OOTD - white shirt & leather pants

by - 23 února

Krásné pondělní dopoledne vám všem,

dnes jsem tu s článkem nezvykle brzy, protože odpoledne frčím do Prahy na koncert Katy Perry, na který se už moc těším.
Tento outfit jsem na sobě měla v úterý v TV, vlastně jste ho už viděli ve včerejším vlogu, ale já bych vám k němu chtěla napsat ještě pár řádek.
Koženkové kalhoty z Tally Weijl se mi jeví čím dál více jako nejlepší nákup za posledních pár měsíců. Cítím se v nich opravdu skvěle a bezvadně mi sedí i délkou, což je u mne div. Právě délku po kotníky na nich opravdu oceňuji, přijde mi, že nohám sluší mnohem více a pak také, dá lépe vyniknout botám. Já jsem k nim zvolila kotníkové kozačky a mezírka mezi nimi a kalhotami se mi moc líbí, podle mě to dodává celému modelu šmrnc.
Bílá obyčejná kostýmková halenka byla jasnou volbou, přehlédněte prosím její částečné zmačkání, to víte 3 hodiny v autě, 2 v kině zanechají následky ☺. Líbí se mi kombinace černé a bílé, relativně  klasických kousků, která je oživena právě materiálem, doplňky nebo netradičním zpracováním. Já jsem zvolila jako kontrast k jednoduchosti výrazný náhrdelník a rtěnku, které, podle mého, celý outfit skvěle doladily a posunuly ho o level jinam.
S výsledkem jsem byla velmi spokojena, tohle je styl, který mám nejraději, moderní a klasický zároveň, okořeněný kapkou extravagance.

Mějte báječný den, start do nového pracovního týdne a dejte mi vědět, co na tento look říkáte ☺.




boty Persunmall | kalhoty Tally Weijl | košile H&M | náhrdelník Jewelton | kabelka Choies | rtěnka Sleek Matte me Fandago purple | oči paletka Lorac | vlasy - vyžehleno, zahuštěno  3 pásky clip in délka vlastní | kabát F&F












 

You May Also Like

41 komentářů

  1. Peťulko, opět Ti to sekne :-). Odkud máš prosím kabátek? Je moc hezký ... Díky za odpověď Petra J.

    OdpovědětVymazat
  2. Já osobně mám tuto kombinaci moc ráda, dá se v ní jít kamkoliv i do divadla. Líbí se mi moc ten kabát, krásně to doplnil. Možná bych zkusila i jiný náhrdelník. Taky mě napadá, že by nebylo od věci tyto kalhoty ladit s novýma botama a k tomu i doladit v barvě bot halenku, svetřík..., a samozřejmě náhrdelník. Za zkoušku to stojí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak už jsem našla, odkud je kabátek :-). Měj krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Péťo, tento outfit je za mě nejlepší za poslední dobu, co se tu objevil! Miluju černobílé kombinace a lesklé vs matné materiály <3 Skvělé!

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
  5. Nadhera peto jako vzdy💜 o kozenych kalhotech uvazuji a diky tobe jsem se asi konecne rozhoupala:D pujdu do nich😊

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Petro, tenhle outfit se mi líbí a na víc ti to moc sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Do takové rtěnky bych osobně nikdy nešla, ale tobě hrozně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jednoduché a moc hezké, určitě se inspiruji :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nechci napsat něco, co by se tě mohlo dotknout, ale tohle se mi moc nelíbí :( Teda vůbec - bílá košile i mohutný náhrdelník jsou super ale zbytek ? Ty boty se ke koženkovým kalhotám nehodí. Tvoje outfity mám ráda, ale tohle prostě ne-e !

    OdpovědětVymazat
  10. Čierno-biela kombinácia je veľmi pekná a nestarnúca. :) Outfit sa mi veľmi páči, pristane Ti to. Už dlho hľadám obyčajnú bielu košelu a ďakujem za tip, pôjdem popozerať H&M :) Inak prajem, nech si užiješ koncert! Daj vedieť ako bolo :))

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  11. Celek je hezký, ale co ta zmačkaná košile??? Holt levné materiály cestu autem nevydrží, u mojí drahé košile Hugo Boss se mi po vyžehlení nestalo, že by vypadala takto..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne kazdy mame potrebu kupovat si obleceni od Bosse a dalsich drahych znacek ;-)

      Vymazat
    2. :DDDDDDDDD to jsi měla velkou potřebu nás informovat o svoji drahé košili Hugo Boss, gratuluju

      Vymazat
    3. Reklama na Hugo Boss? :D:D
      Aj mne sa vždy pokrčí pod kabátom košeľa..to je úplne normálne..už fakt neviete čo od dobroty..
      Tiež zbožňujem, hlavne do práce, čierno-bielu kombináciu :)

      Vymazat
    4. "u mojí drahé košile Hugo Boss se mi po vyžehlení nestalo, že by vypadala takto" Tak ono po vyžehlení je to celkem očekávatelné, že je nezmačkaná :D Ale co po denním nošení? :-)

      Vymazat
    5. ani po denním nošení nevypadá, jakoby právě vypadla krávě z huby. Ale chápu vás, na drahé věci nemáte, tak je rovnou zavrhnete

      Vymazat
    6. Ne vždy co je drahé musí být kvalitnější, než to ostatní, ať už se oblečení, potravin týká. Někdy právě pravý opak je pravdou, moje zkušenost. A není to o tom, že bych na to neměla. Spíš o tom, že bezhlavě nenakupuju značky, ale přemýšlím o tom, jestli to má valného významu. Většinou ne, rozdíl jen v ceně.

      Vymazat
  12. Tenhle styl Ti sluší úplně nejvíc :)¨

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Si dokonalá, ten kabát je 🔝 A aj tá rtěnka😍
    Nina

    OdpovědětVymazat
  14. Je to dokonalé, ty rty k outfitu jsou perfektní!

    OdpovědětVymazat
  15. a co přesně je na tom extravagantního?

    OdpovědětVymazat
  16. Je to skvělý, náhrdelník fantastickej, máš nejkrásnější outfity široko daleko ! ! !

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to sluší. Stejné koženkové kalhoty jsem si také zkoušela, ale jsou na krátké nohy, takže já jsem je měla hodně krátké. A nevím proč, ale mě na těch fotkách připadá, že máš úplně obrovskou hlavu a jako by byla k tomu malému tělíčku předělaná z jiné fotky (takové ty nepovedené fotomontáže :-)) Vím, že to tak není. Ale to neřeš, nejspíš to tak vidím jen já :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Kabát a taška jsou super. Ani bych nevěřila, že se mi ta šedá bude tak líbit. hmm :)

    OdpovědětVymazat
  19. Peti, tahle barva rtěnky ti neskutečně sluší!!!:)

    OdpovědětVymazat
  20. líčenie aj outfit sa ti veľmi hodí :)))
    Ginger´s Life

    OdpovědětVymazat
  21. Hrozně moc Ti to sluší! Skvělý kalhoty, kabát, rtěnka :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  22. Opravdu oceňuji, jak se věnuješ blogu, jak kvalitní máš články. Měla jsem několik dní pauzu, kdy jsem jsem se věnovala jiným činnostem, a tak mi dnes při čtení úvodního článku došlo, že píšeš své příspěvky opravdu dobře. Když je čtu pravidelně, tak mi už ani nepřijde, protože jsem na tvojí úroveň zvyklá (teď mám na mysli velmi dobrou úroveň, která je mému srdci blízká). Takže pochvala veliká.

    Někdo nečetl ani článek, tak má připomínky k mačkání látky a kvalitě, že u drahé košile se toto nemůže stát. Zde musím napsat, že ani vysoká cena není zárukou nemačkání. Záleží na materiálu. A pokud bude košile z hedvábí, lnu či bavlny bez příměsi, mačkat se bude. Bude se mačkat, i když to bude Hugo Boss, nebo Max Mara. Mám vyzkoušeno. Pokud bude materiál směsový, s velkým podílem Lycry, bude zmačkání minimální. Ale rozhodně to není jen o ceně. I pečlivě vyžehlená, kvalitní halenka je i po daleko kratší cestě autem krásně zmačkaná.

    Outfit krásný, kombinace bílé a černé je nestárnoucí a krásná. Mám ji moc ráda, pro její nadčasovost a vytříbenost. A šedý kabát ti moc sluší. A rtěnka je k té šedivé nádherná. Opravdu velmi zdařilá kombinace. Ještě si můžeš dovolit díky své postavě dát košili i do kalhot, aby vynikly jejich pěkné kapsy se zipy.

    OdpovědětVymazat
  23. Peti, mne se outfit líbí, ale... bohužel jde hodně znát, že je z nekvalitních materiálů a to mi kazí celkový dojem. :( Make up a vlasy bomba!
    Zuzka Valentová z Brna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdieľam tento názor. Aj mne sa outfit a celý styling veľmi páči, ale celkovo to pôsobí nekvalitne a lacno. Nikoho sa tým nechcem dotknúť, ide tu predsa o inšpiráciu, čo sa blogerke určite podarilo, no na druhej strane mi celkový dojem veľmi kazí silno pokrčená košeľa. Nehovorím, že moje košele sa nekrčia. Ale na blog by som sa tak asi nefotila :)

      Vymazat
  24. Kabát je naadhernej a nové boty sik, ty bych brala hned. Kabelka a ty kozene leginy mi prijde, ze se dost casto v OOTD opakují.

    OdpovědětVymazat
  25. Proč pokaždé stojíš se špičkami k sobě, jako bys potřebovala na záchod?

    OdpovědětVymazat
  26. Nohy krásný, blbej zlozvyk.......

    OdpovědětVymazat
  27. jak se rika, v jednoduchosti je krasna :) libi se mi hodne, kdyz mas jen tak rozpustene vlasy, podle me ti to slusi nejvic

    www.onnimik.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Tyjo paráda.... krásný outfit jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  29. Krásna, sympatická a vždy usmiata. Si veľká inšpirácia a myslím, že nie len pre mňa :D.
    Verča

    OdpovědětVymazat
  30. Nádherný outfit, Jednoduchý, ale úžasný a tobě to jako vždy hrozně moc sekne :)
    http://elizabethrobin.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!