30 beauty questions TAG

by - 26 února

Krásný čtvrteční večer,

dost jsme mi psali, že už dlouho nebylo žádné povídací video a tak jsem se dnes rozhodla zařadit TAGovku, do které mne nominovala Ája . Je to sice tak trochu povídání o kosmetice, ale takové pohodové, tak doufám, že se vám bude líbit a že budete v TAGu pokračovat i vy, at už v komentářích nebo u sebe na blogu. A pokud se vám bude chtít, napište, jaká je pro vás ta nejlepší řasenky, to by mne velmi zajímalo!

 
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

líčení: bude tutorial, rtěnka NYC creamy mauve, oči NYC quattro paletka Central park lavender + Sigma Creme de couture
svetřík: http://www.sheinside.com
lak: Milani Tattle teal
vlasy: Bellami balayage 1C/18 http://goo.gl/4vRVxi code "petra" pro 5USD off


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
otázky:
1. Vzpomínáš si na svůj první kosmetický produkt?
2. Specifikuj perfektní řasenku. Už jsi takovou objevila?
3. Jaké krytí preferuješ u makeupu?
4. Oblíbená high-end značka?
5. Jakou kosmetickou značku jsi vždycky chtěla vyzkoušet, ale stále jsi se k ní nedostala?
6. Oblíbená značka z drogerie?
7. Nosíš umělé řasy?
8. Je některý druh kosmetiky, bez kterého nevyjdeš ven z domova?
9. Jakého produktu si nejvíce ceníš a opatruješ ho, jako mimino?
10. Jak často nakupuješ kosmetiku? Líbí se ti nakupovat makeup po jednom nebo jít na nákup jen jednou za čas a nakoupit produktů víc?
11. Máš "kosmetický rozpočet" nebo utrácíš, jak se ti zachce?
12. Používáš při nákupu kosmetiky kupóny, slevy a věrnostní karty? Ovlivňují tě různé akce k nákupu kosmetiky, kterou vlastně nepotřebuješ?
13. Jaký typ kosmetiky asi nakupuješ nejčastěji?
14. Upřímně, existuje značka, kterou nemůžeš absolutně vystát?
15. Snažíš se vyhnout se určitým složkám ve složení (jako je olovo, sulfáty, parabeny,...)?
16. Máš oblíbené místo, kde nakupuješ kosmetiku?
17. Péče o pleť: Zkoušíš ráda nové značky a výrobky, nebo si ráda uchováváš svou rutinu?
18. Oblíbená "bath and body" značka?
19. Kdybys mohla od teď používat a nakupovat už jen jednu značku, jaká by to byla?
20. Jaká značka má dle tvého názoru nejpovedenější obaly?
21. Jaká celebrita má vždy skvělý makeup?
22. Na jakém e-shopu nejčastěji nakupuješ kosmetiku?
23. Pět tvých oblíbených youtube beauty gurus?
24. Máš ráda multifunkční produkty, jako stainy, lips and cheeks, shimmer bricks, atd.?
25. Jsi v nějaké fázi líčení nemotora?
26. Používáš primer pod oční stíny?
27. Kolik vlasových produktů použiješ během jednoho obyčejného dne?
28. Co použiješ první - korektor nebo makeup?
29. Zvažovala jsi někdy navštívit makeup kurz?
30. Co na makeupu miluješ obecně?


You May Also Like

32 komentářů

  1. Víc takových tagů :) jinak s tím složením máš fakt pravdu, některý lidi to s tím fakt moc hrotí :D
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Peti za příjemné video,hezky se mi u něj večeřelo ;-) Co se týká řasenek,tak mé oblíbenkyně jsou nyní Maybelline Lash Sensational a zlatá Dermacol MEGA LASHES.Obě patří v drogerce k těm novějším,každá má úplně jiný kartáček,ale kupodivu je obě miluju.Lenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, ja dekuji za sledovani :) a i mne ta nova Dermacolka vyhovuje a to jinak jejich rasenky prilis nemusim :).

      Vymazat
  3. Ahoj,
    tohle líčení ti opravdu moc sluší. Hezky podtrhlo barvu tvých očí, a přestože máš tak ráda barevné rtěnky, tak mně osobně se stejně nejvíc líbí takové přirozené odstíny, jako máš tady.
    Ještě bych měla poznámku k tvým štětcům. Tento týden jsem si některé objednala a dnes konečně dorazily :). Ještě jsem je nevyzkoušela, ale podstatou mého sdělení má být to, že štětec na pudr je opravdu neskutečně heboučký, doslova a do písmene jako kožich mojí činčily, a to neznám nic hebčího. Je naprosto úžasný. Těším se, až je zítra všechny vyzkouším.
    Pa D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to hrozne moc dekuju, to me neskutecne tesi. Musim tedy rici, ze kdyz jsem hebkost nasich stetcu porovnavala s ostatnimi znackami, tak opravdu byly ty nase nejjemnejsi :). Tak at dobre slouzi! :)

      Vymazat
  4. Super video, hrozně mi zvedlo náladu! :-) Vidím, že jedeme momentálně obě na fialkové vlně, co se očních stínů týká :-). Díky tobě jsem si vzpomněla na tu šíleně perleťovou rtěnku od Reginy, tak ta mi vypadla z hlavy a měla jsem ji taky :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, zrovna vcera jsem koukala,ale nestihla jsem cele video, tak musim dokoukat dnes,ale stiny paradni ;)!

      Vymazat
  5. Peti, musím s tebou souhlasit u složení kosmetiky. Vyhýbám se silikonům, protože mi opravdu nedělaj dobře a mockrát se mi to potvrdilo - pupínky a zplihlé vlasy. Ale může mě omejt, když si nějaká kráva přečte na kosmetice hydroxid sodný a chytne hysterák, že voleze. Ten je tam totiž na úpravu kyselosti nebo kvůli interakci a naopak by dotyčná mohla olézt, kdyby tam nebyl. Moudra některých slečen jsou fakt třeskutá. Na jednu stranu ocením, když někdo složení řeší, ale jen pokud mu rozumí!!!, když tomu nerozumí, je lepší se v tom nepatlat.

    OdpovědětVymazat
  6. Může mi někdo říct, co je to ten "kejky" efekt? Americké beauty blogerky/vlogerky nesleduju a z Česka jen Peťu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kejky, klampy, frosty, stick a další :D nesledujes? Tak to nejses ale vůbec kuuul :D

      Vymazat
    2. já právě nevím, jaký český ekvivalent by to vystihoval, ale v podstatě to znamená to, že makeup je na pleti příliš vidět, je těžký, dělá masku

      Vymazat
    3. Děkuju moc za odpověď, zase jsem o něco chytřejší :).
      11. Anonymní: To mě fakt netrápí :D

      Vymazat
  7. Tak jsem další fialová; včera mi dorazila paletka Vintage Romance od Sleeku a dnes jsem ji zkoušela:-). Jinak, ohledně řasenky jsem putovatel. V současné době mám Better than false lashes od Catrice a ten výkon, který podává jsem od ní vůbec nečekala. Tak nevím, jestli budu měnit:-).

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné "kecací" video, moc mě bavilo. Musím pochválit i šedý svetřík s krajkou, je krásný jemný, moje oblíbená barva a dobře doplněný jen drobným zlatým přívěskem. Takové jemné, něžné jako ty. Líčení i účes k tomu, včetně nehtů nemá chybu. Ty se mi fakt moc líbíš.

    OdpovědětVymazat
  9. Peti,
    přála bych si, abys natočila video - nevím jak bych to nazvala. Ve videu bys sestavila kosmetickou taštičku jen z těch nejlepších produktů jaké jsi kdy vyzkoušela. Já vím je těžké vybrat jeden nejlepší produkt, ale takové video by bylo velmi zajímavé. Mohla bys klidně vybrat i od každýho produktu několik nejlepších. U produktů by ve videu nezáleželo na ceně. Pls

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je moc zajímavý nápad, píši si na seznam, děkuju :). Jinak ty nej produkty za poslední dobu jste viděli v oblíbencích za rok 2014 :).

      Vymazat
  10. Také mám ráda makeupy, kterých se dá kapka a udělají na pleti neviditelný, ale barevně a svěže dokonalý vzhled. Takové ty lehké, ale účinné. Z těch drogerkových třeba Infallible od Lorealu. Řasenku mám ráda, která dobře barví, zahustí, nevytváří krustu(= takové ty tvrdé řasy, i když na pohled sokonalé), neobtiskává se na víčko a pod víčko, jde dobře odlíčit, ale zároveň ledaccos vydrží. Mezi letité stálice patří 2000 Calories od Max Factoru a v poslední době jsem znovuobjevila po letech Volum express od Maybelline. Řadu let jsem nosila výhradně Loreal, protože řasenky mají kvalitní, ale vzhledem k poměru ceny na českém trhu a v zahraničí jsem jsem přešla ke konkurenci.

    Co se týká řasenek, mám pocit, že výrobci chrlí zbytečně moc produktů. Spoustu řasenek jsem vyzkoušela, různých značek, ale byly to převážně propadáky, takže se nakonec vracím ke klasikám značek. A mám pocit, že kdyby každá značka měla tři různé typy řasenek, že by to stačilo a byly by jsme spokojené všechny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, to je skvělý makeup, také mi moc vyhovuje! A souhlasím s tebou i ohledně řasenek, také 2000 cal. je má stálice a byla to moje vůbec první řasenka. Výrobci asi aby zaujali musí stále přicházet s něčím novým,ale zcela souhlasím s tím, že často je to spíše a škodu, viz nesmyslné tvary a velikosti kartáčků ;).

      Vymazat
  11. Nechci se nikoho zastavat, mne taky zrovna nesedi styl MK - kdy je v podstatě na schuzkach neprijemne odmitnout, navic pokud jde o známé. Musim rict, ze jsem vyzkousela kremy, odlicovadla, čistící kremy a mineralni pudr se stetcem. Posledni dve zmíněné mam doposud a az pudr dojde, budu se pidit po tom stejnem. Kazdopadne o tom jsem mluvit nechtela. Asi by sis Peto mela uvědomit, ze te odebírá pres 65 tisic lidi a na tvoje slovo lidi zkrátka slysi. Tos prece musela cekat, ze dřív nebo později nekdo z MK zareaguje. O MK jsem te slyšela mluvit nejmene třikrát v ruznych videich a pokaždé velmi ironicky nebo s odporem. Chapu a respektuju tvuj nazor...ano svoboda slova,, ale mela by sis uvědomit, ze spoustu lidi (kteri se do toho nechali navezt) to mozna zivi a tvoje poznamka ma holt velky vliv. Nedivím se jejich rozhořčeni, protoze ty se nevyjadrujes k samotnym produktům, ale porad a dokola ke zpusobu prodeje. Coz je neobjektivni, protoze to zanechava dojem, ze ta kosmetika je hrozna. Zkus si predstavit, ze nejaka blogerka, ktera ma napr. 2 miliony odberatelu rekne v nejake zemi, kde te prilis neznaji, ze sice tve štětce nezkousela, ale proste nema chut si je koupit, protoze je propagujes ve videich a vsude na ne davas odkaz a navic jses ji nesympaticka jako člověk. No ty by ses neozvala?... ja myslim, ze jo. Kazdy necht si udela usudek o produktu sam, ale kdyz uz o nem mluvis, mela bys ho mit ozkouseny. Me by to taky jako MK poradkyni nastvalo. Ja osobni zkusenost mam... makeup a sezeni mi delaly dve poradkyne, jedna ten hrozny typ, co neumi nalicit a cpe to, druha krásný makeup a prijemna nenutici. Takze asi tak. Paní to v dopise padala razneji, ale na druhou stranu chapu, co tim trochu neobratne chtela vyjadrit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezlob se, ale tvůj komentář je úplně mimo mísu. Jednak jsem výrobky zkoušela a pokud mne opravdu sleduješ, tak víš, že třeba odličovák jsem chválila. Tudíž je lež, že nemám vyzkoušeno a pomlouvám kosmetiku. Ale upřímně, za ty přemrštěné ceny to prostě nestojí, je to klasické drogerka, jen dražší. Ale třeba báze pod stíny je taky fajn.
      Ano, způsob prodeje MLM se mi příčí a vadí mi to obtěžování na ulici, mailem a podobně. Zkušeností s tím mám opravdu hodně, cca 2x týdně mi píše nějaká MK poradkyně, abych se s ní sešla a propagovala kosmetiku na blogu. Když odmítnu, tak mě dokonce uhání telefonem a otravují. A at chceš nebo ne, vše je o lidech a značku také tvoří lidé.
      Na tvůj dotaz ohledně štětců. Ne, nepsala bych takové bloggerce nic, má na svůj názor právo. Štvavou kampaň proti své osobě a i proti mým štětcům jsem už zažila a zažívám téměř denně, to je holt ta anonymní volnost na netu a skutečně každému nepíšu a nebrečím doma v koutě.
      A pokud souhlasíš s tím, aby poradkyně MK nahlašovala můj blog a facebook jako nevhodný obsah jen proto, že jsem řekla, že mi značka není sympatická a vadí mi způsob prodeje, tak dost pochybuji o tvém zdravém úsudku. Komunismus tu nemáme už 25 let, ale někteří lidé si to zřejmě ještě neuvědomili.

      Vymazat
    2. Ja nesouhlasim se zablokovanim, to je prehnane, ani se nezaszavam vyhruzek, jen jsem tim chtěla říct, ze se nedivím, ze se nekdo z MK ozval a brani se. Zákulisí a uhaneni te samozrejme neznam

      Vymazat
    3. Jo a ještě jedna věc, myslím si, že žijeme ve svobodné zemi, kde má každý právo volby dle vlastního uvážení. Tudíž at se každý živí čím chce, pokud je k tomu kompetentní. Bohužel nejen já mám zkušenost s tím, že mnoho těchto poradkyň evidentně kompetentních není. Tudíž právě ty dělají firmě špatné jméno, nikoliv já ;).

      Vymazat
    4. Naprosto s Péťou souhlasím, já měla tu čest se zúčastnit líčení MK, je to cca 5 let. Bylo to v bytě u dotyčné, kdy nás přivítala s tím, že tato kosmetika se prodává kamarádkám, po domácku, a nikoho nenutí si něco koupit. No, tato paní nalíčila mne i kamarádku a mohu říci a to nemám v úmyslu přehánět, hrozné. Obě jsme se šly před ní umejt do koupelny. Naprosto neprofesionální přístup a nutila nám všechno možné, co potřebujeme a bez čeho nemůžeme žít. Tak nikdy více, a souhlasím s Péťou prostě to obtěžuje. Chápu, že práce není a každý se snaží si vydělat tak, na co má. Ale toto za mě taky ne, mám dojem, že dotyčné chtějí rychle a bezstarostně vydělat. Ale jak říkám, můj subjektivní úsudek, a na ten má právo každý z nás. Ale vyhrožovat zablokováním, urážet nás čtenáře, vlastně pro nic za nic, to už je silná káva. Co si tento člověk o sobě myslí?

      Vymazat
    5. ty kokso, Peti, to som vážne netušila, že ti svojimi komentármi - predpokladám, že to boli moje - spôsobím až takéto trable! O_O práve som na tvojom FB objavila ten výhražný email, čo ti poslali. nemám slov!!!. trúfam si povedať, že sektárske praktiky firmy Mary ŠMEJD sa týmto naplno prejavili a teraz im už k dobrej reputácii, o ktorú sa toľko snažia, nepomôže ani svätená voda :P inak ak nechceš, nemusíš tento môj komentár uverejniť, aby si na seba neprivolala ďaľšie prívaly jedu rozhorčených "kozmetických poradkýň" - alebo ich pošli rovno za mnou, ja už si to s nimi vybavím :DDD

      Vymazat
  12. No jak jsem psala v komentari, nevim, zdali byl zverejnen. Se zablokovanim nesouhlasim, to je samozrejme prehnane. Jen jsem chtela zjednodusene řečeno rict, ze se nedivim jejich rozhorceni. Presne jak pisee...jsou nekompetentni, ale spoustu kompetentnich, ktere to muze nepravem urážet. Pripominam, ze nejsem zadna z MK poradkyn. Jen na to koukam z druhe strany.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti rozumím co chceš říct,ale nesouhlasím, právě v tom případě, který píšeš, jsem toho názoru, že ty kompetentní poradkyně musí urážet spíše to, co psala dotyčná paní, která svým jednáním dehonestuje jméno firmy. Normálně uvažujícího člověka přece nemůže urazit to, že řeknu, že je mi nesympatický způsob prodeje ;).

      Vymazat
  13. No to ano, to samo o sobe neurazi, je to ale umocneno diskuzi s negativnima zkusenostma, kdy neni sance ji vyvazit pozitivnima zkusenostma a poctivou praci holek, co to delaji spravne...pekny den

    OdpovědětVymazat
  14. Teda Peti, nemůžu ti nenapsat. Sháním nový makeup a když jsem začala hledat na netu nějakou inspiraci, tak jsi mi vyskočila ty s videem z března 2012. No musím říct, že jsi v projevu udělala neuvěřitelný pokrok. Tam jsi znuděná, mluvíš sedláckým výrazem a nehezky se na tebe dívá, a to nemyslím to, že teď se hodně retušuje. A teď jsi pozitivní a úplně někde jinde. Dost mi tedy vadí nespisovná čeština, ale je to krajová záležitost. Články spisovně píšeš, tak se třeba někdy dočkám zlepšení. Jsi stále lepší!!

    OdpovědětVymazat
  15. :DD super video! opravdu jsem se zasmála! es

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, ze zacatku musim hned napsat, ze video je super a liceni ti moc slusi. Máš krásně rozzářená očka :)

    Říkala jsem si, že na některý otázky do komentářů odpovím, i když to možná nikoho zajímat nebude :D
    Já mám zatím oblíbené řasenky tři - od Avonu Super Shock - i když mě přijde, že docela brzo vysychá a pak Od Maybelline One by One a Colossal Volume Express. Všechny tři dělají moc pěkné řasy.

    Make upy mám nejradši od Rimmelu - Match Perfection, Lasting Finish i Wake me up - přijde mě, že dostatečně kryjí a dělají pěknou barvu.

    Já z domu nevyjdu bez korektoru :D Nejsem nijak náročná, většinou používám obyčejný korektor od Avonu, který je tuhý a je ve vysunovací tyčince, ale bez něj si nedokázu představit, že jdu někam ven mezi lidi :)

    Různé slevy nebo například slevové knížečky z DM jsou fajn - občas se tam najdou super věcičky za pěknou cenu. Navíc proč si danou věc nekoupit se slevou, když to jde ne? :D :)

    S Baleou souhlasím - tady je důkaz toho, že ne vše, co je drahé je super a to levné je na nic - balea je naprosto super značka a jejich sprcháče, tělová mléka nebo i tekutá mýdla jsou fajn, voňavá.. no proste super :D

    Teším se na další videa. Lenka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!