GRWM Česká Miss | Zlaté oči a červené rty | Golden smokey eyes and red lips

by - 07 dubna

Krásné úterý vám všem,

 
galavečer České Miss je událost, které jsem se zúčastnila již podruhé a musím říci, že letos se mi to líbilo o poznání více ☺. Prostory Fóra Karlín byly zvoleny naprosto skvěle, sál byl krásně vyzdobený a přitom vzdušný. Musím říci, že mě moc bavilo i moderátorské duo Mareš-Bouček, kteří si celý večer vyloženě přihrávali a bavili sál.
Jak jsem si večer užila já a jaké jsem zvolila líčení a outfit uvidíte právě v dnešním videu.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
nehty: Sally Hansen gel lak Wine not
náušnice: Takko
lodičky: H&M






eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
použité produkty:
♥ Rimmel lasting finish báze
♥ Rimmel lasting finish makeupo ivory
♥ Loreal Studio secrets báze
♥ MAC PRO longwear korektor NW 15
♥ Astor Perfect stay pudr nude
♥ Milani Easybrow dark brown
♥ Urban Decay Primer potion original
♥ Milani Brow fix brow kit 01 light
♥ Loreal Infaillible goldmine
♥ Catrice Made to stay inside eye highlighter pen
♥ Loreal gel liner black
♥ Ardell Demi wispies
♥ Urban Decay Perversion řasenka
♥ NYX taupe tvářenka
♥ Milani Luminoso tvářenka
♥ The Balm Mary Lou manizer http://www.thebalm.cz
♥ Flormar tužka na rty č. 217
♥ Dermacol long lasting rtěnka č 07
♥ beauty blender Ebelin DM drogerie
♥ štětce Petralovelyhair
 
music:
youtube music gallery
Birk creek Gemini robot
 

You May Also Like

33 komentářů

  1. Si nádherná, aj mejkap je úžasný, chápem, že na večer sa patrí použiť slávnostný a výraznejší mejkap, ale tie zábery na teba zblízka, keď sa maľuješ, sú až strašidelné. :( Podľa mňa aj na bežné nosenie by ti pokojne stačilo používať oveľa menej prípravkov, takto svoju tvár len ničíš. :( Rôznymi krémami nedosiahneš, aby si oddialila tvorbu vrások a podobne. Chápem, že je to kozmetický blog, ale toto je príliš.
    A missky neboli bohviečo.
    A "žvýkám žvýkačky" akurát tak zuby pokazí ako podporí. -.-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však vrásky jsou krásná věc, je v nich odrážen celý náš život a má je každý, nevím proč by se člověk kvůli něčemu takovému měl cítit blbě. Tak se prostě Peťa ráda maluje, je to pro ní to správné odreagování a koníček. Taky si nějaký najdi :).

      Vymazat
  2. Petro, opravdu Vám to nesmírně sluší! Troufám si i dokonce říci, že mnohem více než některým Miss. Šaty, líčení, účes,.. Nemám slov, jedním slovem nádhera!:)

    http://belli-rose.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mareš je ubožák,ale každého názor..je to trapné,že se oba moderátoři zaplétají s finalistkami..Bouček chodí s finalistkou z minulého ročníku a Mareš se údajně zapletl s tou,která skončila na druhou místě..díky tomu to není regulérní a o vítězce rozhodne jen to,komu roztáhne nohy..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tenhle komentář je naprosto zcestný :D

      Vymazat
    2. No ty máš teda starosti. :D Ať si každý roztahuje nohy jak chce a komu chce. Tobě je po tom víš co...A jestli jsou nebo nejsou soutěže regulérní, to se stejně my diváci v životě nedozvíme, tak co to řešíš proboha.

      Vymazat
  4. Vypadala jsi skvěle! :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti,
    moc Ti to sluší, jako vždy jsi překrásná :)) video se povedlo, jen tak dál :) Jsi nejlepší blogerka na světě, líbí se mi, že toho dáváš vše, chováš se bezprostředně, to je moc hezké :)) Mohla bys, prosím, někdy udělat tutorial na samostatné konturování? A ještě mimo se zeptám, zkoušelas někdy brazilský keratin? Slyšela jsem, že vlasy oživí, zpevní a jsou po něm lesklé, tak jestli s ním náhodou máš zkušenosti? Děkuji za odpověď :) Měj se hezky,Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Terko, moc ti dekuju! Na samostatne video se urcite chystam, protoze v posledni dobe konturuju trosku jinak a troufam si rict, ze lip, tak bych moc rada tipy predala dal :). A BK jsem nezkousela,ale mam ho doma a porad se odhodlavam si ho dat, protoze jsem slysela, ze po vymyti ty vlasy vypadaji znicene.

      Vymazat
  6. Video je skvělé. Hrozně moc Vám to slušelo. Šaty jsou naprosto nádherné a stejně tak i líčení :) Těšila jsem se na další video a dneska pro mě bylo příjemným zpestřením po "jarním" úklidu kuchyně :)

    Hezký zbytek dne, Monča ♥

    Monča

    OdpovědětVymazat
  7. Vau, Vy ste tak krásny pár:)) Veľmi Vám to pristane:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak šaty su jedným slovom úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, Tvuj look bomba! A nestacim zirat, jakou mas i zblizka dokonalou plet.. Ja trochu nechapu tu obcasnou az nenavist vuci vitezkam ruznych miss. Jsem stejnyho nazoru jako Ty. Holky jsou vsechny krasny a je to pak jen o preferencich, jestli ma nekdo radsi snedy typ, blondynky, zrzky, drobne rty a pidi nos, nebo naopak vyrazne rysy... Ze vsech missich ucastnic mi asi nejvic utkvely v pameti Christova, Lakatosova, Baburkova a Seredova. Letosni trojice se taky hodne povedla.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc dekuju! No take me ta plet nekdy zlobi, uz mi prece jen neni 20,ale moc dekuju! :) To jsou nadherne baby, co jsi vyjmenovala a souhlasim s tebou, myslim, ze ta kritika je nekdy opravdu moc, ve skutecnosti jsou holky fakt moc hezke. A je jasne, ze kazdy ma trochu jine preference, mne se letos asi nejvice libila 7 a 2 a 9 byla take mila a hezka :).

      Vymazat
  10. Veľmi Vám to spolu pristalo ♥
    Líčenie je fakt nádherné, na takúto príležitosť ako stvorené :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné a vhodné oblečení pro danou událost. Děsí mě, v čem jsou někteří schopni vyrazit na společenský večer. Ještěže se najde dost takových, kteří mají smysl a cit pro to, co se hodí a snad se bude tahle stránka české "kultury" už jen zlepšovat.

    OdpovědětVymazat
  12. Máte oba s Mírou krásné outfity, ale pro mě je toto velice nezáživné. Nechci tady negovat, ale mě soutěž Miss dlouho nezajímá, ale naprosto chápu, když se člověk může tohoto večer účastnit osobně, že to v něm zanechá emoce či zážitky. Mnohem více ráda mám Vaše osobnější videa z vycházek a také dlouho nebylo video s Tvojí Báječnou mamkou. Kam se to podělo.
    Nerada bych viděla, že jsi Péto neuraž se příliš komerční.

    Všechny zvu na svůj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mám bohužel ten samý pocit :-/. Na začátku čištění zubů Signalem, poté otázka péče o chrup a na závěr jsem to pochopila, že Peťa obdržela pozvánky od Signalu. Taky mě to docela mrzí, protože jsem Peti videa hltala :-)

      Vymazat
    2. To jsi pochopila spravne, ze jsem listky dostala od Signalu, vzdyt jsem to ve videu rikala ;). To neni nic tajneho a ani na tom nic spatneho nevidim, ze si zuby pred tutorialem cistim je pravda, nesnesla bych jit delat tutorial po jidle s nevycistenymi zuby a sem se to krasne hodilo. Ono na takovou akci jen tak clovek listky opravdu nedostane a je jasne, ze pokud me tam vysle Signal, tak potom ocekava vystup s jejich Miss Usmev, Signal byl sponzor poradu. To uz tak je, ze bez sponzoru se takove akce delat nedaji. Osobne na tom nevidim nic zleho, navic tuhle pastu jsem si sama koupila, jelikoz uz ji obcasne pouzivam asi dva nebo tri roky. Myslim, ze parvterinovy zaber na cisteni zubu vyvazi to, ze jsem vam mohla akci ukazat takhle zblizka.
      Ale samozrejme chapu, ze to nezajima kazdeho, to je uplne v poradku!

      Vymazat
  13. Peťulko dotaz mimo článek, ale... Co se stalo s pozvánkami a emaily na Utubering? "Manifest" jsem sice obdržela s tím, že se vše dozvím 7. ale už je 8. ráno a pořád nic... A na FB lidi už píšou, že vše obdrželi :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni, teprve dnes v 18 se vse zverejnilo :), urcite mrkni ;).

      Vymazat
  14. Moc Ti to slušelo a tak moc záříš! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší a nemyslím si, že by líčení bylo přehnané jak tu někdo psal. Právě naopak :) Navíc skvěle ladí se zbytkem looku.
    Co se týče finalistek, tak pro mě byla jasná vítězka č. 2. Ostatní mě extra nezaujaly, ale jak říkáš - možná TV zkresluje a hlavně - co člověk, to jiný vkus, že. Z minulých ročníků se mi líbila Jandová, Bučková, Kratochvílová, Svobodová, Chlebovská a Fajksová. Tolik já a Miss :D :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  16. Peti super video, to líčení nemá chybu, určitě vyzkouším :-) A mám jeden dotaz, v použitých produktech jsem nenašla tu pastu :-D Možná je to divné, ale zajímalo by mě, která přesně to je, protože jsem si všimla, že je gelová a těch je zoufale málo, děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :), je to me nenapadlo, ze by vas to vubec zajimalo. Ja kdyz nekam takhle jdu, tak si davam prave ten whote now gold, prijde mi, ze ta modra opticky vybeli,ale na bezne cisteni pouzivam tak ruzne Herbadent, Colgate, Signal co mi prijde pod ruku :).

      Vymazat
  17. ty šaty jsou úžasný! :) moc ti to slušelo!

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  18. Musím uznat, že ti to jako vždy neskutečně moc slušelo! A ty šaty? no prostě nemám slov :))

    OdpovědětVymazat
  19. Souhlasím, líčení je božský!!! Skvělej vlog Péťo, mně se letos Miss líbila moc, jak slečny, tak moderování, program - fakt super :) Moje favoritka byla 2

    OdpovědětVymazat
  20. Chápu, že jsi z večera nadšená. Zažít tu atmosféru naživo je totiž zcela něco jiného. Před pár lety jsme dělali modely pro Miss Čtrnáct klenotů, takže jsme také byli na finálovém večeru. Bylo to úžasné, ale jinak v televizi soutěž už řadu let nesleduji. Před těmi pár lety byly dívky hezké, ale bez profesionálního nalíčení by některé zapadly v davu. Ale pod rukou zkušených vižážistů se neskutečně proměnily a všechny byly nádherné.
    Moc ti to slušelo, výrazný makeup, extravagantní šaty. Jediné, co mne zarazilo, je konturování nosu. Nemohu si pomoci, ale připadá mi, že jsi naopak dosáhla opačného efektu, že jsi opticky vytvořila nos ošklivější. Nos máš od přírody pěkný, ale v tomto videu vypadá, jako by jsi uprostřed měla takový ostrý nos, tím, jak jsi ztmavila boční strany nosu, vystoupla prostřední část. Nevím, jestli se vyjadřuji přesně, ale vidím to jako konturování k horšímu. Týká se to jen nosu. Možná to v reálu tak nepůsobí, ale kamera je neúprosná.
    Záběry kamery při líčení jsou takové dramatické, to dělá asi to, že je obličej větší než ve skutečnosti, ale protože jsi milá blogerka, tak se tě "nebojíme", ale působilo to na mne dnes tak trochu děsivě, měla jsem tendenci oddalovat se od počítače.

    A ještě jednou musím pochválit pompézní brokátové šaty, které ti moc slušely, dokonalé na tvou drobnou postavu. Krásný výběr.

    OdpovědětVymazat
  21. Video se mi moc líbilo, díky. Make-up nádherný, stejně tak šaty. Líbí se mi váš styl. Signal mi nevadí, koneckonců, nešlo přece o skrytou reklamu :-). Doufám, že už se cítíte lépe a těším se na další video. Zejména to líčení je pro mě vždycky inspirativní (líbí se mi, že jsou uvedeny i všechny použité produkty). Takže ještě jednou díky a hodně zdraví!

    OdpovědětVymazat
  22. Já fandila Andy s číslem 2. Možná trochu proto, že je slečna ze stejného okresu jako já :-)) Ale Tobě to neskutečně moc slušelo, úplně mi tvé video dnes zvedlo náladu, moc děkuji! :-*

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Péťo, jak si užíváš jaro? Chci se zeptat nemáš prosím zkušenost s Fabulous eyes - glossy shadow od Miss Sporty? Vím, že jsi chválila Jumbo tužky a já si to v krámu nějak spletla a koupila tohle a nevydrží to ani hodinu na očích jak se to slejvá. :-( Nevím jestli není chyba u mě (nepoužívám bázi).

    Moc děkuji za odpověď a ať se ti daří! K.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!