Lovely news - srpen 2014

by - 11 září

Krásný dobrý večer vám všem,

nebojte se, nezapomněla jsem na vás s dnešním videem, jen jsem teprve až teď dorazila domů :). Dnes tedy další díl novinek, tentokráte za měsíc srpen a protože jste toho už hodně viděli v samostatných videích a Lovely Top 10, tak tentokrát jsem to stihla v docela rekordním čase :). Dejte mi vědět, jestli vás některá novinka zaujala více a zda byste chtěli podrobnou recenzi :).


* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

lak: Must have STEELetto
líčení: Makeup revolution London paletka 100 stínů, rtěnka Essence č. 15

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
produkty, které ukazuji:
* MEXX ice touch men, woman
* Lancome Visionnaire
* Aussie Miracle recharge luscious long spray
* Sleek Arabian nights
* Loreal Infaillible 220 sable sand
* Whitening lightening Pink tiara, Raspberry sherbet
* Dermacol double mascara
* NYC Smooth skin bronzing powder 720A sunny
* Loreal Infaillible 027 goldmine
* Astor Seduction codes no. 2
* Milani 37 chocolate berries
* Maybelline tantalizing taupe
* Bourjois rouge edition 02
* Baby lips balzámky peach kiss, pink punch, hydrate
* Essence road trip Hit the road red!
* Catrice It´s time for lovender
* Catrice Greige! The new beige!
* Catrice I´m so a nude
* Golden rose Jolly jewel 102
* NYC prince street
* Rimmel breakfest in bed
 

You May Also Like

26 komentářů

  1. Jak máš ten svítící lesk, tak jsem jednou takovej dostala od tety, akorát u toho lesku bylo takový tlačítko a až jsem to zmáčkla, tak se to rozsvítilo :). Moc se mi líbí laky na nehty
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peto, prekvapilo me, ze ti vyhovuje mint lak od Rimmel, protoze mne osobne se zda konzistence naopak hodne sádrová a ten stetecek opravdu dost naprd:/ Vzdycky mi prijde, ze se musim opravdu silene soustredit, abych vubec nepretahla a nanasela spravnou vrstvu barvy. Za me se mi s nim tedy dobre nelakuje. Jinak uzasne video, rada jsem videla vsechny novinky!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti, máš tu krásné líčení. Doufám, že bude tutorial, ráda se podívám. Takto hodně podobně jsem byla nalíčená nedávno (zelené kouřovky jsem zkoušela poprvé) a kamarádka na mě mohla oči nechat. Moc mi to chválila (mám hnědé oči a jsem tmavší typ). Jen ta košile, co máš na sobě, se mi nelíbí. Připomíná mi to dobu, kdy se nosily podobné (to už bude víc než 20let). :-) Ale je fajn, že se každému líbí něco jiného, bez toho by tu na světě byla nuda. :-D Jinak samozřejmě díky za nějaký ten nákupní tip. :-) Anežka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anezko, moc Ti dekuji :)! Zelenou na ocich prilis casto nenosim,ale mam ji moc rada a ted k podzimu se hodi, tak myslim, ze by zelene kourovky budou,alespon v clanku minimalne :).

      Vymazat
  4. Tvoje videa mám moc ráda, opět super :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já to vezmu z jiného soudku, na instagramu máš ze včerejška nějaké fotky z Astoru. Musím tedy říct, že to je paráda, líčení, účes, šaty. Jsou to fakt profíkové, ale zase je pravda, že u mě kdyby se snažili, jak snažili, tak tohle ze mě neudělaj. Máš tam odkaz na @astorcosmetics_cz, a koukám, že ti seknou nejen ty rudé šaty, ale i ty žluté puntíky. Bude o tomto líčení alespoň článek?
    Jnak opět díky za další tipy, mě osobně to moc pomáhá. Máš úžasné vyjadřovací schopnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuji, clanek urcite bude,ale hlavne bude z cele akce a foceni profi video od Astoru, protoze se jedna o projekt Muj Astor, kde ctenarky Astor tym promenuje, vyhra je prave promena a kosmetika na rok zdarma, takze se vyplati zkusit stesti. My jsme se dohodli na specialnim dile promeny v retro stylu,ale muze to byt cokoliv :). Jo a kosmetiku na rok zdarma nemam, aby me nekdo neosocil :D,ta je pro vyherce promen ;).

      Vymazat
    2. Tedy řeknu ti, ty si naše česká Heidi Klum, já fakt čuměla, jinak to napsat nemůžu. Doufám, že Astor přijde na to, že za ČR bys mohla být jeho tváří. A jinak co by tě kdo osočoval, každej má stejný možnosti, ať to zkusí. Jsi úžasná baba. Tak na článeček a fotečky už se moc těším.

      Vymazat
  6. Peti, úplně nejvíc mě zaujalo Tvoje líčení, protože ty kouřovky jsou fakt luxusní. Pokud se někdy časem objeví tutoriál, tak budu moc ráda. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, kdy budou na e-shopu další nové štetce? V poslední době jste se o nich nezmiňovala. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, Leni, prave se houpou na mori a plavi se smer CR, nakonec to bude spise polovina rijna nez konec leta, bohuzel,ale nebojte se, budou a budou i dalsi novinky :). O vsem budu informovat na facebooku.

      Vymazat
  8. Ze všech známejch českej Beutyblogerek, Tě mám nejraději. Jsi nejvíc přirozená a opravdová. recenze, které děláš mi nejvíc seděj.:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peto!uz jsem psala na yt,ake pisu i na blog!s temy Baby Lips mas oravdu na to ze bxl takovy ohlas tak nic moc no ale docela me zaujal Cherry me!jinak ten svitici kesk ma i Ariana Grande
    http://youtu.be/L8eRzOYhLuw
    Moc ti to slusi

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, opět super video. Rozhodně jsi mě nalákala na ten Aussie ve spreji, ten si musím pořídit. Jinak mint lak z kolekce Rita Ora od Rimmelu mám taky a ta barva je naprosto dokonalá, jen mi přijde, že dost pomalu schne, což je škoda :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/new-in-august-2014.html

    OdpovědětVymazat
  11. Neee, Peto, uz nic nedoporucuj. Ja pak hned druhy den bezim do drogerie a nakupuju :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Neee, Peto, uz nic nedoporucuj. Ja pak hned druhy den bezim do drogerie a nakupuju :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, to je milé, že ladíte i vůní. Baby lips balzámky peach kiss, pink punch, hydrate byli asi tak před rokem v akci v DM jako dárek u řasenek. A nic moc teda, zlaté Labello! Mám ten pink punch a na rtech se mi to nějak jakoby sráží, barva ,,cuckovití" :-(
    Jinak super video a ty laky od catrice musím mít :-)
    Bára

    OdpovědětVymazat
  14. Petruš, co s tou veškerou kosmetikou děláš? To přeci nemůžeš spotřebovat? To rozdáš, nebo podaruješ? Přeci jen, vše má svoji životnost, laky časem vyschnou, ztuhnou, rtěnky ztratí konzistenci atd. Děkuji za odpověď. Evča :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Fajn, akorát mě mrzí, že jste nezhodnotili ty parfémy navzájem. Jak voní Tobě na Mírovi a jak Mírovi ten Tvůj. Tak možná příště? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tipy fajn, pár věcí mne i zaujalo. Jen ta košile mi připadá strašná, ale každý má rád jinou kombinaci barev no....dnes je vše dovoleno. Dříve se říkalo zelená a modrá, pro blázna je dobrá.. :-)

      Vymazat
  16. Peti, nezlob se na mě za tuto kritiku, ale už dřív jsem si všimla, že ve videích někdy skáčeš Mírovi do řeči, bylo by fajn, kdyby sis na to dávala pozor :)

    OdpovědětVymazat
  17. Visionnaire krém i sérum mám, a ten krém je boží! sérum mi sedí také, ale kdybych si měla vybrat jen jedno, tak krém vede :) jinak mám teda taky spíš smíšenější pleť, tak jsem zvědavá na tvůj názor.

    OdpovědětVymazat
  18. Peti a co laky na nehty od Sally H.? v DM maji plno barev a pořád okolo nich chodím,jen ta cena mě odrazuje...nemáš nějaké zkušenosti? Děkuji za odpoved a přeji krásný večer :) Lenča

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!