Kondiční kickbox s Honzou 1. - základní trénink

by - 02 září

Krásné úterý vám všem,

 
dnes výjimečně místo tutoriálu na líčení, tutorial na cvičení :). Doufám, že se vám náš první společný počin bude zamlouvat a že si s námi zacvičíte. Pokud budete mít o občasné cvičení zájem, v příštích dílech plánujeme kratší intenzivní trénink. Určitě mi dejte vědět, jestli vás cvičení zaujalo, zda byste chtěli vidět nějaké další tréninky, že bychom je občasně s Honzou zařadili :).
Tento základní trénink včetně protažení a posilování trvá 60 minut. Z toho 30 minut trvá hlavní cvičení, kdy se střídají 2 minuty kickboxu s 1 minutou pauzy, ve které ale zároveň posilujete. Nastavte si tabata timer (my jsme cvičení sestřihali, aby nebylo tak dlouhé, ale pokud budete chtít, můžeme příště jet real time).
 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

Pokud si chcete zacvičit s Honzou v reálu, můžete zde:
 
Od 8. září cvičíme také každé pondělí od 17.00, 18.00 a 20.00 hod. a každou středu od 17.30 hod. na níže uvedené adrese. První hodina je vždy zdarma. Pro případné rezervace můžete psát, či volat na tel. 731 652 802.
 Fitness Podbaba
 Adresa: Koulova 15, 160 45, Praha 6, Czech Republic
 Spojení
 5 min. od stanice metra A Dejvická
 BUS 107, 147, 116 jednu zastávku - stanice Čínská
 TRAM 5, 8 dvě zastávky - stanice Zelená
Fitness Praha 6 | FITNESS PODBABA
 
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
na sobě oblečení a boty Adidas
 

You May Also Like

37 komentářů

  1. Niee:-( peti,si moja naj youtuberka-blogerka,ale bohužial ja moc nemusim u blogeriek videa o zdravej strave,športe a chudnuti:-( najprv luxylady2 a potom iné...samozrejme na tom nič nemeni že ťa mám najradšej!:-) ale tento typ videí asi pozerať nebudem :-/ ale ostatným snáď prídeš na chuť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné, já to samozřejmě chápu, že to není pro každého, ale někdo zase naopak píše, že ho to baví více než kosmetika a tak se snažím to prostřídat, rozhodně je ale jasné, že zkrášlování je téma číslo jedna a tohle bylo jen takové zpestření na přání :). Jinak luxylady2 neznám, ale mrknu se, děkuji za tip :). Já si právě myslím, že ten jídelníček, pohyb a vše kolem toho k tomu celku a k tomu, abychom lépe vypadali, přispívají více než ta kosmetika a tak mi to nepřijde mimo občas pro zpestření něco takového zařadit, ale jak říkám, samozřejmě to chápu a těším se na tebe u dalšího, již kosmetického videa ;).

      Vymazat
  2. Ahoj Peti :) Video mě zaujalo hodně a hned jsem ho poslala i příteli. Mě by se aji líbilo, když byste nechali full time, aspoň bych zrovna cvičila s Váma :) Hned zítra si ten trénink vyzkouším, fakt se mi to líbí! Super
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé video, Honza je fakt sympaťák a dobře se na něj dívá :D

    OdpovědětVymazat
  4. Super, super, super! Něco takového jsem dlouho hledala. Pořád jen posiluju, plavu a nebo rychlochůze s pejskem. Spojení posilování s pohybem ve formě kickboxingu mě ale nenapadlo :) teď jsem nemocná, ale příští týden určitě začínám i s přítelem :) real time by možná byl fajn :) a kdyby Honza nebo kdokoli ukázal první ten cvik pomalu a technicky správně, a potom rychle tak by to taky bylo super, občas jsem zmatená a nevím jestli něco přidal nebo jestli je to to stejné :D ale chápu že je to náročné natáčet a potom stříhat taková videa, rozhodně i časově :) takže palec nahoru a těším se na číslo 2 ! :)
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  5. Super video :) souhlasím s Veru, že full time by bylo lepší pro vyzkoušení celého cvičení :) i tak dávám palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  6. Tedy já to zkusila taky, ale je to fakt maso, potřebuji se hýbat, čím jsem starší tím víc, ale nechte fakt full time. Jsem zvyklá se hýbat, když jsem měla ještě doma dcetu, tak mě honila cvičit aerobic, ale tělo si zvyklo, že už nemusí, není pod dohledem, tudíž je lenivé. Takže chci další, líbí se mi to, moc ráda bych si zacvičila někdy s vámi na živo, bude to možné? Plánujete něco takového? A další cvičení - jasně, je to fajn, jen do nás, ať nejsme národ nezdravých tlusťuchů.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem za tato zpestření také moc ráda. A naopak bych byla ráda, kdyby byla pravidelná :). Souhlasím s tím, že díky cvičení, zdravému životnímu stylu vypadáme lépe a ta kosmetická a zkrášlující péče už je jen doladění a krásná, sladká třešnička na dortu :-).
    Už dnes hodlám vyzkoušet. Příště klidně celé, megadlouhé video :).
    Máte v plánu i třeba vyloženě posilování - bříško, paže, stehna atd :-)? ( pokud to je ve videu tak se omlouvám, já ho zatím nezkoukla celé :) )

    Hezký večer, Alena

    OdpovědětVymazat
  8. Super Peti, mne se tento typ článků líbí. Je to příjemné změna. Zítra hned zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím, Honza je fakt úžasnej. máma Péti

    OdpovědětVymazat
  10. To je super :). Teším sa. Keď budem mať voľnejší deň určite to vyskúšam.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  11. Super, taky se mi to líbí a uvítala bych víc takových článků!

    OdpovědětVymazat
  12. Mohu se zeptat, kdo je ta slečna ve videu, Péti? Dík Lena

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné video, určitě to zkusím :) Akorát bych byla ráda, kdyby to příště bylo fakt real time, jak sama navrhuje. Přece jen je to tak pro cvičící o hodně pohodlnější.

    OdpovědětVymazat
  14. Je to super, určitě chci další lekce!!! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Super, uvítám full time a další videa :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Chodila jsem pravidelně na fitbox (je to stejné jako kickbox, akorát se tak 85% času používají ty totemy) a bylo to naprosto to nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela. Makačka, ale dokonalost na pročistění hlavy a dost dobře to pomáhalo na stres, vztek (po rozchodu ideální :D ). Bohužel pak přehodili čas tréninků a já to už nestíhala z práce + vyvenčit psa. Koukala jsem i na Podbabu a opět pro mě úplně nevhodné časy. :( Mrzí mě to, protože tohle byl sport přesně pro mě.

    Micke

    OdpovědětVymazat
  17. Trenér Honza je opravdu sympatický, cvičila bych také s vámi, kdyby to byl celý trénink. Přidávám se k ostatním, co by byli rádi za video s celým tréninkem.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky,moc se mi video libí. Jsem pro pro další video o cvičení.Samozřejmě když to budeš Peti střídat s dalšíma videama třeba o kosmetice, ale bylo by fajn natočit třeba posilovaní nebo zatěžovej trenink na zhubnutí.Jinak video super.

    OdpovědětVymazat
  19. Já teda nevím, bylo mi při sledování trapně za Vás. Namalovat se a nastrojit je jedna věc, ale hýbat se věc druhá, opravdu u toho s Mírou vypadáte oba jako polena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se můžete k Honzovi dojít předvést na vaši první hodinu, jak vám to půjde ta koordinace pohybů, ono to vypadá jednoduše když to někdo umí, ale první pořádný pokus to zase taková legrace není. Za monitorem na kanapi jsou všichni děsně chytří :).

      Vymazat
    2. Souhlas, když někdo něco umí, tak to vždy vypdadá jednoduše, chce to zkusit na vlastní kůži.

      Vymazat
  20. Hezké video, zase trochu zpestření od té kosmetiky atd. :) možná to vyzkouším, ráda zkouším nové věci a tohle vypadá zajímavě :)... já osobně jsem pro, kdyby tato rubrika byla pravidelná a sem tam si přispěla i s těmito videi a tipy pro lepší postavičku. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Těšim se na další videa ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Super video! Dneska zkouším! :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Teda Petro ty tam sebou mrskáš jak vyskákanej chocolouš :D :D :D neskutečně jsi mě pobavila. Ovšem slečně/paní v černém to moc šlo a byla velmi šikovná. U tebe mi to přišlo strašně chaotické a dělala jsi spoustu cviků úplně jinak než Honza říkal :( Každopádně jako zpestření bylo video dobré :) Karolína

    OdpovědětVymazat
  25. Honza je fakt sympaťák. A taky jsem se celý video koukala převážně jen na slečnu/paní vlevo..na ni byla radost pohledět jak cvičí, narozdíl od vás, je vidět, že jste to cvičili teprve prvně nebo podruhý.

    OdpovědětVymazat
  26. ahoj Petro.....chtěla bych se zeptat k aplikaci barevného laku na gelové nehty od Sally Hansen....pokud chci použīt barevny lak od jiné značky... aplikuji krok č.1 následně krok č.3 a poté mohu nanést tento barevny lak? A mohu tento lak odlakovat "obyčejným"odlakovačem?Děkuji Mirka

    OdpovědětVymazat
  27. zajímavé cvičení! :) kickbox jsem nikdy nezkoušela a je fakt fajn, že v tom jsou kondiční i posilovací prvky.

    OdpovědětVymazat
  28. Teď jsem konečně celé videjko prošla a je skvělé, opravdu jsem se i hodně pobavila. Uvítala bych rozhodně plnou verzi a hlavně další díly. Moc vám to tam všem sluší. Sportu zdar! Hlavně musím pochválit tvůj pěkně barevný a roztomilý cvičební úbor :o)

    OdpovědětVymazat
  29. Jé, vy jste ale sympaťáci :-) skvělé video, jen tak dál, díky za povzbuzení :)))

    OdpovědětVymazat
  30. Pěkné video ;-) pro mě je ještě zajímavější v tom, že do toho sálu, kde jste natáčeli, chodím na tabatu, takže ho důvěrně znám ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!