DONNA HAIR doplněk stravy pro zdravé a krásné vlasy - recenze

by - 09 února

Krásný večer všem,

určitě znáte ten pocit, když se vám při mytí vlasů plní sítko ve vaně a váš porost řídne. Občas má taková období každá z nás, já například pravidelně na podzim a na jaře, ale bohužel občas i během zimy, když hodně nosím čepice. To se mi pak vlasy neskutečně mastí a padají. A přesně tohle období mám letošní zimu. Vlastně začalo už na podzim. Vlasy byly zplihlé, pořád mastné a bez života. A tak začne nanovo věčný kolotoč. Jím dobře? Mám dost vitamínů? Co pitný režim a kosmetika, kterou používám? Nestresuji se příliš?


 Snažila jsem se odpovědět si pravdivě na všechny otázky a eliminovat negativní vlivy, které ovlivnit lze. Myslím, že z hlediska dietního se opravdu snažím a dle posledních odběrů krve mi v těle nechybí žádný vyšetřovaný minerál. I když se přiznám, že přes Vánoce jsem docela povolila a moje stravování nebylo úplně ukázkové, hned po Vánocích jsem se ale vrátila do latě. Pitný režim by také neměl být zásadním problémem, i když někdy zapomínám pít.

Co se týče kosmetiky, většinu času preferuji šampony bez silikonů a masku se silikony, tato kombinace mi dlouhodobě vyhovuje.

Bod poslední - stres, bývá u mne kamenem úrazu. Ano, podzim před Vánocemi bývá neúměrně více práce než jindy a tak se vždy cítím pod tlakem a vystresovaná. A moje už tak ne příliš bujná kštice to odnáší. Vyhnout se stresu úplně v dnešní době asi nelze, zvláště pokud máte citlivější senzory jako já.



Proto jsem se rozhodla podpořit svou hřívu preparátem pro podporu růstu vlasů. Vyzkoušela jsem toho už mnoho s víceméně střídavými výsledky. Na Donna Hair jsem ale četla tolik pozitivních ohlasů, že jsem se rozhodla zainvestovat přes 600 Kč a přípravek vyzkoušet. Seženete ho běžně v lékárnách nebo na internetu, kde bývá za lepší cenu.

Krabička obsahuje kúru na 3 měsíce, tedy 90 tobolek. Já jsem již načala druhé balení a měla jsem štěstí, v každém z nich byl dáreček v podobě limitované edice šperků se Swarovski elementy. Nic zásadního, ale potěšilo to ☺.

Přípravek má podle mého názoru, samozřejmě zcela laického názoru, dobré složení. Obsahuje aminokyseliny methionin, cystein a tyrosin, které jsou stavebními kameny bílkoviny keratin, která tvoří až 90% vlasu. Díky vitamínu B, biotinu, vitamínu A, zinku a křemíku by měly vlasy lépe regenerovat. Tyto totiž přispívají k ochraně buněk vlasů i celého těla před volnými radikály.
Rostlinné extrakty z přesličky a kopřivy jsou zdroji dalších aminokyselin, vitamínů a stopových prvků. Celá tato kombinace složek působí synergicky a podporuje růst, kvalitu pokožky, pevnost a lesk vlasů.


Já si beru každý den ráno jednu tobolku, lépe zapíjet po snídani, než na lačný žaludek. Přípravek už používám přes tři měsíce, jsem na začátku druhého balení a zatím jsem velmi spokojena. Řekla bych, že vlasy jsou pevnější a postupně přestávají padat. Co je však 100%, tobolky mi zcela jistě urychlují růst vlasů. Za ty 3 měsíce mi vlasy hodně povyrostly a nelámou se. Podle mého názoru se jedná o velmi kvalitní přípravek a rozhodně spolu s Revalidem o ten nejlepší, který jsem doposud zkusila.


Jestli vás také trápí vlasy, možná by nebylo od věcí tyto tobolky vyzkoušet. Nezapoměňte však, že je třeba brát je alespoň 2-3 měsíce, než se účinek projeví.
Jaký preparát na posílení vlasů je podle vás ten nej?

You May Also Like

62 komentářů

  1. Já zkoušela zatím jen Biosil a přímo na pokožku hlavy Biohar. U Biosilu jsem nezaznamenala nic, po Bioharu mi rostou drobné vlásky, ale myslím, že nezesilují. Tyhle tablety vypadají dobře, ale ta cena je trochu moc. Už se mi vlasy mírně zlepšily a skončilo padací období, ale v případě nouze bych asi investici zvážila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám ricinový olej a vlasy, řasy i obočí mám po něm hustší a celkově lepší. Nějaké doplňky jsem taky chtěla vyzkoušet, ještě to musím prozkoumat. Hodně mě teď zajímá šampon na koňskou hřívu, který má prý na vlasy skvělé účinky. Viděla jsem jej u spousty youtuberek a hodně si ho chválily. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek :) děkuju, taky někdy vyzkouším :) Káťa

    OdpovědětVymazat
  4. Péťo,
    vím, že můj dotaz je mimo mísu, ale budu ráda když poradíš.
    Koupila jsem si sérum na řasy a nevím jak to kombinovat s očním krémem. Napadlo mě, dát si sérum na řasy cca 20 minut počkat a pak dát krém na oči...
    Nebo jak to děláš ty?
    Moc děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, já už sérum nějakou dobu nepoužívám,ale dávala jsem vždy na linku, nechal cca 5 min. a pak oční krém :)

      Vymazat
  5. Tiež som na začiatku druhého balenia, je to super vecička :)))
    www.laurazoey.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Pro mě bylo nejlepší na vlasy těhotenství. Nevím jestli to bylo vitamíny, které jsem brala, nebo hormonální změnou, ale nikdy jsem neměla vlasy a nehty v lepší kondici. Byla jsem těhotná 2x a pokaždé to byla fakt výrazná změna. Bohužel po porodu přišlo megavypadávání a šlo to do kopru. Měla jsem svoje vlasy do pasu a po druhém porodu jsem je musela nechat ostříhat, byly prořídlé, roztřepené a byl na ně žalostný pohled. Šla jsem na krátko a rázem se ze mě stala matka už i od pohledu. Je to rok a já prosím své vlasy za odpuštění a doufám, že brzy dorostou do nějaké pro mě nositelné délky. Možná tenhle přípravek zkusím. Vendula S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko, těhotenství je jasné, to jsou hormony, žádné vitamíny, proto také po porodu tak padají ;).

      Vymazat
  7. Peti, nemyslela jsem si, že Tě trápí málo vlasů...mě vlasy teď hodně trápí, ale zrovna státnicuji, takže mám v plánu hned potom vrhnout se na jejich podporu. Takže v podstatě si odpovídám na tvé otázky - stres, zajídaný jídlem, které tělu nic nedává. Jinak si myslím, že péče o vlasy je v pořádku. Po biosilu mi hodně narostly, jenom to množství a kvalita pokulhává:( Celkem mě láká vyzkoušet hairburst, ale nevím, jestli to nejsou vyhozené peníze.

    OdpovědětVymazat
  8. To vypadá zajímavě, asi vyzkouším. :) Jinak já mám zkušenost s tabletkami Panthenol na vlasy - tam jsem moc výsledky neviděla. A s tabletkami z DM - za tu cenu jsou fajn, pociťuji větší růst vlasů, avšak žádný zázrak to není.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj. Ja pouzivam biosil. Jsem s nim velice spokojena. A cena je mnohem priznivejsi. Bohuzel hodne lidem nedela biosil dobre, takze kazdy si musi vybrat co mu vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo, moc pěkná recenze, zrovna včera jsem na donahair koukala v llékárně.Sama jsem před nějakou dobou užívala 7 měsíců revalid,3 tobolky denně, jak je uvedeno a nezaznamenala bohužel absolutně žádný výsledek, žádna změna kvality ani stavu vlasů.Je vidět, že jsme každá jiná a že každé vyhovuje něco jiného.Helenka

    OdpovědětVymazat
  11. Já beru pravidelně Biosil, sice nemám pocit, že by to něco dělalo, ale mám z toho dobrý pocit. :D
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péťo, super článek, vlasy jsou mým neustálým problémem, a to jak padání, tak rychlost růstu, která se delšími vlasy značně zpomaluje. Myslíš, že záleží na tom, jestli se pilulky berou ráno nebo večer? Už beru několikáté balením Biosilu plus, po jedné pilulce, každý večer, většinou před spaním, jelikož odcházím do práce hodně brzy a snídám až tam, na pilulku si nevzpomenu, a výsledky si nejsem jistá. Jestli to pomohlo tak spíš ze začátku, teď mi vlasy rostou hodně pomalu a padají pořád stejně, v současné chvíli možná i víc. Uvažuji tedy o vyzkoušení jiného produktu, ale napadlo mě, jestli doba užívání nemůže mít svůj vliv. Možná je to blbost, ale radši se zeptám :D Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzko,já myslím, že doba užívání takový vliv nemá, ale měly by se brát po jídle.

      Vymazat
  13. Ahoj Peti,
    mám stejný problém a děkuji za radu :). Určitě o těchto vitamínech popřemýšlím. Jsem hrozná v tom, že se mi za ty tabletky nechce dávat tolik peněz. Měla bych ještě dotaz, jestli jsi někdy vyzkoušela biosil plus a popř. jaký máš na něho názor. Moje kamarádka a kadeřnice mi ho doporučily, stojí jen 60Kč. Kamarádka ho používala rok na to, aby jí po nepovedeném zásahu kadeřnice rychle dorostly vlasy a velice si ho pochvaluje. Má naprosto krásné, zdravé a husté vlásky, tak jsem si řekla, že bych ho taky vyzkoušela. Používám ho něco přes 2 měsíce a řekla bych, že mi pomohl trošku v tom, aby mi moc nepadaly vlasy. Jsem hrozně netrpělivá a toužím po hustých vlasech, ale zatím bych neřekla, že mi nějak zhoustly, tak přemýšlím, jestli to vydržet ten rok a nebo přejít k tabletkám DonnaHair.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Biosil plus jsme brala také, je fajn, trochu pomůže,ale mně se účinek projevil spíše na nehtech než na vlasech. Donna je na vlasy určitě lepší za mě.

      Vymazat
  14. Zdravím,
    chtěla bych se zeptat, jestli podle Tvého názoru je lepší DonnaHair nebo Revalid... Uvažuji mezi nimi dlouho, ale nejsou to zrovna nejlevnější doplňky stravy a zajímaly by mě Tvé zkušenosti. :) Jinak jak tak popisuješ ty problémy s vlasy, měla jsem pocit, jako bys mi viděla do hlavy... Měla jsem ty samé problémy a mně hodně pomohlo užívání http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/6da/6da97511bda30cc929e7aa3af4beb159--mmf250x250.jpg spolu s B-komplexem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsme Revalid brala, už je to dost dlouho,ale hodně mi po něm vyrostly vlasy, do Donně také rostou rychleji, ani jeden z přípravků nezabrzdí vypadávání,ale myslím, že zrychlí růst a trošku výpad omezí. Řekla bych, že jsou co do účinky dost srovnatelné,ale záleží co komu sedne.

      Vymazat
  15. Peti máš krásne vlásky a obdivujem, že ich máš také dlhé...ja nikdy nevydržím a keď dorastú po lopatky tak strihám tak po lícne kosti ;-) osobne nie som zástancom akýchkoľvek tabletiek, kedže je to záťaž na pečeň. Nemám problém s hustotou či rastom vlasov, ale aj tak som čo to o týchto doplnkoch stravy čítala na internete...treba byť naozaj opatrný pri užívaní pretože často obsahujú okrem byliniek aj antibiotické zložky...čiže ozaj poriadne čítať zloženie ;-)
    Dakujeme za recenziu. Pekný večer.

    OdpovědětVymazat
  16. Než tu začneš něco doporučovat,tak trochu prostuduj dané složení a účinky-i ty vedlejší!!!A víc než o svou vizáž se trochu vzdělávej..přečti si např.Dobu jedovou..jestli Ti název knihy něco říká-i když o tom silně pochybuji...Nella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy nevím, ale co potraviny, které běžně jíme, nakupujeme v řetězcích a ani nepřečteme z čeho jsou složeny, natož co sníme různě po hospodách, a co balené vody? Myslíte, že nám některé z jmenovaných škodí méně, že to nejsou jedy? Takže s tím vzděláváním bych pochybovala ve vašem případě. Jo, doba jedová, je doba jedová, ani nevíme kde jaký jed zblajznem. Takže Nello, hezký den.

      Vymazat
    2. Nello, tak nás pouč o vedlejších účincích. Fakt mám ráda tyhle samozvané experty chemiky doktory. Máš na to vzdělání? Já ne, proto to nerozebírám. To je pořád dokola, někdo si přečte nějaký výšplech na netu a pak šíří paniku.

      Vymazat
    3. Jako chemik ti řeknu, že doba jedová je často píčovina. Nic proti vzdělávání, jsem pro všema deseti, ale raději ze seriozních zdrojů. Raději začít chemií od Vacíka, než knihou, která vyzobe ze starých publikací senzace, překroutí si je po svém a vypustí do světa. Po Vacíkovi bych pokračovala libovolnýmu skripty toxikologie a jistě to bude užitečnější než tento blábol, Nello.

      Vymazat
  17. Super článek jako vždy!:)Zabírají tyto tobolky také na opravdu mastné vlasy?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, na mastné vlasy žádné tobolky nejsou ;)

      Vymazat
    2. Mně na mastné vlasy pomohly přírodní šampony (např. od Logony či Lavery), maštění se mi opravdu omezilo.

      Vymazat
  18. Ahoj,
    doufám, že můj dotaz nebude znít moc hloupě, ale jak je to po použití Donna hair s ostatními chloupky? Myslím, konkrétně třeba růst chloupků na nohách, jestli se taky nezrychlil nebo jich není víc? Díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nějak to nepozoruji,ale teoreticky by se měl zrychlit asi i ten......

      Vymazat
    2. A prakticky se nezrychli, protoze to nefunguje nikde..

      Vymazat
  19. Parádní článek Peti :-). Již dlouhý čas uvažuji o tom, že si nějaké "pomocné" tabletky také pořídím. Kromě Donna hair mě například láká i Hairburst, na který poslední dobou slyším velikou chválu.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  20. Tak toto období myslím zná každá z nás. zrovna včera jsem myla vlasy a v sítku bylo poměrně hodně mého vypadaného porostu. Já to ale řeším kopřivama. Dám na staré "babské rady", vždy na jaře, když vylejzají mlaďounké kopřivy, tak si dávám 14-ti denní kůru, t.j. piju denně 2 šálky. Jinak si je suším a občas si dám kopřivový čaj z horských, mnou sušených kopřiv. Taky hodně suším šípky, mateřídoušku, bezinky. Říká se "před bezinkou klekni". Takže já se snažím touto cestou. Samozřejmě se snažím jíst hodně ovoce, zeleniny, ryb, libového masa, a mám děsně ráda polívky, to je grunt. Ale stejně mívám období, že vlasy nedržej a padaj. Takže hlavně žádný stres Peťulko, odpočinek, radost ze života, úsměv, pozitivní myšlenky. Já bych řekla, že máš vlasy hezké, líbí se mi moc tvoje přírodní barva.

    OdpovědětVymazat
  21. Na kvalitě vlasů se negativně podepisuje psychický stres a špatná výživa, v níž chybějí důležité vitaminy a minerály, a přemíra chemie na vlasy používaná, tohle všechno už mi řekla kožní doktorka dávno. Mně osobně taky kdysi nápadně hodně padaly vlasy při užívání antikoncepce, takže ani to nemůžu doporučit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně právě naopak, při antikoncepci nepadaly vůbec, zato po vysazení hrůza. je to tím, že tělo simuluje těhotenství, takže po vysazení padají jako po porodu.

      Vymazat
    2. Kožní jsou felčaři. Málokdy jsou dobří a většinou papouškují svoje teorie třesku plesku.

      Vymazat
    3. No ja se prave divim, ze kozni vubec vyrkla takovy nazor. Ta moje mi cpe kortikoidy a prasky... chemii porad, ale odolavam. Takze nic neberu a i takovymto doplňkum se vyhybam. Ale placebo efekt funguje, o tom zadna

      Vymazat
    4. Taky mám z posledních let podobné poznatky, i když se kvůli vlasům: kožaři jen tak plácnou nějakou diagnózu, aniž by si červený flek na kůži důkladně prohlédli, a hned píšou recept nebo ani to ne a prý kupte si v lékárně to či ono. Už párkrát jsem takto vyhodila zbytečně peníze, jejich "léčivo" mi nejenže nepomohlo, ale červená skvrna se přes "léčbu" dál rozšiřovala, hrubla a pekelně svědila. Nakonec jsem lékárenské věci nadupané všelijakou ropnou chemií či vším možným vysadila a uchýlila se k čistým rostlinným olejům. Ty mi pokaždé pomohly a problém vyléčily, například dýňový nebo kokosový. Nebo na letní ekzémy píšou doktoři často masti s kortikoidy (masti bývají mastné, patlavé a barví), které sice věc za několik dní zaléčí, ale často se stane, že se ekzém má tendenci vrátit. Mám vyzkoušeno, že je lepší citlivější kůži i preventivně mazat třeba kokosovým olejem, který působí proti virům i bakteriím, a žádné ekzémy ani jiné fleky se neobjeví.

      Vymazat
    5. Tak tak. Jeste zkus morskou sul z mrtvého more a kremy s obsahem soli. Doslova to vypali.

      Vymazat
    6. Tentokrát souhlasím s názorem, že na kvalitě vlasů se podepisuje psychický stres, a špatná výživa, to se konečně podepisuje i pleti a celkovém zdravotním stavu. Výživa je základ a nestresovat se, zdraví je zdraví.

      Vymazat
    7. Náhodou, sůl z moře je dobrá do koupele nebo jí trochu přidat do vlasového šamponu, ale na pleť obličeje bych si jí nikdy nedala.

      Vymazat
    8. Ještě k těm dermatologům: Je pravda, že valná většina zrovna kreativní není. Kouknou na problém, něco napíšou a moc se s tím nepárají (jako na běžícím pásu). Mladé dívce či ženě na problémy s mastnou pletí, akné či mastícími se vlasy buď předepíšou nebo doporučí nějaké dryáky (po kterých se kůže nezřídka podráždí), nebo ženou na gynekologii pro antikoncepci, jinak se s Vámi nebaví (moje zkušenosti); ale nikdo už se neptá na jiné zdravotní problémy či na rodinnou anamnézu, natožpak aby udělali nějaké testy. Vím, o čem mluvím, hormony jsem dlouho odmítala, nakonec jsem je jen ze zvědavosti vyzkoušela a málem jsem skončila s vážným zdravotním problémem – následné genetické testy potvrdily určitou krevní mutaci, kvůli které jsou pro mě hormony nevhodné, ne-li dokonce nebezpečné. Navíc doktory vůbec nevzrušovala informace, že v naší rodinné anamnéze žen je rakovina vzniklá působením estrogenů (to není z mé hlavy, to každé té jednotlivé nemocné řekly doktoři onkologové nezávisle na sobě a v naprosto různých letech a nemocnicích). A je tu i jiná genetická zátěž.
      Na mastné vlasy jsem jako hodně mladá dostala snad ten "nejúžasnější" prostředek, co se dá vymyslet, totiž dehtový šampon. Vyráběli ho v lékárně, byla to tekutina nevábného hnědého odstínu a po otevření silně zapáchala po dehtu, ropě či podobně. Po umytí vlasů s ním to byl pocit, jako by si člověk vlasy vymáchal v nějakém použitém, tzn. znečištěném technickém oleji a taky tak byly načichlé. Takže milé vlasy musely ihned zpátky pod vodu a několikeré vymývání té hrůzy normálním šamponem, protože chodit se s tím ani doma nedalo. Dehtový šampon šel zpátky do lékárny, věci z lékárny prostě jen tak nevyhazuju, ale vracím je tam, odkud je mám.
      Dermatoložek jsem skutečně vystřídala hodně, jednak protože sama jsem se stěhovala nebo se v téže ordinaci během let vyměnilo několik doktorek. No a jedna z nich opravdu byla taková s jistými alternativními sklony a neřešila věci zbytečně všemi možným lékárenskými věcmi a zkoušela šetrnější léčbu, i když třeba delší. Jednou třeba jsem k ní přišla s akutním prudkou reakcí po jedné pleťové vodě od slavného Avonu: osypaný obličej a krk a příšerně to svědilo. Mám navíc hodně světlou pleť, takže o to mě ty rudé vleky a vyrážka víc zkrášlovaly. Doktorka říkala, že by mi mohla dát kortikoidy, které by mi od problému za pár dní pomohly, ale na obličej že je to riskantní, a navíc by se to mohlo vracet. Tak mi nakázala podobu léčby žádnou kosmetiku, obličej mýt jen vodou a dávat obklady z Jarischova roztoku. Dva týdny jsem chodila do práce krásně flekatá, ale kupodivu jsem si nevysloužila ani jednu otázku či poznámku, jak vypadám, dokonce jsem byla i na jedné akci, kde bylo dost mých známých... Trpělivost přinesla růže, alergie pozvolna zmizela a problém už se nevrátil.
      Takže tak, jak tu měl někdo výše hloupé narážky na doktory, či asi spíš na můj komentář. Bohužel ta doktorka se odstěhovala a jinou takovou jsem dosud nepotkala.

      Vymazat
    9. Je to pravda, rychlá "léčba" neni lecba, je to na dlouhou trať. Odmala mam problemy, ale ted se zhoršily. Od dvou doktorů jsem dostala stejne diagnozy, ale kazdy by je resil jinak. Prvni z nich by volila kortikoidy, nemocnici a leky naporad. Druhy se na problem podival komplexne a rekl, ze musime začít pomale a setrne (homeopatika), pprotoze telo uz ma dost veskere chemie. Jsem v procesu chvilicku, zatim se neda rict, ale nebudu napravovat zdravi necim, co me leta nicilo....

      Vymazat
  22. Myslím, že Biosil na vlasy tolik nezabírá, zato na nehty je úžasný. Hodně se mi třepily a lámaly se, ale jak jsem nasadila Biosil, do tří týdnů bylo po problému :-) K.

    OdpovědětVymazat
  23. Tu akci s těmi šperky jsi vychytala skvěle :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Já už jsem si kupovala 2x tabletky z DM, kde jich je 60 za 59 Kč a určitě vidím rozdíly :). Ještě jsem četla chválu na tabletky Panthenol, tak ty chci vyzkoušet teď
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  25. o nějakém lepším doplňku stravy na vlasy jsem už také přemýšlela, jen se bojím, že za něj dám spoustu peněz a výsledek se nedostaví. já jsem dřív brala Panthenol a přišel mi celkem fajn :)

    OdpovědětVymazat
  26. Co mi pomohlo na padání vlasů je samotný Methionin- tablety se dají koupit v lékárně. Není to finančně náročné, 100 tablet stojí okolo 260,-Kč. Ničemu to neublíží, padání vlasů se dost omezilo a hlavně mi po něm začaly vlasy hodně růst. Methionin je aminokyselina, játrům rozhodně neublíží, naopak pomáhá je čistit od toxických látek. Takže se hodí i jako doplněk jarní čistící kůry. Dále bych doporučila pít čaj z kopřivy, je dobrý i na pleť. Co se mi ještě osvědčilo jsou tablety Silica- obsahuje křemík, vápník, železo a směs aminokyselin. 100 tablet stojí okolo 250,-Kč. A další, co mi pomohlo na padání a zhoršenou kvalitu vlasů je Clinical Hair Care- Teď koukám složení bude dost podobné Donna Hair. Já bych jako základní kůru zkusila ty tablety samotného Methioninu a doplnila to pivovarskými kvasnicemi, tím se nemůže nic zkazit a vyjde to podstatně levněji. Na doplnění křemíku doporučuju pít čaj Křemíková bomba od Dr. Popov. Zlepší se kvalita vlasů i pleti. A na padání vlasů je výborný šampon Plantur a tonikum proti padání vlasů Plantur. To mi spolu s vitaminy opravdu pomohlo. Snad ti to, Peťo, také pomůže. Dej pak prosím vědět, jestli jsi něco z toho zkusila. Měj se moc hezky.:-) Jana

    OdpovědětVymazat
  27. Brala jsem nespočetně krát Biosil vždy okolo roku, levné a nepostřehla jsem žádné účinky. :) Přešla jsem z DM na Das gesunde plus, které je také levné, velké tobolky, brání také déle než rok, ale jen pro pocit :D. Momentálně mám druhé balení Panthenolu a právě si myslím, že vlasy mám lepší o nějaké to procento (:D) :).
    Ale dále přemýšlím o změně.. Právě o Donna jsem slýchala pořád v reklamě :D co je pro tebe to nej za přijatelnou cenu? :) Byla bych ráda, kdybys mi poradila, i přes tenhle článek, protože je mooc široký výběr. :( chtěla bych už něco účinného. :)

    Předem děkuji za odpověď. :-* a přeji, aby si vkročila do začátku týdne pravou nohou.

    OdpovědětVymazat
  28. Za sebe musim rict,ze DonnaHair je bomba! :) mam kudrnate a suche vlasy,casto se lamou,hodne padaji a prakticky vubec nerostou. Po donnahair je mam pevnejsi,lesklejsi a rostou :)) vsem doporucuji!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, mám podobné problémy jako mnohé z vás. Po dvou porodech stále nemohu dosáhnout alespoň na ten stav vlasů jako před porody. Zejména po druhém mi vlasy hodně vypadaly a nechtějí narůst. Zkoušela jsem dlohodobě celou kůru Revalid - bylo to drahé a k ničemu. Biosil také na nic. Ale teď mi zde někdo připoměl šampon a kondicionér Plantur - to mi částečně pomohlo po prvním porodu s tabletami Silica. Teď jsem starší a vlasy ještě horší po tom druhém, chci zkusit mezoterapii vlasů. Na pleť to vždy fungovalo, tak snad na vlasy také. Jinak hladinu hormonů, jsem si také nechala přeměřit u lékařky a je naprosto v normě. Ozvu se zde až budu mít po kůře asi někdy v září.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, vyzkoušela jsem Revalid, Biosil, vitamíny B....Donna Hair opravdu funguje, alespoň u mne ano. Mám jemné vlasy, které si samozřejmě pravidelně barvím, padání vlasů mne netrápí. Donna Hair začal působit cca po 1 měsíci, vlasy mi sice nezhoustly :-), ale jsou kvalitnější a rychleji rostou. Doporučovala bych ještě dlouhodobé a současné užívání kolagenu (nápoj nebo tabletky + vitamín C), pro nás ženy blahodárné nejen pro pleť a vlasy ale také klouby :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj chci se zeptat muze pouzit kojící zeny Donna hair forte??? Mimochodem si krasna Peto..nejlepsi youtuberka v Cr..

    OdpovědětVymazat
  32. Zdravím , Péťo ! :) Chtěla jsem se zeptat, jestli je Donna hair forte pro děti nebo spíše pro dospívající. Mé dceři se strašně lámou a třepí vlasy a už nevíme, co s tím. Dceři je 14.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj, vyzkoušela jsem a byla jsem nadmíru spokojená! :) hlavně mi přestaly tak padat vlasy což ocenili všichni doma :D

    OdpovědětVymazat
  34. Můžu se zeptat zda tento přípravek pomůže i na roztřepené konečky a suché vlasy?

    OdpovědětVymazat
  35. Dobrý den, Peťo. Zajímá mě, jestli smím užívat tento přípravek i ve 14cti (jestli nejsem moc mladá nebo tak něco), a jestli nemá nějaké nepříznivé účinky. Předem děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  36. Dobrý den, Peťo. Zajímá mě, jestli smím užívat tento přípravek i ve 14cti (jestli nejsem moc mladá nebo tak něco), a jestli nemá nějaké nepříznivé účinky. Předem děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahojky Peťko :-)

    Já nemohu víc než jen souhlasit s Tvým článkem. Sama mám zkušenost s přípravkem Donna Hair Forte, brala jsem ho dvakrat (1x 3 měsíce, pak pauza cca 2-3 měsíce a pak zase 1x 3 měsíce) a nemohla jsem věřit, jaký zázrak to udělalo s mými vlasy.

    Pak moje maminka vážně onemocněla a v době, kdy měla za sebou ozařování a chemu, tak ji výrazně ubyly vlásky na hlavě na místě, kde byla po celou dobu ozařována. Doktoři nám tvrdili, že už na tom místě znova nenarostou a bude si holt muset pomáhat parukou - já však koupila 3měsíční Donnu Hair Forte (v takové chvíli už člověk nemá co ztratit) a maminka ji začala poctivě brát. Člověče div se, vlásky narostly a ještě o to pevnější a mnohem zdravější (nejen) na pohled než před její léčbou. :-)

    Já si právě dnes večer cca po třech letech DOnnu Forte objednala zase, protože už dva roky chodím na melír a moje vlasy jsou hrozným způsobem zničené, mám problémy s rozčesáváním přestože používám po každém umývání kondicionéry apod., prostě rozhodla jsem se, že svým vlasům dám to, co jim evidentně chybí, a melíru se už odteď budu vyhýbat jako čert kříži.

    Příští rok v létě 2018 se vdávám, takže určitě další kůru s Donna Hair si dopřeji na jaře před svatbou. :-)

    Děkuji za krásný článek a blog a přeji mnoho úspěchů. :-)

    Pa Klárka

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, několikaleté pravidelné melírování a žehlení se podepsalo na kvalitě mých vlasů (lámavé, třepily se konečky, po umytí se těžko rozčesávaly, byly suché, vypadaly fakt nezdravě).
    Nastolila jsem radikální změnu, a po domluvě s kadeřnicí jsem přešla na barvení, používám šampon s keratinem + keratinová maska a pravidelně užívám Donna Hair Forte - nyní užívám již 8. měsíc!!! Výsledky jsou fakt vidět, vlasy jsou lesklejší, uhlazenější, vypadají konečně zdravě ikdyž si vlasy stále upravují žehličkou. Samozřejmě se snažím dodržovat pitný režim, přiměřený pohyb a pestrou stravu, ale to jsem dělala vždy. Nenechte se odradit cenou Donna Hair Forte, za mně jsou to ty nejlepší vitamíny na vlasy!!! Lenka

    OdpovědětVymazat
  39. Zdravím, sice už je článek starší, ale ráda bych se podělila o svou zkušenost. Třeba ještě někomu pomůže. Po druhém porodu mi opět začaly neskutečně vypadávat vlasy. Rozhodla jsem se změnit jídelníček. Jíst hodně ovoce a zeleniny, bílkovin (vejce, maso), omezit bílou mouku (pečivo) a sladké, jíst denně ovesné vločky ( pouze namočené v jogurtu, nevařím aby neztrácely vitamíny), hodně pít. A co je důležité, začala jsem jíst 50-80 g slunečnicových semínek denně (pouze loupaných, nepražených, nesolených). Obsahují ideální kombinaci vitamínů a minerálů pro vlasy. Mj. 50g semínek obsahuje 100% DDD vitamínů E, který je také pro vlasy důležitý. Asi po měsíci mi začaly podrůstat vlasy, začaly mi dorůstat i v "koutech", které byly čím dál větší a nebyly stále dorostlé ještě od prvního porodu. Rozhodla jsem se koupit si Donna Hair Forte tablety. Už po 10 dnech se podrůstání velmi zrychlilo, vlásky dorůstaly ještě víc. Vypadávání to bohužel nezastavilo, ale to je po porodu dáno změnou hormonů a s tím zkrátka nic nenaděláte.
    Také jsem se dočetla, že vstřebatelnost zinku ze semínek je částečně omezena kvůli obsahu některých jiných látek. Proto se je snažím jíst v co největším odstupu od vitamínů Donna Hair, abych nesnížila i vstřebatelnost zinku z tablet.
    Takže za mně změna jídelníčku, 50-80g slunečnicových semen denně + vitamíny Donna Hair dělají zázraky :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!