léčíš na Petře ty ubožačko? svých 150 kg???

      Vymazat
  17. Péťo, proč se vždycky natáčíš tak, že máš svrchu „uříznutou” hlavu? Neber to jako urážku/šťourání, jen to na mě působí trochu rušivě, tak chci vědět, jestli to děláš schválně... nebo jsi nad tím ani nepřemýšlela.

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím Petro! Moc hezké video, s většinou toho, co jste řekla, souhlasím. Negativním anonymům se nedivte, i přes problémy se zažíváním je Vaše váha prostě hodně nízká a postava skvělá, takže kdybych měla špatný den, tak si asi rýpnu taky:-) No hlavně si rýpnu proto, že potřebuju tři kila zhubnout a jaksi je zatím celý proces kvůli nedostatku času a dostatku lenosti na bodu mrazu. Ale proč to vlastně píšu - pokud chcete trošku přibrat, tak musíte hodně zvýšit příjem bílkovin. Jenom cvičení nestačí. Proteiny je možné přijímat i v prášku (formou nápoje), ale já osobně nejsem zastáncem této metody. Přeji hodně úspěchů a radosti nejen při pohybu. Jarka

    OdpovědětVymazat
  19. ahoj Peti, moc pekne video.Me se tva postava libi, muzes natocit video jak cvicis s tvym kamaradem, treba kruhovy trenink:-)mej se krasne

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Péťo, moc hezké video. Sleduji tě pravidelně, ale zatím nekomentuji :-). Souhlasím s tebou, hlavně v tom, že se každý musí naučit mít rád sám sebe, takový jaký je!
    Já mám za sebou zhubnutí cca 15 kg, ale teď jsem konečně spokojená :-). Chodím také běhat, začínala jsem pozvolně, jako ty a nakonec jsem se namotivovala a už dám 10 km, tak jdu v sobotu běžet We run Prague a fakt se maximálně těším :-). Sice mě trápí menší zdravotní indispozice (zablokovaná páteř), ale snad to dám. Monika

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti...moc nepisu tyhle veci ale u tebe musim :-)...Dřív jsem mela o 10 kilo méně a lide v okolí si také šuškali ze mam anorexii a nevim co ještě... Jednu chvili jsem mela opravdu dost malo kilo, přiznávám, (ale vse jsem nabrala zpatky, když jsem pridala vice sacharidy i tuky ale prestala docela cvicit, coz dobře není ze :-D...) a urcite to nebylo z hladoveni a rychlého zhubnuti.... Proste jsem chtěla rict, ze když někdo vidi stihlou nebo vychrtlou holku, tak si hned automaticky rekne ze neji, jenze ne u každého to musí byt pravda a lidi si ruznymi pomluvami jen zvysuji sebevedomi, když nekoho pomluvi, jen aby se sami necitili blbe, ze napr. nejsou tak stihli nebo ja nevim... Vim jak to dokaze byt neprijemne, porad dokola rikat, ze clovek ji, ale i tak moc nepribira... Horsi je, když vam to neveri ani blizci...
    Jinak zkus třeba dobrou nutricni terapeutku :-) mně pomohla. Pomuze ti s jídelníčkem (i podle tvých chuti) a zjisti co za zivinu ti chybi a tak :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Je to smutny, protoze z celého videa mam pocit, ze se nam musis omlouvat za to, ze jsi krásná a stihla. Hrozne me stve téhle typickej ceskej přístup "Ona je hezka a úspěšná, tak se do ni začnu navažet, ze je hnusná a anorekticka"..
    Pokracuj v tom, co delas a jak to delas, jsi skvela!:))

    OdpovědětVymazat
  23. zajímalo by mě, proč se manžel jmenuje příjmením jinak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=YJA9AkasXCY :) Rozhodla se nechat si svoje původní příjmení.

      Vymazat
    2. Bože, proč to furt řešíte!!! Já si taky nechám svoje rodné, ale budu mít i přítelovo. A ani jeden v tom nevidíme problém. Ani v tom, kdybych si po svatbě, nechala jenom svoje!!!

      Vymazat
  24. To si tedy dobrá, že si vyšla až takto na trh se svou kůží, to by udělal málokdo, hodně štěstí

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peťo, super video! Myslím, že nemáš potřebu se takhle obhajovat. Já bych jen ubrala těch fotek před zrcadlem s vychrtlým břichem. Připomíná mi to éru "thinspo" a "pro-ana blogů", které jsi myslím před léty sama kritizovala na svém předchozím blogu. A teď zveřejňuješ stejné fotky, které akorát můžou někoho zblbnout.

    OdpovědětVymazat
  26. Ja mám opačný problém so sakami. Mám široké ramená a máloktoré vyzerá na mne dobre. Máš super postavu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky :-(. Když je mi dobré přes ramena, tak přes hrudník ho mám úplně velké. To si člověk nevybere..

      Vymazat
  27. Pěkné video :) Peti, to bych teda neřekla, že já jsem vyšší než ty :D Z těch fotek vypadáš, že jsi vysoká. Posilování mě taky nebaví :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Já jsem na zdravý životní styl maniak. :D Už snad 7 let se o to zajímám a postupem času jsem se snažila vylepšovat jídelníček čím dál víc. Snažím se nejíst žádné párky, nekvalitní salámy, jídla z fast foodů, sladké limonády a protože jsem intolerantní na mléko, tak jím minimum mléčných výrobků. Každý den se snažím jíst dost ovoce (i zeleniny, ale některé druhy jsou pro mě těžko stravitelné) a hlavně - jím pravidelně. Ze sportu mě baví cvičení na gymnastickém míči, procházky, občas běh nebo jízda na kole...
    Souhlasím s tvým názorem na extrémní diety, vždycky jsem to odsuzovala, člověk si akorát zpomalí metabolismus a pak jde to hubnutí čím dál hůř. Já hubnu ve stresu, to na jídlo nemám ani pomyšlení. :D

    OdpovědětVymazat
  29. Já byla vždy hodně štíhlá, takový ten dívčí typ a to jsem mohla jíst cokoliv i když fakt je že jsem sportovala. Zlom nastal když jsem otěhotněla, celkově jsem přibrala 20 kilo a můžu říct že po porodu jsem při pohledu do zrcadla propadala depresím. Ačkoliv mi můj chlap říkal že mě má rád takovou jaká jsem a že mu je jedno že jsem přibrala moc mě to neuklidnilo. Nejvíc mi vadili řeči lidí že vypadám dobře a jak mi to sluší ačkoliv jsem věděla že pravda je jinde, neboť místo břicha jsem měla prázdný vak a celkově jsem byla dost rozkydlá. První kdo byl ke mně upřímný byla moje maminka. A to byl impulz k tomu začít něco dělat. Dietu jsem nedržela protože kojím, ale omezila jsem porce jídla a nejím tolik sladkého. Dnes mám skoro pět měsíců po porodu a 15 kilo dole. Chodím s malým na dlouhé procházky, doma cvičím když je čas. Doma jíme všechno a protože žijeme v zahraničí kde jsou cenově dostupné ryby a mořské plody snažíme se je zařadit do jídelníčku minimálně dvakrát týdně. Myslím že moje tělo už nikdy nebude jako před porodem (rozšířila se mi pánev, větší prsa), ale je mi to jedno, alespoň je ze mě konečně ženská. Podstatné je pro mě zdraví a spokojená rodina.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, já taky vážila při výšce 166 cm okolo 50 kg, ale pak jsem začala přibírat, celkem dost a bylo mi zjištěno, že mám sníženou funkci štítné žlázy. Dostala jsem se na 61 kg a vůbec se necítila, navíc jsem ani necvičila, protože jsem bývala fakt hodně unavená. Už se to zlepšilo, dostala jsem se na váhu 55 kg a cítím se líp :) Ty seš hodně hubená, ale jak nějaké tady komentující, mě to teda nepohoršuje :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Péťo,

    podle všeho máme skoro stejnou postavu, jen já jsem o 2 cm vyšší. S přibráním mám stejný problém, můžu sníst všechno a váha nahoru prostě nejde. Prsa taky skoro žádné nemám, ale je fakt, že mamce taky narostly až po porodu. Tak uvidíme :) Nezkoušela jsi na trávení zelený ječmen? Nemyslím teď tu šílenou módní vlnu, jak se prodává jedno balení za tisícovku a podobně, ale normální zelený ječmen z lékárny. Já mám myslím od firmy Medicol. Prvních pár dnů mě to docela prohnalo, ale vydržela jsem a teď můžu jíst skoro všechno. Chuť je teda příšerná, chutná to jak to vypadá, ale vážně mi to pomohlo. Zkoušela jsem předtím brát různá probiotika, ale to moc nepomáhalo. Pak mi doktorka taky radila úplně vynechat rafinovaný cukr, mléčné výrobky a bílé pečivo. Nedokázala jsem se toho vzdát úplně, ale snažím se aspoň jíst kvalitnější méně sladké čokolády a místo dezertů si dávat hodně ovoce. A Dobrou vlákninu taky miluju :D Stejně jako běh. V tomhle videu jsem našla asi úplně nejvíc podobností :D Katka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!