NA DNĚ XVIII. | 57 RECENZÍ | VYPOTŘEBOVANÉ PRODUKTY

by - 14 ledna

Pěkné nedělní odpoledne všem,

v dnešním videu si opět zhodnotíme kosmetiku, kterou jsem vypotřebovala úplně do dna. Já sama mám takové recenze nejraději, protože jsou nejvíce objektivní. Napište mi, který produkt jste spotřebovali naposledy a jaký byl :).



líčení viz instatutorial: https://www.instagram.com/p/Bd7h7cUF_zG/?taken-by=petralovelyhair košile: Tally Weijl *toto není sponzorované video eshop: řasy PLH beauty http://www.lovelyhair.cz instagram https://www.instagram.com/plhbeauty/ facebook https://www.facebook.com/plhbeauty/ Petra: web: http://www.petralovelyhair.com facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair snapchat: petralovelyhair email: petra@lovelyhair.cz PO BOX 13, Nová Včelnice, 37842 řasy PLH beauty: http://www.dekorativka.cz http://www.pinkanda.cz http://www.pinkanda.sk http://www.normazlin.cz

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ahoj Peti, prosim Ta, nemas nejake skusenosti s prirodnou kozmetikou L´occitane? Keby si mala moznost vyskusat a napisat recenziu bolo by super.
    Este by som sa chcela spytat z drogerkovych fixacnych sprejov okrem Balea ktore som videla v recenzii by si mi trebars z DM drogerie aky odporucila ako najlepsi podla tvojho nazoru?

    Inak ako vzdy si mi priniesla mnoho super infosiek z vonaveho sveta kozmetiky a slusi ti to, dik za odpovede, Jana

    OdpovědětVymazat
  2. To by ma zaujímalo či je lepší Balea fixačný sprej na make up alebo Revolutions Pro Fix?

    Na tie od Essence som nečitala vobec chválu skor naopak..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!