OOTD - pastel blue mini dress | pastelové modré minišaty

by - 25 srpna

Krásný večer vám všem,

pomalu kompletujeme štětce na další zavážku do Rossmanna, což ostatně určitě víte, jestli sledujete můj snapchat. Já už mám rozřezané ruce, tak jsem se rozhodla, že si na chvilku odpočinu a půjdu vám zveřejnit nový outfitpost ☺.
Tyhle světle modré šatičky už mám doma dva roky, ale mám ten dojem, že v outfitu jste je ještě neviděli. Kupovala jsem je po létě ve slevách na Missguided, mají tam skvělé věci a s kvalitou jsem moc spokojená, určitě doporučuji. Není to tedy úplně nejlevnější, ale v těch slevách jsou ceny velmi přijatelné. Mimochodem, kdo máte rádi Carli Bybel, tak právě relaunchovali její kolekci. Mně se podařilo ulovit jeden komplet, ještě jsem chtěla růžové šaty se šněrováním, ale v nejmenší velikosti byly hned pryč a já mám odtamtud vyzkoušenou právě 4, takže mám smůlu.
Ale k dnešnímu looku, opravdu hodně se mi líbil a cítila jsem se v něm skvěle, což ze mne asi i vyzařovalo, protože i vy jste mi jej chválili. Šatičky jsou perfektní, kromě blankytné barvy je ozvláštňují také průhledné vsazené panely, které jinak zcela jednoduchému modelu dodávají šmrnc. Já jsem k nim tentokrát zvolila nové tenisky, které mám z Footshopu. Jsou jedním slovem boží! Velmi pohodlné, univerzální, hodí se téměř ke všemu. Look jsem doplnila pastelovým jemným líčením a vysoko vyčesaným culíkem.

Jak se vám líbí? ☺♥

šaty - Missguided
tenisky - Footshop
kabelka - Sapa
nehty - Rimmel Blue babe
vlasy - Milk & blush Oh my ombré
detaily líčení










You May Also Like

33 komentářů

  1. Ahoj,
    ja uz na Carlinu kolekci koukala v jejim videu a tedy za me docela prusvih. Vsechno takove moc kratke, prostrihane, sitovane, nic nezakryvajici. To si muze dovolit malo kdo... Me se treba moc libi ty dlouhe sede hedvabne saty a za docela prijatelnou cenu. ALE. Ten vystrih az kam? Jako za 1 na to nejsem vybavena od prirody a za 2 mi to prijde prvoplanove lacine...Mela bych nutkani si je do pulky toho vystrihu sesit :-D
    A co se tyce tveho outfitu, tak se mi moc libi kombinace satu a tenisek - nicmene ja osobne mam boty takhle bile tak hodinu pote, co si je koupim. Pak je muzu cistit jak chci, ale nikdy uz to nevypada takhle pekne :-D achjo... a pritom jsou bile boty tak krasne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásný komentář, mně se podařilo pár kousků z její kolekce koupit, tak jsme zvědavá, zda si je nechám nebo budu vracet :).

      Vymazat
  2. Ty šaty jsou úchvatné. Moc se mi líbí kombinace šatů a nehtů.

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou velmi povedené :))) A tobě to moc sluší, konečně po dlouhé době outfit článek :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Totální Rebelové!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný líčení, vlasy i šaty :) Paráda Peti

    OdpovědětVymazat
  6. Už ťa sledujem pár rokov a ženo, ty vôbec nestarneš, stále si rovnako krásna :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle outfit se ti moc povedl! 👍
    Jo a jdu ze snapu 👗👗👗👗

    OdpovědětVymazat
  8. 👗 Šatičky jsou nádherné 💕

    OdpovědětVymazat
  9. 👗 Šatičky jsou nádherné 💕

    OdpovědětVymazat
  10. 👗👗 Krásné líčení! Koukala jsem na ten rychlý tutorial na snapu a fakt paráda! Moc ti to sluší! ☺️

    OdpovědětVymazat
  11. 👗👗 Krásné líčení! Koukala jsem na ten rychlý tutorial na snapu a moc se mi líbil! Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mooc ti to sluší, tenisky s šatama mě baví :)

    OdpovědětVymazat
  13. Peti, tak tohle je fakt nádhera! Celý outfit, včetně líčení a účesů....no je to prostě bomba! :)

    www.lifewithcarol.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Krásne šaty, líčenie aj vlasy, vyzeráš výborne:)

    OdpovědětVymazat
  15. Saty ti moc slusi! A nezkrivily se ti trosku zuby? Prijde mi to z techto fotek a i z poslednoho videa. Neuraz se, ze se takto ptam, ale sama mam ted rovnatka a mam prave strach, ze se mi budou krivit, az mi je sundaji.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani,to se ti asi vážně zdá, mám retainery na obou patrem a nosím stále na noc rovnátka ;). Samozřejmě zuby se mají po sundání tendenci vracet, právě z toho důvodu je třeba mít vzadu drátek a nosit stále na noc rovnátky, není to bezúdržbové :).

      Vymazat
  16. nehty jak lopaty :-/

    OdpovědětVymazat
  17. Moc vám všem děkuji za komentáře ♥☺

    OdpovědětVymazat
  18. Péťo, úchvatná barva šatů,s teniskami skvělý look. Já popravdě modrou nemusím,ale kdysi při shopování s kamarádkou jsem vyzkoušela skvělé modré šaty a byly mé nejoblíbenější. Je zajímavé, jak někdy odmítáme slušivé oblečení jen kvůli špatnému úsudku ohledně barvy. Jana

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojky Péťo, moc krásná barva šatiček. S teniskami bezva look. Já sice modrou moc nemusím, ale kdysi, při shopování mě kamarádky navlékly do podobně modrých šatů a byly mé nejoblíbenější. Je zajímavé, jak někdy sabotujeme slušivé oblečení jen kvůli špatnému úsudku ohledně barvy. Jana

    OdpovědětVymazat
  20. Petí proč máš zahnuté drápy jako orel?

    OdpovědětVymazat
  21. Super článek.. budou teďka články častěji??? A mimochodem ty šaty ti fakt seknou, mamka hledá podobné, takže díky za tip:D Také kombinuju sukně a šaty s bílýma teniskama:o)

    OdpovědětVymazat
  22. prosím moc o tutoriál na liceni. strasne ti to slusi! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!