Revlon ColorStay vs. Revlon PhotoReady foundation

by - 31 března

V zahraničí běžně dostupná drogerková značka, u nás zatím k sehnání jen na vybraných eshopech nebo na aukru, podle mě je to škoda. Tyhle dva makeupy jsou totiž poměrně vychvalované a já nemůžu, než souhlasit. Oba mají příjemnou konzistenci, celkem dobře se nanáší a dobře kryjí, plusem je určitě i výdrž. Já je sehnala na ebay.


Revlon ColorStay odstín 110 Ivory

Tohle je makeup, ze kterého jsem při prvním nanesení nebyla příliš nadšená, docela rychle totiž schne a když si nepospíšíte, budete ho mít nanesený nerovnoměrně. Při druhém pokusu už jsem byla ale šikovnější a výsledek byl fakt super. Makeup krásně splyne s pletí, nedělá masku a vypadá velmi přirozeně. Výhodou je také docela široký výběr odstínů a hlavně i možnost zvolit si mezi variantou pro suchou nebo mastnou pleť, já mám variantu pro suchou. Další výhodou je volba mezi odstíny s růžovým a žlutým podtónem, já mám nejsvětlejší odstín Ivory s podtónem růžovým a sedí mi opravdu perfektně. Krytí je také dobré, navíc, pokud potřebujete větší krytí, tento makeup se dá velice dobře vrstvit, je konzistencí takový tekutější. Plus opravdu vydrží celý den, alespoň na mé pleti. Jedinou nevýhodou by se snad mohlo zdát balení bez pumpičky, ale mně osobně to zatím nevadí, možná až budu více u dna :-).Takže za mě rozhodně palec nahoru :-)!



Revlon PhotoReady odstín 003 Shell

Řekla bych, že tento makeup má v podstatě vlastnosti ColorStay jen v balení s pumpičkou a s přidanýmí miniaturními třpytkami. Odstín jsem netrefila úplně přesně, ale je pravda, že jsem ho kupovala, když jsem byla ještě opálenější, takže je to taková letnější verze a ColorStay zase zimní :-). Odstín Shell je více do žluta než Ivory a je tmavší. Nanáší se úplně bez problémů, neschne tak rychle, obstojně kryje, dobře se roztírá, splyne s pletí, nedělá masku a konzistencí je to klasický tekutý makeup. Někdo si stěžuje na ty minitřpytečky, já osobně je ale registruji pouze v nádobce, na pleti už je v podstatě nevidím a navíc, trocha glow efektu by mi ani tak neuškodila :-)....Za mě tedy opět palec nahoru, oba makeupy bych si s klidným svědomím koupila znovu.



Srovnání:
vlevo ColorStay, vpravo Photoready

na slunci:



 ve stínu:



You May Also Like

6 komentářů

  1. Škoda že se tu Revlon neprodává..ale super post!!

    OdpovědětVymazat
  2. beautiful blog ;)


    www.fashiontnt.com
    follow me I always follow back ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, nevies mi odporucit nejaky e-shop, kde by sa dal Revlon kupit? nejaky cz? Dakujem ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nakupuju revlon na Aukru u této prodejkyně a naprostá spokojenost. :) http://aukro.cz/listing/user.php?string=&us_id=23225746

      Vymazat
  4. Prosím Tě, který z nich lépe kryje?
    Děkuji, Lenka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé přesně takovou recenzi jsem potřebovala :) Momentálně se rozhoduju, který z těchto dvou make upů si pořídím. A vidím to asi na colorstay

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!