Pillow talk #6 - otevíračka NYX, jde youtube scéna do háje?!, levná vs. drahá kosmetika

by - 29 dubna

Ahoj všem,

po delší době mám pro vás zase jedno čistě kecací video. Berte to jako pokec s kámoškou, uvařte si něco dobrého nebo si video dejte jako kulisu k nějaké činnosti, protože dneska je to povídací a na pohled nezajímavé ☺. Mějte fajn pátek!


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701


You May Also Like

19 komentářů

  1. Ahoj Peti, zajimave video, mne hrozne bavi Te poslouchat.. NYX kosmetika mi moc nevyhovuje, ale dam ji jeste asi sanci a koupim si to konturovaci duo + tuzku na oboci. Jsem zastance spis drazsi kosmetiky, ale diky Tobe jsem objevila i par levnych drogerkovych svatych gralu!
    Co se tyce blogerskych a vlogerskych reklam, beru to tak, jakoze driv jsem si casto kupovala Elle, Bazar nebo Cosmopolitan, ted za to neutracim a omrknu, co se pise nebo rika na blozich a sama se pak rozhodnu, jestli produkt zkusim. Vlog ci blog je ale pro mne daleko lepsi, protoze dany produkt vidim i "v akci". Nedavno v casopisu Marianne desne vychvalovali to multilicidlo od Lancome a ja treba uz vim od Tebe a Lou, ze bych ani nemela chut ho zkusit.
    Kauza Metaxa me dost zarazila, beru, ze jste to asi meli oznacit, ale takove napadani a osobni utoky mi prisly uplne mimo. Docela me otravila i Kaja, jako Tvoje asi kamaradka, bych rekla, ze Ti to napise soukrome, tohle mi prislo jako malicko kudla do zad. Nevim, proc zrovna Ty lidi tak iritujes a vzbuzujes vasne :-D, ale asi jsi na nas maly rybnicek prilis napadna a prisli uspesna.
    Omlouvam se za elaborat a preju Ti hodne dalsich uspechu a spolupraci! :-D
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné video a prostředí. A musím souhlasit, bohužel někteří lidé si vyloženě libují ve skandálech a slídění v soukromí ostatních. Je totiž vždy jednodušší zabývat se problémy jiných, než si vyřešit své vlastní. Člověk, který jde takto "s kůží na trh" veřejně na internetu by asi měl být do jisté míry připraven na možnou kritiku a negativitu, ale to v žádném případě nikoho neopravňuje se do něj sprostě navážet. Je to stejné i v životě, pokud někdo vypadá, nebo cokoli dělá "jinak".
    Ohledně reklamy- jestliže není vyloženě vtíravá a vlezlá, nevidím na tom nic špatného. Pokud se nejedná o něco proti Vašemu přesvědčení, nevidím důvod, proč nabídku ke spolupráci nepřijmout, je to práce jako každá jiná. Samozřejmě jsou i lidé schopni pro peníze bezhlavě propagovat úplně cokoli bez ohledu na vlastní názor, ale to si zrovna nemyslím, že by byl Váš případ.
    Přeji hezký víkend a nenechte se odradit negativitou. Když děláte něco, čemu opravdu věříte, i přes veškeré nenávistné projevy závistivců a kritiku to má vždy smysl :)
    Amelia

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Petruš, dnes jsem shlédla tvé video. Naprosto s tebou souhlasím ve všem. Lidé dnes nevidí to hezké, ale to hezké se snaží všemožně pošpinit. Uchopila jsi to velmi hezky a srozumitelně a spoustu lidí by se mělo chytit za nos. Moc hezké video a hlavně poučné.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi blba,budes blba a bylas blba,stara, namyslena krava😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. panebože, tak tohle opravdu není konstruktivní kritika :D tohle není ani názor a nedá se na tohle nic napsat

      Vymazat
  5. Mně pijí krev ty stejné věci jako tobě. Předně i mně vadí, když někdo zmíní, že to je sponzorovaný post a strhne se pod ním doslova hejtovací bouře.
    Patřím k iniciativě, která vidí tu logiku sociálních sítí a bonus klubů, ale odsuzuje současnou rozbujelost. V tomto směru směle mohu doplnit svoje rok a půl staré komentáře pod jiným tvým příspěvkem. Dalším vlekoucím se problémem v mnoha diskuzích jsou grammar nazi, kteří jsou častým důvodem, proč původně podnětnou diskuzi pod inspirativním článkem často nedočtu. Místo třeba i inspirujícího postřehu řeší domnělou dyslexii dotyčné či dotyčného.
    Vím jako bývalá blogerka, o čem ve svých komentářích mluvím. Současnost ukazuje nevýhody soudržné komunity, kde se negativní jevy včetně záliby v dramatech za každou cenu šíří o to rychleji. Dvě sestřenice a naše společná kamarádka jsme měly blog o tématu v té době neznámém, nehty a nail art, víc toho kolem roku 2003 bylo o všem možném.
    Mám jako stará generace blogerů i ty zkušenosti, jak tady fungují novinky v kosmetice. Na příkladu Essence je to krásně vidět, já tu značku objevila v roce 2007, kdy jsem zoufale něco sháněla, myslím že korektor a bezkonkurenčně nejlevnější Essence mně mile překvapil. U nás se to objevilo, když tak mně oprav, kdy by to bylo jindy, jako horká novinka o tři roky později a v odpovídající kvalitě dováženého portfolia. Teprve od roku 2012 se ojediněle opět jako žhavá novinka objevilo tu a tam něco, co stálo za koupi. Ze starých řad mám dodnes hodně těch malých laků, spíš mám od té značky novější a vyloženě aktuální věci, kterým není co vytknout.
    V posledním roce se mi nepovedlo narazit na skutečně podnětné vyloženě nové blogy, pár jsem jich jich projela a všechny ty dobré mají několikaletou kontinuální historii. Zaplacených blogerek nepatrně ubylo, výběr zafungoval, ale zase hejtři to bohatě vynahradili.
    Díky tobě si víc všímám instagramových trendů a moc jim nevěřím, pořád raději dělám věci klasicky a kdybych blog teďka obnovila, tak věřím, že mi to vyčtou, že hned neběžím do drogerie pro každou zaručenou novinku a nepěji na ni ódy. Potřebuji na to čas. Ostatně co tak různě čtu, nail art je stále ještě u mnoha lidí sprosté slovo, daleko více vídám lidí, kterým je pravděpodobně jedno, že o kvalitě nehtů vespod nemůže být řeč, ale hlavně že mají dyzajn a délku a cenu zdobení jim závidí i bývalá nejlepší kamarádka bývalé nejlepší kamarádky. Tento druh obsahu na našem blogu má k tomu daleko, je to nositelný nail art a vůbec pozdější směr se snažil ukázat nail art v pozitivním světle jako alternativu nudného světlého či rudého lakování, podobně že modeláž není jen drahý špás, ale někdy smysluplná nutnost.
    Do spoluprací se značkami půjdu vždycky opatrně, potřebuji na to čas. Teprve letos jsem objevila a teprve postupně si utvářím názor na Makeup Revolution, když tohle píšu, je stále ještě nekompletní. Na linky od Essence jsem si také vytvořila názor až po pěti vyzkoušených produktech a třech vysouvacích tužkách koupených podruhé. Jsem ráda, že ani ty svůj názor na produkty neuspěcháváš, díky tobě jsem si rozmyslela koupi několika slibně vypadajících produktů.
    MC.

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Péťo,

    já i manžel (který se mnou vždy poslouchá Tvoje videa) Tě hrozně moc obdivujeme za to, že máš stále sílu a nekonečnou trpělivost věci vysvětlovat a obhajovat to, co je všude ve světě naprosto normální! Děláš prostě plnohodnotný, podnětný, inspirativní obsahu blogu a všech dalších medií zcela zadarmo, ve svém volném čase, tak PROČ BYS NEMĚLA BÝT OBČAS TROCHU ODMĚNĚNÁ?!?! (a to samozřejme mluvíme v českých číslech, protože všude ve světě by to bylo rozhodně o něčem jiném). Já reklamy naprosto chápu a beru, navíc jsem moc ráda, že se české firmy konečně probraly a začaly vůbec s blogery spolupracovat a aspoň trochu je za propagaci jejich výrobků odměňovat (i když to stále moc neumí a pak je cely český net zavalený stejným produktem u všech blogerů). Zkrátka, pokud není někomu 12 let, tak by měl rozumět principu tržní ekonomiky a že ačkoliv to tak nevypadá, ČR je pořád víc kampitalistická než socialistická (i když kdo ví, jak dlouho ještě...), takže člověk přece nemůže pracovat zadarmo - a že profi blog je také plnohodnotná práce na plný úvazek! Tudíž kdo chce kvalitní obsah blogu, tak musí občas (bez keců) reklamu akceptovat, stejně jako v novinách, rádiu či televizi! Lidé jsou už ale zblblí (a bohužel bez ohledu na věk) a trochu paranoidně vidí reklamu i tam, kde vůbec není... To je taky česká diagnóza...

    Jsi dospělá žena, žádná puberťačka, která pro rtěnku zadarmo udělá cokoliv, máš svůj názor a styl, jsi v podstatě (právě proto) česká blogerská celebrita, takže bohužel s tím přichází i ta negativa, u nás žel poněkud násobená, ale jsem moc ráda, že to bereš s nadhledem. Vím, že negativní kritika a poněkud drsný slovník člověku na duševní pohodě nepřidají, a právě proto bys to všechno měla spíš ignorovat. Ty se přece nemáš za co omlouvat a je smutné, že pořád musíš svoje počiny obhajovat... Podle mě je to zcela zbytečné. Tvoji fanoušci Tě berou a nefanoušci Ti mohou být jedno. Nemůže Tě přece milovat každý, i když se budeš snažit jakkoliv... Je to Tvůj blog a pokud se někomu nelíbí, tak ho přece sledovat nemusí. I když se zdá, že pro mnohé je skvělým prostředkem pro vybouření osobní frustrace (taková malá psycho očista pro hatery), takže to ber tak, že vlastně konáš dobro pro všechny :-)))

    Péťo, přeji hodně pozitivní energie, síly a úspěchů. Protože Ty jsi jedna z mála, která si to opravdu zaslouží!
    Krásný víkend! xxx

    OdpovědětVymazat
  7. Peťi, sleduji tě už dlouho a jsi z Česka jediná youtuberka, kterou mám opravdu ráda a když uploadneš 'originální' video, tak se jednou za čas i moc ráda podívám :)
    Ale před chvílí jsem mrkla na tvůj instagram a až přespříliš mi tvé poslední (hlavně outfitové) fotky připomínají Carli :D nezlob se, ale je inspirace... a pak je tu inspirace, hlavně mě to překvapilo, když je ti skoro 2x tolik, co í :) Tyhle její typické oblečky bych u tebe fakt nečekala :) a teď se vůbec nesnažím otevřít staré téma typu "po třicítce zahodit podpatky, obléct šatovou zástěru a přestat s barevný 'panda' líčením" :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle video je potrebou vyjadrit svuj nazor a takovou potrebu ma proste skoro kazdy - bud slusnou formou nebo (kdyz to neumi) neslusnou.

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím,

    když tvrdíš, že sneseš konstruktivní kritiku, pokusím se o to. Pro začátek se okrajově představím, táhne mi na 30 a když jsem vzpomínala,jak dlouho na tebe koukám, dost možná už 4 roky. Chápu, že se snažíš, aby kanál byl stále úspěšný, přicházet s novinkami a stále překvapovat. Každopádně tohle video mi přišlo jako jedno z nejarogantnějších co jsem od tebe viděla, pravděpodobně si to ani nepřipouštíš. Ano, hodně si za ty 4 roky pokročila, změnila se úroveň, zvýšila se kvalita, napatlala sis na sebe kde co. Ale tvrzení, že si tak zkušená, že tě v drogerce už nic nepřekvapí a proto prozkoumáváš drahou kosmetiku, mě fakt pobavilo. Zvlášť po tom,co ses nedávno podivolala, že ti XXL color live neobarvila tvé tmavé, nebarvené vlasy. To snad ví každá 15ctka, že bez předchozího obarvení ti to nechytne. Dokonce to píšou v návodu, že je to jen pro světlé vlasy viz zadní strana krabičky. To by měla taková zkušená blogerka vědět. Já to vidím tak, že předtím si točila videa protože to byla vášeň a bavilo tě to. Dnes už nepracuješ a tohle a e-shop tě živí. Stal se z toho kšeft a bohužel se to na blogu podepisuje. U tebe doma to podstatně prokouklo. Důvěryhodnost se pomalu vytrácí. Vždycky si tvrdila, že na drahou kosmetiku nejsi, nyní to sprostě popřeš. Ta teď zaobírá podstatný prostor. Když si ohlásila, že budeš mít svou paletku, myslely jsme si, že si úplně vymyslíš odstíny, ne že si z katalogu odstínů E-style vybereš svou sestavu. Pokud si myslíš, že náš nezajímá, že Excipial je pořád super, měla bys vědět, že nás taky nezajímá,že makeup od UD je taaak boží, stojí kolem litru. Zajímaly nás vychytávky z drogerie,ne mety na která většina z nás nemá, nebo za to ty prachy prostě nedá. Na druhou stranu čím jsem starší, tím se mi rozšiřuje získaná alergie a ekzémy po použité levné kosmetiky. Takže pomalu ale jistě přecházím na dražší,abych neměla ekzémy. Já už ale nejsem chudý student. Musíš si uvědomit, že většina žen, resp. slečen, které na tebe koukají jsou o 10, možná více let mladší. Mě se zase nelíbí prezentace tutorial makeupů, kdy jim předvádíš, že správný makeup spočívá v tom, napatlat si na sebe 15-20 produktů, jinak to není ono. Doporučovala bych se rozhodnout jestli těm mladším půjdeš příkladem, nebo se zaměříš na kategorii nad 30.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak z tohoto komentáře cítím závist, že to u Peti doma prokouklo nebo že ji živí eshop, co je komu do toho, to není kritika, to je čirá závist, ty snad pracuješ zadarmo?

      Vymazat
    2. Já v tom závist naopak nevidím. Možná že Petra bohatne (nic proti, doma to má, jak je vidět, načinčané), a tak se chce víc zaměřit i na "lepší" klientelu. To taky proč ne, navíc už to dávno není puberťačka, takže příklon k asi kvalitnější kosmetice bych pokládala za zákonitý posun, který bych ale očekávala i u oblékání. K větší kvalitě a eleganci, prostě u toho víc přemýšlet a dovzdělat se v téhle oblasti, pokud se chci prezentovat i jako blogerka-modelka, a orientovat se víc na ženy podobného věku. Pubertální holky ať si spíš hledají inspiraci u věkově sobě rovných, které si taky (finančně)nemůžou dovolit to, co žena přes třicet. (A i u mentálně sobě rovným, i když tady asi narazím...)

      Vymazat
  10. Ahoj, já se divím, že dnes uveřejňuješ negativní názory. Měla jsem tě ráda, v komentářích chválila,
    ale když jsem tě nepochválila, zjistila jsem, že můj komentář neuveřejníš.
    Sprostá jsem nebyla nikdy, jen nechválila.

    Tím jsi mě zklamala.

    Někdy k tobě juknu, ale teď už málokdy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale, pokud je názor podaný slušně, tak ho zveřejnuji, opravdu nevím, o co šlo konkrétně, ale může se stát, že se něco dostane i do spamu. Místo podezírání by bylo fajn zampřemýšlet nad tím co a jak jsi napsala nebo to prostě zkusit odeslat znovu ;).

      Vymazat
    2. Řekla bych že jste všichni nepřejícní a závistivý! ....Nedokážete se smířit že se někomu prostě daří ( to značí, že svou práci dělá dobře ;-) ) Jestli se vám to nelíbí tak se na Pétiny videa ani nedívejte at vás to zbytečně nedráždí ;-)A začněte raději dělat něco se svým znuděným životem. ČAU

      PS: Peti jen tak dál :-) jsi super človíček .... sleduji tě už dost dlouho a stále mě prostě bavíš :-)Měj se krásně

      Vymazat
  11. A ráda bych dodala, že souhlasím s terezou p.

    OdpovědětVymazat
  12. Předem se omlouvám, že píšu jako anonymní.. nedaří se mi dostat se na svůj Google účet. Tvůj blog sleduju 3 roky a pořád mě moc baví. Málokdy píšu komentáře. Chci vyjádřit podporu a taky za nás ženy samoživitelky, že i když je mi už přes 30, a i když se snažím, bohužel nevydělám tolik, abych si mohla dovolit kupovat si luxusní kosmetiku. A u nás tady na východě republiky ani nejsou platy takové jako třeba v Praze. Proto já mám právě moc ráda Tvé skvělé tipy a vychytávky na levnou kosmetiku. Rozhodně bych nedělila čtenářky a odběratelky podle věku na studentky a ty, co už pracují.. některé ženy ani tu luxusní kosmetiku k životu nepotřebují. Buď stále taková, jaká jsi, pro mě jsi inspirací. Taky Petra :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Péťo, koukám na tebe už asi dva roky. Ač jsem asi o deset let mladší, tak nemám takovové zkušenosti s líčením a vždy na tebe ráda kouknu a přiučím se. Poslední dobou se strhla lavina nenávidění a špiněn tvé osoby. Zhlédla jsem videa a názory od Lilian Voss. Nevím, zda je pravda, že komentáře mažeš, nebo něco podobného. S tím logem jsem to též moc nepochopila, ALE každý z nás je jenom člověk. Dělej to, co tě baví, živí a naplňuje, protože ti to jde skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ja si myslim ze je petra ve slepy ulicce,tahne ji na ctyricet a asi se stydi za pocinajici vrasky a tak zkousi lepší znacky,líčí se krasne ale to obleceni se uz moc nehodi peti,zkus byt vic eleganti napr jako krajnova,kdyz si davas na oblicej makeup od dioru zkus i nejaky obleceni,ktery nebude z ciny,videt te v teplakovce je smesne..oblekas trendy devcat,ne zen a to je skoda...ps a na oblicej skvele funguje lamer

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!