OMG! SEXUODOLNÁ ŘASENKA?!

by - 18 října

Krásnou středu vám všem, tato řasenka zahýbala beauty světem, co bych tedy byla za blogerku, kdybych ji nevyzkoušela na vlastní kůži?! Jdeme na to!


↓↓↓↓↓↓↓↓ KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

stíny: Catrice paletka Dawid Tomaszewski, rtěnka Maybelline Supwr stay matte ink 05 loyalist lak: Essence Call me Kylie * toto není sponzorované video, řasenku jsem dostala nezávazně od zastoupení UD, nicméně absolutně o ní nemusím mluvit, je to pouze má vůle a má osobní pocity z testování, všem produktům měřím stejně, at už si je sama koupím nebo skončí v PO BOXu :) eshop: řasy PLH beauty http://www.lovelyhair.cz instagram https://www.instagram.com/plhbeauty/ facebook https://www.facebook.com/plhbeauty/ Petra: web: http://www.petralovelyhair.com facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair snapchat: petralovelyhair email: petra@lovelyhair.cz PO BOX 13, Nová Včelnice, 37842 řasy PLH beauty: http://www.dekorativka.cz http://www.pinkanda.cz http://www.pinkanda.sk http://www.normazlin.cz

You May Also Like

3 komentářů

  1. Som rada za túto recenziu, pretože mascaru som tiež dostala na testovanie a na moje mihalnice mi vôbec nevyhovuje - ja mám totiž tiež rada výrazné mihalnice, takže toto nie je nič pre mňa. A už jej asi nebudem dávať ani druhú šancu, kedže vodeodolná nie je ;D

    { n a s k l e e }

    OdpovědětVymazat
  2. Já sice nemám problém s délkou řas, ale řasenky používám ráda. A už jsem si ověřila, že nezáleží ani tak na složení, jako na tvaru kartáčku, dokonce jsem to slyšela i od prodavačky v jedné prodejně s highendovou dekorativní kosmetikou v Praze na Václaváku, když chtěla jedna zákaznice poradit s výběrem řasenky. Já jsem nejspokojenější se zaobleným kartáčkem, takže mými favoritkami jsou Maybelline Lash Sensational (teď mají s hezkým metalickým obalem) a L’Oréal Million Lashes Féline (zelený obal). Kvůli svému oblíbenému odstínu burgundy mám taky dražší YSL, ale ta má kartáček jen obyčejný, škoda, budu muset asi sama nějak vymyslet, kterak skloubit odstín burgundy se zaobleným kartáčkem.
    Teď odbočím ke svetru, který máš teď hodně na sobě i na fotkách. Patrně je béžový, nepletu-li se. Využila jsem "Tvůj" slevový kód a objednala si ho také v béžové, ale odstín se na počítači od reálu hodně liší: ve skutečnosti je dožluta a vyloženě teplý. Nelíbil se mi, k mé světlé pleti s modrým podtónem se totálně nehodil, ale potěšilo mě, že to tak viděla i tamní prodavačka a hned mi nabídla jiný odstín. (Vyzvedávala jsem osobně v prodejně v Praze na Žižkově.) Vzpomněla jsem si, že svetr by mohl být hezčí ve světle šedé, a opravdu: v šedém odstínu vypadá doslova luxusně, v přízi jsou tenoučká černá vlákénka (patrně mohérová), takže svetr působí spíš stříbrošedě. A je hodně teplý, je to takový svetr a šála v jednom kusu oděvu. Vpředu se může sepnout velkým ozdobným zavíracím špendlíkem. V práci slavil úspěch. (Obecně je problém sehnat oblečení ve studených béžových odstínech. V létě jsem ale v H&M narazila na šitý kabátek se tříčtvrtečními rukávy, který byl tak krásně studeně béžový, že jsem ho tam nemohla nechat. Je to navíc designově zajímavý kousek oděvu.)
    Nesmím zapomenout pochválit Vaši kočičku. My máme koček hned několik.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!