Katy Perry Chained to the rhythm inspired makeup look | Líčení podle videoklipu

by - 27 února

Krásné pondělí vám všem,


pokud jste už viděli nový videoklip Katy Perry Chained to the rhythm, tak vám dnešní look bude jistě povědomý. Včera jsem vám ho nasdílela na sociálních sítích a překvapivě pro mne, se vám hodně líbil a tak jsem se rozhodla, že k němu udělám i návod a ukáži vám použité produkty.
Pro mne tohle skutečně není na denní nošení, jelikož mi to přijde hodně cukrové a docela kýčovité, respektive, už se v takových barvách moc necítím, ale kdysi jsem je nosívala. Tím nechci říci, že nemáte nosit tyrkysovou, s chutí do toho, ale dnešní look je poměrně "umělý", kdybych takovou barvu chtěla nosit přes den, dala bych ji jen na pohyblivé víčko a do ohybu neutrální hnědou či šedou nebo s ní vykreslila jen spodní linku. Pokud byste měli zájem, určitě můžu vytvořit nějaké líčení na pro mě nositelnou tyrkysku ☺.
Nicméně, celkově to byla velká zábava pokusit se na sobě oživit look z klipu a myslím, že se mi to vcelku povedlo ☺.
Důležitým krokem v tomto looku bylo pro mne naprosto dokonalé sjednocení pleti, až umělé a "vyphotoshopované". To mi zajistil především makeup od Urban Decay All nighter, já ho mám v odstínu 1,5. Kryje skutečně neuvěřitelně a jestli máte mastnější pleť, myslím, že budete nadšené. Na mou hodně suchou je s ním trochu problém, protože z pleti "vycucne" život, ale pokud dám opravdu hodně báze nebo smíchám s kapkou oleje, dá se to .
Jako podklad jsem tentokrát použila novinkový hydratační sprej Quick fix, který UD vyvinul ve spolupráci se značkou Skandinavia, která je svými spreji na pleť proslulá. Je velmi příjemný, lehký, hydratuje a obsahuje kokosovou vodu.
Na korekci kruhů pod očima jsem sáhla po kombu taktéž od UD, co se pleti týče, mám moc ráda, když na sebe produkty jedné značky navazují a protože i tyto korektory jsou lehké, ale přitom slušně kryjí, byla to dobrá volba. Navíc ten růžový odstín je hodně světlý a mou porcelánovou pleť dokonale prozáří, nemyslím si ale, že bude vhodný na všechny odstíny pleti, pokud jste tmavší nebo hodně do žluta, nevolte tuto variantu, ale sáhněte raději po peach nebo yellow odstínu.
Celou pleť jsem pak mimořádně zafixovala "baking" technikou a sypkým fixačním pudrem od Trend it up (seženete v DM drogerii). Tím jsem docílila naprosto bezchybné pleti, avšak samozřejmě hodně matné, trochu života jsem jí tedy vrátila pořádnou dávkou fixačního spreje, která vrstvy produktů spojí a vše si hezky sedne a vypadá na pleti v rámci možností přirozeněji.
Pak jsem se vložila do obočí. Katy ho má poměrně tmavé a rovné. Já jsem ale jiný tvar kreslit nechtěla, přece jen, jedná se o inspiraci, ne úplnou kopii a také jsem neměla doma vhodné lepidlo na zamaskování obočí.
Vykreslila jsem ho tedy klasicky stíny a zafixovala gelem.

Líčení očí se zdá úplně jednoduché a na fotce to vypadá, že mám na víčku jediný stín. Není tomu tak. Pokud chcete docílit krásného vykreslení i s jedním odstínem, volte příbuzné, jen detailně se odlišující, varianty jedné barvy. Já si pohrála s tyrkysovou, světle modrou a tmavší zelenotyrkysovou z jedné staré paletky Sigma.


Jelikož stíny jsou spíše dost prášivé,suché a nepříliš pigmentované, je bílý lepivější podklad v tomto případě nutností. Já jsem volila klasiku, Jumbo tužku od NYXu v odstínu Milk. Tato makrónková paletka Creme de couture byla před lety limitovanou edicí a byla jednou z prvních takhle pastelově barevných stínů. Jako kosmetický maniak jsem ji samozřejmě musela mít ve sbírce, i když kvalitou by už dnes asi moc neobstála. Také ji příliš nepoužívám, je to opravdu spíše sběratelský kousek.


Posledním krokem byla temně fialová horní linka, kterou jsem zvýraznila černou tužkou, nanesla jsem vrstvu řasenky a přidala umělé řasy. Bílou jsem hodně zvýraznila i spodní vodní linku.

Zbývá už jen doladit tvář a rty. Na tváře jsem použila paletku od UD, je to paletka tvářenek, která byla limitovanou edicí v loňském roce. Barvu jsem zvolila na líčka sladkou růžovou podle Katy, avšak s bronzerem ani rozjasněním jsem to nepřeháněla. Použila jsem velmi jemné odstíny a ani konturu, ani velký lesk v tomto looku nespatříte. Myslím, že k pastelům se příliš nehodí a je lépe nechat líčení "svěží".

Posledním krokem jsou jen rty. Vybrat odpovídají odstín, ačkoliv se to nezdá, byl docela oříšek. Nakonec se mi zdála nejpodobnější barva od Essence v odstínu 13 Love me. Tyto rtěnky jsou hodně krémové, moc nevydrží, ale jsou na rtech velmi příjemné a přirozené.


A celý look je kompletní, jak se vám líbí nový klip, potažmo toto líčení? Vytáhli byste ho ven nebo byste se pokusili o umírněnější variantu?


Veškerá použitá kosmetika:

* tento článek není sponzorovaný, look jsem vytvořila čistě z vlastní vůle s produkty, se kterými jsem chtěla, nezávazně na tom, že některé z nich jsem obdržela jako PR produkt k otestování

You May Also Like

16 komentářů

  1. ta světle modrá ti moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No jako já musím říct, že takový odstín ti sedí, ale můžeš klidně zkusit i na denní líčení :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  3. Pozor jen na chybku v nazvu produktu - ten sprej bude nejspis ve spolupraci s firmou Skindinavia (nikoli Skandinavia). Uz jsem o ni slysela,tak proto jsem si toho vsimla :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím, tobě to líčení sluší mnohem více :-) pecka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší Vám moc ty stíny, vybírejte si podle barvy očí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se na tobě ty oční stíny moc líbí! A i barva vlasů je super. A určitě ti to sluší mnohem víc než Katy :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Takéto farbičky ti pristanú, ale neviem si to predstaviť aj na denné nosenie. Každopádne, je to vážne krása!!! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, aj tak si myslím, že Ti to veľmi sekne!
    Na jar - leto je to uuuplne super. ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj chtěla bych se zeptat, kde kupujes paruky?

    OdpovědětVymazat
  10. Strašně moc ti to sluší! V tom klipu se mi Katy líbila, ale na tobě to vypadá naprosto dokonale!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je parádní barevná kombinace :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super look 👍 Peto, jak jsi spokojena s timto make upem od UD? Hodne jsem cetla, ze oxiduje do tmava, je to pravda? Jak bys ho porovnala s EL Double wear? Jsou si podobne? Ktery se ti zda lepsi? Plet mam normalni, obcas smisenou. Dekuji, LV

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se to líčení moc líbí, přijde mi, že nepřirozeným ho udělaly ty růžové vlasy.. bez nich bys s tím klidně mohla i na ulici ;))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!