Full face of first impression - kosmetika E style líčení a recenze

by - 19 února

Krásný podvečer vám všem,

dekorativní kosmetika české značky E style je velmi levná a v poslední době populární na blozích. Proto jsem byla moc ráda, že jsem měla možnost pár výrobků vyzkoušet a podělit se s vámi o zkušenost právě s touto dekorativkou. Kosmetiku E style naleznete na http://chriscosmetics.cz/ .


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

Líčení viz video, vše je E style.
Lak: Sally Hansen gel lak v odstínech Pink pong a Shell we dance.
Tričko: Terranova
 
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 

You May Also Like

17 komentářů

  1. Peti, opravdu moc ti tohle líčení sluší!!:)) chci se zeptat, jaké máš ve videu nalepené řasy??

    OdpovědětVymazat
  2. Ty stíny se mi moc líbí a vůbec vše vypadá za tu cenu moc pěkně! :-) Akorát je tedy škoda toho designu baleni. I když to nemá vliv na ten produkt, tak stejně - obal prodává. A myslím si, že by spousta žen ráda sáhla po české kosmetice, než po jiné.. ale v těch obalech jsme bohužel ještě pozadu :(( Jinak fajn video, moc mě bavilo :-)))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Peti,děkuji za super video.Docela jsem na něj čekala,protože i mně dorazila domů před pár dny zásilka této kosmetiky.Kvalita mě taky dost překvapila,dost produktů z těch co jsi ukazovala mám i já.Makeup,pudr,tužka na obočí,stíny....parádní.Tužka na oči...podle mě taky docela tvrdá,ale dá se.Zklamal mě jedině lak na nehty,světlý perleťový 04.Možná je to jen u této barvy,ale taktak kryje ve třech vrstvách a barva taky nic moc.Má ale zvláštní vlastnost,že když se mi začal olupovat,tak se slupuje po velkých kouscích jakoby byl gumový nebo tak něco.Je to výhoda aspoň v tom,že tím odpadá dost času stráveného odlakováváním ;-) Každopádně po tvé recenzi asi ještě zkusím nějakou rtěnku,řasenku a tvářenku :-) Lenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj leni, to já děkuji za sledování a jsem ráda, že máme stejné dojmy. laky já tedy nemám, tak nevím,ale zbytek je fajn ☺.

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď.Objednávečka je už odeslaná,jsem moc zvědavá na tvářenku a světlounké matné stíny.Dcera zas na řasenku,rozjasňující pudr a černý lak na nehty.Jinak Ti chci ještě pochválit líčení.Ty oči máš nádherně namalované a dohromady s tou řasenkou tě to hrozně rozzářilo a vypadáš mladší tak o 10 let :-)

      Vymazat
  4. Na té úvodní fotce ti to strašně sluší! :-)

    Mouni

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetiku E style jsem už viděla u Lou z Getthelouk a opravdu mě zaujala. Hlavně mě překvapila kvalita produktů za tak nízkou cenu. Určitě si něco objednám. A ve videu ti to moc sluší. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, myslím, že nebudeš zklamaná, zvláště stíny za to stojí

      Vymazat
  6. Moc hezky udělané video, příjemná hudba a hlavně kus pořádně odvedené práce. Díky, já určitě na tuto kosmetiku kouknu, ráda podporuji českou výrobu, i když už jsem koukala na e-shop, který ji prodává, a ceny nejsou až tak lidové. Ale když je dobrá, tak jo! přiznám se, že mě obaly nic moc neva, hlavně, že obsah za něco stojí. Moc ti to sluší, ale mě se nelíbí ty umělé řasy. Jinak opět perfektní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě obsah, který za něco stojí má dnes již skoro každý, kdežto pořádný a pěkný obal... Já jsem tuhle kosmetiku měla a je super na doma, ale nesmí se přenášet :( Jinak já máte po celé kabelce nebo kufru. To balení je opravdu velmi špatné, nejen nepěkné.

      Vymazat
    2. Moc děkuji a jinak bohužel souhlas s druhým komentářem, na cestování to moc nebude.

      Vymazat
  7. Ahoj Peti :), ve videu Ti to hrozně moc sluší a video na kosmetiku jsi udělala skvělý. Produkty vypadají moc pěkně, rtěnky se mi líbí všechny a ta pigmentace stínů je skvělá a cena produktů je taky super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Petro, vím, že máš asi hodně práce s vyřizováním e-mailů, přesto bych tě chtěla požádat, zda si můžeš můj e-mail přečíst přednostně (veronicas.style@gmail.com). Mám pro tebe myslím celkem zajímavou nabídku - v rámci školního projektu, ale potřebuji, aby jsi mi dala vědět ještě teď o víkendu, díky Verča :)

    OdpovědětVymazat
  9. tahle značka mě tedy velmi mile překvapila a věřím, že nejsem jediná! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, liceni se ti moc povedlo a moc ti to slusi. Osobne jsem od E-Style take nekolik produktu vyzkousela - moc me ovsem nenadchly trio stiny,(konkretne trio v sede barve), zdaly se mi pomerne prasne a svetlejsi seda barva mi neprisla az tak dobre pigmentovana, ale i pres to nejsou vylozene spatne. Mono stiny jsou oproti tomu naprosto uzasne. Souhlasim tez s tvym hodnocenim rasenky 3v1 - s tou jsem spokojena moc az na ten obal - jednak mi prisla rasenka lehce pootevrena, ale hlavne kartacek se v tom vrsku lehce vikla a trochu to skripe, ovsem jinak je podle me za ty penize skvela. Tez mam i rtenku i kdyz odstin me tez nenachl, na rtech je prijemna, nezaleza do vrasek, parfemace rtenky mi tez pripomina doby minule, coz mi ale osobne nevadi.

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!