3x OOTD aneb Fashion Saturday

by - 03 září

Krásné víkendové odpoledne,

tak můžu říct, že tento týden po dovolené byl víc než hektický a vůbec nic jsem nestíhala. Ve čtvrtek jsem jeli do Prahy, včera zas zpět, celkově blázinec. Večer se vrhnu na vaše komentáře, za které vám všem moc moc děkuji!
Přináším tedy alespoň poslední tři outfity z tohoto týdne. Fotky nejsou příliš kvalitní, protože jsou foceny jen kompaktem a jen tak mezi řečí, tak doufám, že to velkoryse přehlédnete, holt tento týden byl skutečně ve spěchu :).....

č.1.
Sukně Tally Weil, svetřík New Yorker, balerínky tržnice, tričko HM, pásek new Yorker, prstýnek Takko






č.2
Tak tento outfit je vlastně celý tržnicový za pár korun, svetřík asi za stovku, džíny za dvě, balerínky to stejné, krom trička z HM a vlastnoručně vyráběných Swarovski stříbrných šperků je to prostě za pár kaček.....jen prstýnek se sovou je ze Six Six Six.





č.3
A konečně dnešní outfit, šaty jsou Hotmiamistyles z USA, boty Deichmann, kabelka z tržnice a sovičky ze Six Six Six, náramek je po mamce a brýle jsou z HM z loňska.



Tak doufám, že jsem vás neunudila spoustou fotek a přeji všem krásnou sobotu! :)

You May Also Like

35 komentářů

  1. Neboj, neunudila jsi mě, právě naopak! Jsem nadšená z tvých outfitů a první je dokonalý :) Ale vlastně se mi líbí všechny, protože ty vše umíš tak sladit dokonale :) Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  2. Tá prvá bodkovaná sukňa z Tally Weijl je prekrásna nádherná :) A ten sovičkový prsteň <3 Mňa si vôbec neunudila, ja mám rada tvoje fotky :)

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. ty šatičky z poslední série outfitů jsou nádherný, moc ti sluší :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty jsou bomba! :D Seknou ti! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Právě, že mě bavíš a už jsem se těšila na nový článek :))))

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Téda všude ti to sluší, ale ty modré šatičky jsou nádherné!

    U mě je giveaway.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten první se mi nelíbí vůbec (promiň) ale ten poslední je bomba. Jsi v tom dokonalá kočka :O až musím zírat a to je neslušné :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta puntikovaná sukně se mi líbí, ale já bych ji chtěla delší. :) A moc ti to sekne v třetím outfitu, jsi kočka! .)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se nejvíc líbí právě "tržnicový outfit". Asi proto, že tohle je přesně to, co já můžu a v čem se osobně cítím nejpohodlněji. A navíc jsi tam krásně jemně nalíčená. Fakt ti to moc sluší.
    To samé musím říct o posledním outfitu, protože ty šaty z tebe dělají fakt ultra číču :)).
    Obecně jsou výše zmíněné outfity jednoduché, ale efektní.
    To ale bohužel nemůžu říct o jedničce. Přijde mi zbytečně přelácaný co se týče oblečení, tak make-upu. Ale nic ve zlém..

    OdpovědětVymazat
  10. Wow ty poslední šaty ti strašně seknou! Fakt kočka! :) Já mít takovou sexy postavu jako ty, tak si pískám! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to sluší. Myslíš, že bys mohla alespoň občas přidat k popisům jednotlivých kousků i seznam líčidel? Teda pokud si vzpomeneš :) Kolikrát se mi líbí třeba rtěnka, nebo lak, ale nechci se pokaždé ptát. Navíc v té záplavě komentářů takový dotaz často zapadne.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná - jako vždy. Moc ti to sluší - hlavně ten třetí outfit. :)
    Ten soví prstýnek vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  13. Mn se líbíš ve všech outfitech stejně! V tom druhém jsi krásně nalíčená. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Líbí se mi všecko, ale ty lesklé silonky by se měly zakázat prodávat.)

    OdpovědětVymazat
  15. Holky, moc moc vám všem děkuju za krásné komentáře a za názory a samozřejmě se vůbec neurazím pokud se někomu něco nelíbí,naopak to jednoznačně vítám, rozhodně se nebojte kritizovat, protože i mně to moc pomáhá, kolikrát si třeba myslím, že něco je pěkný a pak to vidím na fotce a nelíbí se mi to a je super, že mi to upřímně řeknete, děkuju!!! :)
    A Yarrisse, to je dobrý nápad, přiznám se teda, že pokaždé asi vědět nebud,ale zrovna tady vím, protože jsem v Praze měla jen malou výbavu, oči mám nalíčené ELF paletkou custom eyes a v koutku hnědou z NYc Bohemian Rhapsody, rtěnka je Maybelline Color sensational Juicy Bubblegum č. 140, tvářenka je NYX krémová v odstínu Golden, jinak líčení u prvního i druhého outfitu je stejné, jen u toho prvního jsem víc přitlačila a mám tam udělané stínama i spodní linky a to na tom druhém nemám :)....
    A moc vám děkuju za pochvalu líčení, to jsem moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  16. Všech outfitech vypadáš nádherně - sluší Ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Martino díky :), ty silonky nejsou vůbec lesklé, jsou to 15DEN úplně neviditelné, to udělal blesk ten šílený lesk ;).

    OdpovědětVymazat
  18. Z jedničky bych Ti ukradla svetr, ze dvojky Tebe celou, ale trojka není můj šálek kávy. Nicméně co člověk, to jiný vkus, že :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ooo všechny outfity moc líbí až mám z toho úplné nutkání jít nakupovat!:D Umíš krásně sladit líčení, oblečení a šperky a pokaždé jsi nádherná! Jinak ten cop je uplně boží, zkoušela jsem ho podle Tvého videa, vím, jak se dělá, ale pokaždé to zvořu a hlavně vypadám v sepnutých vlasech hrozně, což mě fakt štve, copánky mám hrozně moc ráda. Takže musím mít pořád rozpuštěné:/

    OdpovědětVymazat
  20. Ten poslední outfit je nádherný!.. Krásný šaty. Tvoje manikůra je perfektní. A ten cop??!! Ježiši jak se to dělá, vypadá tak krásně:)..M*

    OdpovědětVymazat
  21. No já jsem unešená z jedničky. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ten poslední outfit se mi líbí nejvíc!
    A sovičky, ou jé sovičky já můžu:)

    OdpovědětVymazat
  23. Tobě sluší prostě všechno, moc se mi líbí účes, který máš v prvním a druhém outfitu, počkej vlastně se mi líbí i ten drdůlek ve třetím, umíš skvělé triky se svými vlásky :) Ty šaty jsou bezkonkurenčně úžasné a na denní nošení jsou perfektní a jak ti sednou! Jako by byly šité přesně na tebe. Moc ti to sluší Peťo! :))

    OdpovědětVymazat
  24. nejvíc se mi líbí ten poslední outfit!a na podobnou sovičku jsem koukala v háemku :) a zase se mi líbí tvůj drdůlek!

    OdpovědětVymazat
  25. Všechny 3 outfity jsou dokonalé,moc se mi líběj, ale nejvíc se mi líbí ten č.01 :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peťko, chtěla bych ti moc pochválit blog. Obvykle se na podobné blogy ani nedívám, ale ten tvůj je fakt dokonalý. Nehty si sice vůbec nelakuju, ale stejně jak blázen čtu články o lacích na nehty, protože se mi líbí tvůj styl psaní, je takový přirozený, hrozně milý a upřímný. O tvých videích ani nemluvím, dokonalé, máš hrozně moc příjemný hlas, působíš uvolněně, ale zároveň občas nervózně a to je moc milé. Moc pěkně kombinuješ oblečení a líbí se mi, že prostě přiznáš, že oblečení je z tržnice, některé blogerky zveřejňují jen oblečení za tisíce a myslí si, jak nejsou IN. Z tvého blogu jsem vážně nadšená, jen tak dál.
    Nikol

    OdpovědětVymazat
  27. @Marcelo: moc děkuji a mrkni na video cop z pěti pramenů ;), je to úplně jednoduché, i když to vypadá složitě zezačátku :)....
    @Noogeta: to jsem ráda, sovičky jsou i moje srdcovka, jsem ráda, že je ted vude mají, protože už mi od malinka doma říkali, sova :D-já vim, divný, takže je mám prostě ráda
    @Nikol: Moc moc děkuju, ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost, opravdu si toho vážím, že jsi napsala a budu ráda, pokud ke mně zavítáš i nadále :)!

    OdpovědětVymazat
  28. Ten první outfit je nejlepší :-*
    A na tom posledním Ti to sluší tím účesem a vším =)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!