Mega NYX Haul

by - 29 března

Krásné slunečné dopoledne všem :-)!
Dnes začal den opravdu báječně, probudila jsem se a nejenže mi svítilo do okna slunce, ale ještě mi poštačka přinesla očekávaný balík z http://www.cherryculture.com/ .
Objednávala jsem hlavně můj oblíbený NYX, pro kamarádku, pro sebe a pro moji mamku, která propadla jejich Round Lipstick rtěnkám :-). Tyhle rtěnky jsou opravdu báječné, krémové, hydratují, nevysušují a mají obrovský výběr barev a příznivou cenu. Jediná nevýhoda je snad to, že nevydrží nějak extrémně dlouho na rtech, ale to skoro žádná rtěnka a navíc, komu by to při ceně 2,50 dolaru vadilo.....
Vzhledem k mé NYX sbírce plánuji rozsáhlejší článek, neb vlastním plno rtěnek, lesků a paletek se stíny, tvářenek a tužek. NYX je opravdu moje nejoblíbenější značka dekorativní kosmetiky, myslím, že nabízí kvalitní produkty za relativně přijatelné ceny. A co se mi líbí nejvíc, že většina jejich výrobků je hypoalergenní, což při mé citlivé a světlé pleti velice oceňuji.

Ale ted už k dnešnímu úlovku :-):

Round lipsticks pro mamku:

Tyto rtěnky mohu opravdu moc doporučit, krémové, krásné barvy a jsou za hubičku :-).



Eyebrow cake powder:


Naprosto perfektní věc! Taktéž pro mamku, ale i já jedny stíny na obočí vlastním. Tohle je barva brown/dark brown. V balení máte i kartáček na obočí, štěteček na vybarvování obočí a vosk na závěrečnou fixaci. Stín je velmi přirozený, dobře drží a je krásně pigmentovaný.
Doll eye mascara:


Poslední věc objednaná pro mamku, přála si verzi zhušťující. Osobně tuto řasenku vyzkoušenou nemám,ale kamarádce jsem ji objednávala a moc si ji chválí.


Photo-Loving primer:


Vzala jsem fialovou verzi na rozjasnění pleti, protože klasické báze pod makeup již vlastním. Zatím jsem nezkoušela na celý obličej, ale vypadá to, že to bude fungovat. Je hypoalergenní, krémová konzistence, velmi příjemná na pokožce, krásně se roztírá a vypadá to, že bude nejen rozjasňovat, ale i vyplnovat drobné rýhy pleti.

HD studio photogenic foundation:


Odstín 01 Nude, nejsvětlejší odstín pro bledule jako jsem já :-D. Slibují rozjasnění, vyhlazení vrásek a výživu pleti.....no uvidíme, zatím jsem nezkoušela,ale konzistence vypadá taktéž příjemně a po rozetření na ruce byl výsledek dobrý. Taktéž hypoalergenní.

HD eyeshadow base a Soft matte lipcream:



Báze pod oční stíny mi připomná trochu tu od ELF jak konzistencí, tak barvou a ta od EFL funguje bezvadně, teda předpokládám, že i tahle by mohla být fajn.
Soft matte lipcream v odstínu Tokyo, je to taková staforůžová barva. Na obalu píší, že to není ani jako rtěnka ani jako lesk, tak jsem zvědavá :-), na hodně blozích jsem se dočetla, že se "zdrcává" a docela vysušuje, ale stejně jsem neodolala a objednala na zkoušku.

10 Color eyeshadow palette-The runway collection:


Odstín Bhemian Rhapsody. Jedná se o kolekci, kterou má NYX v nabídce již docela dlouho, ale jde o nový odstín. Mám hrozně ráda paletky s barvami nude a na kouřové líčení, tato splnuje oba požadavky v jednom a barvy jsou skutečně překrásné a hlavně bezvadně použitelné. Určitě je dobře pigmentovaná jako všechny paletky od nich, takže práce s ní bude paráda :-).
5 Color Shadow - The caribbean collection:


Odstín I dream of Barbados. Chtěla jsem nějakou paletku, kde bude i fialková a růžová, jsou to moje letní a jarní barvy :-). Myslím, že tahle bude na jarní a letní líčení úplně perfektní a pokud přidám tmavší odstíny, půjdou vytvořit bezvadně i kouřovky na večer nebo na party.

Tak to by bylo vše z dnešního balíčku :-), doufám, že jsem vás neunudila k smrti.....a mějte fajn den!

You May Also Like

10 komentářů

  1. úžasé. Všechny výrobky vypadají skvěle :)
    Díky za recenze, nejspíš si také něco objednám :)

    OdpovědětVymazat
  2. a jaká je ta báze? tu jsem chtěla vždycky vyzkoušet...

    OdpovědětVymazat
  3. @Mirabelle: díky :-), určitě vyzkoušej, já jsem s NYXem moc spokojená :-)!

    @trb: báze pod makeup obecně zbožnuju, udělají velkou službu, plet vyhladí, trochu sjednotí a hlavně udělají "kluzký" povrch pro nanášení makeupu, ten se pak lépe roztírá a nedělá mapy a fleky a suchá místa. Tahle báze udělá takový sametový povrch a opravdu jemně vyhladí a rozjasní pak mám ještě bázi dermacol a ta je více tekutá, tolik nevyhlazuje, ale jako poklad též super a od Lorealu, ale ta, když se jí dá víc, tak žmolkovatí a je docela drahá. Určitě o bázích plánuju článek, pokud o něj bude zájem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Wohoo, tyhle balicky miluju :-) dekuji za tip, rada vyzkousim!!

    OdpovědětVymazat
  5. Zajimavy clanek, o tehle znacce jsem jeste neslysela - jsem ostuda:)) Vypadaji vazne hezky, nejspis jim taky zabrousim na eshop;)

    www.dressandheels.blogspot.com, budu moc rada, kdyz budes sledovat, pokud se ti muj blog bude libit.)

    OdpovědětVymazat
  6. @ Mora: já taky :D, úplný adrenalinový zážitek to čekání na balíčky :D...
    @ Martina: tak to určitě vyzkoušej, je to moc fajn kosmetika :-)

    OdpovědětVymazat
  7. NYX rtěnky se též chystám vyzkoušet :) Fajn článeček.
    Mimochodem, dřív, než si sem nakopíruješ obrázek z mého blogu, který jsem dělala, zkus na něj kliknout. Nejsem si jistá, jestli ho tu chceš mít i za cenu toho, že lidi uvidí ten popis, co tam je...

    OdpovědětVymazat
  8. @Markett: moc díky za upozornění, já to brala jako aplikaci jako jsou třeba ty mapy :-D, takže jestli se tě to dotklo,tak to se omlouvám, to mě vůbec nenapadlo, že je to nějak soukromé, už jsem ho dala pryč, aby ti to nevadilo ;-), ještě se v těch aplikacích vpravo moc nerientuju a zkouším, takže se omlouvám :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jasně, nic se neděje, já jen nechtěla, abys s tím měla pak třeba problémy, tak jsem tě radši upozornila :)

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj mohla by se te zeptat kolik te vyslo postovni...diky moc pls posli mi to na mail MATA8888@azet.sk DEKUJI MOC

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!