Inspirace na jarní outfity, aneb provoněné jaro

by - 18 května

Krásný jarní den! 😊

Přiznám se, že v prvních dnech po návratu z dovolené, jsem si připadala jako na konci léta. Většinou jezdíme k moři až v průběhu července, nebo srpna. Takže jsem i letos měla pocit, že už je léto u konce. Navíc to letošní počasí? Nevím, jak to vnímáte třeba ve městě, ale když jsem se podívala kolem sebe, viděla jsem přírodu typickou pro půlku srpna, ne pro začátek května. Když jsem žila v Praze, tolik jsem ti nevnímala, na vesnici je to ale dost markantní. A tak jsem měla první dva dny takovou zvláštní náladu. Na jednu stranu plná nádherných dojmů. Byla jsem na dovolené snů, s mužem mých snů (navíc teď běhá, zhubl, a začne posilovat a bože ty šediny? :-D ou jé! Život fakt začíná po třicítce :-D haha ) a na druhou stranu jsem měla pocit, že už si toho pěkného počasí tolik neužijeme, jak to tak na konci léta bývá.


Ovšem stačila první procházka po okolí a vše bylo zas tak, jak má být. Vůně! Ty skvělé jarní vůně! Vrátili jsme se zrovna v moment, kdy kvetou šeříky. A jestli je jedna jarní vůně lepší, než všechny ostatní, tak jsou to zrovna šeříky! Na vůně já jsem vysazená. Vlastně první, co mě na Maledivách upoutalo bylo, jak celý „náš“ ostrov krásně voní. Mix mořského vzduchu, soli a rozkvetlých rododendronů.

Já jsem obecně člověk založený na vůních. Má sbírka parfémů čítá asi 50 položek. Mám ráda, když každý den mohu vonět jinak. Podle situace, podle nálady. A hodně podobné to mám i s prádlem, nebo s peřinami. Jakmile se venku udělá teplo, každé ráno dávám peřiny ven na sluníčko, protože miluju, když se večer mohu zavrtat do sluncem krásně vyvoněných peřin!

A když mě nedávno oslovil Cosmopolitan, jednou za čas s ním dělám vždy krásný projekt, byla jsem ráda a neváhala ani minutu. Je spojen s vůněmi a je spojen s běžnou činností, kterou ze všedního dne zná každá z nás. Ano, ono totiž každý z nás si musí ty do detailu vypilované outfity přeprat. Každý! I Blogerka :) A když jste milovníky vůní, stejně jako já, tak i trochu provonět.

A proto se mi líbilo, že se mohu podílet na projektu pro Silan, který na trh právě přišel s novinkou. Jedná se o takový parfém na prádlo ve formě voňavých “perliček”, který se přidává k prádlu při praní. A je ve třech různých vůních. A protože mám ráda, když ze spoluprací máte radost i Vy, tak na této stránce se můžete přihlásit do testování a novinku si vyzkoušet. Najdete tam i popisky všech 3 vůní a info jak produkt používat.

I já jsem je už vyzkoušela, protože jak víte, mám ráda nové věci. A to hned na mých oblíbených outfitech z letošního jara, se kterými se s vámi teď podělím 😊 Odkud jednotlivé kousky jsou najdete na mém Instagramu ♥ 











You May Also Like

0 komentářů