OOTD - black & white in Prague

by - 20 října

Krásný pondělní večer vám všem,

hektický minulý týden završila skvělá a pohodová sobota. Byla jsem totiž v centru Prahy na jednom focení a natáčení se spoustou známých českých youtuberů a youtuberek a díky tomu mohu místopřísežně prohlásit, že jsou to všechno moc fajn lidi a i ve skutečnosti je s nimi sranda.
 
Já bych vám dnes ale chtěla ukázat můj sobotní outfit. Mám takový dojem, že černobílé šaty jsem vám ukazovala už v nějakém nákupním videu v létě. Koupila jsem si je ve slevách v Tally Weijl a moc se mi líbí, hlavně mi totiž bezvadně sednou.. Na některých fotkách je mám bohužel pokrčené v pase, jak jsem chodila sem a tam, ale ve skutečnosti mi padnou v pase tak jako by byly šité na míru, tím pádem jsou ve skutečnosti i delší, než vidíte na fotkách, tak to prosím omluvte :). Černobílé variace mám na podzim a v zimě hodně ráda a mnohem raději, než v létě a na jaře. K teplému počasí a sluníčku mi tato kombinace barev přijde moc strohá, avšak babí léto, které panovalo v sobotu v Praze, si o takové šatičky přímo říkalo :). Já jsem je doplnila kotníkovými kozačkami a jednoduchým klasickým makeupem s výraznou rudou rtěnkou.
 
Schválně mi dejte vědět, zda i vy na podzim stále ještě občas vytáhnete letní kousek a jak jste strávili víkend, který byl podle mne jedním z posledních krásných a teplých.
 



kozačky, kabelka - Persunmall (už z loňska a z jara, nevím, zda ještě mají)
šaty - Tally Weijl
bolerko - vietnamci
rtěnka - Milani Red label 


 






 

You May Also Like

45 komentářů

  1. Moc pěkné šatičky,krásně ti padnou

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péto, moc Ti to sluší pěkně sladěný outfit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo ty jsi prostě krásná :-) A šaty ti opravdu krásně padnou.

    OdpovědětVymazat
  4. si kocka,si kocka, si kocka :-) krasne uplne jarni fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, sluší ti to. Mimochodem ten zelený obchod na té fotce, jak je za tebou, není náhodou v ulici Myslíkova, kousek od tramvajové stanice Lazarská? Já jen, že kdyby ano, je to kousek od mé školy :D

    OdpovědětVymazat
  6. ty šaty jsou nádherné, opravdu ti skvěle padnou a dělají ti nádhernou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  7. no teda, úžasný :-) máš vkus ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Neskutocne krasna a skvela zena :-). Len tak dalej Peti!! Moc moc ti fandim :-).
    Kat

    OdpovědětVymazat
  9. krásna :)) vždy ti to pristane ^_^

    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Peťulko, nemohu si pomoct, ale ty ať si na sebe vezmeš cokoli, ať se nalíčíš jakkoli, stále vypadáš perfektně :) Prostě krásná :)

    OdpovědětVymazat
  11. Zdá se mi, že se ty šaty opravdu nelichotivě deformují v oblasti pasu/boků. Daň za nákupy v obchodě jako TW :(

    OdpovědětVymazat
  12. V jednoduchosti je krása, já to říkám pořád :) Moc Ti to sluší!

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, ty jsi kus, že je to až k neuvěření :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Peti mohla bych se prosím zeptat,jaký je ve skutečnosti odstín této rtěnky ? Pořád hledám tu svoji červenou,ale nikdy se netrefím do odstínu. Moc děkuji Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo, je to klasická studená červená, na fotkách vypadá světlejší a oranžovější, koukni na ty fotky s panoramatem Prahy, tam odpovídá.

      Vymazat
    2. Peti děkuji za odpověď,já právě že sháním zrovna takovou,jak se tváří na detailní fotce ....teplejší červený odstnín, trochu šmrnclá oranžovou .....no snad jednou najdu :-( Verča

      Vymazat
  15. Ahoooj :). Takže první, co musím napsat je, že červené rtěnky ti sluší úplně ze všech nejvíc :). Sukně ti dělá neskutečně super pas, ve skvělý kombinaci s bílým topem. Řídim se pravidlem, že v jednoduchosti je krása, takže podle mě outfit skvělý :). Jsi vážně kočka, jako nějaká dvacítka! Mírovi musí každý chlap na ulici tiše závidět :D! Tímto ho taky zdravím a přeju krásný večer oběma :) <3. Lucka

    OdpovědětVymazat
  16. Krásne fotky!! :) a ten tvoj driek, jujky :)))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadas jako modelka. Dasa

    OdpovědětVymazat
  18. V šatech se většinou chodí sem a tam, takže ve skutečnosti jsou krátké tak jak je vidíme, protože sukně by se při chůzi neměla takto hrnout, pokud padne jak ulitá :-). Ale sluší Ti to moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nejsou, protože jsem chodila do schodů, nahoru a dolů a tak se mi to trochu vyhrnulo a já si toho nevšimla, normálně jsou tak o 5 cm delší, je to vidět, že je mám pokrčené trochu v pase a jinak drží dobře a nevyhrnují se.

      Vymazat
  19. aha, jsou pokrčené v pase...

    OdpovědětVymazat
  20. Petro neuděláš nějaký QaA video?

    OdpovědětVymazat
  21. Nádhera!! :) Péťo, můžu se zeptat, jak často si žehlíš vlasy a zda používáš před žehlením nějaké vlasové přípravky? Mám profesionální žehličku už asi deset let a popravdě nevím, jestli by se časem neměla vyměnit, aby nedělala víc neplechy než užitku. Máš nějaké tipy na značky či druhy žehliček, které jsou opravdu kvalitní a šetrné k vlasům? Moc děkuju za odpověď!Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lindo, moc děkuju. Já ted na žehlení používám nějaké mléko od Matrixu myslím a žehličku mám nejraději od ETY, žehlím jen když je to nutné, maximálně 2x týdně,ale většinou jen jednou nebo 1x za 14 dnů :). Mně moje žehlička vyhovuje moc, podle mě je hlavně klíčové nežehlit moc často a snažit se žehlit na co nejnižší teplotu :).

      Vymazat
  22. Zase krátké, ach jo!

    OdpovědětVymazat
  23. Tohle je naprosto paradni outfit.

    OdpovědětVymazat
  24. Strašně ti to sluší! A já v sobotu také byla v Praze :D ale v Ikei

    OdpovědětVymazat
  25. jsou moc hezké, já mám z Tally peplum top, který má vršek stejný, jako ty tvé šaty :)

    OdpovědětVymazat
  26. Šaty ti dělají pěkný vosí pas!

    OdpovědětVymazat
  27. Ty jsi tak krásná Péťo :) Moc krásný outfit

    OdpovědětVymazat
  28. Moc ti to sluší, já jsem si oblíbila bílo modro červenou kombinaci a nemůžu se jí nabažit ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  29. Jako by ani nebyl za dveřmi podzim, tak krásně pozitivně to působí. Škoda, že babí léto se s námi rozloučilo. Moc ti to sluší. Ta červená rtěnka je nádherná a celkově je totolíčení velmi chic. Opět jsem si v Praze uvědomila, jak málo české ženy nosí červené odstíny rtěnek a jak moc sluší cizinkám. Prostě si umí vybrat správný odstín, ši si nechají poradit. A vůbec to nepůsobí vulgárně, ani na blondýnkách. Dřív jsem nosívala červené rtěnky, teď jsem dlouho nosila decentní odstíny a tak jsem dostala chuť se k té červené vrátit. Koupila jsem si od Dermacolu, protože mi krásně voní, jen ten výběr ze dvou červených odstínů je trochu málo. Ale zase jsem nemusela dlouho vybírat, takže to byl rychlý nákup.

    I tobě moc sluší ta červená. Daleko víc než ty studené fialové odstíny, i když chápu chuť experimentovat a vyřádit se. Dobře děláš. Já jsem také vyzkoušela vše možné, hlavně jako konfrontaci umění a kýče.

    Hezké podzimní dny.

    OdpovědětVymazat
  30. Taky bych řekla, že Petře moc nesluší ty její oblíbené odstíny moc dofialova, spíš se mi na ní líbí dorůžova, spíš jen lehce nafialovělá (slézová) nebo do růžového dřeva, ale ty víc fialové ne. Červená jak který odstín, tento mi k ní ale moc nepasuje, vypadá lehce do tepla.
    Petra občas poukazuje na svou bledost. To jsem já od přírody taky, a neřeším to, naopak si toho docela cením, solárkových vysmaženin vidím denně dost. V posledních letech ovšem vidím v létě v pražských ulicích stále více dívek a žen s bílou kůží a vůbec se za to nestydí – i to je sebevědomí, dokázat prezentovat to, co mám od přírody. Ono s bledou pletí a kůží se také musí opatrně se samoopalovacími přípravky, chce to opatrně, na opravdu jen lehký zlatavý odstín, protože moc tmavá barva třeba na obličeji dělá zbytečně starší vzhled nebo nehezký odstín do oranžova. Já osobně třeba ani v létě na obličej žádný samoopalovák nedávám, vím, že mi to nesluší, nejlépe je mi ve vlastním odstínu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jak moc jsi, Petro, do koček fanda, ale teď je o víkendu v Praze světová výstava koček – čtyřnohých. Tam by bylo objektů na focení...

      Vymazat
  31. Krásný den .
    Jen tak dál . Hodně energie do pokračování .
    Jana

    OdpovědětVymazat
  32. no já čumím - tohle je fakt famózní look :) takovéhle jednoduché černobílé kombinace jsou naprosto top!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!