Wet n´wild MegaLast lip color - recenze a swatch

by - 06 listopadu

Krásný pátek vám všem,

když jsem vám na facebooku a instagramu ukázala tyto rtěnky, jednohlasně jste si odhlasovali, že byste chtěli recenzi a já se tomu nedivím, protože všechno to jsou vážně krásné podzimní barvičky, které jsou na teď jako dělané!

Tyto rtěnky se bohužel nedají u nás sehnat, jsou sice dostupné v drogerii, ale jen v USA a tak já je objednávám přes ebay. V Americe stojí snad 2 dolary, s poštovným vás vyjdou o něco dráž, ale pořád je to něco málo přes stovku, což mi za takto skvělé rtěnky nepřijde moc. Navíc u nás v drogeriích bohužel není tak velký výběr těchto barev, i když už se to velmi zlepšuje a zvláště u Rimmelu naleznete podobné odstíny.


Pro pořádek začnu samozřejmě jako vždy obalem. Je z průhledného a černého bytelného plastu, takže rtěnka něco vydrží, i když ji hodíte do kabelky. Co osobně trochu vidím jako problém a co mne otravuje je skutečnost, že rtěnka se nedá zcela zasunout do černé části obalu a kousek vykukuje. To značně ztěžuje manipulaci se rtěnkou, protože si musíte dávat hodně velký pozor, když ji otevíráte a zavíráte a dost často se člověk úplně netrefí a od rtěnky si obal zadělá a rtěnku tak zbytečně poškodí.



Rtěnky samy o sobě jsem velice bohatě pigmentované. Mají příjemnou texturu a ačkoliv na rtech jsou polomatné nebo spíše saténové, absolutně vůbec nevysušují. Další skvělou vlastností je jejich výdrž. Sice nevydrží tak dlouho jako tekuté matné rtěnky, ale osobně s výdrží nemám problém a po větším jídle stačí upravit střed rtů. Myslím, že se nemusíte bát, že s vámi nevydrží celý den, pro malé úpravy ji stačí přihodit do kabelky. Vlastně bych tu teď mohla pět jen samé superlativy, pro mne je tohle prostě ideální textura rtěnky, je komfortní na nošení, nanášení, skvěle pigmentovaná a přiměřeně vydrží. Za mě všechny palce nahoru!


Celkem je v nabídce 26 překrásných odstínů a můžu vám říci, že vybrat z nich jen pár, byl pro mě velký problém a vzhledem k tomu, že tyto krásky považuji za nejpovedenější rtěnky za poslední dobu, neudržela jsme se a objednala ještě Cherry bomb a tuším Stoplight red. Na všechny barvičky se můžete podívat na oficiálních stránkách nebo na swatchích třeba tady. Jako vždy dodávám, abyste brali v úvahu barvu pleti a vlastních rtů, což jsou atributy, který výsledný efekt na rtech hodně mění a proto vypadá každá rtěnka na každém trochu jinak. Já mám tedy zatím celkově 5 odstínů, které bych vám dnes chtěla ukázat.



Vamp it up je temná vampy fialová, studená, která opticky nezežlutí váš chrup, což oceňuji. Je to velmi odvážná barva, ale myslím, že když se zkombinuje s jednoduchým makeupem očí a dodáte šťávu tvářím trochou tvářenky a bronzeru, je celkem nositelná i pro bledulky. Já mám tento odstín velmi ráda.



Ravin´raisin je tlumená středně tmavá fialová, která studeným bledulím jako jsem já, vyloženě sedne. Ne nadarmo v mojí minianketě na facebooku u vás tento odstín zvítězil! Je to i můj oblíbenec a moc ráda jej nosím.


Sugar plum fairy je naopak trochu výraznější fialovovínová s kapkou růžové. Je to překrásný zářivý odstín a údajně je to dupe rtěnky MAC Rebel. Tohle je barva na podzim jako stvořená a podle mě bude slušet úplně všem, protože ve své podstatě je neutrální.

Smokin´hot pink vypadá na první pohled docela výrazně, ale na rtech se tváří jako slušná hodná holka a rozhodně nebudí přehnaný rozruch. Je to takový tlumenější odstín středně růžové, ve své podstatě neutrální a skvěle nositelný pro všechny.


Wine room je nenápadná tlumená mauve barvička, tyto odstíny mám na podzim hodně ráda a řekla bych, že mi poměrně lichotí. Opět velmi neutrální a univerzální odstín na každodenní nošení pro každého.


shrnutí:
+ pigmentace
+ cena
+ výdrž
+ textura
+ aplikace
+ komfort při nošení
- manipulace při otevírání a zavírání rtěnky

Pokud sháníte nějakou úžasnou nevšední barvičku na podzim a zimu, rozhodně vám všemi deseti doporučuji mrknout na tyto rtěnky, protože jsou vážně báječné!

You May Also Like

39 komentářů

  1. Když nad tím teď tak uvažuju, hodně se mi na tobě líbí i ta Smokin Hot Pink. :) I když na první pohled se mi také líbila nejvíc Ravin Raisin. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné rtěnky, za mě tyto favoriti - Smokin´hot pink a Sugar plum fairy. Vladka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti,jak to děláš, že ti všechny rtěnky tak sluší? To chci taky umět :D...musím s Tebou souhlasit, že nejhezčí odstín je Ravin´raisin. Musím říct, že jsi pro mě vzor krásy a moc ti fandím v tom co děláš :) Terka

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné barvyčky :-) kéž by byli i u nás opět úžasný článek děkuji za počteníčko

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc se mi na tobě líbí Wine Room, fakt ti sekne :) Ostatní jsou taky super, jen na ten první bych si teda netroufla :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti :) z odstínů se mi nelíbí akorát vamp it up, jinak ostatní jsou teda luxusní a sluší Ti

    OdpovědětVymazat
  7. Tobě sluší všechny odstíny rtěnek, ale nejvíce se mi na tobě líbí také ta Ravin´raisin :).

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné barvy. Za mně jednoznačně vamp it up!

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou nádherné, nejvíc se mi líbí ta poslední a druhá :) Podle popisu to zní vážně jako ideální rtěnka a přesně takové vlastnosti hledám :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherná <3 Mě by asi nejvíc seděl odstín Wine Room a Sugar Plum :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  11. s tou manipulací souhlasím, mám to víčko neustále upatlané... navíc mi přijde, že používáním se trochu opotřebuje a už se mi párkrát otevřela... mám dvě, naposledy jsme si v Chorvatsku koupila Think Pink, která je hodně decentní, ale nosím ji moc ráda, protože nevysušuje a krásně drží. škoda, že u nás jdou obtížně sehnat a i v tom Chorvatsku byl výběr dost omezený a stojan vybrakovaný...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, v Chorvatsku je mají a v jaké drogerii? Neviděla jsme je tam......

      Vymazat
    2. Peti ja som bola v Zadare v DM-ku a mali tam wet n wild. bola som tam len na skok po gumicky do vlasov a vonku ma cakal manzel a deti. potom ma napadlo ze to je ta kozmetika o ktorej si rozpravala,mala si tiene na oci. Keby ma to napadlo skor tak ich poslem na zmrzlinu a popozeram si tu kozmetiku poriadne a kupim si nieco :-)

      Vymazat
  12. Páni to jsou krásné barvičky, nějakou si musím pořídit :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  13. Ta pigmentace a ty odstíny jsou vážně boží! ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  14. Vamp it up je nádherný odtieň rúžu. :) Pripomína mi Heroine od MAC.

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky Péťo,ty rtěnky jsou vážně boží i ta vamp it up,je sice hoodně odvážná,ale nádherná :) . Jinak mám tě hrozně moc ráda a vždycky,když se podívám na tvé video,tak mám hned lepší náladu :)).Doufám že s blogováním nikdy neskončíš,a že budeš nadále tak skvělá jako do teď !!! Měj se moc hezky a pozdravuj Mirečka a Blairinku :) <3 :-* <3

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky Péťo,ty rtěnky jsou vážně boží i ta vamp it up,je sice hoodně odvážná,ale nádherná :) . Jinak mám tě hrozně moc ráda a vždycky,když se podívám na tvé video,tak mám hned lepší náladu :)).Doufám že s blogováním nikdy neskončíš,a že budeš nadále tak skvělá jako do teď !!! Měj se moc hezky a pozdravuj Mirečka a Blairinku :) <3 :-* <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Val, děkuju hrozně moc za krásný komentář, to mě vážně těší a budu pozdravovat ♥ ☺

      Vymazat
  17. Wow takove uzasne barvicky :)) ale na ty prvni bych nemela moc odvahu. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  18. Pro me se nehodi ani jeden odstin, ovsem krasne jsou vsechny!

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Péťo... jojo, jsem anonym, nemám tu účet. Ale chci Ti jen říct, že jsi pro mě obrovskou inspirací. Jsem stejný barevný typ (studené léto), a nikde mezi světovými blogy jsem nenašla lepší "cool summer" blog než ten tvůj. Chodím sem s kávou nebo čajem odpočívat od dětí. :-) Máš ze všech blogerek fakt nejhezčí přístup ke čtenářům.. nepropaguješ sebe, ani jak super drahé věci a kosmetiku používáš, ale děláš to fakt pro lidi, přistupuješ k nim s pokorou. Právem jsi uhájila Blogerku roku :-) Jen tak dál, tvůj blog hlatám.. Tady je ještě kousek normálního světa. Děkuju.

    Jediné co mi teď trochu chybí je samostatná rubrika OOTD, teď to nějak musím hledat ručně a zabere to hooodně času :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc za krásný komentář, opravdu si toho moc vážím ♥. Jinak rubrika ootd má samostatný štítek, dohledáš ji v pravém sloupci na blogu vespod ☺.

      Vymazat
  20. Za mě Wine Room, ta ti sedí nejvíc. A sama bych ji taky brala.

    OdpovědětVymazat
  21. Tedy to jsou krásné barvičky, seknou ti všechny, opravdu parádní.

    OdpovědětVymazat
  22. Naprosto úžasné farby, vo všetkých si krásna :) škoda, že sa nedajú kúpiť u nás :(.... zaujímala by ma ale jedna vec v súvislosti s tým, že každému človeku sluší iný odtieň farby rúžu podla typu pleti, farby pier atd., existuje vôbec nejaký odtieň ktorý Tebe vyslovene nesvedčí ??? lebo podľa mňa taký ani neexistuje :D
    Pekný večer želááám, Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, Ivanko,to je poklona, ale nesluší mi jich hodně, třeba všechny do oranžova ☺.

      Vymazat
  23. Asi budu jedna z mála, co nepochválí první odstín. Já osobně nemám ráda takové moc tmavé odstíny a tak se mi nelíbí ani na tobě, ale to je pouze otázka vkusu :) Je hezké, jak si každý najde to svoje :) Takže já mám radši méně nápadné barvy, takže mi osobně se dost líbí ty 2 poslední odstíny. Jinak máš krásně namalované oči :) Jsi opravdu šikovná, teď jsem viděla společnou fotku na FB s Nicolshopaholic, jak jsi ji líčila a paráda. Něco jiného než je člověk zvyklý, ale slušelo ji to. Těším se až uvidím všechny 3 varianty (možná už k vidění jsou, ale mám časovou prodlevu, tak zatím nevím :D)
    Přeji pěkný víkend :) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju a líčení s Nikčou bude online v úterý ☺.

      Vymazat
    2. Už jsem viděla a jsi fakt šikovná :) Nikol to úplně změnilo a to druhé líčení, které snad vyhraje, se mi líbí nejvíce. K.

      Vymazat
  24. V Ravin´raisin vidím kapku růžové, což obecně nebývá nic pro mě. Na druhou stranu tobě neskutečně sluší, a čím víc si ji prohlížím, tím víc mám pocit, že bych této barvě nejspíš měla dát šanci. Omrknu to.

    http://www.teelovegood.com/

    OdpovědětVymazat
  25. Moc pěkná recenze, také se mi nejvíce líbí ten druhý odstín. Nejraději bych si je taky hned objednala, ale mám už tolik rtěnek, že je snad nikdy nebudu schopna vypotřebovat :D, ale stejně si koupím další :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  26. Nádherné barvičky. Škoda, že tu nejsou odkazy u kterého prodejce si nakupovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, já beru podle ceny, nemám oblíbeného prodejce ☺.

      Vymazat
  27. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře ♥

    OdpovědětVymazat
  28. Až na Vamp it up se mi líbí všchny odstíny, miluju zářivé rtěnky :)

    www.lettertomywardrobe.blgospot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Veľmi pekné odtiene, asi po dlhšom čase navštívim ebay :-)
    GirlWithGoldNecklace

    OdpovědětVymazat
  30. Vsetky odtiene Ti neskutocne svedcia, su krasne. U mna to vyhral Sugar plum, uz som si ho aj objednala, dnes mi dosiel, je krasny, ako na fotke. Kvoli postovnemu bolo vyhodnejsie objednat 2 kusy, takze ked ma niekto zaujem, druhy mozem predat. Kontakt na email zima6645@gmail.com.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!