Dermacol Long lasting lip colour | 16H dlouhotrvající barvy na rty

by - 01 května

Krásný sváteční den vám všem,


původně jsem dnes chtěla postovat tutorial, ale ze včerejšího ohně na čarodějnicích mám dost červené oči a tak bych ho asi nezvádla sestřihat a tak se na něj těšte o víkendu a  začátkem týdne na rozhovor s topmodelkou Simonou Krainovou
Myslím si ale, že i dnešním příspěvkem vás snad potěším, o těchto dlouhotrvajících barvách na rty se totiž hodně mluví a mnoho z vás mi psalo, že čeká na recenzi a podle toho budete uvažovat o koupi a tak se vynasnažím, aby byla co nejpřínosnější a abyste se rozhodli správně a nákupu nelitovali.
Hned na úvod je třeba podotknout jasnou věc, která ale stále mnoho lidí překvapuje. Je třeba si uvědomit, že každý máme jinou plet a to jak typem, tak odstínem a proto je možné, že na vás bude rtěnka vypadat trochu jinak nebo se může na rtech chovat jinak. Já mám plet velmi světlou a suchou a proto obecně s výdrží kosmetiky nemívám problém. Co se odstínů týče, jelikož jsem světlá, vše na mně vypadá sytější a výraznější. Je to stejný princip jako když dáváte bílou tužku pod oční stíny, také pak barvy více vyniknou a jsou zářivější, než na někom, kdo má plet tmavou a pigmentovanější rty.
Co se týče samotné recenze, bude to maličko opakování, protože o barvách jsem psala už tady a mluvila tady.

Balení vypadá úplně jako klasický lesk na rty a stejně se barvy i vrchní top coat nanáší. Uzávěry jsou šroubovací a na každé straně máte houbičkový aplikátor k nanesení barvy na rty. Upřímně řečeno, obal je úplně běžný a asi to není nic, nad čím byste se rozplývali, nicméně je plně funkční a s aplikátory se dobře pracuje. Co mi přijde trochu nepraktické, ale to už je asi moje "OCD" , osobně bych nedělala část s top coatem průhlednou, protože vždycky se vám stane, že se vám tam dostane trochu barvy z barevné báze a podle mě to pak vypadá trochu nechutně, čehož si můžete na fotkách všimnout zejména u zářivého a mnou často používaného odstínu č. 4, který mám nejdéle.



Samotný postup nanášení je velmi jednoduchý. Nejdříve nanesete tenkou vrstvu barvy, necháte minutku zaschnout a poté rty zafixujete bezbarvým top coatem.
Zní to strašně jednoduše, ale má to malý háček, o kterém jsem už mluvila. Jednak s barevnou bází je třeba pracovat poměrně dost rychle a pak také dávat opravdu velmi tenkou vrstvu, protože jakmile dáte větší nános, barva se vám začne drolit.
Dalším kamenem úrazu je vychytání doby, kdy aplikovat bezbarvý top coat. Osobně mi to stále dělá problémy. Sice nic katastrofálního a nevím, zda jsem tak nešikovná nebo mám tak zvláštní rty, ale téměř vždycky si bud barvu na maličkých ploškách strhnu nebo naopak rozmažu. Vážně nevím, co už dělám špatně, ale téměř nikdy se mi nepovede vychytat tu dobu tak, abych si neporušila nebo nerozmazala barevný základ.


Produkt slibuje 16h výdrž. Asi to zrovna není něco, co bych k životu potřebovala, já osobně jsem spokojená, když mi rtěnka vydrží do oběda, pak si většinou stejně čistím zuby a po obědě nanáším znovu. Nesnáším totiž to, že na rtech mám nějaké zbytky jídla nebo drobečky a měla bych to přetáhnout další vrstvou rtěnky. To si s sebou raději vezmu odličovací ubrousky a rty znovu nalíčím. 
Nicméně, co si budeme povídat, pokud jste třeba ve škole nebo v práci a potřebujete, aby vám to vydrželo 8 hodin, tak tady jste na správné adrese. Barvy vydrží opravdu velmi dlouho (pozor, mezi odstíny jsou rozdíly viz níže), prakticky do odlíčení. Jediné, co se po pár hodinách stane jsou trhlinky uprostřed rtů, zvláště pak po jídle, ze kterých se pak kousky barvy "oloupnou".
Bohužel také musím říci, že napříč řadou je poměrně markatní rozdíl mezi jednotlivými odstíny. Jednoznačně nejlépe drží odstíny 2,3,4 a 8. Nejhůře pak perleťové a třytkaté odstíny 5 a 9. Ty nejen, že nejsou dobře pigmentované, takže musíte dát větší vrstvu, aby něco bylo vidět, tak se také ze rtů drolí.
Na půli cesty jsou odstíny 6 a 7, které obsahují velmi jemný a na rtech praktický neviditelný shimmer, vydrží o něco déle, než ty třpytkaté, ale také se mi u nich stává, že dost cuckovatí a drolí se a obtiskávají na skleničky.

výdrž v hod:
2,3,4 a 8 drží bez problémů 8 hodin
6 a 7 cca 2-3hod., ale brzy se mi začnou drolit ze středu rtů a zůstává jen obvod ( 6 je na tom ale líp)
5 a 9 do prvního jídla a pití, pak už mám jen hranici okolo rtů, ale uprostřed vůbec nic


Co se týče komfotu nošení, některé z vás mi psaly, že nosíte barvu i bez vrchního top coatu. To jsem zkoušela také, ale bez něj se mi barva téměř okamžitě drolí a není to pro mne komfortní, rozhodně tedy doporučuji top coat používat. 
Pokud tedy dáte obě vrstvy mohu říci, že nošení je velmi příjemné, rty nejsou vysušené, barva nestahuje.
Na odlíčení dobře držících odstínů doporučuji dvousložkový odličovák, jen micelárkou barvu nerozpustíte a musíte na rty přitlačit, což já osobně nemám ráda.
Co bych ale poměrně pochválila je moc hezký výběr odstínů, ačkoliv osobně bych zcela vyřadila ty třpytkaté, krom toho, že nedrží, mi přijde, že to už snad ani nikdo nenosí a místo nich bych zařadila dvě pěkné nude barvy, které mi v celém spektru chybí.


2 je překrásný odstín na jaro a léto, je akorát tak zářivý a korálový a myslím, že bude slušet skoro všem typům, zvláště pak jaru a létu.


3 je jedním z mých favoritů, je to tlumená studená červenorůžová, překrásná a poměrně nevšední. Pro studené letní a zimní typy must have!


4 je tak zářivá červená, že vám to vypálí čočky. Má oranžový podton, takže je vhodnější pro teplé typy,ale i tak ji nosím ráda.


5 je světlounce růžovoprůhledný základ se zlatými třpytkami, není to špatný odstín pro nude vzhled rtů, ale rozhodně to není nic unikátního, bude slušet skoro všem.


6 je zastřená středně růžová s velmi jemným shimmerem, který na rtech už nevidíte. Je to hezký a poměrně unikátní a univerzální odstín.


7 by mohla být odstínem moje rty ale lepší a tmavší a rozhodně teplejší. Odstín vhodný ideálně pro podzimní typy obsahuje také jemný shimmer, který na rtech není vidět. Bohužel zrovna tento odstín se mi také často dost drolí.


8 je pro mne další must have, překrásná sytá růžová, akorát tak výrazná, akorát tak zářivá a sytá. Božská pro studené typy!


9 se v balení tváří hodně zajímavě, fialkový studený základ se spoustou stříbrných tpytek. Bohužel na mých rtech nevypadá moc dobře, jednak díky přehršli třpytek zvýrazňuje vrásky na rtech a pak celkově se mi zdá, že na mně dělá trochu mrtvolný efekt. Popravdě tohoto odstínu je dost škoda, protože kdyby v něm nebyly ty proklaté třpytky, byl by naprosto unikátní a bezkonkurenční, protože je to opravdu překrásná barva. I tak ji ale občas vytáhnu.



Tyto barvy seženete momentálně ve všech drogeriích a samozřejmě i v prodejnách Dermacol a na eshopu Dermacol. Všimla jsem si, že na eshopu a v prodejnách Dermacol probíhá také momentálně akce 1 + 1 na tyto leskortěnky, která platí do 3.5. Cena jednoho kusu je 229Kč, ale pokud si vybere dva, už je to mnohem příznivější. Také je nyní naleznete ve slevě v Tetě a Rossmannu.

A co vy, vyzkoušely jste některý odstín a co na to říkáte?

Produkty k otestování mi poskyl Dermacol, děkuji!






You May Also Like

64 komentářů

  1. Kdybych si z odstínů vybrala, vyzkoušela bych. Bohužel si nevyberu. Preferuji světlé nude barvy studených tónů a bez třpytek. Takže jsem náročná a nemám nárok :D
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za tuto recenzi! Sama mám tři odstíny a chci další :o)
    Dermacol by mohl vydat další odstíny, protože ta výdrž je skvělá!
    I když u každého odstínu trochu jiná.
    Zdravím!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za prima recenzi, teď už vím, že nutně potřebuju 2,3 a 7 :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě taky nějakou vyzkouším :) Líbí se mi především odstíny bez třpytek, takže jsem ráda, že i nejdéle vydrží :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám osmičku a trojku, kámoška 6, jsme moc spokojená. Mamka plánuje ještě sedmičku a já šestku.

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna před chvíli jsem se dívala na recenze a hledala nějaké ucelené fotky a žádné nemohla najít :) to je snad znamení. Rozhoduji se mezi 6 a 7, na tmavších typech vypadá 6 hodně dobře, ale mé konzervativní já se přiklání k 7. Ale jsem zimní typ, tak to asi vyhraje 6. Škoda že největší výdrž mají právě ty červené odstíny, na které nemám odvahu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Trošku mimo téma...neudělala bys video nebo i jen návod, jak si děláš takhle ty lehce zvlněné vlasy, co k tomu používáš aby ti to drželo atd? :) Máš je moc krásné, já mám dost podobnou délku ale takhle lehce, přirozeně mi zvlnit nejdou - nevím jak. Určitě by to uvítalo i víc tvých čtenářek :)
    Děkuju a přeju hezký den.

    Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, plánuju to :), dělám je kulmou Babyliss curl secret :)

      Vymazat
    2. Zrovna tohle jsem chtěla napsat. Super. Předem díky, Petro.

      Vymazat
  8. Moc díky za tenhle článek. Máš opravdu perfektně promakané tyhle srovnávací recenze a lip swatche. Fakt super práce! Nad těmito rtěnkami pořád váhám. Nebyla jsem schopná si vybrat odstín a proto strašně oceňuju, jak to máš dobře a názorně nafocené. Té 9 je strašná škoda. V drogerii jsem se na ni radostně vrhla, ale pak jsem viděla ty strašně výrazné třpytky a letěla zpátky :( Miluju tuhle barvu na rtech, ale třeba jen s malým shimmerem, když už. Tohle je jak disco.
    Asi půjdu do 3 a 6, na Dermacol eshopu mají docela zajímavé akce, tak to využiju.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak já mám zatím doma ty nejkritizovanější odstíny 5 a 9.Na rty celkově preferuji nude rtěnky.Sice mám raději matnější,ale u těchto je pro mě shimmer ještě v takové míře,že ho snesu a líbí se mi.Asi mám divné rty :-),ale když se ráno s některou z těchto mých barev nalíčím a nejím vyloženě jak čuně,mám barvu na rtech ještě i odpoledne.Každopádně mně tyto odstíny vyhovují,neolupují se mi a plánuji si ještě koupit č.7.Případná oprava během dne mě nezatěžuje,stejně pochybuji,že jakákoli z nich vydrží avízovaných 16 hodin.A jelikož jsem maniak na rtěnky a baví mě se s nimi malovat,tak mě prostě neobtěžuje vytáhnout ji třeba odpoledne a přidat lesku nebo barvy.Lenka :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za super recenzi, moc mi to pomohlo, protože jsem stále váhala, teď myslím, že půjdu asi do té 8 nebo 6 :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Za mě rozhodně nejhezčí č3 a č.4!!! Obě nádherné a kdybych mohl, tak je nosím pořád :D ach ta nespravedlnost :D

    OdpovědětVymazat
  13. Asi si zakážu číst tvůj blog, protože jak jsi minule mluvila o Dermacol laku 5 day stay nail polish v odstínu 10. musela jsem si ho jít okamžitě koupit - jeden z nejkrásnějších odstínů laku vůbec 😍 z těhle lesko-rtěnek mám doma 6 (miluju ten odstín 💕 je to totiž barva hodně podobná mým rtům, i když samozřejmě výraznější a hezčí 😃) a nově (od včerejška 😃) i odstín 4. S těmito dvěma odstíny jsem myslela, že to končí, ale po tvé rezenci asi nutně potrebuju ještě 3 a 8, protože jsou opravdu krásné 😍 jenom nevím, jak to unese moje peněženka 😃

    OdpovědětVymazat
  14. Nejlepší jsou ty první tři :) Těším se na ten rozhovor se Simonou Krainovou :))

    http://theveronicaa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Přemýšlela jsem nad 2 a 3 a 7 a teď si úplně nejsem jistá jestli do nich půjdu když se drolí, no ještě uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
  16. mám doma právě ten jedinej odstín, co tu nemáš Peti :) 1ku...a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, můžu se zeptat? Je odstín č. 1 se třpytkami? :-) Na eshopu dermacolu to není dobře vidět :-)

      Vymazat
    2. 1 je bez třpytek.

      Vymazat
  17. Nevím jestli je to na stejné bázi, ale mám takovouhle rtěnku/barvu/lesk od KIKO a teda maximální spokojenost. Jako určitě nevydrží tak dlouho, ale nedrolí se mi, prostě vymizí ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Nevím proč, ale jsem zatížená na světlé odstíny se třpytkami. Odstín č. 5 je nádherný. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Petro, děkuji ti za recenzi. Vlastně ti tímto komentářem chci poděkovat za všechno, k čemu jsem díky tvému blogu dospěla. Vlastně ty máš na svědomí, že jsem se začala pořádně a lépe ve svých 25 letech líčit, díky čemuž se mi nejen zvedlo sebevědomí, ale taky líp vypadám:), sklízím od okolí pochvaly ... líčení mě přivedlo více i k oblečení, touze jednotlivé kousky více kombinovat, experimentovat s tím vším, více si hrát s barvami, styly, třeba sladit rtěnku a svetřík beru po ránu jako hru a moc mě to baví. Moc nekomentuji, nebaví mě to, ale i tak jsem tvou věrnou čtenářkou. Různé pochybovače a kritiky vypouštím, stěžejní je pro mě můj názor, nemám nervy ani kapacitu číst vše a zaobírat se tím - a proto tě obdivuji, jak se držíš s blogem, jak jsi jej posunula, kolik času všem četnářkám věnuješ, máš mou podporu jako čtenářky ve všem, co děláš. Držím ti pěsti v soukromém i pracovním životě a přeji ti hezký prodloužený víkend. Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím reagovat na tento komentář, protože naprosto vystihuje i mě. Také se skoro vůbec nezapojuji do diskuzí, ale tvůj blog čtu teď pravidelně od té doby co jsem ho objevila. Tato recenze se mi moc líbí a je krásně ucelená, tak si představuji, že by měla recenze vypadat. Hned jsem si koupila odstín 6, který je na mě tmavší než na tobě, ale fakt super. Výdrž asi tak 4 hodiny (z toho hodina ve fitku), nedrolí se. Dále jsem také neodolala 3 a 8, které jsem si koupila na Dermacolu v akci a jak si psala "ty musím mít". Moc děkuji za to co děláš a kolik drahocenného času do toho dáváš a cokoliv co natočíš nebo napíšeš fakt pecka. Jinak video z drogerky úplně skvělé :-) více takových. Teď momentálně zkouším skoro celou řadu od Ziajy s kozím mlékem. Taky přeji mnoho úspěchů a těším se až se uvidíme na utuberingu :-)

      Vymazat
    2. Holky, dekuju hrozne moc, ani nevite, jak moc me tesi si tohle cist, to je fakt ta nejvetsi odmena :).

      Vymazat
  20. Super recenze. Oceňuju hlavně info o výdrži - ty rozdíly jsou neskutečné a je dobré o nich vědět. Děkuji. :-) Mouni

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám 9 a jsem spokojená

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Péťo, moc krásná recenze! Měla jsem své "favority" které jsem si chtěla koupit a teď jsem ráda, že jsem opravdu na recenzi počkala, protože zrovna šťastná volba by to nebyla. Nyní se jen rozhodnout zda odstín 6 nebo 8 :D a jako velké plus vidím v tom, že jsi ke stínům psala i jakým typům by dané odstíny slušely - to opravdu oceňuji a chválím. A jak zmiňuješ, také bych ocenila nějaký nude odstín :(
    Moc krásná práce!!! :)
    PavlinkaPful

    OdpovědětVymazat
  23. Ja mam odstin c.6 a pripada mi docela fajn :) vydrzi klidne cely den, neobtiskava se, nedroli se.. top coat vubec nepouzivam, neni to na rtech prijemne a jeste strasne lepi. Ja pres to dam vzdycky jenom luj na rty a je to bez problemu :) nanasim to ve dvou vrstvach a tu prvni vzdycky obtisknu do kapesnicku, prijde mi to tak lepsi a hlavne nemam problem se slupovanim a drolenim.. Peti, dekuju za recenzi. Asi jeste vyzkousim odstin c.3, ale dalsi uz si kupovat nebudu :) preji hezky den, Kristyna

    OdpovědětVymazat
  24. Já si jeste zadnou nepořidila ale moc se mi líbí odstín 6 a 8 ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Zatím žádnou z nich nemám, ale podle tvých fotek se mi nejvíc líbí odstín číslo 6, jen je škoda té nižší výdrže :(

    Make-up speciál 2.část + Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
  26. Ta 08 je za mě asi nejhezčí. Já mám Little Minx od Rimmelu, což je vlastně skoro to samé, jako tyhle longl. barvičky a jsem s ním moc spokojená, ačkoliv se mi po nějaké době také na rtech začíná drolit ;). BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  27. Paradni recenze, tohle mam moc rada, kdyz mohu v clanku omrknout vice jak jeden odstin!

    OdpovědětVymazat
  28. to, že je něco mastný bych ještě překousla...ale mejdlo?!!! prosím Vás, mluvte aspoň trošku spisovně!!!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Péťo, takhle nafocené vše na jednom místě, to se šikne! Já mám 2 odstíny, konkrétně 01 (kterou tady zrovna nerecenzuješ) a tu třpytivou 05. Asi opravdu platí, že na každém to reaguje jinak, protože mně ty barvy skoro vůbec nevydrží v perfektním stavu od začátku, dělají se žmolky a prostředek se ztrácí. Takže na mě tenhle Dermacolí výrobek prostě nedělá, co má.
    A k té "nechuťácké" průhledné části, taky jí mám obarvenou. Ale vlastním stejný výrobek a skoro totožný odstín jako 05 od značky KIKO a ten normálně ten lesk neobarvuje a barva se mi taky neodlupuje. Takže tady je vidět, že by to Dermacol vychytat mohl. Díky za recenzi a ahoj! Lenka :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti, máš rozhodně pravdu, že ty barvy vypadají na každém jinak. Já se považuji za světlý zimní/jarní typ (celou zimu mi třeba seděl makeup Lasting finish v odstínu 010) a odstín 6, na mně vypadá úplně jinak. Když jsem ho viděla u Tebe na fotce musela jsem si rty přetřít abych se ujistila. Na mých rtech vypadá opravdu o dost výraznější a tmavší, sytě tmavá růžová a ještě se mi zdá, že ani žádný shimmer nemá. Nebo snad jiná várka = jiný odstín? :D
    Lus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano na mě ta 6 vypadá přesně jak zde popisujete, musela jsem se asi 4x ujišťovat, že je to 6 :-)

      Vymazat
    2. Holky, to je normalni, jak jsem psala, zalezi na pigmentaci vlastnich rtu :). Ja mam rty svetle a tim padem i vysledek je svetlejsi a vyraznejsi.

      Vymazat
  31. Mno zatím jsem si koupila odstín 03 a je fajn...akorát mě štve, že do 3. hodin od nanesení se mi barva ze středů rtů úplně vytratí. Bez toho top coatu si to taky neumím představit - je to pro ty rty nepříjemné a navíc to strašně lepí a barva se jakoby vytrhne. Ale mám v plánu si pořídit ještě 2 odstíny. :)
    A ještě chi odzkoušet ty od Rimmel, na ty jsem taky hodně zvědavá.

    http://niceslady.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Po prečítaní tejto recenzii som na stránke dermacolu musela okamžite využiť akciu 1+1 zadarmo :D. Objednala som č. 3 a č. 7. Už nech sú domaaaa :)) Díky Peti :*

    Iva

    OdpovědětVymazat
  33. Peťulko jakto,že není č.1?:-)
    Tu mám já a výdrž teda nic moc , u mě jako obyč rtěnka, proto ani další zkoušet nebudu . I když další barvičky vypadají lákavě.
    Super článek:-)

    OdpovědětVymazat
  34. No ta 8 to je přesně můj odstín. Moc hezký, ale nedávno jsem si koupila Melted od TF, která také perfektně drží. Každopádně v drogerii na tyhle určitě mrknu. Jinak ten třpytivý 5 to je hrozný odstín. Mám pocit, že tenhle odstín nemůže slušet vůbec nikomu....
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Já vlastním 06 a teda jsem s ní naprosto spokojená. Problém s nanášením druhé vrstvy vůbec nemám a ani se mi nedrolí, neobtiskává se a takovou, jakou jsem jí ráno nanesla ji večer odlíčím. Bohužel ten zázrak nenosím tak často - kvůli odstínu. Kupovala jsem si 06 s tím, že to bude krásná nude barva, trošku tmavší, než jsou moje rty. Mno... Jsem bledule jako ty a tahle barva na mě vypadá úplně šíleně tmavě. Přece jenom jsem mladičká a do školy nechci nosit žádnou divočinu. 06 na mých rtech vypadá až skoro vínově, vůbec ne tak jemně růžově jako na tobě. Ale stejně ji občas ven vytáhnu :)

    OdpovědětVymazat
  36. Poslední 4 odstíny se mi líbí nejvíce :) ale nevím, nějak extra mě nelákají

    OdpovědětVymazat
  37. Jsem ráda, za takový článek!! Konečně si můžu jít do drogerie pro svou vyvolenou. Zatím mám jen odstín 6 a přesně jak říkáš, zatím nic moc. :)
    Lumiere of Beauty

    OdpovědětVymazat
  38. Odstínově se mi to velice líbí :) Takže musím si jeden odstín koupím :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Mám odstín č. 6 a barevně je super, jen nevydrží tak dlouho, jak slibují. Navíc se mi uprostřed smývá, což opravdu nevypadá esteticky pěkně. Používám ho občas.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. Z těch odstínů mi zaujaly jen dva odstíny a to 4 a 7 a oba dva mám doma a tu čtyřku mám dokonce dvakrát, jak je nádherná :) S obojím problém nemám a překvapuje mě, že ti sedmička dělá problémy, protože mě teda drží ještě lépe než čtyřka a pro mě je to nádherná nude ale lepší barva - ideálně k výrazným očím :)

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Péťo ,ano vím netýká se to tématu ,ale jak si psala článek o těch blogerkách ,já si myslím,že to bylo hlavně o Teri Blitzen.Jako sorka lidi ale náplň videí atd. Nic moc.Docela mě mrzí jak začala být Terezka namyšlená nána co musí mýt vše nej,nej nej.To auto zadara byl už vrchol.Ok,ano je mi 13 a patřím mezi ty děti;-)ale takhle si sprominutím srát na hlavu nenechám.Stěžovat si a vychloubat se to umím taky. Ty na svém blogu tvrdě makáš a to je ten důvod proč tě sleduju.A taky při tvých videích jsem nikdy neměla pocit ,že by si ze sebe dělala něco čím nejsi ,a nebo že by si mnou přes obrazovku nějak manipulovala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se chtěla jsem napsat mít;-)

      Vymazat
    2. Ahoj, dekuju, jsem rada, ze me tak vnimas. Jinak ja jsem urcite nechtěla clankem urazit vas mladsi a deti, jsem rada, ze mas svuj nazor a nenechas se manipulovat.

      Vymazat
  42. Mám 1 a 6 :). A teď při akci 1+1 zdarma jsem na tvoje doporučení objednala 3 a 8 :) (jsem studený typ). Díky za swatche!

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, Péťo! :) Další super propracovaná recenze, už jsem se na ni hrozně těšila.

    Někdy minulý týden už jsem to nevydržela a koupila si odstín č. 6. Ta barva je vážně úžasná, akorát vzhledem k tomu, že mám rty i bez rtěnky docela dost výrazné, tak je ta rtěnka opravdu o dost tmavší, než u Tebe. Je mi jasné, že je to barvou vlastních rtů, ale trošku mě mrzí, že u mě není tak krásně jemně růžová. Celkově mi většina odstínů přijde poměrně výrazná, takže bych na běžné denní líčení možná uvítala kapku světlejší odstíny a bez třpytek. :)

    Uvidím, až budou u nás k dostání Provocalips od Rimmel, moc ráda bych je porovnala.

    Měj se krásně :o)

    Nikča

    OdpovědětVymazat
  44. Kdo se nebojí ebay kosmetiky mají tam (hádám podle popisu) úplně stejnou věc, až na to, že nemá žádný top a teda výdrž skoro celý den. Navíc přežije i pusu, což beru jako velice pozitivní, protože tak můžu brát rtěnku i když jdu ven s přítelem a nebudem oba barevní :D. Kdo si na kosmetiku z Číny netroufá, chápu, já se toho taky bála. Musím ale říct, že rtěnky jsou super, jediná chybička je, že trošičku lepí rty k sobě.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj má někdo stejný problem? Mám krásné odstíny 3 a 6, ale ani jeden mi nedrží na rtech víc jak hodinu - zbyde mi jen kontura a ta drží jak přibitá. Každý to vychvaluje jak to drží celý den a mě bohužel po každém jídle I pití a kolikrát I jen tak zmizí barva ze středu a vypadá to hloupě. Musím pořád opravovat takže výdrž jako běžná rtěnka, trochu zklamání, asi mám divné rty. :(

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, skvělý souhrn barev.. Já jsem si koupila odstín 01 a chtěla jsem se zeptat, proč si tenhle odstín nezařadila..??

    OdpovědětVymazat
  47. Na tenhle produkt jsem narazila až díky tvému článku a hned jsem jednu musela mít. Nejvíc mě zaujala č.6. Na mých rtech je o hodně výraznější a sytější, ale to je typem pleti. Musím říct, že jsem mega nadšená, na rtech vypadá božsky, nanáší se vcelku dobře, nedrolí se i když dám víc vrstev a je celkově moc příjemná. Takže děkuju za článek a inspiraci :) mám v plánu si pořídit hned další, jen ještě nevím jakou :D

    OdpovědětVymazat
  48. Já teda nevím, jestli to dělám blbě, ale vůbec mi to nedrží :( hrozně se to loupe a šupinatí, že to po chvíli raději odlíčím. Nevím, jestli dávat slabší vrstvu nebo to prostě neumim :D nemáte někdo nějaký dobrý fígl? Používám č.6

    OdpovědětVymazat
  49. Ja som si kúpila č. 8 a nevydrží mi viac ako 3-4 hodiny =(. Začne sa to droliť a vyzerá to otrasne. Škoda, asi vyskúšam iné značky a uvidím.

    OdpovědětVymazat
  50. Tak ani já bohužel nemám dobrou zkušenost. Po přečtení několika recenzí jsem si koupila ve slevě dva odstíny ( 1 a 3 ) a nedrží mi ani jeden. Nanáším podle návodu, nechám zaschnout, ale ani nemusím jíst mastné jídlo a rtěnka jde dolu. Nejvíc bohužel ve středu rtů, takže pak vypadám jak šašek, co si neumí nanést rtěnku. :((

    OdpovědětVymazat
  51. Pořídila jsem 6. Ve 12 hodin jsem se nalíčila proběhl oběd, svačina, večeře. Držela jak židovská víra. Večer nastal problém. Dvousložkový odličovač došel. Vana se sprcháčem...ne, rtěnka držela dál. V mnohém ohledu mě téměř nikdy nezklamaly odličovací ubrousky z Lidlu za dvacku. Rtěnka povolila a ani jsem nemusela svrhnout... Výdrž skvělá. Fakt mě to překvapilo...

    OdpovědětVymazat
  52. Mám 01 a 02 a jsem opravdu spokojená 😍

    OdpovědětVymazat
  53. Dnes jsem si pořídila odstín č. 4... Protože klasické červené v mojí sbírce nikdy není dost. No a jsem velmi mile překvapená. Jen bych chtěla vědět, jak to máš v tomto případě s konturkou. Jinak rtěnky mají teď v Rossmannech se slevou, ale u nás už měli hodně omezený výběr barev.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!