Focení pro Cosmopolitan | projekt Katy Perry

by - 20 února

Krásný pátek vám všem,

pokud mne sledujete na sociálních sítích, určitě vám neuniklo, že jsem se nedávno zúčastnila focení pro časopis Cosmopolitan.
Celá akce se konala v prostorách designového vintage hotelu SAX v Praze, který vás překvapí stylovými pokoji a ubytováním v retro interiéru.
Pokud byste tedy chtěli se mnou nakouknout do atmosféry, která při focení panovala, klikněte na následující obrázek, otevře se vám video z focení a čtěte dál ☺.

https://www.youtube.com/watch?v=ns2OPIkQMfY
Protože jsem měla v ten den dopoledne ještě focení pro časopis Glanc, přiřítila jsem se na místo s malým zpožděním.

Přesun taxíkem z jedné části Prahy do druhé, byť nejsou moc daleko od sebe, prostě zabere čas. Co hůř, taková cesta na vás zanechá následky. Naštěstí bylo na místě na koho se obrátit. Vizážistka, stylistka a kadeřnice, k tomu fotograf a pár lidí z časopisu. Vždycky nastává tykový cvrkot, že vlastně ani není moc čas na to lámat si hlavu s tím, v jakém stavu tu hlavu máte. Líčení jsem si nechala svoje (pracně jsem si ho tvořila v autě cestou do Prahy), trochu jsme upravily rty a vlasy.
 

Spolu se mnou tam byla Teri Blitzen. Zástupkyně mladé "vloggerské krve" ☺.



Celé odpoledne se neslo v opravdu pohodovém duchu. To mám na těchto akcích ráda. I když je to fakt frmol, tak je tam příjemná atmosféra. A člověk odchází unaven, ale tak hezky příjemně.


Za odpoledne jsme vystřídaly dva outfity. První outfit, který jsme měla, byla pruhovaná černotyrkysová sukně a bílé tričko, ten se mi asi líbil více. Druhým pak byly růžové šaty a výrazný náhrdelník, které také vystihují můj styl a moc se mi líbily. Škoda jen, že vždycky posílám míry a velikost oblečení a nakonec to dopadne tak, že mi to velikostně nesedí a šaty jsou o dvě čísla větší. Pojítkem mezi outfity a líčením byla Katy Perry - její hravý styl plný barev a její vůně Killer Queen a Royal Revolution. Mně osobně se více líbí Royal Revolution. Přijde mi, jak to popsat, že ke mně víc sedí, lépe vystihuje to, co od ní požaduji. Ale i Killer Queen je krásná a obě vůně na mně překvapivě dobře drží.


 Focení bylo fajn, žádné stoupni si ke zdi a čekej . Tentokrát to bylo kreativní a hravé a docela jsme se s Terkou při focení pobavily ☺.


Líčení jsem zvolila jednoduché. Oči v přirozených nude tónech s černou horní linkou. A k tomu výrazné rty.  Na fotkách mám Rimmel Provocalips v odstínu 310 little minx. Je to nádherná šťavnatá zářivá růžová, která neskutečně drží, vůbec mi to nešlo dolů ☺.




Celé odpoledne, a vlastně celý den, byl úžasný. Výsledek našeho snažení si budete moci prohlédnout v březnovém Cosmu. Škoda, že to máme domů vždy docela daleko, ale na druhou stranu, mám v autě čas vstřebat všechny ty dojmy a nové věci. O to více se teď těším na pondělní koncert v O2 aréně, třeba se tam potkáme ☺. Chystáte se?

Krásný slunečný den a užijte si nadcházející víkend!


You May Also Like

48 komentářů

  1. Killer Queen používám už pár měsíců, byla první a pro mě jednoznačně nr. 1. Zkoušela jsem i ty nové verze od K.P., ale není to ono. Co se výdrže týče, tak je naprosto parádní. Killer Queen je pro mě jednou z nejlepší vůní vůbec, a přitom drogerijní parfémy absolutně bojkotuji. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uplne souhlasim, ta vune je uzasna a na drogerku skvele drzi!

      Vymazat
  2. Moc vám to oběma sluší! :) Jinak na koncert se nechystám, ale určitě to bude show, jako vždycky u takových koncertů. :) Moc si to užij! A pak to chce nějaký dojmy!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Koncert Ti upřímně závidim, já už nesehnala lístky, což mě mrzí, určitě to bude něco úžasného. Tak si ho užij. :)
    A fotky jsou nádherný, veselý, hravý :)
    ¨Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ja mohu napsat, ze to tedy probihalo pro me ve velice prijemnych barvach, super. Teri je krasna a sympaticka mlada slecna, radost na ni ve videu pohledet:) Krasne te upravili.

    OdpovědětVymazat
  5. Jste kočky obě 2 :) Katy Perry je moje nejoblíbenější zpěvačka, škoda, že jsem o koncertu nevěděla dřív, to Ti závidím :)
    A tyhle vůně jsem očichávala v DM a obě krásně voní
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, Teri bych vůbec nepoznala! Moc vám to sekne! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší Vám to, tobě i Teri.:)
    Akorát mě mrzí, že jsi nevyfotila ten druhý, černotyrkysový, outfit.:/:))

    http://letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Jste kocky! Tyhle fotky se povedly.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tedy ty růžové šaty ti seknou, jsi opravdu moc krásná. S Teri jste podobné typy, moc vám to spolu sluší. Cosmo si koupím.

    OdpovědětVymazat
  10. Video, fotky a hlavně ta barva na tvých rtech - fakt paráda! Jinak teď doufám, že se neurazíš, ale na fotkách vedle Teri vypadáš jako její maminka :) (nemyslím podobou, ale nějak tam na mě hodně působí ten věkový rozdíl a z toho mám prostě takový dojem). Ale to neznamená, že tím chci říct, že ti to tam nesluší, ba naopak.
    Užijte si s Mírou koncert ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take me hned napadlo, ze vypadaji, jako maminka s dcerou :) Kdyby byly focene zvlast, tak mi to tak nepripadne, ale takhle dohromady je videt mladistvy vyraz a jemna tvar Teri a takova ta zkusena tvar Peti. Ale urcite je to ze strany Cosmopolitanu dobry napad :) Jana

      Vymazat
    2. Já si nemyslím,že by to bylo až tak tváří a věkovým rozdílem.Spíš k tomu dopomohly šaty,co Peti dali.Ač jsou zajímavé a ve slušivé barvě,vypadají vedle dívčího rozpustilého outfitu s křivákem prostě usedle,navíc i volba náhrdelníku i naušnic je taky jiná než u mladší slečny.Ale to byl asi záměr,aby Peťa působila ,,vyzrálým" dojmem jako zkušená,moderní třicítka,protože kdyby jí dali taky křivák a ležernější model ten rozdíl by určitě tak patrný nebyl.Nicméně to nemění nic na tom,že to všem slušelo a Peti by slušel asi i pytel od brambor.:-)Hezký víkend všem,Nikol

      Vymazat
    3. Maminka, to mi připadá trochu přehnané. Jasně že vypadá Petra starší, ale spíš jako starší sestra. Nevím kolik je té druhé slečně nebo paní let, ale dvacet let a třicet let je rozdíl. To pozná na své tváři každá pokud se teda dožije třicítky a výše.

      Vymazat
    4. Tedy ženský, co vy neřešíte. Je jasné, že ve 14-ti letech člověk vypadá, jinak než ve 30 letech. To každý, i já, i vy, i kdokoliv ostatní. Mě to tedy vůbec nenapadlo, a myslím, že kdyby Péťa neuvedla kdysi svůj věk, tak vás taky ne. Ve 14-ti je člověk spíš dítě, ve 30-ti je již hotová žena. Mě se tam obě moc líbí, a vůbec bych takovou blbost neřešila, i když se dá předpokládat, že se někdo vašeho ražení najde.

      Vymazat
    5. Maminkou by klidne byt mohla, vsak je tam rozdíl 20 let

      Vymazat
    6. Já osobně jsem to nemyslela zle a už vůbec jsem nehodnotila věk a jeho dopad na náš vzhled.To,že nikdo nemládneme ví snad každý/á.Ale někdo prostě i ve vyšším věku vypadá i o 10 let mladší a naopak neuražte se,ale některá dvacítka vypadá hůř než kterákoli daleko starší žena.Já kdybych vypadala ve 30ti tak krásně a svěže jako Petra,budu si jen zpívat:-)A obecně myslím,že je to pěkný věk,jelikož žena ví co chce apod.a takové moudra tu rozebírat nebudu.:-)Jen jsem hodnotila stylizaci modelů na focení a reagovala na komentáře.Ale asi je to těžké reagovat do diskuzí,říct svůj názor a nebýt hned za něho ukamenován a to je důvod proč nepíšu častěji.Ale Peťo tobě fandím,jsi pro mne vzror té moderní,šik ,,třicítky",takže mnoho dalších úspěchů přeji,Nikol:-)

      Vymazat
    7. Rozumím, na tebe působí věkový rozdíl, ale věk nehodnotíš, to je ale blbost.

      Vymazat
    8. To si snad děláte srandu, ne?? Zaprvé já jsem to v žádném případě nemyslela jako urážku a za druhé nepatřím mezi debilní rejpaly, kteří nemají nic jiného na práci a ani bych si nedovolila někoho urážet...
      Anonymní komentář č. 1: s tímto souhlasím, takhle nějak jsem to myslela. Udělalo to na mě takový milý dojem, fotky jsou pěkné :).
      Anonymní komentář č. 3: Přehnaná je možná Vaše reakce, pokud jste to nepochopila...Já jsem pouze řekla svůj názor, který nikoho neměl urazit.
      Anonymní komentář č. 4: Pokud si myslíte, že jsem svým komentářem chtěla něco řešit, tak jste na omylu..jedinej, kdo to tady začal řešit byly anonymové pode mnou a ne všichni pochopili, že jsem to nemyslela špatně..Váš komentář je absolutně zcestnej, protože já neřešila Péti věk, jen jsem řekla, že vedle Teri vypadá na těch fotkách jako její maminka..kdybych řekla sestra, tak je to taky špatně nebo co jako??? Jak už jsem výše psala, tak fotky na mě udělaly dobrý dojem, líbí se mi a kdybych tušila, že tu do toho někdo začne rejpat, tak radši nic nepíšu, protože lidská blbost opravdu nemá meze!!!

      Vymazat
    9. Nejlepší je, když znám Petru, ale tu druhou slečnu ne :D Kdybych si nepřečetla, že je mezi nimi 20 let rozdíl (nebo kolik), tak to ani nepoznám... obě dámy na mne dělaj dojem věkově kolem 30ti let :D To jako fakt... bez urážky slečně. ;)

      Vymazat
    10. Teri je krasna a na svuj vek nesmirne inteligentni holka, tady ji udělali dost starší, ma přirozený půvab, nepotrebovala takovej extra styling, slusel ji, ale pridal leta

      Vymazat
  11. Moc ti to sluší,ta sytě růžová ti sedne,každému tahle barva nesluší.Líčení super,mně se na tobě vždycky víc líbí nude oči než výrazné líčení,ale chápu,že se nemůžeš líčit pořád stejně a taky je to vlastně zábava si víc "pohrát" se šminkama.Pěkný víkend Tobě i Mírovi.Lenka.

    OdpovědětVymazat
  12. Ta hot pink barva ti fakt sedí! A umět se namalovat takhle v autě, to ti závidím, já bych měla všechno až za ušima! Focení muselo být fajn ale hlavně ten koncert si užijte, to bude zážitek!!:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Boli ste obe krásne:-) Chystám sa na koncert, ale v piatok v Bratislave. Veľmi sa teším a tento príspevok ma ešte viac nabudil:-) Prajem príjemnú zábavu, užite si to:-) :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty růžový šaty se mi moc nelíbí, mají takový divný tvar, ale ta barva ti sekne! A celkově ti to moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju ta barva byla vazne uzasna a i strih a materila byly zajimave, ten divny tvar bude asi tim, ze mi proste nesedely velikostne :), protoze jinak byly fakt krasne!

      Vymazat
    2. Ach, proč se nikomu nelíbí ty růžové šaty. :D Já bych je brala hned...

      Vymazat
  15. Saty jsou hezký, nemyslim si, ze jsou o dve cisla větší, všechno nemůžeš mít uply na telo. Myslim, ze je to tak schvalne a libi se mi to.Jinak Petro, ty seš hrozne ufrfňanej a ukňouranej člověk. Pokaždé, kdyz se účastnis nejaky podobný udalosti, tak se ti věcne neco nelibi. Jednou se ti nelibi, jak te nalicila vizazistka, podruhe frfnas nad satama a ted jses tas uplne vysinuta z toho, ze ti v Glancu dali odkaz na eshop misto na blog. Za prvé, mela bys byt radsi, eshop aspon neco vynasi a za druhe, spadni z hrušky, nejses taková primadona, aby lidi v redakcich a na focenich řešili kazdej tvuj prd a fnukani. Nevim, co se ti porad nelibi. Ja bych s tebou pracovat nechtela ani nahodou. Porad jses s necim nespokojena misto toho, abys byla vděčná, ze te občas nekdo nekam vyblejskne. Zas takova hvězda, aby sis mohla diktovat, nejsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No byly o dve cisla vetsi, asi to vim, kdyz jsem je mela na sobe a neni to tim, ze bych je chtela na telo,ale proste mi vubec nesedely a byly velke, to by mi je vzadu asi jinak nesvorkovali. A nemeni to nic na tom, ze jak jsem psala, foceni bylo super. A ano, ja jsem rada, ze je ze strany medii o blogerky zajem,ale je treba si uvedomit, ze oni to urcite nedelaji z takove bezbrehe lasky k blogerkam,ale protoze je to pro ne byznys a dostanou za reklamu, kterou jim blogerky udelaji zaplaceno. Spousta blogerek ma vetsi ctenost nez tistena media. A nevidim jediny duvod, proc bych mela mlcet, pokud nekdo uvede spatne odkaz na me stranky, jeste pokud jsem to kontrolovala. Nevidim jediny duvod proc bych na svem blogu nemohla vam rict pravdu a ostatne to vy, ctenari, jste mi psali, ze z liceni vizazistu jste si na zadek nesedli, ze se nalicim lepe sama. Ono z ciziho krev netece, ze. Anonymni jedy poustet tady na blogu to by ti slo,ale ze jsi to tedy nenapsala na facebooku pod svym profilem.
      Ja jsem za vsechny prilezitosti moc vdecna,ale na druhou stranu nevidim duvod, proc by blogerky ze sebe mely delat nesebevedome chudinky a mely by se bat vyjadrit nazor ze strachu, ze pokud na neco upozorni, uz je priste neoslovi. Ja se svuj uprimny nazor rici nebojim a neodradi me ani tak stupidni kometare jako je ten tvuj.

      Vymazat
    2. Dobře Peťo!!! Já bych takové komentáře ani neuvěřejňovala, ale když už, fandím ti, že si nenecháš kálet na hlavu. Někdy mi připadá, že někteří by si přáli, aby ses omluvila i za to, že žiješ, a byla vděčná, že máš připojení k internetu a můžeš blog vůbec dělat.

      Vymazat
    3. Já osobně, jak tak čtu komentáře pod různými videi, články, jsem nabyla dojmu, že ti píše opravdu snad jedna a táž osoba, která se někdy nějak představí jako kdosi, a někdy píše jako anonym. Napsala si to moc krásně Peťulko, a věřím, že nejen já si vážím tvých neúplatných, jasných postojů. A skutečnost, že člověk jen nechválí, ale napíše i to co se mu nelíbí, svědčí o jeho dobrých vlastnostech a charakteru. To není člověk který pro úspěch je schopen čehokoli jako většina ostatních. Já tě tedy frfňat a fňukat neslyšela, ale je to o tom, jak to člověk chce vnímat. Proto já to vnímám jako závist a zlobu věnovanou schopnějšímu, úspěšnějšímu jedinci.

      Vymazat
    4. Vis co Petro, zrus si anonymni komentare a nevymlouvej se na ne porad.

      Vymazat
    5. Spousta skvělých a normálních lidí mi píše anonymně, takže to dělat nebudu a žádné vymlouvání jsem opravdu nepostřehla, nevím o čem mluvíš.

      Vymazat
    6. Výběr velikosti šatů vidím jako velkou neprofesionalitu, pokud mají předem dané míry. Petry poznámka je zcela správná, protože to je skutečně průšvih. Jen laikovi unikne, jak nesedí velikost. Přes prsa je to opravdu hodně volné, pak v takových šatech člověk vypadá "utopeně", a navíc, jak šaty stáhli vzadu pomocí klipsů (je to vidět na jedné z fotek), tak se nakonec rozevírá skryté zapínání a ve výsledku působí šaty na fotkách jako malé v pase, jak to táhne. Prostě špatná týmová práce. To by mně vadilo také. Naopak si myslím, že Petra je hodně trpělivá, že to přešla a fotila se, jiná povaha by to i odmítla. Barva i materiál pěkný, škoda té špatně vybrané velikosti.

      Vymazat
  16. Tak to si asi zase po dlouhé době koupím Cosmopolitan :) škoda, že si sem nedala i fotku v druhém outfitu :(
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  17. Na mně to působí, jako by starší zkušená sestra poprvé přivedla tu mladší do opravdového světa. Což je paradox, protože z těchto dvou mi přijde Petra jako ta skromnější a Teri jako nafoukaný reklamní banner. Bohužel jí znám osobně a těch reklam, co do dětí jejího věku hustí :( Dětské hvězdy by měly být oproštěné od reklamy, ale to už asi dávno neplatí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy ty mi mluvíš z duše, já to vnímám naprosto stejně.

      Vymazat
  18. šaty z dálky vypadají, že jsou z pytle (pytlovitý materiál). velikostně ti nesedí...nelíbí :(

    OdpovědětVymazat
  19. Ty šaty jsou naprosto suprové (netypický styl pro ČR, proto nejspíš ty kritické poznámky...), moc Ti sluší! Nevíš pls, jaká to byla značka??
    A co se "brblání" týče, souhlasím s Tebou, Péťo, vím, jak to při podobných "akcích" chodí a kolik za to časopisy od firem dostanou (i když dneska je to už skoro almužna a samotná redakce nedostane nic!!), takže si myslím, že pokud blogerka či kdokoliv jiny stráví celý den focením pro někoho jiného, měla by mít řádně zaplaceno anebo dostat jinou kompenzaci. To, že se objeví v časopise, ji kromě zkušenosti nic moc (třeba nové fanoušky) bohužel nepřinese... Je to tak, Petro?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že byly Pietro Filipi, mně se teda taky moc líbily, kdyby mi líp sedly, tak byly úplně úžasné, krásná barva ai zajímavý střih. Myslím, že stály asi 5tis., co jsme koukali na cedulku ☺.
      Tak mně o peníze nejde, je to fajn zkušenost a bavilo mě to a bylo to super odpoledne, spíše nepobírám, proč bych nemohla na blogu zmínit něco, co je zjevné a měla bych se bát to říct nahlas ;).

      Vymazat
  20. Moc vám všem děkuji za komentáře!

    OdpovědětVymazat
  21. Jukni se na moj blog http://grey-cherry.blog.cz/. Máš zaujímavý blog, si talent :-) S Teri vám to sluší. Jste zlaté.

    OdpovědětVymazat
  22. Tak takováhle focení ti upřímně závidím, nebudu lhát. Focení miluju, pózování před foťákem je takový můj koníček. :) Tohle je pro mě splněný sen. Rovněž musím podotknout, že růžová rtěnka ti opravdu sluší. :) Já bych s takovou barvou vypadala jako z E55, ale na tobě vypadá přirozeně... :) Mezi moje barvy patří takové ty kávové odstíny, ty miluju. :)

    www.empty--island.blog.cz

    www.empty--island.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  23. styling i barvy jsou vážně parádní a hravý :) od Katy se mi moc líbí ta fialová vůně, boží! <3

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Péťo. Myslím, že fotky vyšly skvěle a už se těším na časopis :) Jen je škoda, že ses líčila sama a nesvěřila ses do rukou Andreji. Je to jedna z nejlepších vizážistek u nás a byla bys možná příjemně překvapena výsledkem :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem byla nalíčená už z předešlého focení a Cosmo vizážistka mne za líčení velmi pochválila a nechtěla ho předělávat, líbilo se jí, tudíž to nebylo nutné. Nebylo to tak, že jsme se nechtěla nechat nalíčit,ale že to nebylo třeba ;).

      Vymazat
  25. Ahoj, už je z Tebe hotová celebrita, měla bys na svoje úspěchy být velmi pyšná. Růžové šaty se mi vůbec nelíbí.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!