Full face first impression: Makeup fail ☺| Urban Decay, Morphe, NARS, Flormar

by - 13 dubna

Krásné středeční odpoledne vám všem,


dnes takové hodně povídací domácí video. Byla jsem ted nemocná a ještě i trochu jsem, takže nejsem ve videu v nejlepší kondici, ale myslím, že pro účely videa to vadit nebude a že mi o snad odpustíte ☺. Měla jsem chuť si jen tak v teplákách sednout před kameru a pohrát si s novinkami, no a jak dopadly? To můžete vidět v dnešním videu ☺.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

lak: Rimmel Super gel Blue babe
teplákovka je z nějakého čínského eshopu ☺

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použité produkty:
♥ štětce Moprhe http://www.morphebrushes.com použila jsem na nákup slevový kod od Jaclyn Hill "jackattack", platila jsem však clo a DPH na celnici
♥ Urban Decay Naked skin Hybrid complexion perfector light
♥ Flormar Smooth touch makeup 03 light ivory
♥ NARS Radiant creamy concealer light 2 vanilla
♥ NYX HD finishing powder
♥ Urban Decay Gwen Stefani brow palette
♥ Urban Decay Primer potion original
♥ Urban Decay XX Vice LTD reloaded
♥ Essence Long lasting pencil coolest chick
♥ Bourjois Waterproof clubbing eye pencil blue neon
♥ Gabriella Salvete Volume art mascara
♥ NYX taupe blush
♥ Urban Decay Afterglow Aura
♥ Avon Luxe Bare elegance


You May Also Like

12 komentářů

  1. Ahoj Peti :) tohle video mě hodně bavilo, protože to bylo takový přirozený od Tebe a fakt hned ty první reakce, nic připravenýho :).

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně často nejdřív mluvíš o kalamitách, a pak je to normál :) Ať už teď ten makeup (skrz kameru nic nevidím), nebo angličtina s lady Domishou :) Nemáš se proč strachovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty oči jsou bomba! Tyhle barvy ti moc sluší! Akorát ten rozjasňovač už je moc! Asi je fakt hodně pigmentovaný. Chtěla jsem se tě zeptat jestli máš zkušenost s tekutými krystaly na vlasy? A můžeš doporučit něco na rozšířené póry? Děkuji Petrushca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, možná kdysi jsme tekuté krystaly na vlasy měla,ale už si to moc nepamatuji :). Co se týče poru,tak jedině pravidelně čistit, stahující masky a používat produkty, které pory neucpávají. Jinak fajn jsou také vyplnující báze, hezky vyhladí,ale zase většina z nich obsahuje silikony, takže mohou naopak ucpávat plet.

      Vymazat
    2. Moc děkuju za odpověď.

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, liceni a kombinace barev Ti moc slusi a na kamere opravdu neni ten makeup tak tragicky.
    Jak jsi zminovala tu vrasku kolem ust (kterou opravdu nemas nejak vyraznou), vzpomnela jsem si, ze jsi byla na vyplnich.. Reknes nam Tve dojmy a zkusenosti? Hodne nad tim uvazuju. Sama mam botox (jsem o rok starsi nez Ty) a nemuzu si ho vynachvalit. Ale zkusila bych rada i vyplne a chemicky peeling.
    Pokud se Ti o tom nechce mluvit, komentar nezverejnuj, chapu to, taky o botoxu nerikam kazdemu na potkani. :-D
    Moc Ti fandim.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, předem moc děkuji :). Co se týče té výplně, nemám vůbec problém o tom mluvit. Tu jak jsme měla z perta Clinic,tak mi vůbec nevydržela, hezky to vypadalo jen chvíli a pak tam nebylo nic, jen se mi udělala v jednom místě boulička, takže za mě zklamání. Možná to špatně píchli, nevím.....ale zpočátku to bylo pěkné. Jinak botox jsem nikdy nezkoušela,ale začínám pocitovat, že mezi obočím by se asi snesl,ale na to jsem srab, třeba to někdy zkusím, ta kys. HA mi přijde lepší, že je tělu přirozená :).

      Vymazat
    2. Dekuji za odpoved. Moje kamaradka totiz byla taky na vyplnich a vubec to nebylo poznat.. Proto vaham. Ale je fakt, ze kazdy asi reaguje jinak, protoze dalsi kamaradka byla na botoxu 2x a take zadny vysledek, zato u mne je to jak zazrak. I plet mam po tom takovou zarivejsi. Kyselinu HA mi doproucovali, tak mozna zkusim priste.
      Lucka

      Vymazat
  5. Wau, tohle si chci taky na očích dokázat vytvořit :D Mně vždycky bylo líto dát tolik peněz za UD paletku, nikdy jsem po tom netoužila......ovšem dnes jsem ji okoukla v Sephoře a nakonec si ji i odnesla :D Jen když do toho stínu sáhnu prstem, je to balzám!!! Těšim se, až ji vyzkoušim :))

    OdpovědětVymazat
  6. Make-up na videu videu vypadá pěkně, ale chápu že pokud v reálu je vysušující a leze do vrásek tak je pak nepříjemné něco dál tvořit a vymýšlet, ale zhostila ses toho skvěle a video mě moc bavilo. Oči vypadají moc hezky. Za mě tedy jen velké ne tomu rozjasňovači - nevím jak v reálu ale na videu je to vážně "toooooo much" a vypadá hodně nepřirozeně. Hlavně na videu vypadá až stříbrno-fialový takže za mě tedy nejhorší produkt rozjasňovač.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!