Chocolate toned halo eyes look | Makeup v čokoládových barvách

by - 05 dubna

Pěkný úterní podvečer vám všem,

venku už to vypadá téměř letně a v teplém počasí nemám většinou chuť na výrazný, natož třpytivý makeup. Ještě než se však do jarních a lehčích looků pustíme, mám pro vás jeden výraznější, blyštivý, který upoutá každé oko ☺. Dominantou jsou tentokrát třpytivá víčka a čokoládová barvička, která letos v líčení kraluje.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

lak: Orly Hello mademoiselle

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použité produkty:
* NYX Shine killer
* Missha Cushion makeup no 21
* Catrice Liquid Camouflage cream 010
* NYX HD Finishing powder
* Urban Decay Brow beater neutral brown
* Essence Make me brow browny brows
* Maybelline color tatto Rose gold
* Too faced Bon bons palette
* Dermacol Gel liner
* NYX Wonder pencil light
* Benefit They´re real!
* řasy ebay
* Essence Liquid crystal eyeliner rosy rush
* Dermacol Star choice glitry
* Catrice prime & fine contouring duo 010 ashy radiance
* Too Faced Love flush blush Justify my love
* MUA Undress your skin shimmer highlighter
* Sormé lip pencil pure rose
* Jordana Modern matte Classy, Frappucciono
* Too faced Melted Chocolate  Matellic frozen hot chocolate
* houbička na makeup Ebelin DM drogerie
* štětce Milani a Too faced


music:
youtube No copyright sounds
Razihel - Love u
Support on iTunes: http://apple.co/1qdlwmP
Listen on Spotify: http://spoti.fi/1Y63RI1
Download this track for FREE: https://www.hive.co/l/ossn
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

You May Also Like

15 komentářů

  1. Promin, ale moc nechapu, proc uz nekolikaty tutorial v rade je opet v hlavni roly s produkty toofaced? Nic proti nim, verim, ze jsou kvalitni, navic jsou ted v kurzu, ale prijde mi, ze ted nepouzivas nic jineho. Chapu, ze ji mas treba ted oblibenou, ale na me to proste pusobi tak, ze ti prisel velky balicek z USA Toofaced, tak ted vytvoris X liceni s Toofaced Jako ctenare uz me to trochu nebavi, rada bych videla liceni i s jinymi paletkami

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo,
    nejprve bych Ti chtěla napsat, že jsi má nejoblíbenější blogerka a těším se na každý Tvůj příspěvek který mi vždy zlepší večer. Nejradši mám vlogy, které sice nejsou tak časté ale i tak ani nemám potřebu sledovat někoho jiného. Blogy jako takové mě upřímně moc nezajímají nebo je přímo nevyhledávám, ale Tebe jsem si oblíbila především jako člověka (ikdyž Tě znám samozřejmě jen z videí). Hodně poslední dobou přemýšlím o tom, co se děje ve světě a v podstatě mě ty negativní informace dost ubíjí. A protože já nemám moc možnost sama to nějak ovlivnit (mám teď na mysli třeba právě palmový olej), kromě toho že omezím koupi výrobků pro vlastní potřebu (a není to často lehké, vzhledem k tomu že ne každý si může dovolit nahradit to třeba bio potravinami atd. a v kosmetice jsem zjistila že je v podstatě jedno, zda si koupím kosmetiku z lékarný, z drogerie za pár korun nebo drahou kosmetiku z parfumerie, protoze i v krémech mnohen vyšších cenových kategoriích často palmový olej je), napadlo mě, jestli (samozřejmě pokud Tě tenhle konkrétní problém zajímá) nemáš chuť právě z důvodu kolik máš sledovanosti a větší možnost sdělit to většímu množství lidí, třeba vždy při recenzích kosmetických přípravků na obličej a tělo vždycky informovat o tom, zda tam palmový olej je obsažen nebo ne, zrovna tak jako se často informuje o tom, zda je kosmetika testována na zvířatech. Nemyslím tím samozřejmě daný produkt nějak srážet, ale přijde mi, že většina lidí hledá palmový olej spíše než v kosmetice v jídle a třeba někoho ani nenapadne, že je palmový olej obsažen dokonce i v dětském šamponu. Upřímně doufám, že Tě tento komentář nijak neurazil nebo neobtěžoval. Jsem obyčejná holka, která není členem žádného radikálního hnutí za přírodu atp., ale napadlo mě že možná tímhle směrem by se tomu dalo trochu napomoci a přišlo mi škoda to nezkusit napsat. Píšu anonymně, protože nemám ani jeden z těchto účtů tady na výběr, tak se omlouvám, že to asi není úplně osobní. Budu se i nadále těšit z Tvých příspěvků, měj se krásně :)
    Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za to se taky přimlouvám. Byla by to taková zajímavá informace navíc. Stejně jako když řeším že nechci ve složení silikony a také jsem ráda když to někdo zmíní. Samozřejmě ale chápu, že říkat to u 20 produktů z celého tutoriálu asi nebudeš.. A mimochodem s tím že člověk toho sám moc nezmění si dovolím nesouhlasit. V pro mě srdcovém filmu Atlas mraků ostatně zazní citát. "Nic sám nezměníš, vždyť si jen kapkou v moři." "A není moře jen velké množství kapek?" Asi jsem to nenapsala doslova, ale vystihuje to co chci říct :-) Každý by měl prostě v první řadě začít u sebe. :-)

      Vymazat
  3. Líčení krásné, ale dovoluji si oponovat v tom, že nalepit umělé řasy je snadné! Ne, pro mě! :) A to nejsem žádný začátečník, co se líčení týká.... Mně prostě nedrží, lepidlo ne a ne zaschnout (Ardell,Duo), vždy si jím zapatlám celé víčko, rozčílím se do běla a tím moje další snaha s nalepováním řas končí!! :))Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Ten "halo" styl jsem ještě u českých blogerek pořádně neviděla - vypadá to zajímavě :) (a hlavně jednoduše :) ) .

    OdpovědětVymazat
  5. Opět povedené! :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak toto liceni se mi popravde moc nelibi :(

    andreabblog

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelé video a nádherné líčenie ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Nikdy nezklameš :)) fakt krásný

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, tohle líčení se mi na Tobě moc nelíbí, dělá Tě starší. Odstín rtěnky Ti bohužel tentokrát nesedl a v kombinaci s dost nalíčenýma očima (stíny, linky a umělé řasy) je to už moc. Nejradši mám na Tobě jemné nude líčení s rtěnkami šmrnclými do růžova ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti,

    mě se na tobě takové jednoduché líčení líbí zkrátka vždycky nejvíc. I když je pravda, že tobě sluší naprosto všechno. Vždy to umíš tak precizně a pěkně nalíčit, že to ani nejde, aby to nevypadalo dobře.

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Nelibi se mi bohuzel taky a barvy Vam vubec neslusi typove...bohuzel

    OdpovědětVymazat
  12. Tak toto líčenie je úplne skvelé, neskutočne sa mi v poslednej dobe zapáčili takéto čokoládové pery, aj keď mne to vôôbec nepristane :D naopak na tebe to vyzerá skvelo :) veľmi ti to pristane, Peti!

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. A proč si maluješ řasy, když si pak nalepíš pokaždý umělý?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!