Dove Oxygen Moisture - recenze a testování pro časopis JOY

by - 14 února

Krásnou zamilovanou sobotu vám všem,

před nedávnem se mi díky spolupráci s časopisem JOY naskytla možnost vyzkoušet novou řadu péče o vlasy Dove Oxygen Moisture. Samozřejmě jsem měla z nabídky velkou radost, protože tento časopis mám ráda a také proto, že řada je přesně určena na můj typ vlasů a tak jsem byla moc zvědavá, co s nimi udělá.
Řada Oxygen moisture slibuje hydrataci a objem vlasům jemným a zplihlým. Už podle popisu je to tedy něco, co mě zaujalo na první dobrou!


Mé vlasy se mastí u kořínků, jsou suché v délkách a jsou velmi jemné a plihnou. V poslední době si je myji jednou za 2-3 dny, protože ted v zimě se mi mastí více. A řeknu vám, je to pěkná otrava, proto jsem do této řady vkládala naději na prodloužení intervalu mezi mytím a dodání potřebného objemu.
Nejprve jsem vlasy umyla šamponem Oxygen moisture. Šampon není příliš tekutý, což je fajn. Při nanesení a má průhlednou světle modrou barvu. Vůně je příjemně svěží a čerstvá. Musím říci, že mě překvapila bohatá jemná pěna, kterou šampon na mé kštici vytvořil.
 
 
Po umytí a opláchnutí nanáším kondicionér nebo masku.
Kondicionér, když mám méně času, protože ho stačí nanést do délek a vzápětí opláchnout.
Kondicionér má krémovou bílou texturu a i ten velmi příjemně a svěže voní! Vyživující schopnosti nejsou nějak extrémní, ale vlasy se po něm moc hezky rozčesávají a jednoznačně jsou hydratovanější a uhlazené.
Šampon i kondicionér jsou v klasické tubě, kterou postavíte na víčko a díky tomu se skvěle dávkuje.
Pokud mám více času, nanáším masku. Ta je v úhledné bílé plastové krabičce a ze všech produktů je její vůně nejméně výrazná. Texturou je to bílý našlehaný lehký krém. Masku nanáším na 3-5 minut do délek a poté opláchnu. Vlasům dodá více hydratace a výživy než kondicionér. Přitom se mi ale líbí, že moje vlasy vůbec nezatěžuje. Udělá je hezky hladké, lesklejší a hydratované, aniž by plihly a byly zatížené.
 
 
Celkově bych řadu zhodnotila jako velmi povedenou. Mému typu vlasů sedí skvěle. Vlasy nezatěžuje, ty se pak dříve nemastí a jsou lehké a nadýchané od kořínků až po konečky, což mne samotnou překvapilo, neboť šampon obsahuje silikony, což většinou nevyhledávám. Dokonce je po použití této řady mohu mýt o den později a to je u mě v zimním období co říci. Zároveň se mi vlasy zdají na dotek hedvábné a na pohled lesklejší a uhlazenější. Jako dobrou bych zhodnotila i hydratační schopnost. Pokud máte jemné a zplihlé vlasy, tak řada stojí za vyzkoušení, protože vaše kštice bude určitě vypadat bohatší a lesklejší. Myslím, že tato řada je jedna z nějlepších, co drogerie v současné době nabízí.
 
 
A na závěr malý sneak peek přímo z časopisu, pokud máte doma březnovou JOY, tak na vás vykouknu ☺. Užijte si Valentýna a celý víkend!
 
  

You May Also Like

105 komentářů

  1. Co přesně znamená sneek peak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je něco jako náhled, úryvek a pod. snad to vysvětluji dobře, podle mě to v češtině nemá přesný termín :).

      Vymazat
    2. Jiný anonym... :) Snad jen upozorním, že se to píše "sneak peek", taky se mi furt stává, že to píšu přesně naopak :D
      Jsi kočka a vlasy máš fakt nádherné!

      Vymazat
    3. sneek peak neznamena nic... asi jste myslela `sneak peek'

      Vymazat
    4. anonym 20:30: moc děkuji za upozornění :)!

      Vymazat
  2. To je psina, já teď na tebe koukám Peťulko na dvě strany. Tedy jednak v tomto časopise a jednak na tvém blogu. Jsi moc krásná a sympatická.Tvůj úsměv v časopise mě moc potěšil. Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem opravdu ráda, za tento příspěvek. Mám úplně stejný typ vlasů, jako ty, určitě se tuhle řadu vlasové kosmetiky podívám. Doufám, že mě překvapí tak, jako Tebe! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, vy si barvíte vlasy? jinak jste moc krásná žena, chtěla bych se vás ještě zeptat, kde jste sehnala podkladovou bázi pod makeup od maybeline, tu modrou, mám na mysli, baby skin snad se to jmenuje? děkujii!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vlasy si nebarvím a moc děkuji. Bázi jsem dostala od Rendy, myslím, že ji měla ze zahraničí, u nás se neprodává :).

      Vymazat
  5. Wow, vyzeras ako VS modelka :O naozaj krasna zena.
    Co sa tyka samponu, moj oblubeny je tiez tento Dove, ale zlaty, s olejmi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych tuthle řadu ráda zkusila, ale chtěla bych se tě zeptat - myslíš, že by řada byla vhodná i na částečně poškozené vlasy? Teď mám šampon a kondicionér od Pantene a ten dělá s mými vlasy příšernosti - konce jsou roztřepené a celkově vlasy nevypadají hezky. Právě bych potřebovala radu, jaký šampon koupit. Předem díky za odpověď, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, to je hrozně individuální, takhle na dálku se nedá říci tak nebo tak, jedině to zkusit.

      Vymazat
    2. Také si myslím, že je to hodně individuální, ale hlavně, pokud máš se šamponem problém i po měsící používání, vyhodit! Obzvlášť Pantene, neznám nikoho, kdo by s ním měl dobrou zkušenost. Chce to kvalitní šampon z kadeřnictví (i když ani ten není zárukou zdravých vlasů), v případě nedostatku financí levný dětský šampon :-)

      Vymazat
    3. Ano, já bych také jako sázku na jistotu doporučila dětský šampon, jak říkal Lukáš Rossbach ve videu o vlasech.

      Vymazat
  7. Na tuhle řadu čtu všude samou chválu, takže si ji určitě pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, moc Ti to sluší s těma vlnitýma vlasama :) Já se určitě chystám vyzkoušet masku a možná i ten šampon
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Krasne vlasy, urcite to nekdy zkusim. V casaku tvoje fotky nemaji chybu:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta fotka, kde si namotáváš vlasy na prst, je úžasná, moc Ti to sluší. Vlasy máš krásné - já mám podobnou barvu jako Ty, taky necítím potřebu barvit se a jsem za to moc ráda. Čím máš vlasy zvlněné?
    Jinak tuhle řadu od Dove mám taky, teda bez masky, tu budu muset ještě vyzkoušet, protože s šamponem i kondicionérem jsem spokojená velmi. A vidíš, to jsem ani nevěděla, že v šamponu je silikon - myslela jsem, že není. Vlasy jsou po něm takové nadýchané a lehké, to se mi na něm moc líbí. A gratuluju k fotce v Joy, to je super. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuju, jsme ráda, že ti řada taky vyhovuje. Já jsme vlasy zvlnila kulmou Cortex 2,5 palce.

      Vymazat
  11. Ja som si sampon kupila tiez,je skvely. Dokonca sa mi vlasy tak nemastia,uz si ich nemusim umyvat kazdy druhy den. Vsetkym doporucujem tiez. PS: mas nadherne vlasy

    OdpovědětVymazat
  12. Super článek :) Opravdu mě po přečtení recenze zaujaly tyto produkty!
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Taky se mi vlasy mastí u kořínků a jinak jsou suché, takže se alespoň na šampon kouknu ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Na fotkách máš ale clip-iny, ne?

    OdpovědětVymazat
  15. Produkty vypadají zajímavě, asi je budu muset vyzkoušet:) Tobě to Peti samozřejmě v JOY moc sluší :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/2015/02/wishlist-ikea-unor-2015.html

    OdpovědětVymazat
  16. Mě pobavilo (omlouvám se :D :D ), že je otrava si mýt vlasy jednou za 2 - 3 dny! :D Peti, buď za to ráda! Mně se mastí tak neskutečně rychle, že musím mýt každý den! :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to tě lituju, to by se mi vůbec nechtělo, mě mytí vlasů strašně nebaví,ale pocit čerstvě umytých vlasů miluju :).

      Vymazat
    2. Mám to přesně tak. :-D Mytí vlasů mě fakt nebaví, ale není nad pocit čerstvě umytých vlasů. Vzpomínám si, jak kolegyně mojí mamky říkala, že její pubertální dcera si někdy vlasy myje dokonce 2x denně. :-)

      Vymazat
  17. ahoj...šampón určite vyskúšam.....bude v budúcnosti aj nejaké vlasové video? napr. účesy pre ženy s vysokým čelom...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nějaké účesové video určitě bude, vysoké čelo mám i já, tak bych možná mohla něco spáchat :).

      Vymazat
  18. ahoj...šampón určite vyskúšam.....bude v budúcnosti aj nejaké vlasové video? napr. účesy pre ženy s vysokým čelom...?

    OdpovědětVymazat
  19. sneak peek :) ked uz anglictinu, tak aspon spravne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, tak jsem se upsala, v tom množství textu, co denně píšu se holt stane, stačilo by mě opravit bez toho rýpavého dodatku ;)

      Vymazat
  20. Ta první fotka mi přijde strašně pěkná, taková retro :) Šampon vyzkouším, zní to dobře

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, prosím tě, co máš na fotce za rtenku? Moc děkuju, Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, nejsme si úplně jistá,ale myslím, že to byla 105 Rimmel Kate :).

      Vymazat
  22. Vzdyt mas clipiny... to si mejes i je?

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Petro, jsem fanynka, ale dnes jsi mě trochu zklamala podivně povrchním "advertorial" textem...

    Za prvé - jak člověk po umytí pozná, že jeho vlasy "nejsou zatížené" ?? To je jen takový reklamní, nic neříkající blábol, rozhodně nevěřím, že bys to normálně řekla.
    Za druhé - jako kosmtická odbornice bys měla vědět, že kvalitní šampon nepění - pěna je známka vysokého podílu chemikálií a slouží jen na "oklamání nepřítele", takže bch to rozhodně nevyzdvihovala jako pozitivum...
    Za třetí - foto PO je super a gratuluji k publikaci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se pozná, že vlasy nejsou zatížené? Úplně jednoduše, není to vůbec žádný blábol. Některé šampony a masky dělají to, že vlasy jsou jako "těžké", upláclé u hlavy, kdežto tato řady mi vlasy udělala lehoučké. Je to jakobys měla na hlavě polovinu váhy vlasů. Pokud jsi ten pocit nikdy nezažila, možná se ti to zdá jako blábol, ale určitě tomu tak není. Já jsme měla takový pocit třeba po proceduře u Lukáše Rossbacha, prostě lehoučké vzdušné vlasy.
      Ano, s těmi šampony máš pravdu,ale já ty nepěnivé nesnáším, mám ráda, když šampon udělá pěnu a já si mohu vlasy pohodlně umýt. Nemám ráda šampony, co nepění, takže por mne to pozitivum je.
      A moc děkuji :)!

      Vymazat
    2. Dostala instrukce, jak ma testovani dopadnout a co pouzit za klicova slova plus honorar. Jinak by to neotiskli a Petrunka by si nemohla užít svych pet minut slavy v casaku. I kdyz honorar asi ne, tobe staci byt v casaku

      Vymazat
    3. To je zase zarucenych informaci a zavisti, az se musim smat :D.

      Vymazat
    4. Proboha lidi, když nemáte co říci, neblábolte nic neříkají domněnky, mlčte!

      Vymazat
    5. Péťo, tady je někdo zatížen na tebe!!!!!

      Vymazat
  24. Koupila jsem si šampón, byl v akci v DM a je opravdu super, můžu taky jen doporučit! :) Jinak moc krásné fotky s rozpuštěnými vlasy, vypadají opravdu zdravě :)

    OdpovědětVymazat
  25. Nenamǎovana vypadas hrozne! Btw kllik ti za tu recenzi dali?!!!!!!!?! Dost neobjektivni zvlast kdyz mas na sobe pridelany vlasy!!! A nauc seanglicky ty pipino, neunis ani vyslovovat ani psat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No,alespoň umím na rozdíl od tebe česky, ale důležité je, že sis ulevila :).

      Vymazat
    2. No Petro, mozna umis pravopis, ale tim jsi skončila. O pouštění objektivni kritiky "do eteru" bys mohla vyprávět, co ? Ale chapu, hloupa k hloupe seda. Na takovou holku s chybama v textu se reaguje jednodusseji nez na nekoho inteligentniho. Timto jsi mi silně nesympaticka.

      Vymazat
    3. Ale prosim te, jak ty to muzes vedet, ze nepoustim dle tebe "konstruktivni" kritiku. Ze bys nejakou psala a s tou strasne konstruktivni a inteligentni kritikou spamovala muj blog a tento clanek?! Nojo, bingo, tak sis napsala par kometaru, urazila me, tak muzes v klidu spat. A pokud jsem ti nesympaticka, nevim proc me vyhledavas a rozcilujes se, staci sem nechodit ;). Ulevi se mne i tobe, diky.

      Vymazat
    4. ahoj Petro,
      teda v tomto případě bych to nepřeháněla s demokracií a příspěvky podobného ražení bych nepovolila ;-) "kostruktivní kritika" vypadá jinak - toto je jen anonymní hnus a škoda se vůbec vysilovat s reakcí na takové zapškliny...
      A to s tebou nesouhlasím :) teda já ti recenzi věřím, jen mi nejdou pod nos ty silikony
      Eva

      Vymazat
    5. Souhlas, ani já bych tento hloupý, závistivý a rýpavý příspěvek neuveřejnila. Takto píše opravdu jen závistivý hlupák, který sám není ničeho schopen, jen šťourat do schopnějšího člověka.
      Rada pro Péťu - vykašli se na takové komentáře, neuveřejňuj je, nic neřeší, pro nikoho nejsou přínosné, nejsou k věci!
      A příště této huse napiš, že si za to dostala cca pět melounou, není to málo? Neboť schopnosti a know how je to, za co se platí, ale to ona asi neví co to je, je schopná jen závidět a urážet a za to jí těžko někdo něco dá!!!!!!!

      Vymazat
  26. Ahoj Peti,sleduji tě,mám tě nejradši ze všech blogerek ale tápu jaké vlasy teda máš? Teď se ti mastí u kořínků,jsou suché v délkách,jemné a plihnou,kdežto většinou prezentuješ olejové řady na suché vlasy,velmi vyživující řady a když se ti ozvou s recenzí,najednou jsou mastící se atd :-/ já nerýpu,ale nikdy jsem si vlasovou péči nekoupila na tvé doporučení,protože nemáš stejný typ vlasů jako já (musím mýt každé 1-2 dny) a opravdu bych měla ty vlasy mastnější než jsou ... palec dolů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já nevím, možná jsi mě jen nepochopila nebo jsme si nerozuměly :), já mám vlasy suché, ale u kořínků se mi mastí. Jemné jsme měla vždy a to jsem i psala. Ono se to také mění dle ročního období, ted právě se mi mastí mnohem více než na podzim a v zimě a i v délkách je mám sušší. Je to stejné jako s pletí, i ta se mi během roku mění. Někdy ji mám ok, někdy suchou a dehydrovanou a přesto se mi dělají třeba pupínky, v létě naopak nemůžu tolik mastné krémy, ted v zimě mažu pořád i vazelínou. Tohle má podle mě každý, ty změny. Ale obecně, šampony nejraději lehké, bez silikonů a ty hodně vyživující věci dávám do délek jako maska a kondicioner. A co je právě u téhle řady fajn je to, že ty vlasy opravdu nezatíží a vydrží mi o den déle nemyté, ale to je stejné jako u každé kosmetiky. Každému sedne něco jiného, to se nedá zobecňovat a pokud máš vlasy vyloženě mastné, tak asi nebudeš mít stejný typ jako já. Ale nevím jak jsi přišla na to, že používám olejové řady? Jen, že si občas dávám olejíček do konců......

      Vymazat
    2. ale tento šampón práve silikóny obsahuje, či...?

      Vymazat
  27. Vlasy, líčení, všechno krásný. :-) Nechtěla by ses ale někdy ukázat s rozpuštěnými vlasy jen bez clipů? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takových fotek tu mám spoustu :), ale mohu aktualizovat, pokud je o to zájem, i když ted chystám zásah a zkrácení, tak určitě nějaké video nebo článek vyloženě o vlasech bude :).

      Vymazat
    2. např. v tomhle videu mám vlasy bez vyžehlení, bez vyfoukání, bez ničeho ;) https://www.youtube.com/watch?v=ZDibvbVAH28

      Vymazat
    3. Tak to jsem hodně zvědavá na ten zásah. :-) Vlasy máš moc pěkné i přírodní. I když ty clipy na tobě vypadají neskutečně přirozeně. :-)

      Vymazat
    4. Tak ty tvoje vlasy ve videu, kde je nemáš upravené, vypadají teda hodně jinak. Já mám po umytí na hlavě snad úplně stejný choas :-) Používala jsem také clipy, ale v létě jsem změnila barvu vlasů a furt se nemůžu dokopat k tomu, abych si je nechala kadeřníkem také nabarvit :-)

      Vymazat
  28. Mám vlasy dosti jemné a mám tuhle masku. Musím říct, že mi zůstala ležet, protože vlasy zatěžuje, mastí, vypadají hrozně- i když použiju nějakou hutnou mastnou masku a já nevím co, tak mi takové ohavnosti nedělá. Holt každé vlasy jsou jiné a upřímně od Dove mi ještě žádné vlasová péče nevyhovovala. Nehledě na to, že jsou jejich výrobky na můj vkus přechemizované a vlasy zbytečně zatěžují. Jinak souhlasím s ostatními, Peti, že jsi moc krásná, jedna z nejhezčích blogerek!

    OdpovědětVymazat
  29. Kdo je ta krasna blondynka, ktera je take na dvojstrance v Joy? Dekuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nahoře je Iva z http://www.labradoora.com/ a pod ní je Mia z http://kissbookbymia.blogspot.cz/ :)

      Vymazat
    2. jedna krásná blondýnky je Labradoora a druhá krásná blondýnka je Mia z Kissbooku ☺

      Vymazat
  30. Nenalíčená jsi fakt ošklivá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a mi se ta nenalíčená fotka právě moc líbí, je taková svěží a přirozená :)
      kolik lidí, tolik chutí....
      a btw. - jak vypadáš po ránu ty, anonyme? já třeba naprosto příšerně, jsem bledý, "vyblitý" typ a koukatelné je to až s minimálně s linkami kolem očí ˇ- tak, jako většina zde - takže tahle poznámka je dost zbytečná
      Eva

      Vymazat
    2. práveže je krásna nenalíčená.... hoď sem svoju foto, nech sa pobavíme :)

      Vymazat
    3. PéŤa a ošklivá? To si děláš srandu, ta je krásná nejen fyzicky, ale i duševně. Ukaž se ty nenalíčená, ať vidíme tedy opravdovou krásu.

      Vymazat
  31. Tahle řada zní opravdu slibně, rozhodně ji musím vyzkoušet :)

    New in: January 2015

    OdpovědětVymazat
  32. Tady Ti to moc sluší...opravdu,jak nějaká celebrita :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Take si chci poridit aspon jednu radu, vypada prekvapive skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Tuto řadu mám také a jsem s ní neuvěřitelně spokojená, i přes to že jsem si jí koupila sama a jak tady někteří rýpou "nedostala jsem zaplaceno" za používání, chválení ani recenzi. Prostě je to dobrá řada, která vyhovuje hodně lidem a nic víc bych v tom neviděla. Vykouzlí úžasný objem, vlasy jsou krásné, lesklé a načechrané. Nařčení Péti, že se druh jejích vlasů přizpůsobuje tomu, kdo jí zrovna nabídne spolupráci mě hodně překvapilo, protože už jsem četla i recenze, které nebyly pozitivní a myslím, že těm recenzím se dá opravdu věřit, i když účinky téměř všeho jsou vždycky subjektivní, když jsem si podle těch recenzí něco pořídila, nikdy jsem nešlápla vedle. S vlasy to má každý jinak, já mám jemné vlasy, které zatíží hodně přípravků, mastí se mi u hlavy, ale v délkách je mám suché, takže chápu Péťo, že střídáš přípravky na vlasy, já střídám podle ročních období, podle toho jak jim zrovna dávám zabrat, ale i podle nálady.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Market, to je zbytečné vysvetlovat, to jsou proste zavistivci a rejpalisti ;). Negativnich i pozitivnich recenzi je na mem blogu plno, ale to vis, fotka v casopise je prusvih, tim padem recenze je urcite podplacena :D.

      Vymazat
    2. Co je podle Tebe zavidenihodneho na fotce v časopisu s umytou hlavou?

      Vymazat
    3. Ja nevim, to mi vysvetli ty, kdyz mas potrebu psat 5-6 komentaru za sebou a popuzovat tu proti me ostatni. Myslis, ze nevim, co vse pises? :)

      Vymazat
    4. já nepopuzuju. Však ano, píšu já. O co jde, nevydávám se za někoho jiného. Inteligentní lidi si sami udělají úsudek a nenechají se popuzovat

      Vymazat
    5. Kdybys mela alespon trochu slusnosti a neslo ti jen o to prufit, tak si ty komentare alespon podepíšeš, aby se mohli orientovat i ostatni.

      Vymazat
    6. Na tom je asi záviděníhodné to, že to není hlava PRÁVĚ TVÁ!!! Nebo se mýlím???? Kam vede až lidská zloba, neuvěřitelné. Snaž se, třeba budeš též úspěšná, ale ne takto, to umí každej trouba, neboť na víc nemá.

      Vymazat
  35. Já jsem šampon dostala v DM boxu a musím říct, že mě taky okouzlil. Je skvělý, moc příjemně voní a je hrozně příjemný i při napěnění a mytí vlasů - připadá mi takový jemňoučký :) Jinak po umytí jsou vlasy skvělé a mají opravdu i pěkný a přirozený objem :) Na fotkách ti to opět moc sluší!

    ♥ Monča ♥

    OdpovědětVymazat
  36. Velmi silně pochybuju o tom, ze by dal časopis JOY prostor k negativni recenzi samponu DOVE, jakozto zadané a zaplacene reklamě (inkasoval joy, blogerkam stačí uverejnena fotka v casaku, cehoz si je joy a dove vedom a tuto levnou pracovni silu vyuzije) prostrednictvim naoko rádoby objektivni recenze. Pokud tento prispevek nebude zverejnen, jen se potvrdí ma slova, ze recenze z principu nemuze dopadnout špatne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ja spis z principu nechapu, proc by davali radu na objem a jemne vlasy testovat nekomu, kdo takove vlasy nema. Logicky je tedy velka pravdepodobnost, ze takovemu typu vlasu ta pece bude sedet. A nevim proc kdyz mi ta rada vyhovuje, mela by být recenze neobjektivni. Dostala jsem na testovani uz plno veci, ktere jsem hodnotila negativne, ale to asi nikomu nevadi, protože u toho nebyl clanek v časopise :).

      Vymazat
    2. To mi chces tvrdit, ze redakce casopisu joy vedela, jaky typ vlasů máš?? :D na pohled u jinych fotek nepůsobí tve vlasy jemne a bez objemu. Právě naopak.

      Vymazat
    3. Samozrejme, protoze jsme komunikovali o tom, jake vlasy mam a jaky typ pripravku je vhodny. Nebo jak sis to predstavovala :D? Proto jsem take spolupraci prijala, nebudu prece delat recenzi na neco, zkusit nechci a co predem vim, ze neni pro me vlasy urcene.

      Vymazat
    4. no podle mě šli spíš po tom, že jsi dost profláklá a na tvé slovo se chytne spoustu lidí. Sorry, fakt se nemůžu zbavit toho dojmu.

      Vymazat
    5. Tady si někdo plete dojmy s pojmy, a ještě asi trochu závidí a osočuje. Kdyby Péťa nebyla jak píšeš "profláklá", tedy známá osobnost, tak by ji logicky ani oslovit nemohly, jednoduše by o ní nevěděli ani oni, ani ty, ani my ostatní. Kdybys byla "profláklá" ty, třeba by tě oslovili, ale třeby taky ne, třeba bys ani tak pro ně nebyla zajímavá. Ale zkus to! Protože tento blog sleduji, a vím, že Péťa je dle mého člověk neúplatný, tak věřím mimo jiné i této její recenzi. Určitě by nešla do něčeho, co nefunguje, to určitě nemá zapotřebí, to by byla sama proti sobě i do budoucna.
      Tobě jen poradím, své "dojmy" si nech pro sebe. "Fakta", to je to, o co tu běží!

      Vymazat
  37. Pěkný článek a recenze.. :)
    Naopak bych řekla to maštění vlasů spíše v létě.. to sluníčko a pocení. :) Zní to lákavě, četla jsem už tolik článků, ale pořád nedostala tu odvahu v Dmku . :) Je lepší tato řada třeba než Aussie?:) přemýšlela jsi a nebo vyzkoušíš i tu druhou řadu (zlatou myslím) od Dove? :) Já právě 2. den ty vlasy také nemám ideální a každý den si je opravdu mýt nechci.
    Takže děkuji za tip! Asi stojí za to, že? :) A myslíš, že by stačil jen šampon? :) Nebo je potřeba používat právě více přípravků z této řady? :)

    Děkuji za odpověď a měj se krásně Peťulko. :-)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja bych rekla, ze co se tyka masteni vlasu, tak je tato rada Dove necha takove lehčí a lesklejsi nez Luscios long od Aussie. Mam ale rada oboje a myslim, ze je fajn to prostridat. Nevim jak mas dlouhe vlasy,ale ja bych masku nebo kondis k tomu urcite vzala.

      Vymazat
  38. Jestli to co uvádí časopis jsou jemné vlasy, tak já jsem čínský bůh krásy.. Já mám jemné vlasy a vím o čem mluvím.. Takové vlasy se totiž žádným šamponem se silikony apod nedají umýt, protože hned jsou zatížené vč tohoto šamponu, kterým si teď v kuchyni raději myjeme ruce. Nemyslím to zle, ale je stejně hrozný jako např. Elseve a jiné zázraky. Na jemné vlasy fungují jen a pouze šampony čisté jako jsou základní dětské apod. Absolutně bez "ochranných" látek. Pak jsou ještě šampony jakoby zdrsňující jako dělá např Redken, ale to už se mi zdá moc.. vlasy nejsou po nich hezké. Takže ano, nechala jsem se zlákat, ale ne, už nikdy více.. a to není o mě, ale to je celkem logické, že cokoli ten vlas "obalí" tak ho prostě zatíží. Zajímalo by mě, co by na tento šampon řekl vlasový specialista :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych věděla co jsi, ale čínský bůh krásy to není :-) A sranda je, jak nechybí kouzelné zaklínadlo "nemyslím to zle" . Pokud by tě zajímalo, co na to vlasový specialista, tak koukni na video s vlasovým specialistou, kterých má Petra na blogu několik. To video tě utvrdí v tom, co jsem psala hned v první větě, tedy že jsi ***** , nikoli čínský bůh krásy, ale!! nemyslím to zle ;)

      Vymazat
    2. Ja mohu mluvit pouze za sebe a jemne vlasy mam, potvrzeno specialistou.

      Vymazat
    3. Definuj specialista:-)))))))))))))))

      Vymazat
    4. lol Lukáš by ho asi neschválil.... proste bežný drogérkový šampón plný chémie, presne ako Elséve, Garnier a podobné, žiadny zázrak to nebude. na chvíľu to možno zaberá, ale po čase bude zas ako každý iný tohto druhu. najväčší efekt tam robí práve ten silikón. kto je na to zvyknutý, ten má zo začiatku problém si odvyknúť, ja som prešla na šampóny bez silikónov, parabénov a chemických tenzidov cca pred dvoma rokmi a trvalo dosť dlho, kým sa tie vlasy poničené chémiou spamätali. teraz mám vlasy, ako keď som bola malá, konečne zas tvoria prirodzené vlny, nijako nadmerne sa nemastia a neelektrizujú ako z týchto chemických šampónov. jeden taký som vyskúšala práve nedávno - omylom, pretože som si myslela, že kupujem prírodnú kozmetiku, ale bol to čistý ofuk (TianDe) a tá hrôza, čo mi spravil na hlave, mi pripomenula práve časy, keď som používala Elséve :D nikdy viac.

      Vymazat
  39. Ta fotka "po umytí" je z glamjan, ne?

    OdpovědětVymazat
  40. Je to testovano na zvířatech?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetika testovana na zviratech se v EU nesmi prodavat a ani do EU dovazet.

      Vymazat
  41. Ahoj Petro, já samozřejmě netuším jaký typ vlasů máš, ale podle fotek soudím, že tvé vlasy nemůžou být jemné! Jsem přírodní blond, rovné vlasy po lopatky, spíš než vlasy nazvala bych je chmýřím. Řadu Dove Oxygene jsem vyzkoušela, ale já tento produkt na jemné vlásky nedoporučuji, protože to udělá vlasy ještě jemnější a vypadá to jako by jich bylo snad ještě méně. Takže teď moje recenze :-D Na husté vlasy asi ANO ale na velmi jemné rozhodně NE. Jediné plus dávám za příjemnou vůni. pa Zuza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jemné vlasy mohou být řídké, nebo husté. Jemné vlasy jsou takové, které jsou tenší než průměrně silný vlas. Petra tedy může mít jemné vlasy, které jsou husté.

      Vymazat
  42. Můžu se zeptat, kolik stojí šampon+kondicioner+maska ? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  43. Bohužel Dove opravdu testuje na zvířatech :-( Je to snadno dohledatelné.

    OdpovědětVymazat
  44. Něco takového potřebuji, třeba budou konečně ty moje vlasy vypadat trošku normálně. Děkuji za recenzi.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!