TOP 5 BLBOSTÍ, CO KOUPIT NA EBAY A ALIEXPRESSU 💛❤️💙💚

by - 16 října


Krásné středeční odpoledne,

nakupování po síti baví určitě každou z nás a zvláště pak v době předvánočního shonu. Raději zasednout k obrazovce a vše pohodlně objednat z tepla domova. Protože ale právě z těch levných serverů jako je ebay nebo ali to trvá dost dlouho, než to přijde, je nejvyšší čas něco vybrat, jelikož to může jít i 6 týdnů.....co tam nakupujete vy?
↓↓↓↓↓↓↓↓ KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

Můj link, přes jehož registraci dostanete na účet 50Kč na nákup, příjemné utrácení a zároveň šetření ❤️: https://www.bonusway.cz/petralovelyhair * toto video sponzoruje Bonusway.cz, respektive zmínku o portálu, všechny věci jsem si kupovala a platila sama dle vlastního vkusu a potřeb ;) rolák: New Yorker líčení: oči paletka Maybelline The burgundy bar, řasy Ardell 252, rty Catrice matt 040 lak: Essence love me like you do eshop: řasy PLH beauty http://www.lovelyhair.cz instagram https://www.instagram.com/plhbeauty/ facebook https://www.facebook.com/plhbeauty/ Petra: web: http://www.petralovelyhair.com facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair snapchat: petralovelyhair email: petra@lovelyhair.cz PO BOX 13, Nová Včelnice, 37842 řasy PLH beauty: http://www.dekorativka.cz http://www.pinkanda.cz http://www.pinkanda.sk http://www.normazlin.cz

You May Also Like

2 komentářů

  1. Ja tam nesmierne rada nakupujem kryty na mobil :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla jsem se zeptat jestli jsi někdy nekupovala z ebay nějakou kosmetiku? Konkrétně jsem z tama chtěla zkusit objednat novou Morphe 35O2 paletku, ale opravdu netuším co čekat :( děkuji moc za radu :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!