POSTAVA, JÍDLO, ANOREXIE, UMĚLÁ PRSA ?!?

by - 25 května

Krásný pátek, víkend má být slunný a tak jsem si říkala, že pro to pohodové letní počasí se bude hodit i takové nenáročné povídací video, které nebylo snad více než dva roky. Doufám tedy, že se v něm dozvíte vše, co vás ohledně tohoto tématu postavy a jídla zajímalo a že se vám bude líbit.


líčení: Milani Bold obsession paletka, PLH Beauty řasy, Maybelline Super stay matte ink driver rtěnka top: Zaful lak: Trend it up Evernudes 020 *toto není sponzorované video vlasy: Milk and blush http://bit.ly/2mMePse quad weft ombre spaced out s kodem "petra5" máte 5% slevu eshop: řasy PLH beauty http://www.lovelyhair.cz instagram https://www.instagram.com/plhbeauty/ facebook https://www.facebook.com/plhbeauty/ Petra: web: http://www.petralovelyhair.com facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair snapchat: petralovelyhair email: petra@lovelyhair.cz PO BOX 13, Nová Včelnice, 37842 řasy PLH beauty: http://www.dekorativka.cz http://www.pinkanda.cz http://www.pinkanda.sk http://www.normazlin.cz ŠTĚTCE BÍLÉ: https://www.dermacol.cz/dekorativni-k...

You May Also Like

3 komentářů

  1. Musím říct, že tohle je super video a co víc, hlavně super přístup k životu a k sobě sama. 😊

    OdpovědětVymazat
  2. A Mírovi se umělá prsa líbí?

    OdpovědětVymazat
  3. Video působí dobře, ale celkové Tvé ladění v teplých barvách, to není úplně ono. Nechtěla bys nějaké povídací video odvyprávět naprosto nenalíčená, bez umělých řas, umělých vlasů, příčesů, paruk apod.?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!