♥ Sephora novinky exkluzivních značek pro podzim 2016 ♥

by - 03 srpna

Krásný večer vám všem,
i když si to nerada přiznávám, léto je již ve své poslední třetině a tak se k nám pomalu přibližuje podzim. Pozitivní na tom je to, že kosmetické firmy si jako každou sezonu přichystaly plno novinek. ty, které budete moci najít v Sephorách, vám dnes ukáži ve videu ☺.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

pleť: MUFE HD stick, NARS Radiant creamy concealer
oči: Beauty by Carli Bybel BH cosmetics paletka
rty: NARS Cosmetics Apoline
řasy: Ardell Lashes Mega volume 251
vlasy: Milk and Blush Oh my ombré
nehty: Kosmetika E style Purple
top: New Yorker

*toto není sponzorované video, točím ho čistě z mé hlavy a vůle, avšak novinky mi byly zaslány nezávazně společností Sephora, za což moc děkuji, nikdo mne ale nenutí o nich mluvit ani je jinak propagovat

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

You May Also Like

11 komentářů

  1. Co furt mluvis o tom, že je konec léta a zasevas depky!!! Jeste jednou to někde zminis, tak uvidíš! Děcka jsou rady, že mají měsíc prázdnin před sebou a nikoho nenapadá o podzimu ani myšlenka, jen ty už tady zase zacinas s podzimnima kecama, to mají tak všichni rádi a čekají až zrovna ty oznámíš, že je konec léta, jdi s tím laskavě doprdele. Léto jestli nevíš je až do 23.9. A začalo 21.6., takže není ještě ani v polovině ty pesimistko, neumis počítat nebo co!!! Dej pokoj s podzimem laskavě jo!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. #mademyday :D :D :D Tak jsme se dlouho nezasmála, já beru léto jako letní měsíce červen, červenec, srpen ;), září už je pro mě podzim :)a pesimisticky to teda vůbec nemyslím a ani pesimistka nejsem :D

      Vymazat
    2. Léto je úplně nejhnusnější roční období, už se těším na zimu, mráz a severní vítr, až bude všude bílo a bude čas rukavic. A teď jdu taky s dovolením do prdele a vylezu až bude prosinec a krásně.

      Vymazat
  2. Včera nám video nešlo spustit, ale je asi blbost, že by to bylo chybou u tebe :)

    OdpovědětVymazat
  3. přilepil se ti na vlasy nějaký chemlon

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný večer,zajímal by mne transparentní pudr a rtěnky. Ty jsou prostě parádní 😊😊😊.
    Jinak jsem díky výhře s UD vyzkoušela fixátor make upu a jsem tak nadšená z jeho fungování, že jsem si objednala velké balení. Mastí se mi T-zóna a to tak hodně, že se mi make up začne na nose rozpadat. Ani báze od Dermacolu na mastnou pleť nefunguje, alespoň u mne. Za celý den se nemusím vůbec pudrovat. Za mne jednička😊😊😊. A vůbec nelepí a vůbec o něm nevím. Pravda, cena je vyšší, ale stojí za to. Sama testovací vzorek poskytnu dál k vyzkoušení 😊😊😊.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mne mc těší a jsem ráda, že jsem přispěla k objevu ♥.

      Vymazat
  5. Video som ešte nepozerala, nechávam si to na víkend. Nedá mi však napísať o prvom dojme z fotky: krásne, farebné, voňavé, ALE TÁ KRABICA !!!!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!