OOTD | Carli Bybel x MissGuided collection vol I.

by - 19 června

Krásný pondělní večer vám všem, dnes přicházím jen s rychlým pozdním outfitpostem. Měla jsem ho na sobě minulý týden v úterý, kdy bylo krásně, ale ne zas takové vedro jako bylo třeba dneska. V těch dnešních 30st. bych asi tyto kozačky nevytáhla, ale kolem 25st. jsou úplně v pohodě.
Právě na kozačky, tvořící dominantu celého outfitu, jste se mne hodně ptali. Jsou látkové se strečem, takže se určitě nemusíte bát toho, že by neseděly nebo že by byly silné jako ty zimní. Nakonec mají volnou špičku i patu a i přes relativně dost vysoký podpatek nejsou úplně nepohodlné. Není to teda na celodenní chození, ale na nějakou akci atd. úplně super a dělají hezké nohy!
Co se týče samotného kompletu saténových šatiček a bomberu, už jste jej viděli vloni koncem léta v haulu. Carli Bybel tenkrát uvedla svou kolekci ve spolupráci s eshopem MissGuided, který já naprosto zbožňuji a kde moc ráda nakupuji trendy kousky.  A já jsem samozřejmě neváhala a několik kousků z této kolekce jsem si pořídila. Vzhledem k tomu, že jsem se k nim dostala až opravdu koncem léta nebo spíše začátkem podzimu, vynosím je pořádně až letos, pořád se mi moc líbí a jsem přesvědčena, že jsou stále v kurzu! Satén je hodně oblíbeným materiálem i letošní rok a v obchodech se to jen hemží topy, které vypadají jako spodní nebo noční košilky. Mně tento trend padl do oka, i když je to poměrně odvážná móda. Nejsem si jista, zda bych šatičky vynesla úplně samostatně, protože v tom případě opravdu hodně připomínají saténovou noční košilku, ale v kombinaci s bomberem, ať už kolem pasu nebo na těle, dostávají zcela jiný rozměr a vypadají dle mého sexy a šmrncovně.
Tento look se mi líbil hrozně moc a cítila jsem se v něm skvěle a jsem moc ráda, že jste jej hojně chválili i na sociálních sítích. Já jsem outfit doplnila mauve nafialovělou rtěnkou, vysoko vyčesaným devadesátkovým drdolem a sametovým obojkem kolem krku.

Jak se líbí dnešní outfit vám a co říkáte na módu saténových košilek jako běžných denních kousků?





šaty, bomber - MissGuided
kozačky - Botovo
brýle - Reserved
rty - NYX Lip lingerie French maid










You May Also Like

48 komentářů

  1. Saty jaou fajn, ale bunda uvazana kolem pasu se mi k satenovym satickam vubec nehodi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to právě takhle moc líbí, nosí se to tak,ale je jasné, že každý má jiný vkus :).

      Vymazat
    2. Je to opravdu nádherný outfit a moc ti sluší.
      Určitě ho často nos protoze ti velmi sluší

      Vymazat
  2. Tak tohle se mi fakt nelíbí :( Saténové ,,košilky'' ven podle mě nepatří. Přijde mi to nevkusné a v kombinaci ještě s takto vysokýma kozačkama mi to přijde vyloženě jak look do nevěstince :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takhle v nevěstinci vážně oblečené nechodí :D. Ale co se divím, na ČR je to neobvyklý outfit, tady v UK úplně běžný.

      Vymazat
    2. No jo, ČR je strašně zaprdnutá a 1000 let pozadu :D To je zase argument jak stehno. Ať si každý nosí co chce, ale vždy se kdykoliv a kdekoliv (a to i v ,,pokrokové'' UK) najde někdo komu se to prostě nebude líbit. Vyjádřit názor snad může každý. Urážky nikde nepíšu.

      Vymazat
    3. To nedokážu posoudit, nikdy jsem tam nebyla 😂😉

      Vymazat
  3. Velmi elegantni ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se to naopak líbí a to moc! Hlavně teda na Peťi to vypadá fakt hezky :) vůbec to není vulgární a to já jsem docela zásadová :D Tohle se povedlo, omladla jsi a myslím, že v Česku, zemi konzerv, něco takového chybí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, je jasné, že je to relativně extravagantní, ale také myslím, ze mi to sedí 😉

      Vymazat
  5. Nevím no, jak jsem psala na insta, košilka je fakt košilka, samostatně bych v tom mezi lidi nešla, ale s tou bundou se to dá. Moc ti to sluší, je to asi i odstínem. Co mi ale na tom ještě vadí, ta košilka na mě působí, že je strašně nekvalitně ušitá.. Je to celé nakrabatěné, výstřih není pořádně udělaný, kroutí se, nevím no. Nekoukala jsem na ceny, tak snad jsou to levné kousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JoJo, ten odstín je krásný, ale evokuje trochu prádlo 😊. Možná je to i tím, že jsem to fotila celé zmuchlane po celém dni v autě, no.....

      Vymazat
  6. Outfit se mi líbí, hlavně ty kozačky jsou super a dělají fakt boží nohy. Móda saténových "košilek" se mi líbí tak 50 na 50, ale tobě to opravdu sluší. ☺☺

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit se mi líbí, hlavně kozačky jsou super a dělají fajk boží nohy. Trend saténových košilek se mi líbí tak 50 na 50, ale tobě moc sluší... takže za tenhle outfit jednoznačně palec nahoru. 👍☺☺

    OdpovědětVymazat
  8. Outfit je za mě luxusní a dost povedeny. Jen moc nevim, kam v nem jit :) sekne ti to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, no já ho mela na spešl akci, asi normálně do města nebo do prace to nebude no 😂👍

      Vymazat
  9. Ta bunda se mi děsně líbí, ale celkově na mě outfit působí lacině, promiň, Peťo. Jinak zavidim všem, co mohou chodit bez podprsenky. Kojení je svině a tohle už si bohužel nemohu dovolit. 😑

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny kontrast nežného materiálu a strihu s celkovo drsnejším, drzím lookom :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se saténová móda moc líbí! Už mám doma růžové tílko a jdu i do černých krátkých saténových šatů...Takže Peti, za mě super, sluší ti to moc, jsi šťabajzna ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Záleží kam si vzít tento outfit.
    Do města ne.
    Kozačky jsou hezké :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kde asi to vzít do bordelu jedině tak.

      Vymazat
    2. Já ho mela na spešl akci, na běžné nošení asi opravdu ne 😘

      Vymazat
  13. Mně to připadá dost hrozné: jak už tu bylo řečeno, šaty (nebo spíš opravdu noční košilka do letních nocí) nekvalitně ušité, navíc Petra do nich vepředu očividně nemá do dát, takže tam odstávají, jsou šité na nahoře vyvinutější figuru (mají prsní záševky), Já jsem sice také XS, ale takovýhle hadr bych si na sebe vzala jedině samotná do postele.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti. Waau, tak toto je hodne sexy... Sexy, ale nie vyzyvave, takze chvalim. 😉

    OdpovědětVymazat
  15. Mně se tento módní hit moc líbí a oto více mě mrzí že si ho nemůžu dovolit kvůli postavě. Tobě však strasnee moc sluší a upřímně si myslim, že by ti slušelo ikdyby sis na sebe vzala pytel od brambor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju za pochvalu a jistě jsi jen příliš sebekritická 😘❤

      Vymazat
  16. Moc ti to sluší Péťo, máš na to figuru

    OdpovědětVymazat
  17. Je to provokativně sexy a určitě nezvykle v CR.

    OdpovědětVymazat
  18. Neni to vubec muj styl.Ale Peto...ty to umis nosit.😉Kdejaka dvacitka ti muze zavidet...vlastne kazda baba😉Lucie

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to slusi.I kdyz verim ze vetsine cechum se to libit nebude protoze to uplne vybocuje.Ale me se prave takovy styl libi.A proc by mela byt kosilka jenom do postele?Nevim pred nekolika lety nosily jeany jenom muzi do prace(nahrazovaly monterky) a v dnesni dobe je to nezbytny kousek v kazde skrini.Takze za me palec nahoru👍

    OdpovědětVymazat
  20. Men teda vobec nevadi ze si v tom isla von...len nechapem preco do lesika :D alebo na luku ci kam ... to je sialena lokacia na fotky v satenovych satičkach ... prepac.

    OdpovědětVymazat
  21. Styl a la Kardashian, ve skutečnosti retro 90. let :-) Ale Tobě sluší všechno!

    OdpovědětVymazat
  22. Wow, NÁDHERNÝ outfit!!! <3 Mne sa Carlina kolekcia strašne páči a tebe podľa mňa z nej bude pasovať naozaj VŠETKO!

    www.nasklee.com

    OdpovědětVymazat
  23. jeto super bomber kolem pasu super ja nosim koženou bundu kolem pasu je to moc sexy))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!