FOTD - Výrazný růžovofialový look | Barbie pink makeup look

by - 21 února

Krásné úterní odpoledne vám všem ♥,

dnešní makeup look je opravdu hodně výrazný a hodně sladký. Ale znáte to, někdy má člověk chuť zaexperimentovat a vytvořit něco nevšedního a na běžný den i spíše nenositelného. Nechápejte mne špatně, jistě se můžete inspirovat, avšak doporučila bych ubrat na intenzitě, pokud byste tohle líčení chtěli nosit venku ☺. Ale každému, co se mu líbí a v čem se cítí dobře, makeup nezná hranice a pravidla jsou v tomto případě od toho, aby se porušovala. Také jsem se dnes pokusila look vyfotit jak pod umělými světly, kam je primárně určený, tak na světle denním, s parukou i bez ní, jak jste mi minule někdo psal. Dobrý nápad, děkuji ☺!


Nejprve jsem celou pleť sjednotila a zamaskovala nedokonalosti korektorem. Pokud si chcete hrát na "Barbínu" ☺ jako já s dnešním lookem, bezchybná pleť je absolutní základ. Milani má na letošní jaro novinky, na které jsem vás už upozorňovala. Udělali mi radost odstínem 00 jejich proslulého makeupu conceal + perfect, i když stále je trochu do oranžova, ale alespoň není tmavý. Tato řada makeupu a korektoru je velmi povedená, rozhodně ji doporučuji, krytí je střední, ale na pleti není vůbec vidět a přesto udělá dokonalý finiš, zároveň neleze do vrásek a pórů a nevysušuje. Vše jsem zafixovala jejich pudrem a sprejem, které také hodnotím kladně, toto se povedlo, mrkněte na tyto produkty!
Úprava obočí se nese v klasickém duchu Benefitu a na tvář jsem použila paletky I heart makeup a Makeup Revolution.
Na konturování v poslední době používám opravdu často paletku Bronze and glow. Její pigmentace je slušná, ale ne přehnaná, dobře se s ní pracuje a má opravdu dokonalé odstíny. Bronzer i rozjasňovač jsou skvělé a navíc oceňuji rozkošný obal! Objednávala jsem si z UK, ale věřím, že se brzy objeví i na českém eshopu.

 Na tváře jsem použila paletku, kterou mám už dlouho a mám ji také ráda, především tu vrchní řadu, ta spodní je na mne příliš teplá, zvláště pak poslední dva odstíny. Nicméně tvářenky obsahují přirozený lesk a na pleti vypadají opravdu skvostně.

Obaly těchto paletek jsou plastové, pevné a obsahují uvnitř velké zrcátko, jsou praktické i na cesty a vydrží. Vím, že tato značka kosmetiky není každému po chuti, protože se hlavně zpočátku proslavila kopírováním high end produktů. Nebudu zde rozebírat tuto problematiku, nicméně, pořád si myslím, že je to dobrá investice pro ty, které nechtějí za kosmetiku tolik utrácet, protože kvalita je to za ty peníze opravdu slušná a rozdíl 1000Kč na jedné paletce je pro většinu z nás skutečně markantní.
Na samotném líčení očí jsem se pořádně vyřádila ☺. Chtěla jsem tentokrát všechny sladké barvičky na víčku a tak jsem začala stínovat přechod takovou studenou fialově růžovou a pak za sebe na víčko vyskládala třpytivé stíny od nejsvětlejší šampaň, přes cukrově růžovou, hot pink až po fialovou.


S paletkou se mi dobře pracuje, i když některé odstíny je třeba maličko vrstvit, abyste dosáhli požadované intenzity, MRL umí skvěle neutrální stíny, ale u barev občas maličko pokulhává. To je případ té hot pink a fialové, dala jsem dvě vrstvy. Stíny trochu opadávají při práci pod oko.
Vnější koutek jsem ještě ztmavila matným fialovým stínem značky E Style.
Líčení očí jsem zakončila výrazně neonově fialovorůžovou linkou na vodní lince, horní černou linkou a řasenkou. Mad lash od The Balm je opravdu dobrá, řasy hezky zahustí a pročeše a má pro mne vyhovující kartáček.

 Hodně jste se mne ptali na řasy, to vám bohužel nepovím, jelikož tyto jsou mým návrhem ☺, nedají se tedy koupit. Ale podle vašich ohlasů mne mrzí, že jsem ho nerealizovala ☺.
Následující dvě fotky jsou foceny u okna na denním světle, jak vidíte, líčení je pro denní použití opravdu příliš výrazné. Doporučovala bych pro tuto příležitost vynechat umělé řasy a dát jemnější odstín rtěnky, případně ubrat na intenzitě očních stínů ☺. Sama zkouším looky jen tak pro zábavu a také pro vás, považuji však za důležité myslet na to, kam daný look hodlám nosit a pro jaký je účel. Tento tedy za mě na večer, na párty, na kameru atd..... 

Posledním krokem celého líčení jsou rty. Jak jsem již zmiňovala, stála jsem o výraznost a trochu extravagance, proto jsem zvolila rtěnku v barvě spodní linky. Nicméně, perfektně k očím bude vypadat nude varianta, která bude jemnější a sofistikovanější ☺. Cream lip stainy značky Sephora jsou velmi povedené. Mají výbornou pigmenatci i výdrž a navíc se mi zdá, že nevysušují tolik jako jiné matné rtěnky.
Tady vidíte, jak líčení vypadá pod světly, pod které je určeno. Barvy jsou mnohem jemnější než na světle denním ☺.

Jak se vám líbila dnešní inspirace, umíte si představit, že byste takové barvičky vyvětraly ven nebo vás z této sladké kombinace rozbolely zuby ☺?

Lak je z nové kolekce 5 day stay laků Dermacol a moc pěkně celý look doplnil.
* tento článek není sponzorovaný, píši ho čistě z mé vlastní vůle


You May Also Like

26 komentářů

  1. No já osobně si myslím, že se ti look velice povedl, já růžovou velmi ráda, takže za mě super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásne líčenie... :)
    ja by som ho nosila aj na bežné dni... nakoľko nosím okuliare, tak sa líčim výraznejšie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuju, pod brýle je super, že se dá přidat na výraznosti 👍

      Vymazat
  3. wau! jedno obrovitánske wow <3 vyzerá to vážne neskutočne

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Je to krásné líčení... Líbí se mi i na denním světle, hlavně druhá fotka se zavřenýma očima :) Fialovo-růžové odstíny ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, mně se taky ta kombinace líbí, růžové se nebojím 😀

      Vymazat
  5. Líčení je super! Moc se mi líbí, jak si umíš pohrát s makeupem a vždy vytvoříš super looky na které je radost se dívat! Vůbec mi růžová nevadí a na party bych se toho looku ani nebála, barvy jsou krásně sladěné a ta rtěnka je k tomu bomba :) ! Ty řasy jsou naprosto dokonalý, wow,já nemám slov <3 Děkuju za zpříjemnění večera :*

    OdpovědětVymazat
  6. Je to ozaj moc krásne a pristane Ti to, obdivujem ako sa s farbičkami dokážeš vyhrať a vytvoriť niečo také pekné a výrazne :) Ja si ružovú na oči nejako neviem dať, mám pocit že pri ružových alebo červených tieňoch vyzerajú uplakane. Ale každopádne pekný článok pred spaním :) Dobrú noc :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc ti děkuji a máš pravdu, je to o zvyku, je třeba zvolit správný odstín a oddělit oko neutrální linkou, pak je to ok :).

      Vymazat
  7. Krásné líčení! nejvíce se mi líbí rty a skvělý make-up. Já si oči moc nelíčím (protože mi to bohužel moc nejde ;/), ale tobě to sluší :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. Jee Peťo, děkuji za vyfocení také s tvými hnědými vlásky! Líčení je krásné, růžová je moje oblíbená barva :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ruzove liceni nosim v lete.
    Hezky make-up a vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten look se mi líbí opravdu hodně! K té paruce to prostě sedí...myslím si, že na party je to hodně cool! :)

    O těch čokoládových paletkách teď hodně přemýšlím, ale pořád se nemůžu rozhodnout, kterou si pořídit...Jsou rozkošné prostě všechny! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mě těší a s těmi paletkami je to těžké, ale pokud máš raději studené odstíny, tak tuhle tmavě růžovou a jestli teplé, tak tu broskvovou, neutrály jsou v těch hnědých čokoládách a bílé :)

      Vymazat
  11. Peti krásně vystínované jako vždy :) Já se bohužel zklamala s jednou paletkou v MUR, Essentials Matte 2, a nějak už nemám náladu investovat do značky, která mne zklamala. Ale ten E style stín, ten mne láká! A ty rtěnky Sephora! Slyším o nich chvály už dlouho a stále nemám ani jednu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, moc ti děkuji. To úplně chápu, ne úplně všechny jejich stíny jsou dobré, ale vybrat se dá :). Jojo, ty rtěnky jsou moc fajn!

      Vymazat
  12. Peti, boží ♥ miluju růžovou, no ty seš nádherná

    OdpovědětVymazat
  13. Bože, vypadáš tam jak kurva, počka...ty jsi kurva! Nemysli si, že jsem tě neviděl v tom strip klubu, pamatuješ si jak jsi mi kouřila to péro? Jo, já jsem ten ,,Mírův kamarád" tobě furt nedochází, že tě tam debil zneužívá??? Radši ho běž zakopat do hrobu za tvým fotrem. Oba tě znásilňovali a pak nemáš být v depresích...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!