One brand look | L´Oréal Paris | Konturování 3x jinak za 2/5/10 min + SOUTĚŽ

by - 27 dubna

Ahoj všem,

konturování je stále letos jako vloni velký trend a já jsem moc ráda, že konečně můžeme produkty na konturování sehnat i v drogerii. Proto jsem se tentokrát spojila s Loreal Paris, abych vám produkty ve videu mohla ukázat ☺.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

* toto video sponzoruje L´Oréal Paris, avšak všechny názory ve videu jsou mé vlastní, myšlenkou videa bylo ukázat vám rychlé konturování pro různé příležitosti a novou konturovací paletku téže značky
* pokud byste měli jakékoliv dotazy ohledně výrobků, složení, testování atd atd, prosím obraťte se přímo na L´Oréal  info@lorealparis.cz

SOUTĚŽ:
♥ na Instagram uploaduj svoje provedení contouringu viz. příklad mé foto na Instagramu (jedna fotka s konturováním, druhá konečný look)
♥ přidej hashtag #plhsculptlook
♥ 2 výherkyně vyhrají nejen kufřík plný kosmetiky, ale také natáčení v L´Oréalu s vizážistkou, která jim vytvoří dva ikonické looky pro letošní jaro a léto La vie en rose a Red carpet look
♥ soutěž běží do neděle 8.5.
♥ hodně štěstí ☺!
♥ 2 výherce vybere přímo L´Oréal

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použité produkty L´Oréal Paris:
♥ Infallible makeup 015 porcelain
♥ Brow artist Genius kit medium/dark
♥ Infallible Sculpt contouring palette 01 light/medium
♥ Professional contouring brush
♥ Blush sculpt trio contouring blush  101 soft sand
♥ Infallible  powder 100 porcelain
♥ False lash wings sculpt mascara
♥ Color Riche Julianne´s delicate rose
♥ Super liner perfect slimIntense black
♥ Cream 101 Girl on top
♥ Blush sculpt trio contouring blush 201 soft rosy
♥ Matte 407 Smoke me up
♥ řasy ebay č. 14
♥ štětce L´Oréal, Petralovelyhair, Morphe

lak: Avon gel finish P814
top: Missguided

You May Also Like

20 komentářů

  1. Ahoj,je to super video a dobra inspirace,dekuji.Chtela jsem se zeptat:mam hodne vystouple licni kosti a vysoke celo,da se to stinovanim trochu zmenit at to neni tak patrne?Dekuji za radu darinakamil@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, určitě se to změnit dá, vysoké čelo mám také, ztmavuj podle linie vlasů, to čelo sníží a vystouplé kosti je pak lépe nekonturovat, protože konturou vystoupí více :).

      Vymazat
  2. Tak tie krémové produkty od Lórealu vyzerajú vážne skvelo! Ja konturovanie zbožňujem, aj ked na bežný deň to nepreháňam... :) Mimochodom tú maskaru mám a tiež som bola najprv dosť sklamaná z toho ako zlepuje, hlavne po tom čo ju Zoella vychválila do nebies som mala od nej dosť vysoké očakávania... Nakoniec som ju nechala pár týždňov vyschnúť a teraz je úplne geniálna!

    OdpovědětVymazat
  3. Většinu tvých videí sleduju ráda, ale tady máš všeho takovou obrovskou vrstvu, že se ti to hrozně slévá, leze do vrásek a je to prostě celkově moc nepěkné. Jinak si myslím, že konturovací duo do drogerky je super nápad, ale chce to fakt používat o hodně menší množství.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti,moc děkuji za krasne video, určitě vyzkouším,jen mam dotaz tohle konturovani je pro vsechny typy obličeje že?Jinak se mě video moc libi, měj se krasně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju. Ano, ale záleží na tvaru obličjee, každý se kontruje trošku jinak :), bude ještě další video.

      Vymazat
  5. Petí, je to teda mimo video ale kvůli tobě a Lou z Getthelouk jsem propadla rtěnkám. Během pár týdnů jsem jich skoupila snad 20. A najednou mě napadlo, jak je to s výdrží? Na rtěnkách je většinou výdrž tři roky... ale pak koukám na videa blogerek a nosí i třeba svojí první rtěnku, která už musí být rozhodně starší. Docela mě to trápí protože to nestihnu spotřebovat... Má vůbec cenu skupovat rtěnky ve velkém? Děkuji předem za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak ted nevím, zda se omluvit nebo pogratulovat a přivítat tě mezi nadšenci a maniaky :D. Je to tak, vydrží 2-3roky,ale já to také přesně nedodržuju. Jakmile to začne měnit konzistenci, jinak vonět nebo měnit barvu, je čas se toho zbavit, pokud je to v pořádku, nemyslím, že by hrozila nějaká rizika :).

      Vymazat
  6. Krásné a jednoduché :) Já konturuji bronzerem, ale ta krémová paletka vypadá fajn. Jenom ta řasenka je příšerná - připomíná mi jednu mojí od Miss Sporty: mokrá, co nanáší kilo hmoty na jednu řasu, nerozčeše, prostě fuj. :D Chtěla jsem jí dát šanci, ale spíš poletí do koše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, ale třeba mastnou pleť bych spíš konturovala něčím pudrovým, než na ni nanášela další krémové vrstvy. Ono čím víc vrstev, tím větší nebezpečí zanášení pórů. Čím víc vrstev, s tím větším počtem všelijakých chemikálií si pleť musí poradit. Už mi to připadá, skoro jako by se líčila herečka na divadelní představení.

      Vymazat
  7. Môžu sa zapojiť i súťažiace zo Slovenska? Respektíve bude stretnutie s vizážistkou prebiehať v Prahe?

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné. Až na tu řasenku. Dělá ti všechno možné jen ne hezké řasy.

    OdpovědětVymazat
  9. Video se mi líbilo, DALO BY SE ŘÍCT :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, moc děkuju za video, přemýšlím, že si to konturovací duo pořídím. Konturuju bronzerem od Catrice - hlavně nos (mám ho široký - ne jako ty, haha, takový knoflíček a prej široký ;)), a mám k tomu dotaz - pokud je nos širší celý, mají se ztmavovat i zboku nozdry, nebo opravdu jen udělat ty dvě svislé čáry po stranách nosu? Připadá mi, že to nevypadá úplně dobře např. při pohledu z boku... nebo je naopak zesvětlit? Díky za rady. Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Maruško, ono to záleží od konkrétního tvaru, takto a dálku bez fotky těžko radit, klidně mi napiš na mail s fotkou. Ale obecně pokud máš nos jen široký a ne dlouhý, tak bych doporučovala ty dvě svislé čáry, samozřejmě rozmazat,ale to víš, že na den bude kontura vždy vidět. Jinak špičku nosu bych ztmavila jen pokud máš třeba bambuli nebo širokou, pokud ztmavíš okolo nozder, uděláš je naopak šiřší a větší. Opravdu to záleží od konkrétního případu. Obecne po stranách nosu směrem do obličeje už bych měla mít světlou kolem těch tmavých čar, pokud budeš mít tmavého po stranách nosu moc do šířky, uděláš nos také širší.

      Vymazat
  11. Milá Peťka , výborné video...mám na Vás dotaz ohľadne vašich štetcov - mám už 1 na nanášanie makeupu ten rovný široký a mám záujem o ten M57 na kontúrovanie.Zaujímalo by ma, či s týmto štetcom dokážem nielen produkt na kontúrovanie naniesť ale aj tak ako je v prvom videjku aj blendovať do stratena (na videjku používate štetec od Loreal je úzky ale šikmo skosený) keďže na stránke Pink Panda nevidím dobre hrúbku štetca. ďakujem za Vašu odozvu.Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, ano, je přesně určený i na rozmazání produktů, dělá se to s ním moc dobře :).

      Vymazat
  12. Ahoj Péťo.. super video.. mohla bych prosím poprosit o odkaz na řasy na ebay? Děkujuuu. .a jaky prosim pouzivas lepidlo? a jak to potom sundavas dolu, za nejakou dobu jdou odtrhnou? Moc nevím jak s tím zacházet. Děkujuu

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!