Paris vlog day 2. & 3.| Paříž 2. a 3. den #plhinparis

by - 04 dubna

Krásné pondělní odpoledne vám všem,

dnes vám přináším pokračování včerejšího vlogu a našeho pařížského dobrodružství ☺. Ve čtvrtek jsem byla celý den na summitu přímo v Lorealu, kde jsme navštívila laboratoře a továrnu Lorealu. bylo to velmi zajímavé, pak jsme se šli podívat k Louvru a na večeři a v pátek ráno jsme odlétali zpět do ČR ☺.





eshopy:

You May Also Like

11 komentářů

  1. Super video, jen škoda, že vám pršelo. Ta kůže je paráda. Maj to dobře vykoumaný. Je fajn, že jsi tohle všechno viděla. Měj se krásně Míša

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peti, jak odlétáte zpátky do Prahy, to máš nalepené řasy? Pokud ano, co je to za typ? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy to počasí vám vážně nepřálo, ale je vidět že jste si to snažili užít i tak. A gratuluju k pěkné spolupráci s Loreal!

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, takový zážitek být přímo v lorealu ;)

    andreabblog

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud vím, tak natáčení během vzletu a přistávání není úplně v pořádku...
    Ale jinak super video, až na to počasí... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. L'Oreal patriaci v skutočnosti pod Nestlé, čo je najväčší svetový producent "potravín" sa nerozpakuje používať vo svojich výrobkoch tie najškodlivejšie a preukázateľne rakovinotvorné chemikálie ako olovo, hliník, toluén, oxybenzon, látky uvoľňujúce formaldehyd, titanium dioxide, PTFE, ftaláty, ropné sulfáty a iné, nehovoriac o najhorších druhoch parabénov, a to dokonca aj v detských prípravkoch. to z výrobkov tejto značky robí tie najškodlivejšie, avšak žiaľ aj najviac rozšírené kozmetické produkty poškodzujúce nielen zdravie, ale aj našu planétu. napriek mnohým apelom nemá tento nenásytný gigant žiadny záujem na tom, aby zo svojich výrobkov tieto škodliviny odstránil (pokiaľ mu to neprikáže legislatíva), pretože mu ide jedine o stále väčšie a väčšie zisky. namiesto podpory takýchto nenažraných koncernov a propagácie ich výrobkov rôznymi blogmi by preto bola skôr namieste riadna osveta o ich škodlivosti, to by však niekto musel mať aj rozum a vlastný názor. takže aspoň takto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si dopřej osvětu. Karcinogenita toluenu nebyla prokázaná a hliník no comment. Zajímalo by mě, jestli si myslíš, že co je "přírodní" je zdravé a nelze chemicky definovat, tudíž není chemikálie, neobsahuje chemikálie. Doufám, že patříš k těm, co používají místo deodorantu kamenec. Pojďme se zasmát. Nedělám si iluze o loreálu, ale nemám ráda aktivistky, které ví kulové o chemii a hodlají kázat.

      Vymazat
    2. Naprostý souhlas s lisa_22! Výrobky Loreal nekupuji. A jestli si anonym výše myslí že podplacené laboratorní testy neprokážou přímo že je daná látka karcinogenní no tak nechť to na sebe patlá, to je každého věc. Chtělo by to zdravý rozum anonyme a ne školní poučky a slepé věření všemu. Cukrovarnický průmysl si také podplatil laboratorní testy ve kterých nakonec vyšlo jak je cukr príma zdravý a netlouste se po něm apod. Vše se provalilo až před nedávnem a výčet takových věcí je obrovský. Ve všem je obrovský kolotoč peněz a je jasné že tak velký koncern si testy klidně podplatí a protlačí své zájmy - to je realita. Teď už je na každém zda to bude jak ovce podporovat a nebo ne. Denisa.

      Vymazat
    3. Milá Deniso, to není obecná poučka, ale praxe a testy provedené nikoli loreálem. Třeba ten toluen není žádná nová chemikálie, kterou by nějaká firma mohla podmáznout, aby se natestovala, jak oni potřebují. DOufám, že jsi studentkou humanitních studií, zdravorozumko. Nazdar!

      Vymazat
    4. Milý anonyme, studentkou již nejsem a humanitní obor jsem nestudovala, sice ti do toho absolutně nic není ale prosím :-) Loreálem testy provedené být nemusí, ale každému je jasné že gigantické firmy si laboratoře (v uvozovkách nezávislé) podplácejí a tak to bohužel ve světě chodí - pokud tomu nevěříš, pak jsi naivní, což není špatná vlastnost, jen takový svět bohužel je. Proto by se každý měl zamyslet nad tím, jaké firmy bude podporovat a jaké ne. Umíš být krásně nepříjemná a kousavá když se ti někdo trefí do bolavého místa, to mě pobavilo, ale nebuď taková, vždyť už tak jsou lidi na sebe dost zlí a tak to nemusíš šířit i v diskuzích :-) Nejdříve si něco o téhle problematice zjisti a až pak sem veřejně piš. Měj se fajn, užívej života a neber internet jako středobod tvého vesmíru. Na světě jsou důležité věci - láska, rodina, naše planeta a spousta dalších tak zkus otevřít oči. Denisa

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!