Vlog - v zákulisí ČT Sama doma, 50 odstínů šedi, nákupy

by - 22 února

Krásné nedělní dopoledne,

pokud mne sledujete pečlivě i na sociálních sítích, určitě vám neuniklo, že v úterý 17.2. jsem se spolu s Ondrou Vodným, moderátorem Evropy 2 a Snídaně s Novou, zúčastnila jako host natáčení pořadu České televize Sama doma. Co bylo ale na celé akci vůbec nejlepší, pustili mě do zákulisí i se zvědavou kamerou! Takže ve vlogu uvidíte záběry ze studia při živém vysílání i z režie. Musím říci, že to pro mě byl skvělý zážitek a jsem za něj moc vděčná. Přece jen, to jsou místa, kam se každý nepodívá a proto jsem moc ráda, že vám alespoň prostřednictvím vlogu mohu přinést tu super atmosféru, která při natáčení panovala. Nakonec, bez vás, vaší podpory a toho, že čtete můj blog, bych se tam nepovídala, takže je to vlastně moje občanská povinnost ☺. Doufám, že si to užijete jako jsem si úterý užila já!

Pokud byste se chtěli mrknout na celý záznam, tak můžete v archivu České televize, v cca 69 minutě.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

Outfit a líčení bude zítra na blogu.
Kalhoty jsou z Tally Weijl, košile z HM, náhrdelník z http://www.jewelton.cz, hodinky Daniel Wellington, rtěnka Sleek Matte me Fandago purple.

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 

You May Also Like

27 komentářů

  1. Rozhovor byl super, vůbec jsi nepůsobila nervozně! Já být na tvým místě, tak ze sebe nedostanu ani slovo :D a určitě vlogy dávej častěji! :)
    the-biggestfear.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ten Vodný je fakt pitomec.

    Jinak Peti, moc Ti to slušelo! Přeji Ti tento úspěch!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, nemohu toho trapného chlapa vystát.

      Jinak Petře gratuluji k takovému úspěchu :-) Moc Ti to slušelo a působila jsi přirozeně a mile :-)

      Vymazat
    2. Taky nechápu, podle mého fajn a schopný chlap.

      Vymazat
    3. Jeho vtípky mi přijdou extrémně hloupé, zvlášť to, co blekotal před tím, než s Petrou vlezli na kameru.
      A jeho hudební kariéra a stavění Potěmkinových vesnic, no bez komentářů...:)
      Ale když ho někdo má rád, proč by ne, neberu Vám to, 1000 lidí, 1000 názorů..

      Vymazat
    4. Tak nám to neber, je to čistě tvůj problém.

      Vymazat
  3. Krásný, to je fajn, že si nás nechala nahlédnout do toho mraveniště při natáčení, to by člověk nevěřil kolik se účastní lidí v zázemí, kteří nejsou normálně vidět. Ondra je velký sympaťák, a moderátorky obě taky, a ty si opravdu jak Ondra řekl - prestižní žena. Myslím, že jsme si to teď užili všichni s tebou. Tak já osobně se těším na další zajímavé "videjko" do míst, kde se hned tak normální smrtelník nepodívá, věřím, že s tebou se to povede. Kožený boty jsou moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti,vlog se mi moc líbil a podobná videa sem určitě dávej,když budeš mít nějakou zajímavou akci.Na film 50 odstínů šedi mám stejný názor jako ty.Je zajímavé,že z mého okolí (i co čtu názory známých osobností) se tenhle film většinou moc nelíbil lidem cca od 30 nahoru a unešení z něj jsou teenageři ve věku 15-20 let.Čím to asi je?;-) Ještě jsem se Tě chtěla zeptat,jestli znáš českou kosmetiku MOJE?Já nedávno objevila E-Style a jsem nadmíru spokojená a teď mi přišly 3 laky na nehty MOJE a bylo to opět další překvapení,protože mají krásné barvičky,nádherně se lakují,kryjí ve dvou vrstvách a dobře schnou.Takže se chystám od nich vyzkoušet i jinou dekorativní kosmetiku.Tak uvidíme....Ahoj,Lenka.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj jsi moje oblíbená youtuberka i blogerka ráda bych kdyby ses koukla prosím na můj blog kdybys chtěla.
    můj blog: moncalife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. V to úterý jsem na tebe koukala a byla jsi skvělá a moc ti to slušelo. Vlogy určitě někdy toč. Určitě nás baví. A co si myslíš celkově o 50 odstínech? Já jsem na tom taky byla, protože jsem četla i knížku a teda z tý knížky tam byla tak polovina. :-D Ale jinak to nebylo špatný.

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, na Sama doma se koukám celkem pravidelně, protože bývám teď doma se synem...Ráda jsem viděla, jak to vypadá v zákulisí. Zrovna jsem byla na počítači a říkala jsem si, že bych se měla podívat, co je na Tvém blogu nového a v tu chvíli jsem Tě uslyšela z televize, tak jsem se šla dívat...Moc Ti to tam slušelo! Máš krásný úsměv, mě by pak asi brněla pusa..:))

    OdpovědětVymazat
  8. Peťo, sleduji Tvůj blog teprve cca měsíc, ale stáváš se mojí drogou :-) Strašně mě bavíš..

    Jen pro příště... nenatáčej, když máš žvýkačku v puse :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S názorem na "žvejkání" ve videu stoprocentně souhlasím. Nevypadá to hezky. Hanka

      Vymazat
    2. S tím souhlasím. Video mě neskutečně moc bavilo, ale ta žvýkačka by příště nemusela být. ;)

      Vymazat
  9. Řekla bych, že jedno z tvých nejlepších videí! Zajímavé, moc Ti to sluší, krásně se na Tebe dívá.. super :) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  10. A teď jsem zapnula ten archiv a koukám, že byl před tebou pan Vavruška, ke kterému jsem chodila do tanečních! :-)) To je náhodička :)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  11. Péťo, já jak jsem se na 50 odstínu ...těšila, tak jsem pak byla zklamaná ... nevím, jak Míra, ale tomu mýmu se to nelíbilo vůbec a mě pak vlastně taky ne. Knížka je super ...

    Večer kouknu na záznam. Občas na Sama doma koukám, když jsem teď stále doma. Hezkou neděli.

    Vím, že když budeš chtít tak se podíváš sama, ale začala jsem po roce pauzy zas blogovat.
    http://janeandherworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Peti, vlog je strasne zajimavy a Ty jsi jednoduse nadherna! Malokdo by vypadal tak skvele zblizka, jak jdes po parkovisti mas dokonaly oblicej!
    Jsem rada, ze jsme s Tebou mohli nahlednout do zakulisi, mluvis uplne v pohode a trema neni vubec videt, ja bych se tam zhroutila a nedostali by se mne ani slovo! :-D I zbytek vlogu je super! Film jsem videla a nic moc, hlavne se mi nelibi hlavni hrdina - ten spicatej rypak a mysi pysk, no nevim..
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  13. Moc prosím, více vlogovacích videí! Je to zase něco jiného než uniformní prostředí ostatních videí (ty jsou též pěkné), ale ta změna je na koukání moc příjemná. Třeba by nebylo i špatné na jaře natočit LovelyTop10 venku, či tak :). Jinak moc děkuji za Tvou práci, je úžasné, že to, co sis předsevzala děláš stále stejně kvalitně a s radostí, která jde vidět a z videí opravdu čiší. Přeji pěkný den! PS: A ať jsou opravy na domečku čím dál lépe :) Radost z nové kuchyně jsem měla s Tebou :)

    OdpovědětVymazat
  14. No já bych byla určitě nervózní jak blázen, ale člověk si to pak ani neuvědomí :-) Byla jsi úžasná a pobavila mne tvoje věta v nákupním centru, že vloguješ sama a je to pěkně trapný :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Vlog je super! Kdybys je dělala častěji, určitě bych jimi nepohrdla a myslím, že nemluvím jen za sebe :D
    V televizi Ti to moc sluší! Musím se podívat na Sama doma na netu !! :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/2015/02/stribrne-sampony-srovnani.html

    OdpovědětVymazat
  16. Moc zdravím! Článek i video super! Hodně zajímavé určitě bude pro lidi, kteří do studia také byli pozváni. Chtěla bych se v souvislosti s tím, zeptat, zda-li mohu zaslat článek s odkazem na video mailem mojí tetce, která se do pořadu také chystá. Bude natáčet reportáž o projektu ženy ve vědě :). Za jakoukoli odpověď, předem veliký dík! At se daří!

    OdpovědětVymazat
  17. wááu tak další úspěch a moje další gratulace! :-)) a Peti, ty snad mládneš, to není možný, nějak záříš poslední dobou :-)) a tyhle vlogy jsou skvělý, ocenila bych je častěji :-) PS: Úžasné intro a outro?´:D dokonalé :-)) jen tak dále Peti :-*

    OdpovědětVymazat
  18. Vlog byl super určitě to dělej dál.PS:Ty boty nádherný v černý bych je brala hned :-) Jé...Neměli je tam náhodou?:-)
    Díky za odpověď Linda

    OdpovědětVymazat
  19. Super video, bylo to až napínavé, jak jsi tam šeptala:-D To studio vypadalo moc hezky. Jinak mě žvýkačka nevadí, příště si dej i dvě, jednu za mě...:-D
    A možná by sis příště měla jinak učesat vlasy, mě se to totiž nelíbí a to oblečení se mi také nelíbilo, příště si obleč třeba zvonové kalhoty, ty mám ráda a článek jsi dala nevhod, v neděli nemám moc času, příště ho dej radši v pondělí.........:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D ted jsi me rozesmala a to kyselo je moc kysely a bramboracka moc bramborova

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!