First impression | Sothys Paris - profesionální makeup a péče celebrit

by - 09 května

Krásné sobotní odpoledne,

 
v dnešním videu jsem vyzkoušela velice zajímavou a tradiční francouzskou high end značku Sothys, jaké byly moje dojmy a jak obstála ve zkoušce?
 
Něco málo k historii:
Profesionální kosmetická značka Sothys Paris byla založena v roce 1946 doktorem biologie panem Hotzem, který po založení laboratoří otevřel kosmetický salon Sothys na nejluxusnější pařížské třídě. V roce 1966 koupila salon rodině Masů, která se pohybovala ve farmaceutických kruzích. Bernard Mas spolu s bratrem Jean - Pierrem se starali jak o francouzský, tak o celosvětový rozvoj značky. V roce 1988 proběhla významná rekonstrukce celé firmy a jejího sídla a prodej byl znovu slavnostně zahájen tehdejším prezidentem Jaquesem Chiracem.
Již v 70. letech byla značka rozšířena po celé Evropě a v roce 1982 byla otevřena pobočka v Miami na Floridě a v roce 1985 v Singapuru. V současné době se značkou Sothys pracují kosmetické salony ve 120 zemích světa. Filozofie značky je založena na dokonalém technologickém postupu a inovaci hi-tech formulí, které vznikají ve spolupráci s vědci v mezinárodních laboratořích. Do salonu Sothys dochází na ošetření pleti například Uma Thurman, Sophie Dahl, Jude Law nebo Ashton Kutcher.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

Sothys Paris u nás: http://www.sothysmakeup.cz/
 
lak: China Glaze Sweet hook

PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
music:
youtube music gallery
OtisMcDonald - Lalala, One more chance
 

You May Also Like

23 komentářů

  1. Teda Péťo...makeup vypadá fakt luxusně :). Bomba!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, Petruš moc hezké video. Dá se ta kosmetika někde koupit? M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, ano dá se v salonech a nebo právě přes stránky, které jsou uvedeny pod videem :).

      Vymazat
    2. Dívala jsem se na stránky a bohužel tam nikde nevidím ten "nákupní košík", nebo odkaz koupit, je tam jen cena. Neporadíš? Moc děkuji. Marcela :-)

      Vymazat
    3. Tak to jde jen přes ten salon, nebo pod odkazem Sothys Makeup kontakt a asi to pošlou. M.

      Vymazat
  3. Video Petro super. To jak Ti pelichá štetec od Dermacolu je nic proti štetcům od Sedony.....to je katastrofa, moc jsem si je přála, ale pak jsem skoro plakala. Sice se s nimi pracuje dobře, ale následně několik minut obírám z obličeje chlupy, hlavně po nanášení make-upu, to se na obličej nalepí a nejde to dolu. Takže nakonec ze sady za necelé 2 tis. používám tři štetce na oči. Naopak ze Tvých štetců mi zatím nevypadl jediný chlup ani při mytí. :o)) Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni,to ráda slyším :). Sedona tak pelichá,jo? Tak to mě mrzí,já vím, že hodně lidí si ji naopak nemůže vynachválit, jestli třeba nemáš špatný kus. Ale řeknu ti, že jsem slyšela špatné ohlasy v poslední době i na Sigmu, že pelichá,tak nevím, možná to začínají šidit.......

      Vymazat
    2. No je to šílené, nejhorší je stippling, tvářenkový a pudrový. na oči jsou také takové divné, sice nepelichají a nejásám z nich. moje první a možná poslední zkušenost s tak drahými štetci, to si koupím za stejné peníze radši spoustu tvých nebo případně Real Techniques. L

      Vymazat
  4. To je opet nase krasna Peta.... ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Peťo užasná kosmetika a moc ti to slušelo hodně mě za ujela rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, jo, ta rtěnka dostala i mě, je vážně skvělá

      Vymazat
  6. Omlouvám se, že můj příspěvek se netýká kosmetiky, ale máš hezkou mikinu, a tak by mě zajímalo, kde jsi ji koupila? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší :) K.

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, tak tohle líčení je krásné. Moc ti sluší a zaujal mě hlavně ten makeup.. Mohla bych se zeptat jaký je teď tvůj nejoblíbenější? Hlavně aby vypadal na pleti přirozeně a hezky splynul, takový na běžné denní nošení..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, mám jich více,ale tento je určitě jeden z TOP, pak Lasting finish od Rimmelu a Perfect stay od Astoru mám moc ráda a Dermacol Truflle, ale hodně používám i BB, hlavně ty šnečí.

      Vymazat
  9. Neopakuj neustále jako, prosíííím.

    OdpovědětVymazat
  10. Pracuju v hotelu kde firma SOTHYS sídlí :D D: dobrá náhoda

    OdpovědětVymazat
  11. Já se s kosmetikou Sothis už setkala, pracuje s ní kosmetička, u které jsem kdysi byla a moje mamka k ní chodí pořád a spokojenost. :) A mně taky vyhovovala, i vzorečky jsem tehdy dostala a vážně super. Ale já studentík si to zatím bohužel nemůžu dovolit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Peti vyčarila si krásny make up a teším sa že sa ti Sothys páči. Ja robím so Sothys už 12 ty rok a som veľmi spokojná. www.vizazista.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Rád bych přidal jen drobnou poznámku ke korektoru. Tento je určen pouze na nedokonalosti a drobné pupínky na obličeji, protože obsahuje několik protizánětlivých a hojivých složek a na oční okolí by se proto správně vůbec neměl používat. Okolo očí je určen jiný typ projasňovače a korektoru v jednom a věřím, že by Vám dokonale vydržel stejně jako make up.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolegyně mi to již psala, ano, bohužel to jsem nevěděla a nevšimla si toho, moje chyba, je to škoda, jelikož nemám problémy s pletí, takže by byl vhodnější ten projasnující korektor na kruhy pod očima spíše :).

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!