OMG!!! MEGA PR BALÍK Z USA

by - 28 srpna

Krásné pondělí vám všem,
psali jste, kam se poděl ten obrovský balík od Too Faced a proč nebyl v Beautovinkách. Já jsem se rozhodla, že je natolik vyjímečný, že si zaslouží vlastní testování a video :). Takže dnes si to spolu celé rozbalíme a vyzkoušíme!

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓




top: SheIn (resp. je to body)
líčení: Too Faced Glitter bomb paletka, řasy z vlastní kolekce typ Beta, na rtech lesky Melted latex viz, video
nehty: Trend it up tropicalize 020

*toto není sponzorované video, balík mi nezávazně poslali jako PR z Too Faced z USA, kosmetiku zmínit mohu nebo nemusím dle vlastního uvážení, neváží se k tomu žádné podmínky a taktéž hodnocení je naprosto na mé vůli jako vždy

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz

You May Also Like

5 komentářů

  1. Ahoj Petro, sleduji tě už roky, občas nechám komentář a jsem šťastná, že opět točíš videa. Dokonce jsem tu u tebe asi před možná už pěti lety vyhrála poukázku na kosmetiku do Prahy, což jsem si tenkrát jako máma ročního prcka fakt užila. Dražba bruslí je super nápad. Pracuju pro jednu neziskovku která mimo jiné jako jediná v ČR komplexně pečuje o rodiny s dětmi se vzácným, leč fatálním nervosvalovým onemocněním. Máme i ranou péči, kterou poskytujeme na území celé ČR, dojíždíme přímo do rodin. Tuto péči poskytujeme a hodláme poskytovat i nadále zdarma, avšak podpora státu je rok od roku horší, takže se s naší prací pojí i práce jakéhosi fundraisera, a musíme shánět statisícové částky z dalších zdrojů, převážně z darů. Kdybys měla zájem z výtěžku podpořit nasi ranou péči, budeme šťastní. Pokud bys měla zájem o podrobnější informace o naší organizaci, naší praci a našich dětech, ozvi se na můj e-mail vendula.studena@dumrodin.cz Nechci ti nic vnucovat, ale třeba ti usnadnim hledání.Díky za pohodu a dobrou náladu, kterou na me osobně vždy přes video přenášíš.Preji ti mnoho úspěchů do dalších let a ať ti věrné divačky i nadále pomáhají ustát všechny hatery a závist nevyrovnaných lidí. Vendula

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo :) Normálně videa nekomentuji, ale tentokrát mi hned, když jsi hovořila o dražbě bruslí, blikl nápad. Podle mě by ta dražba byla super, brusle jsou sběratelská edice, takže by se mohly i dobře prodat a udělat radost nějakému sběrateli. Vzhledem k tomu, že máš kočičku, mohla by ses třeba spojit s nějakým kočičím útulkem nebo azylem a za výtěžek z dražby nakoupit potřebné věci na pomoc kočičkám a ty potom v tom útulku předat (mohlo by to být i hezké a dojemné video). Jinak určitě nepřestávej v blogování a natáčení videí, jsi úžasná a talentovaná, moc ti fandím a přeji spousty a spousty dalších úspěchů. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj holky, odpovím hromadně, co se týče dražby a dobročinných účelů. Přesně tak jsme to myslela, mám vybrané občanské sdružení Cibela, které se právě stará o pejsky a kočičky a sídlí tady u nás. Přesně jak píšete, bych to ráda pojala :). Moc děkuji za podporu!

    OdpovědětVymazat
  4. Já myslím, že dražba je super nápad :)

    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  5. Good article, your sharing is so nice, love your work!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!