Vlog z Paříže - 1. den

by - 03 dubna

Krásné nedělní odpoledne,

abych vám pravdu řekla, tak poslední týden byl absolutní mazec. Hned jak jsme se vrátili z Paříže, jeli jsme na otočku do zákulisí České Miss a teprve na dnešek jsem se pořádně vyspala a maličko si odpočinula ☺. V příštím týdnu doufám, že se vše vrátí do normálu a zase budou přibývat videa na hlavní kanál. Každopádně hned jak to šlo, zasedla jsem k počítači a sestřihala první den našeho pobytu právě v Paříži ☺. Doufám, že si ho užijete s námi ♥!

You May Also Like

13 komentářů

  1. Supeeeeeer! Milujem tvoje videá...

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Mali ste to tam perfektné, počasie si človek nevyberie ale Paríž by som si užila v akomkoľvek. Ešte som v paríži nebola ale chystám sa :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný vlog! já jsem v Paříži chvilku žila a mám ji moc ráda! úplně se mi vrátily všechny vzpomínky! škoda jen, že Vám tam tak pršelo. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný video!!:) Těším se na pokračování!
    Máš úžasnou kabelku, odkud je prosím?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, ta je z ladylove.cz , je to italská značka a je vážně prostorná na cesty a bezva se hodí k teniskám :). http://www.ladylove.cz/ladylove/eshop/18-1-Kabelky-Baci-Abbracci

      Vymazat
  5. Ahoj Peťo, jsem moc ráda, že děláš vlog z Paříže. Je to super se na to takhle podívat, hlavně prostřednictvým tebe a Míry. Jste super. Míša

    OdpovědětVymazat
  6. Dobry den, Petro
    chtĕla jsem se zeptat, jestli už jste zaregistrovala novou vitĕzku Miss. Slibovala jste, že prozradíte svou favoritku. Vitĕzka je krasna holka, ale ten jeji projev hruza...taky je dost nevyrazna...Zajima mne tedy vas.nazor.
    Krasny den preji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, mrkněte na tento post na facebooku, zde jsem jmenovala své favoritky :). 4 byla velmi sympatická, ale mně se více líbila dívka s číslem 1 :).
      https://www.facebook.com/PetraLovelyHair/photos/a.199966930028688.51006.190299520995429/1204775606214477/?type=3&theater

      Vymazat
  7. Ahoj,
    díky za fajn vlog. Paříž má jistě svou poetiku. Miluju Londýn, kde jsem nějakou dobu žila, miluju i Vídeň... v Paříži jsem ještě bohužel nebyla a vaše záběry mě opět nalákaly :-)
    A co mě maximálně potěšilo, byl natočený start letadla. Absolutně to zbožňuju! Když se začne zvyšovat výkon motorů, pak ten famózní tah a rychlost při rozjezdu... a potom se za pár vteřin odlepí přední kolo od země a je bohužel po všem :-D Úplně mě u videa mravenčilo v těle. Musím někam letět :-)
    Jsem ráda, že jste si to užili a jste v pořádku zpátky. Těším se na další díl.
    Mějte se.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  8. No, Petro, to ti ta vyhlášená pauza teda moc dlouho nevydržela..dej si pauzu a načerpej síly, uděláš líp:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, neplanujes nejake video o navsteve nejake kliniky?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!