TO JSOU ZAS VÝMYSLY 🤦‍♀️ | MAGNETICKÁ ŘASENKA,KAPÁTKOVÝ MAKEUP, ZABIJÁCKÁ LINKA,PALETKA PRO GAMERY

by - 28 února

 




⬇️ KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ⬇️

KOLEKCE REVOLUTION x PETRA: XO BEAUTY: https://bit.ly/xoxopetra https://bit.ly/xoxopetrask Kamenné prodejny: drogerie Rossmann drogerie DM Česko a Slovensko i online: https://bit.ly/xoxopetradm NOTINO: https://bit.ly/xoxonotino http://www.notino.sk ŠTĚTCE PETRA x DERMACOL: https://bit.ly/plhxdermacol ŘASY PLH BEAUTY: https://bit.ly/PLHlashes ŘASY NA NOTINU: https://bit.ly/notinoPLHlashes MERCH http://bit.ly/merchpetralovelyhair top: MissGuided nehty: Nani nails gel lak Soft powder http://bit.ly/3aZUYPJ produkty: * NYX Professional Makeup Hydra Touch https://bit.ly/3aW3E9U * NYX Professional Makeup The Marshmellow Primer https://bit.ly/3qZXgnK * NYX Professional Makeup Total Control Pro Drop Foundation https://bit.ly/2ZXv8Wo * NYX Professional Makeup The Marshmellow Blender https://bit.ly/3bQtgV4 * NYX Professional Makeup High Definition Finishing Powder https://bit.ly/2OaGZ0o * NYX Professional Makeup Total Control Pro Hue Shifter https://bit.ly/3bHj3u0 * Sephora Brown Brow Set https://bit.ly/3uGrBKm * Revolution PRO x Nath http://bit.ly/3dSXKrZ , na Notinu https://bit.ly/2MyA3di * Too faced Let's Play palette https://bit.ly/2ZXYofK, ostatní TF mini paletky https://bit.ly/3aXH7tc * Too Faced Killer liner https://bit.ly/3kw4qha * Benefit They’re Real! Magnet – Extrémně Prodlužující Řasenka https://bit.ly/37RBdrE * Benefit Roller Lash https://bit.ly/3ksQlRi * Benefit BADgal Bang! https://bit.ly/35aawxV * Too Faced Faux mink lashes https://bit.ly/3bDdEUs * Sephora Rouge Matte https://bit.ly/35b42xW * Benefit The POREfessional Super Setter https://bit.ly/3asMwHs * Maybelline Lash Sensational Sky High https://bit.ly/3ox8SfT *toto není sponzorované video

You May Also Like

1 komentářů

  1. Ten make-up jsem teď viděla na účtu od Nyxu a hrozně mě to zaujalo. Hlavně to, že si je člověk může mixovat! No není to boží? Já mám třeba brutální problém sehnat odstín přímo pro mě. Od LA girls mám žlutý mixer a je to super.

    A ten make-up kryje docela dost dobře na to, že je tekutej. Od Nyxu jsem ještě nikdy make-up nezkusila, ale pro mojí suchou pleť? To by mohlo vypadat dost dobře.

    Jinak já přesně, kdybych si dala Rose Ivory, tak bych jako prasátko vypadala :DD.

    SPODNÍ PRÁDLO Z SHEIN ZA PÁR KAČEK 💃 - 1. ČÁST | HAUL| Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!