OOTD - plaid dress

by - 07 února

Krásné sobotní dopoledne,

vítám vás u dalšího outfitového článku.
 
Dnes budou v hlavní roli kostkované flanelové šaty. Myslím, že o moji letošní posedlost kostkami, jsem se s vámi dělila už vloni na podzim a musím konstatovat, že stále trvá. Od té doby přibyly v mém šatníku právě tyto šaty a ještě jedna kostkovaná košile z HMka, kterou také brzy uvidíte v outfitu.
Šaty, které bych vám dnes chtěla představit, jsem poprvé uviděla na nějaké stránce na Instagramu a přiznám se vám, že jsem začala okamžitě googlit. Tak moc mne zaujaly. Bohužel se mi zprvu moc nedařilo je najít, až jsem pak prohlížela Choies a ony na mne vyskočily ☺. Kvůli vám jsem ale hledala i na ebay a po zadání hesla "retro plaid dress" vám také vyjedou.
Mají velice zajímavý střih, nabraná ramena u rukávů, mašli v pase a do cípů ušitou sukni a k tomu vše v mé milované kostce! Tato silueta dělá moc hezkou postavu, zvýrazňuje pas a prodlužuje nohy.
Navíc díky flanelovému materiálu jsou hezky teploučké.
Já jsem šaty doplnila silnými punčochami, přece jen, venku není moc vedro a kotníkovými kozačkami.
Fotky vznikly po focení pro Cosmopolitan v krásném prostředí hotelu SAX.

Jak se líbí dnešní outfit vám?
 
šaty Choies | kozačky Persunmall | punčochy Calzedonia | hodinky Daniel Wellington Classy Shefield (petra+mira 15% sleva, pokud byste něco kupovali, určitě kod využijte)
 
 





  

You May Also Like

59 komentářů

  1. Šaty ti ohromně sluší a vypadáš v nich skvěle. Já bych v tom vypadala jak kretén a to si ještě lichotím :D Jsou vážně prima, kostky ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vtipné :o) Tvůj komentář mě opravdu pobavil :D :D Cítila bych se v tom asi stejně!

      Vymazat
  2. Šaty jsou moc zajímavé, líbí se mi, jak jsou do tvaru A. Vyjímečné jsou.

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásne šaty, perfektně střižené. Já pořád nemůžu z toho jak máš pravidelný obličej :D To je kompliment :) Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? A to já si vždycky myslela, že nemám, to moc děkuju :)

      Vymazat
  4. Peti můžu se zeptat jakou máš velikost těhle šatů? :) šaty jsou nádherné a tobě maximálně sluší :))

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty jsou úžasné, skvěle se k tobě hodí :).

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, vypadáš nádherně, moc se mi líbí, jak máš ty vlasy i líčení :) A šaty jsou super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé šaty, mám teď také ráda kostky. V řetězci KIK se teď dají koupit krásné naušnice a přívěšek v černo-červené kostce a tyhle outfity skvěle doplňují (mám v této kimbinaci šaty a vypadá to úžasně roztomile), myslím, že bys je určitě unosila, tak tam kdyžtak mrkni :-)

    www.inlovewithmycrazyworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Šaty jsou krásné a tobě jejich barva moc sluší, ale.. nejsou ti nějaké až moc krátké? Připadají mi spíš jako košile a tobě jako by chyběly kalhoty... Promiň.

    OdpovědětVymazat
  9. Nadherne saty.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Péťo, šatičky ti moc sluší, z fotek je krásně vidět, jak dobře se v nich cítíš :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo, šatičky jsou krásné, z fotek je hezky vidět, jak dobře se v nich cítíš :)

    OdpovědětVymazat
  12. Šaty, a celý outfit, se mi moc líbí, sluší Ti :). Líbily se mi už na fb, takhle vypadají snad ještě lépe :).
    Jen by mě zajímalo, jakou máš velikost? A nechávala sis je nějak upravit (vím, že jsi na fb psala že jsou v pase volnější) Já hledám xs, tak snad najdu :).
    Veronika z Beautiful while

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám S a tyhle jsem si nenechávala upravit, krásně se stáhly v pase tou mašlí :).

      Vymazat
  13. Šaty vypadají krásně, líbí se mi, jen se mi zdají hodně krátký, i když ty si to dovolit můžeš a sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadáš v tom opravdu skvěle, to je bez debaty.Ale tobě sluší fakt všechno.Já jsem si jednou pořídila flanelovou košili /a takovou hezkou/na doma v představě ,kalhoty,tílko,rozepnutá flanelka.Když mě uviděl manžel ,prohlásil,že vypadám jako tetka Trolová/ jakási postava z divokého západu z románu od Karla Maye/a košile letěla do popelnice. Stáńa

    OdpovědětVymazat
  15. Všimla jsem si, že kostkovaných šatů je v poslední době v obchodech mnoho, ne všechny jsou ale povedené a kvalitní. Já nikdy z Choices nic nenakupovala, přijde mi to kvalitou stejné jako Sheinside, z kterého jsem velmi zklamaná, nicméně tyto šaty ti velmi sluší a doopravdy dělají hezkou postavu. Hlavně mě zaujal detail mašle, která zvýrazní pas ;) Tak je hezky unos :))

    OdpovědětVymazat
  16. Šaty ti moc sluší, mám ráda kombinaci červené a modré :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Hned jak si na ně hodila odkaz na fb, byla jsem na ně zvědavá, jsou krásný!

    OdpovědětVymazat
  18. Odpovědi
    1. Súhlasím, tie ma zaujali hneď na prvý pohľad!

      Vymazat
    2. Taky se přidávám. Dnes mimořádně nádherné. Takové nadýchané a měkké vlny. A šaty jsou střihově zajímavé, zvláště ta sukně do cípů. Já osobně kostky moc nemusím, ale když někomu sluší, tak se mi to na něm líbí. Ale ne každý si je může dovolit, většina lidí v nich zanikne, protože je to hodně výrazný vzor, který navíc opticky rozšiřuje.

      Vymazat
    3. moc děkuju, tak to jsem ráda, byla to jen taková rychlovka ty vlasy ☺

      Vymazat
  19. Úžasný Péti, vypadáš v nich nádherně :) Podle mého ti tento střih šatů moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak já jsem asi jediná, komu se ty šaty nelíbí. Ten romantický střih se mi strašně bije se vzorem. Celé mi to přijde jako "vetší košile na doma". Asi jsem moc konzerva. :-) Já jsem spíš fanoušek tvých líčících videí. Ty mám moc ráda. Anežka

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, jak děláš ty vlasy? Kulmou? Jsou úžasný ♥

    OdpovědětVymazat
  22. Šaty zajímavé...hezké...každopádně Ti sluší!! ♥ uvažovala bych o koupi,jen teda nevím, kam bych je nosila...na jakou příležitost...?? Asi jsem konzervativní :) :) Vlasy peckovní!!!!! Prosila bych mooooc o účesové video....dají se natočit vlasy i žehličkou? Mě se to nějak nedaří...díky, měj se krásně, Petra M.

    OdpovědětVymazat
  23. Čím máš natočené vlásky?:-)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, toto není zrovna můj šálek kávy, ale to nejen toto, ale tak celkově tvůj kolotočářský styl oblečení. Zajímalo by mě, jaký máš názor na značky typu Reserved, Mohito, Mango nebo Orsay..? Tam mají elegantnější styl oblečení a ty hodně nakupuješ na eshopech a tam se mi oblečení vůbec nelíbí. Možná je to mým jednoduchým stylem v zemitých barvách, který něčím oživím, ale některé kusy tvých outfitů se k sobě vůbec nehodí. Třeba holky z cupofstyle jsou sice mladé, ale pěkně se na ně kouká a mají styl.Ty jsi možná beauty blogerka, ale v módě si mimo. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nevím, jestli je taktní říkat někomu, kdo si v módě rád hraje, že má kolotočářský styl, ten si představuju fakt jinak. Hlavně když sama zřejmě preferuješ barvy hořících zvratků a svítání nad paramem (Jak ti chutná tvoje vlastní medicína? :D).
      Mimochodem mně se holky z cupofstyle moc nelíbí, ale jak vidíš, lze to říct i slušně.

      Vymazat
    2. Všechny "fashion" blogerky v ČR kombinují černou se šedou, bojí se jít byť jen trošičku za hranu toho, co je pro ČR typické. To je inspirace jako blázen. Kdo potřebuje poradit jak kombinovat černou a šedou? Kdo potřebuje poradit s tím, jestli si vzít černou kabelku MK nebo LV???? Třeba zrovna holky z A Cup jsou bohužel příkladem. Oblékají se naprosto stejně jako jejich vrstevnice (tedy ty vrstevnice, které na to mají dostatečně bohaté rodiče) tzn. zajít do dražších obchodů a nakoupit zrovna aktuální kolekci, kdo je nezná, rozhodně si neřekne, že jsou to fashion blogerky. Vlastně jen na sobě fotí to, co vymyslel někdo jiný - návrháři oněch značek. Takže je bohužel dost smutné, že nejvýraznější postavou na české fashion blogerské scéně je právě beauty blogerka.

      Vymazat
    3. Mě tento styl komentářů také vždycky pobaví :D, jak se vždycky dotyčná oholedbá, jak ona se obléká jednoduše a šik samozřejmě na rozdíl ode mě, to si vždycky říkám, že bych byla opravdu zvědavá a samozřejmě je to napsáno rádoby strašně slušně. Opravdu nevím, co je na jednoduchých kostkovaných šatech s černými doplňky kolotočářského. Zdá se mi, že pro některé je kolotočářské vše, co není černé, bílé nebo šedé a samozřejmě hlavně vše, co si vezmu na sebe já. Jistě, spoustě lidem ten, pro mě nudný styl, sluší, ale já mám ráda barvy a zajímavé věci a takový ten klasický blogostyl mě moc nebere, je to jak přes kopírák, nic originálního.
      Holky z Cup of style mám také moc ráda, ale to, co nosí, by mně absolutně nesedělo, je třeba vzít v potaz, že proti mně jsou vysoké, já jsem malá a drobná a ten styl by mi vůbec neslušel, byla bych v tom utopená.

      Vymazat
    4. Tak jestli se Pétin styl oblékání podobá kolotočářskému, tak ty jsi čínský bůh srandy a humoru!!!!

      Vymazat
  25. Šaty nejsou nic pro mě, ale tobě sluší!:)

    www.letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Tie šaty sú úplne božské!!!! ^^ Dokonale ti sedia :) Krásna si Peti :)
    http://my-perfectly-imperfect-life-as-andrea.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  27. Krásné šaty, mají super zajímavý střih :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Mně se šatky taky líbí, ale obávám se, že budou slušet, jen drobounkým postavám, jako má Peťa, ostatním bude cípatá sukně přidávat kila.

    OdpovědětVymazat
  29. mně osobně se velmi líbí, já tyhle vzory miluju :) a ty vlny se k tomu skvěle hodí.

    OdpovědětVymazat
  30. Nelíbí,strašné,své modely už nefot,nemáš páru,co se nosí...Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím Lindo, že bys měla zůstat u marmelády, kterou máš strašně ráda, nic ve zlém, můj názor.

      Vymazat
    2. U marmelády?Nechápu... :-) Linda

      Vymazat
    3. No přece písnička od Ivana Mládka, "Linda a Linda a Linda, nejradši marmeládu ze všech jídel má....", takže asi tak.

      Vymazat
  31. Waw, tie šaty sú neskutočnéé :) Veľmi ti pristanú BlogByEmDe

    OdpovědětVymazat
  32. Peti, hrozně ti to sekne ! prostě bomba.. :-) krásný outfit, líčení i účes - byl by fajn tutorial :-)

    OdpovědětVymazat
  33. pěkné, ale nevhodně krátké...

    OdpovědětVymazat
  34. Peti,krásné šaty,moc se mi líbí jejich áčkový střich a celkově ti to moc sluší :)
    Zuzka M.

    OdpovědětVymazat
  35. Tenhle post mi nějak unikl, tak čtu až teď :/. Mně přijde, že šaty ti sednou a kostkované vzory ti náhodou sluší. Navíc se mi líbí, jak máš k tomu udělané vlasy a sladěný lak.

    OdpovědětVymazat
  36. Tie šaty su prekrásne!!!!!! :) http://chrischella.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  37. Strašně ti to sluší, taky si nějáké takové časem asi pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  38. Mě se šaty nelíbí, ale to je asi tím, že nemám ráda kostkovaný vzory, občas se mi to líbí na nějakých košilích, ale je to strašně individuální.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!