TREND IT UP | levná kosmetika z DM drogerie | ONE BRAND TUTORIAL A RECENZE

by - 07 srpna

Krásné pondělí vám všem,
celé léto je v DM drogeriích limitovaná kolekce Cool breeze privátní značky DM drogerie Trend it up. Mně se na první pohled moc líbila a tak jsem si říkala, že by bylo fajn prozkoušet si ji společně na kameru. Nakonec jsem se proto rozhodla natočit tutorial pouze s touto značkou kosmetiky, o které se poměrně dost mluví. Zvláště proto, že je cenově velmi dostupná a poměrně kvalitní.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


Na produkty Trend it up se můžete podívat tady: https://www.dm.de/dm-marken/trend-it-up/
Minulé video o Trend it up: https://www.youtube.com/watch?v=Pzp1d6BpK0E

* toto není sponzorované video, některé produkty jsem si koupila, některé dostala od DM, to však nemá žádný vliv na můj názor na ně

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ahoj péťo,
    tento makeup ti velmi sluší. Značku trend it up mám hodně ráda, ale zatím jsem vyzkoušela jenom rtěnky a bazi pod makeup.Chtěla jsem se zeptat,jak to děláš,že z tebe vyzařuje takový relax a klid.

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, ty linky vypadají perfektně, moc ti to sluší a děkuji za tip na nějaké odvážnější večerní líčení, protože už nějaké barevné linky vlastním a moc jsem nevěděla, jak se dají použít. Konkrétně mám růžovou NYXáckou Vivid Brights a s tou si, myslím, v kombinaci s černou, tyhle tečky a ocásek budou vypadat taky výborně. A z této limitky asi půjdu do těch bílých linek a ožná se nechám zlákat lakem. Uvidím, návštěva drogerky je v mém podání vždycky trochu dobrodrůžo a málokdy donesu to, pro co původně jdu (nebo rozhodně ne jen to).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!