FOTD - Beauty UK Posh palette 2 Masquerade look + recenze

by - 21 dubna

Krásný čtvrteční večer vám všem,

dnešní post vám dlužím už poměrně dlouho, protože tohle líčení jste mohli vidět už u mne na facebooku a v Lovely News.
Beauty UK je poměrně mladá značka, která vznikla v Británii před 5 lety. Pozitiva, která vás určitě budou zajímat jsou ta, že se jedná vlastně o "malý" rodinný podnik, který se pěkně rozrostl a že netestují na zvířatech ( zde pár informací a stěžejních bodů ohledně testování v EU).
Značka mne samotnou zaujala již vloni na dovolené v Chorvatsku, kde v místí síti drogerií Kozmo byl celý stojan a já si tam produkty prohlížela a některé z nich si pořídila. Obecně, co jsem tak koukala, bych řekla, že se jedná o drogerkový průměr, ale samozřejmě šlo jen o zběžné posouzení a dlouhodobé testování mnoha výrobků jsem neprovedla, ale nyní jich mám již více, tak až si udělám na všechny konečný názor, určitě se můžete těšit na nějakou recenzi, pokud by vás značka zaujala. Budu ráda, když mi dáte vědět dole v komentářích. Nicméně, bronzer, zapečené tvářenky, matné lip creamy a paletky se zdají být vcelku funkční a rozhodně vás nezruinují, jelikož ceny jsou lidové.



Paletka má bílý plastový obal. Je poměrně bytelný a na vrchní části víčka je malé podlouhlé zrcátko. Já osobně se podle tak malého zrcátka nenalíčím. Vždycky mne udivuje, když v tutoriálech vidím, jak se holky líčí třeba podle maličkého zrcátka v bronzeru nebo tvářence. To já nedokážu, mám nejraději, když při líčení vidím celý obličej. Uvnitř naleznete 10 očních stínů a pěnový aplikátor. Pevně doufám, že to konečně přestanou do paletek dávat, hezké vystínování s tím neuděláte a jen to zabírá místo. Alespoň já tyto aplikátory vůbec nepoužívám. Jak jste na tom vy, ještě je někdo používáte? Ovšem zase chápu, že možná v nouzi nejvyšší na úpravu během dne jako poslední záchrana, i pěnový aplikátor může posloužit.

Moje paletka je v odstínu číslo 2 Masquerade *. Abych byla upřímná, odstíny jsou poskládané tak nějak všedně. Už při prvním pohledu na paletku tam nevidím velkou variabilitu a všechny barvy, kromě té druhé zleva ve spodní řadě, mi přijdou na víčku ničím nezajímavé a některé se sobě dokonce trochu podobají. V celé paletce je jen jeden matný odstín, ten v levém spodním rohu a nemohu o něm říci, že by byl nějak skvěle pigmentovaný a je navíc sušší. Ostatně konzistence všech stínů je na té sušší straně. Co považuji za výhodu je to, že se mi nezdá, že by stíny nějak prášily.
Z hlediska pigmentace je to však drogerkový průměr, některé stíny potřebují navrstvit a to i ten krásný vínový, který bohužel vypadá lépe v paletce než na víčku. Šedá v pravém horním rohu je pigmentovaná spíše špatně a nejde moc nabrat. Prostě není to žádná velká sláva a paletka mne svou kvalitou nijak nepřesvědčila. Tím neříkám, že se nedá použít nebo že je úplně špatná, ale myslím si, že jsou na trhu levnější a lepší varianty jako třeba MUA nebo MRL či Freedom. Jejich stíny jsou podstatně kvalitnější než tyhle a asi bych do této paletky neinvestovala.



Já jsem tentokrát zvolila neutrální oči, protože jsem chtěla vyzkoušet zářivou rtěnku. Stíny, které jsem použila vidíte vyznačené hvězdičkou a jako vždy jsem postupovala od nejsvětlejší barvy ve vnitřním koutku, po tu nejtmavší v tom vnějším. Oči jsem doplnila jemnou vrstvou řasenky, hnědou linkou jumbo tužkou Milani Shadow eyez v odstínu Espresso line a nalepovacími řasami z ebay typ č. 14.



Na pleti pak mám BB cream a na tvářích Revlon paletku Highlighting palette 020 rose glow. Čím déle ji používám, tím méně se mi líbí ☺. Kromě horší pigmentce, která vzhledem k tomu, že jsem ted po zimě totálně bílá, mi ani nevadí, se mi zdá, že poměrně práší a je suchá. Navíc obsahuje docela velké stříbrné třpytky a jak jsem se na ni zpočátku těšila a první dojem byl docela dobrý, tak její používání se mi příliš neosvědčilo. To už tak někdy bývá ☺.

Rty jsem tentokrát zahalila do zářivě růžové od NYXu. Odstín Pink lust z řady Liquid suede je prostě pecka a vypálí vám čočky. Jasná must have barvička na jaro a léto! Vůbec řada Liquid suede se mi moc líbí a oblíbila jsem si ji. Co mne však překvapilo je to, že když jsem na tyto tekuté rtěnky četla recenze, tak někdo je má rtech úplně zaschlé a matné a někomu zcela nezaschnou a obtiskávají se. Zdá se, že já patřím do té druhé kategorie. Rtěnka mi nezmatní tak jako klasické suché matné rtěnky a stále se mi trochu obtiskává. Ale rozhodně je skvěle pigmentovaná, drží hrozně dlouho a nevysušuje! Já jsem s touto řadou moc spokojená, brzy se podle mých informací bude otevírat v Praze obchod, tak se na ně určitě běžte podívat. Ale o tom všem vás budu ještě určitě informovat ☺.

Tak to je pro dnešek úplně vše, napište mi, jestli vás zaujal dnešní look a nebo některý z produktů. Přeji báječný večer a zase někdy příště ♥!

* Produkt mi byl zaslán nezávazně na otestování firmou nebo eshopem, můj názor na něj je zcela nezávislý a tato recenze není sponzorována. To, že mi byl produkt zaslán zdarma nemá absolutně žádný vliv na můj názor a vlastnosti produktu. Nejsem nikým nijak vázána a o produktu se zmínit mohu nebo nemusím podle toho jak sama uznám za vhodné.

You May Also Like

25 komentářů

  1. tie tiene su nakoniec fakt krasne :) najprv mi neprisli nejake uzasne, pacila sa mi vsak ta siva farba... ale vytvorila si s nimi fakt nadherne licenie.... vyzeras krasne a ten ruz ti strasne pristane :) a penovy aplikator nepouzivam, tiez si myslim ze je zbytocny...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, také se mi to líčení nakonec líbilo :), i když stíny zase takový zázrak nejsou

      Vymazat
  2. Tak tie pery sú perfektné, zamilovala som sa do odtieňa. Líčenie je skvelé, ale to sú všetky tvoje líčenia, takže nie je o čom. ♥

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně podobný vínový urgentně potřebuju :D nebo trochu více do oranžova, taky by nevadil. Ale zatím jsem na žádný nenatrefila a když jo, recenze stojí za prd, takže pátrám dál :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jeden od P2 z německa, je moc hezký a celkem fajn pigmentovaný,ale také to není úplný zázrak a musí se trošku navrstvit, v Německu ho mají v drogerkách.

      Vymazat
  4. Co je to prosim za rtenkku a kde se da sehnat? Je uuuuuzaaaasnaaaa:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, viz článek NYX Liquid suede pink lust a seženeš ji brzy v obchodě NYX i na eshopu :)

      Vymazat
  5. Nakonec to líčení s paletkou vypadá nádherně, zdála se mi taková nemastná neslaná, ale stejně mě ta značka nijak neoslovila. Nemáš náhodou zkušenosti se značkou Berry M ? Koukám na jejich stíny delší dobu.

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říci,že paletka vypadá velice pěkně,dokonce se mi i líbí :) .Nicméně oči a celkové líčení je úžasné,tak jako jej vídám ve videích na youtuberu.A ačkoliv je rtěnka úžasná a tak sytá,tak bych asi já ji nepoužila. Bohužel se takto výrazných barev bojím a asi by mi ani neslušela :D . Takže klobouk dolu za odvahu.. Jinak moc pěkné celkově :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě určitě zaujala nejvíc ta výrazná rtěnka.. ale celkově ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, do paletek ted prevazne davaji takove ty "latexove" aplikatory a temi to jde skutecne spatne. Ja vsak stale pouzivam klasicky "penovy" aplikator z Rossmannu, ale ted je trochu zmenili -jsou mensi a tvrdsi. Shanela jsem i v jinych drogerkach a zda se, ze po dvaceti letech se budu muset naucit se stetci a to kompletne, protoze i make-up nanasim prstama a pudr a tvarenku labutenkou. Takze to s tim poslednim aplikatorem doklepu do kvetna a pak pujdu zase do Rossmannu, ale uz pro Tve stetce ;-) Lucka

    OdpovědětVymazat
  9. Ta paletka vypadá moc hezky a využitelně.. :-) Nádherné líčení jako vždy :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Wau! Toto ti velmi slusi! Paletka super a rtenka jeste hezci!💄💄💄
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  11. Líčení je moc hezké a sluší ti. Z paletky se mi nejvíc líbí ta vínová, takovou bych si přála, ale raději zapátrám u jiných značek, když píšeš že pigmentovaná moc není. Já pro líčení pěnové aplikátory občas používám a když jsou v paletce, naopak je uvítám :-) Na NYX rtěnky už mám zálusk, obzvlášť na NYX Lingerie. Těším se až bude e-shop, do Prahy se jen tak nedostanu.

    OdpovědětVymazat
  12. Líčení je naprosto božský! Nádherná seš :)

    OdpovědětVymazat
  13. Musím říct, že jsi vytvořila úplně krásný líčení - oči ☺️ a ty rty jsou opravdu pecka 👌🏻 Taky se mi líbí celkově tvoje recenze a jak je ten článek napsaný 😊 Super! 😄

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné líčení a ta rtěnka no božííí :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Myslim si ze pro tu paletku si zajdu vypada skvele! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  16. Za mě palec nahoru, moc ti to sluší!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Moc hezké ! Vždy mě fascinuje, jak krásně se dokážeš nalíčit :-). Já teda pěnový aplikátor používám, ale vzhledem k tomu, že stíny použiju jednou za uherský rok, tak to nějak neřeším :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!