Blogerka roku | Czech blog awards 2015 - vlog

by - 25 listopadu

Krásný večer vám všem ♥,

myslím, že v dnešním příspěvku je text naprosto zbytečný, protože video řekne vše za mě. Vážně nevím jak bych vám poděkovala za to, jak moc mne podporujete a jakou radost mi děláte. A věřte, že v poslední době tu pozitivní energii opravdu potřebuju jako sůl a že blogování a vy mě držíte nad vodou!
A tak bych vám na tomto místě chtěla z celého ♥ poděkovat za to, že mne sledujete, komentujete, čtete a dáváte zpětnou vazbu a v neposlední řadě za to, že jste si udělali čas a hlasovali nejen pro mne, ale i pro Míru, moc nás to oba potěšilo a je to pro nás závazek vymyslet v příštím roce zase nějaké nové projekty, zlepšit se a bavit vás, DĚKUJEME vám za 1. místo v beauty, 4. místo ve videu a 2. místo v blogerovi!

Pokud byste neměli náladu na vlog, můžete nasát atmosféru večera u Míry ve článku ☺.




eshopy:


You May Also Like

21 komentářů

  1. Ahoj Peťo, moc moc gratuluju a jsem ráda, že jsem byla její malou součástí, když jsem ti dala hlas a tím ti řekla, že jsi prostě nej!!! Jsou tu fajn blogerky, který sleduju, ale ty jsi prostě No. 1!! Je to taky možná tím, že ti je kolik ti je. Máš mnoho zkušeností, ale taky je to možná tím, jaká opravdu jsi a to je to nejdůležitější!!! Ještě jednou velká gratulace!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Peto, moc gratuluji, ikdyz popravde musim rict, ze jsem tusila, ze to Ty vyhrajes!!! Rada koukám na Tvá videa, díky Tobě se v make-upu cítím skvěle, dle Tvých rad volím i drogerkové produkty a dokonce jsem fanda i Tvých master štětců. Přeji úspěchy i v dalším roce!!! A samozřejmě totéž přeji i Mírovi :)
    Terka

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, moc gratuluju, zasloužíš si vyhrát.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti gratuluju Peťo! Je to 100% zasloužené vítězství a moc jsem ti to přála, ostatně jako každoročně :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné, moc gratuluji!!!! Ze všech zúčastněných jsi nejlepší :-) A doufám, že už z toho konečně budeš něco mít a začneš na blogu i vydělávat (a to myslím vážně, protože si to zasloužíš)!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péti, gratuluji ti moc! Jsi úžasná a myslím si, že si to ocenění opravdu zasloužíš a i kdyby jsi nevyhrála, tak pro mě budeš vždy tou největší inspirací a vzorem. Děláš to co tě baví a děláš to s láskou a to je to, co je nad všechny ocenění. Jsem studentka střední školy. Už ted mám celkem ambice, kam půjdu a vysokou atd...Moc bych si přála vše ve svém životě zvládnout a potom ve svém oboru najít solidní uplatnění. Protože si myslím, že být spokojený ve své práci a být dobře finančně zajištěný je velmi důležité! A mám pocit, že tobě se tohle povedlo, proto tě obdivuji!

    OdpovědětVymazat
  7. Peto, ty vlasy, to byl docela kiks, teda

    OdpovědětVymazat
  8. Petra blahoželam, len tak dalej
    Viera

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulace veliká Péťo. Rozhodně si to zasloužíš :-) .

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Spíše sleduju než čtu, přiznám se, že většinu z blogerů vůbec neznám, Nicol si to zasloužila, neznám človíčka, který by si to v její kategorii zasloužil víc, poslední dobou ji sleduju víc. Tobě Peťo moc gratuluju a Deník moderního fotra neznám, vypadá zajímavě, nejspíš si něco počtu. Kafe a cigárko je taky super. Vždy mě zajímalo, jak moc výsledky z daných ročníků budou rozdílné a tak nějak se to dalo čekat. Moc se mi líbí, kam se celá sféra blogování a natáčení videí na youtube posunuje, jdete víc vidět v televizi, akce byla větší, profesionálnější, parádní hosté, program vypadal celkově fajn, ozývají se vám vydavatelství, stává se z toho nový trend a ono se ani není čemu divit, na televizi se kouká čím dál míň lidí. Na druhou stranu se děsím, jak na tom bude zase parazitovat bulvár, radši ten odpad vůbec nečíst a nelámat si s tím hlavu :).

    OdpovědětVymazat
  12. Obrovská gratulace Peťo! Moc ti to přeju a jsem moc ráda, že jsi to opět vyhrála. Za mě si to opravdu zasloužíš nejvíc. Jsi skvělá a doufám, že v blogování budeš pokračovat ještě pěkně dlouho. Tvůj kanál i blog sleduju strašně ráda a díky ti za to, že tady jsi.

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to přeju, nejvíc si to zasloužíš, opravdu jsi v tom naplno :) Navíc jste i s Mírou hrozně super. Jako vždy super vlog :) Měj se dobře Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  14. Peťul, moc blahopřeji. Mám radost..

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Péťo, neumím si představit nikoho, kdo by si první místo zasloužil víc než Ty. Stejně tak si neumím představit, kolik času Ti musí zabrat příprava všech článků a videí, abychom si u nich my mohli odpočinout a potěšit se. Ze srdce Ti gratuluji, díky za to, že pro nás děláš to, co děláš a přeji Ti hodně energie do další práce, brzy dokončenou rekonstrukci, ať už máte s Mírou doma klid a soukromí a úplně nejvíc hodně zdraví, protože víme, že Tě občas potrápí. Mohla bys být nafrněná fiflena, která nám dává najevo, že je někdo, a přesto to neděláš, to se mi na Tobě hrozně moc líbí. Ať Tě vítězství dlouho hřeje a za sebe můžu říct, že jsem moc ráda, že jsi!:) A Mírovi taky posílám gratulace:) Pa Klára*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc krásně napsané, Pé´ta je opravdu úžasná, skromná a chytrá ženská.

      Vymazat
  16. Milá Petruško,moc gratuluji,zasloužila sis to:) Si krasna,inteligentni žena a strašně rada travim cas u tvych vidí.Jsi pro me inspirací:)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc vám všem děkuji za tak krásnou podporu a komentáře od ♥, moc si toho vážím a budu se snažit,aby vás blog bavil i dál ☺.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!