FOTD - modrohnědé studené líčení "zimní královna" s hnědými rty

by - 16 února

Krásný čtvrteční večer vám všem,

právě jsem se vrátila ze zimního běhání a mých pravidelných 4,5 kilometrů, na klíně mi vrní Blairynka a já jsem se rozhodla, že vám ještě sepíši článek na dnešní look. Měla jsem totiž náladu experimentovat a zkusit něco neotřelého, co by ladilo k mé šedobílé paruce. Baví mě zkoušet různé looky k různým barvám vlasů, ale ujišťuji vás, že je to hlavně na efekt a pro změnu, protože tohle líčení vypadá parádně i k mým přírodně hnědým a jsem si docela jistá, že bude slušet úplně všem studeným typům ;).
Na úvod jsem vám také chtěla říci, že teď momentálně probíhá na našem eshopu velký výprodej štětců a jak jsem avizovala na podzim, vše postupně doprodáváme za opravdu lidové ceny ;). Zásobený je ještě teď Rossmann a Dermacol, ale opravdu vám nedokáži říci, jak dlouho to vydrží. Každopádně co se týče nových Dermacol modelů, ještě ani nezapočala výroba, takže předpokládám, že to bude na hodně dlouho než ty nové spatří vůbec světlo světa ;).
Tak tedy, jak víte, modrou barvu nenosím na očích příliš často, nemám ji na nich tolik ráda, ale vždycky, když nějaké líčení s modrou vytvořím, tak sklidí velký ohlas u vás. Je to asi tím, že modrá je pro můj studený letní typ ideální a ladí k mé porcelánové pleti. Jinak modrou miluju, na nehtech, na oblečení, všude, ale na očích nosím pravidelněji jen její temnější námořnickou variantu. Taková ta středně modrá nebo světle modrá perleť mi evokuje osmdesátá léta a moc tomu neholduji, i když je zcela jasné, že s modrou se dá pracovat i velice vkusně.

Základní věc, která z modré dělá šperk a ne monokl, je její správně nakombinování. Zvolte si neutrální odstín, kterým líčení ztlumíte. Já jsem dnes sáhla po studených odstínech hnědé a šedohnědé. Tyto barvy jsem nanesla do ohybu horního víčka i pod spodní linku.

Modrou jsem pak stínovala na pohyblivém víčku od bílého Rimmel stínu 012 Q-jump ve vnitřním koutku, přes světle modrou 008 Crowd sufr až po překrásný stín Scarabeo 050 od značky Trend it up.

Scarabeo stíny miluju, určitě se na ně podívejte v DM drogerii, stojí stovku a jsou vážně božské! Krásně pigmentované, skvělá konzistence a nádherně se třpytí. Mimochodem, nápad na fotku na štětcích jsem si odnesla od Ilovemakeup, hrozně se mi to líbilo, takže děkuji za inspiraci :).
  Použité modré produkty, horní linka je temně modrá, stejně jako spodní waterline.

Na následujích fotografiích vidíte použité stíny z paletky od NYXu Love contours all. Velmi ráda konstatuji, že NYX se s očními stíny léty praxe dost zlepšil, sice jsou pořád sušší a prášivější, ale pigmentace je moc dobrá a i se velmi dobře rozmazávají na víčku, přechody jsou plynulé a nedělají fleky. Ostatně, na fotce vidíte sami, že líčení s nimi vypadá pěkně. Vůbec bych se tedy nebála tuto paletku doporučit, volte ale přírodní štětec, v tom se prášivější pudrové produkty lépe drží než v hladkém syntetickém vlákně. Nádherné jsou i bronzery a rozjasňovače, stíny na obočí jsem použila jako matné stíny na vykreslení oka, jsou bohatě pigmentované, na obočí podle mne až příliš :).



Líčení očí je zakončeno velmi elegantními a přírodně vyhlížejícími řasami. Na řadu Faux mink od značky Ardell jsem se velmi těšila, nejen proto, že Ardell je má nejoblíbenější značka, ale také se mi zdálo, že budou vypadat přírodně. Na oku opravdu krásně vypadají, ale bohužel jsou strašně nepohodlné a nesedí mému tvaru oka. Vydžím je mít jen chvíli, u vnitřního koutku se odlepují a píchají do víčka, i když je zastřihnete. Podle mne se jim bohužel povedl ne příliš ohebný základnový pásek, který na oku prostě není komfortní. Je to škoda, jinak by byly bezvadné. Já je mám ze stránek Norma Zlín.

Kromě bronzeru a rozjasňovače  z paletky jsem tváře doladila ještě Blush ballem od Essence. Má oblíbená tvářenka od nich, mám dva odstíny a velmi ráda je používám, i když bych je doporučila výhradně pro bledule, jsou poměrně světlé a slaběji pigmentované, což je to, co mám u tvářenek docela ráda, zvláště tedy v zimě. Navíc obsahují přirozený lesk.

Přesouváme se ke rtům, na ty jsem nanesla studený hnědý odstín z nových Sephora Cream lip stainů. Je to barva 21 a je úžasná! Moc pěkně pigmentovaná a dobře drží, přitom nevysušuje tolik jako jiné matné rtěnky. Rozhodně doporučuji mrknout.


Tak to je pro dnešní líčení všechno, dejte mi vědět, jak se vám look líbí, protože mně moc a myslím, že tyto barvičky mi opravdu sedí :). Použitou kosmetiku najdete na následujícím obrázku:

Mějte fajn večer!

* tento článek není sponzorovaný, píši ho čistě z vlastní vůle a všechny názory jsou mé vlastní, ničím neovlivněné, ačkoliv samozřejmě subjektivní

You May Also Like

41 komentářů

  1. Ok, takze c. 21 musim mit!! Liceni krasne jako vzdy, radost pohledet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nádherná barva, bude se ti líbit, ale je tmavší než na fotkách 😉

      Vymazat
  2. Když už si na hlavu dáš paruku, slaď s tím alespoň to obočí, takhle to vypadá příšerně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to víš, kvůli paruce si ho vyholim a nakreslim bíle 😂👍

      Vymazat
    2. Nemyslím si, že by stříbrné obočí bylo ok :D takhle sladěné obočí do chladné světlé hnědé je dle mě naprosto optimální :) k té paruce :) L.K.

      Vymazat
    3. Pokud jsem si všimla trendů dobře tak se nosí platinová blond a šedivá na vlasech, ale obočí mají stejné jako Péťa a sedí to krásně. Anonyme anonyme, když už chceš rejpat tak si aspoň najdi něco pořádnýho :D

      Vymazat
  3. Krásné líčenie vyzeráš ako Snehová kráľovna. Fakt super.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné líčení. Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Petrus, vrat se nam hlavne na Youtube :-*. Musim jeste koupit nejake stetce, nez nebudou :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za inspiraci, líčení mě vážně oslovilo, je nádherné. Ráda bych ho viděla i s tvými hnědými vlasy - možná by stálo za to nafotit jak vypadá s parukou i s tvými vlasy, aby si člověk udělal lepší představu, ale to je drobnost a jen takový můj postřeh... Na Scarabeo stíny koukám už dlouho a musím říct, že jsou vážně nádherné. Myslím, že si pro tenhle modrý odstín budu muset dojít :-) :-) Měj se moc hezky Peťo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji za přečtení :) a to je dobrý nápad, určitě to můžu vyfotit i s hnědými příště :).

      Vymazat
  7. Ahoj Peťo,nejdříve musím povhlalit líčení je překrásné 😊 ale hlavně mě zaujala ta rtenka na tu musím kouknout v obchodě 😊 dneska jsem si objednala poslední dva štětce co mi chybí ve sbírce tak se na ně moc těším 😊 měj se krásně a zase někdy Míša ❤

    OdpovědětVymazat
  8. wow mne sa páči tá parochna na tebe a to líčenie je veľmi pekné :) oboje pekne podtrhuje tvoj studený typ :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. to je kraaasa :) skoda ze trend it up nie je u nas - tie scarabea vyzeraju uzasne.... a ta nyx paletka tieez <3

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné líčení, milá Péťo :-)
    barevně Ti sedí jako ulité.....nádhera.
    Líbí se mi i paruka k doplněné celého "looku". Za mě všechny palce nahoru, jsi opravdu profík navíc s citem pro barvy...
    Přeji i Tobě krásný večer a moc děkuji za novou inspiraci.
    Stíny od Trend it up musím "nutně" omrknout...... hihi.... budu nějaký potřebovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc ti děkuju, to jsi mě potěšila 😘. Na stíny určitě mrkni, jsou skvělý!

      Vymazat
  11. Milá Peti, jsem moc ráda, že už zase bloguješ:) PS: Včera jsem v Rossmannovi objevila Tvoji sadu štětců a neodolala jsem, jako začínající beauty blogger se stydím, že pořád používám staré štětce z H&M nebo Avonu, tak jsem si udělala radost a musím říct, že jsou fakt super, jsem moc spokojená!
    Přeji krásný zbytek dne a hodně úspěchů do budoucna! Hanka
    https://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, moc ti děkuji za podporu a držím palce ❤

      Vymazat
  12. Ty paruky to je děs.Stylizuješ se do malé holčičky, obdivují tě jenom malé holky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to víš, že jo, ty víš přesně jaká věková skupina mě sleduje a malé holčičky určitě běžně nosí šedobílé vlasy. Vymysli něco lepšího.

      Vymazat
    2. No ano všichni vědí že už nikdy nebudeš populární, stači se podívat na instagram a vidím jaká věková skupina tě sleduje pipiny které kvoči.Mladé holky obdivují starou slepici.

      Vymazat
  13. Krásné líčení a ta barva paruky se mi děsně líbí! Přála bych si takové vlasy.

    Včera mi došly Tvé štětce a jsem nadmíru spokojená :) jsou úžasný. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkuju, to mě těší a ty bílé vlasy jsou super, co.... Jenže takhle je odbarvit, to by byl konec.....

      Vymazat
  14. Nádhera! Patřím mezi ty, kterým odstíny modré na očích nesluší v žádné formě. Bohužel :( Ale tahle kombinace studené hnědé s tou modrou, opravdu je to vkusné a okouzlující :) Jinak koukám na ty slevy a moje oblíbená sada očních stínů za 4 stovky? Jako studentku mě teď budou honit noční můry, že si to pořídit nemůžu, pěkně děkuji :D Dělám si legraci samozřejmě :) Ale musím o tom říct kamoškám, protože tvoje štětce sama mám už několik roků a jsem nad míru spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, moc děkuji ♥, to mě těší, že se ti look líbí :).

      Vymazat
  15. Samé paruky asi to nemáš v hlavě v pořádku, hlavně netoč jsi na to stará baba.

    OdpovědětVymazat
  16. Fuj fuj ty jsi ale hnusná :D zuby velké tesáky.

    OdpovědětVymazat
  17. Líbí se mi, jak krásně jsi sladila stíny, barvu očí a barvu paruky. Krása!
    na anonymy se nezlob, oni neví, co píšou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuji, no on to je zase jeden anonym, asi mu to dělá dobře urážet, někteří lidé jsou vážně ubožáci ;).

      Vymazat
    2. No jo no. Nekdo holt nemá co na práci, tak kazí lidem náladu.

      Vymazat
  18. Moc pěkné! Úžasně namalované oči. Slávka
    PS: Pro Anonyma nahoře - Petry blog sleduji pravidelně a rozhodně mi není -náct a pipina také nejsem.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Péťo! Ta šedivá paruka ti moc sluší.. ale to líčení ještě víc! Krásně mě to inspirovalo na večeři s přítelem.. pokračuj v tom co děláš jsi super! - Natali

    OdpovědětVymazat
  20. Dokonalé.
    Prajem krásny deň.
    Ľubica

    OdpovědětVymazat
  21. nádherné líčení musím uznat že modrá ti opravdu hrozně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. Barva vlasů je fakt nádherná!!! Pokud bych si měla dát na vlasy něco jiného, než co mám, tak jdu určitě do této šedé :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!