Péče o vlasy - Video

by - 31 srpna

Krásné odpoledne,

hodně z vás se ptalo na to, jak pečuji o vlasy, tak jsem se rozhodla natočit video, protože focení a popisování mi přišlo moc zdlouhavé.  Video jsem natočila ještě před odjezdem na dovolenou, ale doted jsem ho nestihla nahrát a editovat, tak konečně dnes :). Přeji všem krásný den a děkuji předem za všechny připomínky a za zhlédnutí :)!




You May Also Like

35 komentářů

  1. Mně nejvíc zaujalo Orofluido. Vůbec jsem ho předtím neznala, ale pokud je to tak dobrý přípravek, jak říkáš, tak i ty peníze jsem ochotna investovat.
    Co se týče šamponů, tak já používám Gliss Kur a nemůžu si stěžovat. Vyhovují mi téměř všechny "barvy" (druhy). Samozřejmě si musíš najít ten na svoje vlasy :).
    Styling...no používám pánskou modelovací gumu od Taftu, protože stačí opravdu maličko, drží to a vůbec to není vidět ani cítit na dotek. Takže super.
    Laky na vlasy používám také Taft, i když tak jak je vychvalují v reklamě, nepracují.
    A ochrana před horkem, tak to používám to růžové, jak jsi říkala. Ale na Got2be jsem už koukala dříve a asi si to také pořídím ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Biosil používám taky, zhruba měsíc a změnu jsem poznala, vlasy mám silnější než předtím a rostou rychleji. Od Lushe nemám prozatím nic a ani neplánuji nic ke koupi.Značku Balea mám ráda, používám šampon pro blond vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí, jak jsi z toho udělala takový Lush příspěvek ze začátku :) Osobně mám Lush ráda. Co se týče těch nadýchaných a hustých vlasů po Lush - můžou to dělat právě ty silikony, které v tom nejsou :) protože silikony mají tendenci vlasy splihávat a hlavně zároveň i rychleji mastit :)
    A vzhledem k tomu, že jsou Tvé vlasy zvyklé na silikony ani se moc nedivím, že Ti moc nesedl American Cream. Já se nejvíc těšila na jeho vůni, ale asi jsem jediná na světě, komu smrdí jak indulona :( oblíbila jsem si ho však až postupem časů, kdy si mé vlasy zvykli žít bez silikonů (jelikož se některé časem vymývají a jiné musí odrůst, občas to trvá!) a ze začátku mi vadilo taková vodová konzistence, měla jsem pocit, jako bych neměla na vlasech žádný kondicioner. Avšak postupem času mé vlasy po něm jsou neuvěřitelně lesklé ... Takže já jsem si American Cream získala až po půl roce ! (a dokonce chodim čuchat i tu indulonovost :D )
    Jinak o tom Orofluidu slyším prvně a zní to opravdu zajímavě. Asi se po tom také podívám.
    Jinak Baleu mám moc ráda (právě protože také nemá silikony), ale zrovna tenhle lak mám a mám ho ráda :D ale asi to bude tím, že já nepotřebuju moc nic zpevňovat a mám to spíš na ty neposlušný vlasy (hlavně i laky mají silikony a já jedu bez silikonů, tak nemám moc na výběr).
    A závěrem jsem se chtěla zeptat ve videu máš clipy nebo Ti už takhle vyrostly vlasy? Jinak MOC HEZKÝ CULÍK :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak k ochraně před horkem, měla jsem také ten růžový Loreal (jak mlíka, tak spreje, tak na vlny), tak tenhle černý od Got2Be a také jsem měla od nich fialový. A musím se přiznat, že jsem měla i od Welly na žehlení i na vlasy (kvalitnější a dražší) a nevidim rozdíl mezi těmi levnými. Takže zase takovou investici bych do toho už nevložila.

    Jinak 600 za to Orofluido mi nepříjde zase tolik, když si vezmu v potaz, že jsi říkala, že jsi to dostala k Vánocům (tuším? ) (a ještě nevim kterým :D ) a půl rok je pryč a ty máš ubyto takhke málo. Když si vzzpomenu na dobu, kdy jsem používala drogeriové šampony třeba a kond. tak jsem je měla na 2 týdny !!! Takže to co jsem do nich dala třeba za ten půl rok, je už nemalý rozdíl od toho orofluida :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten růžový elseve musím vyzkoušet ;) jinak moc pevedené videoo ;D*

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám tak rada tvoje videa :) Ja používam Syoss, ochranný sprej na vlasy od Gliss Kur (žltý) a môžem tieto produkty len doporučiť. Ináč mala som nejaký vosk, dosť drahý ale bol veľmi divný :/ Tak skúsim tento od Balea a keď sa mi nebude pozdávať tak to bude jedno lebo bude určite lacný ;D

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tvé videa mě nepřestanou bavit. :) Toč, toč a toč dál!:) Ukaž nám skříň. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, ja mám vlasy dosť vlnité, takmer až kučeravé, suchšie, ale pokožka sa mi mastí, takže si ich umývam každý tretí deň. Najviac sa mi osvedčila Schauma - je ich množstvo druhov, myslím, že každý si vyberie, niektoré dokonca vyrábajú tiež bez silikónov. Alebo používam Alverde,ktoré sú všetky bez silikónov,ale po nich sa mi vlasy trošku horšie rozčesávajú. Potom už používam len tužidlo na vlnité a kučeravé vlasy od Taft alebo Loreal, lebo si vlnky nežehlím, ale si ich pestujem a zvýrazňujem. A o tej výžive z vnútra máš pravdu. Ja už dva roky užívam denne tabletu zinku, ale musí to byť zinok na 15 miligramov, inak nemá pre dospelého človeka význam ho užívať. Po ňom mi výrazne prestali padať vlasy, upravila sa mi pleť, spevneli nechty, takže každej babe odporúčam.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  9. šampón používám úplně stejný a musím říct, že mi sedí asi nejvíc..mám hodně hustý, silný vlasy jediná jejich výhoda je snad to, že nikdy nejsou bez objemu a splihlé :D...na žehlení jsem měla taky ten růžový sprej a nepřijde mi to moc jako nějaký zázrak asi zkusím to Got2be, i když vlasy už skoro nežehlím...tvoje videa mě baví vůbec nevadí, že jsou delší a neukazuješ nějaký super drahý přípravky naopak je dobré, že jsou to většinou normálně dostupné věci a je to dobrá inspirace já někdy v drogérce vůbec nevím pro co se rozhodnout...takhle aspoň vím co se osvědčilo i ostatním a co rozhodně ne :)) jinak jsem se tě chtěla zeptat na jednu věc..zkouším teď metodu bělení zubů proužky od Crest a musím říct, že jsou super a po dvou dnech už vidím rozdíl, ale stávalo se ti taky, že ti po sundání proužků zůstával na zubech ten gel? já si to vždycky musím z nich setřít prstem ...ale to je asi jediná nevýhoda a jinak děkuju za tu recenzi co si tu psala o bělení bez toho bych se ke Crestu asi nikdy nedostala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle videa jsem si zamilovala !Úžasně mluvíš,skvělé rady.Nemá chybu ^^

    OdpovědětVymazat
  11. já střídám šampony od Garnieru a Elseve, musím mít na lupy,protože jakmile si koupím nějaký jiný, mám jich hned plnou hlavu. jinak vlasy mám hodně silný, nepoddajný.na to že si je už několik let skoro každý den fénuju a barvila jsem se asi od 15ti let,přijdou mi v hodně dobré kondici. připisuju to právě tomu,jak mám vlasy silné. ale rozhodla jsem se,že se teď barvit (alespoň nějaký čas) nebudu,tak nechávám barvu odrůst. o Orofluidu jsem taky slyšela poprvé až teď a docela mě zaujalo. dá se používat i na krátké vlasy,nebo to je jenom na vlasy dlouhé?

    OdpovědětVymazat
  12. Super, hned zítra letím do lékárny pro biosil :D děkuji za tipy, to Orofluido vypadá skvěle. Měla jsem podobný olejíček od Avonu, ale přesně jak říkáš - přehnala jsem to s množstvím a mohla jsem si jít znovu umýt zamaštěné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  13. ty tu dávaš starostlivosť o vlasy. mala by som na teba otázku:
    nedávno som si nafarbila vlasy po 2 mesiacoch a nič sa nestalo ale teraz mi strašne vypadavajú vlasy a ja neviem čo robiť.tak mi prosím poraď.a poraď aj niečo na to aby mi rýchlejšie rástli.ďakujem

    OdpovědětVymazat
  14. Velmi poutavé video, které baví :-) Biosil je také můj favorit - za málo peněz hodně muziky!
    http://jitkarompotova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem asi jediná komu biosil naopak uškodil. Už od puberty mám akné (teď mi ho překrývají prášky) ale jak jsem nasadila biosil, tak se mi akném neskutečně obsypal obličej se zády a dekoltem. Bacha na něj. Všichni tvrdí, že béčko je na akné dobrý, ale opak je pravdou

    OdpovědětVymazat
  16. Už jsi asi třetí blogerka, která doporučuje Orofluido, tak to bude asi vážně dobré a myslím, že to asi taky zkusím. :) Já si taky myju vlasy co druhý den.
    Jinak pěkné video. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jééé, tak ten lak od Baley jsem si chtěla jít zrovna zítra koupit, protože jiná blogerka si ho zase naopak strašně chválila, ale asi se na to vykašlu, když tě tak poslouchám, už jsem teď vyhodila dost peněz zbytečně za kosmetiku, tak zůstanu zatím pořád u Taftu, já si vlasy stejně přelakuji jednou za uherský rok :) A na Lush a Orofluido už jsem se nejednou dívala, ale nevím, pořád mi to přijde hodně drahé, jako studentka moc financí nemám a i když bych na to měla, tak já zase raději koupím i nějakou dobrou knihu nebo si zajdu do kina než abych všechny peníze utratila za kosmetiku. Jinak děkuji za tip na Biosil, myslím, že ho vyzkouším, přestala jsem si barvit vlasy a žehlit si je, už snad před půl rokem, a připadne mi, že jsou v daleko horším stavu než když jsem barvila a žehlila, jsem z toho trochu nešťastná, myslela jsem, jak jím tím neulevím a ono prd, nechápu to :/

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, opět prima video, možná díky Tobě vyzkouším Lush, jsem asi jediná, která tomu stále odolává, nevím proč, ale mě nějak tahle mánie nespostihla.

    Na vlasy používám už přes dva roky značku Tigi a musím říct, že jsem extra spokojená. Co jsem ji začala používat, tak mi hrozně rychle vyrostly vlasy!!! Měla jsem je furt takové polodlouhé, lehce pod ramena a nyní je mám pod lopatky, krásně dlouhý.
    Je pravda, že už se vůbec nebarvím. Zase na druhou stranu, tehdy jsem si dala tak jeden přeliv za rok, takže to asi nemělo takový vliv.
    Vlasy občas žehlím, ale foukám je poslední rok snad pokaždém umytí.

    A jako masku používám Gestil wonder. Moc doporučuji, dávám to tak jednou týdně a stačí.

    Taky jsem začala zobat před půl rokem biosil, ale změnu na vlasech nepozoruji, spíš na nehtech.

    Lak na vlasech mám od Lorealu, co jsem ho dostala jako dárek k nákupu a jen mi stojí na výstavce v koupelně, použiji ho snad 1x za půl roku:)

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem dneska samý překlep, omlouvám se za chyby...

    OdpovědětVymazat
  20. Zase další úžasné video od Tebe!:-)
    Co se týče šamponů, tak já mám nejradši od Gliss Kur Hair Repair (tu žlutou řadu) a jsem s nim naprosto spokojená, je proti třepení konečků a co jsem ho používala, tak jsem je vůbec roztřepené neměla! A ten Tvůj růžový taky nevypadá vůbec špatně, asi ho prubnu:-)
    Nad šamponama od Lush jsem taky přemýšlela, teda vlastně i o kosmetice a ták, protože mě to taky dost zaujalo, takže pokud máš zkušenosti i s jinými produkty od Lush, tak klidně uvídám nějaká doporučení:-)
    Nad vitamíny jsem taky přemýšlela, ale většinou jsem koukala na ty dražší a to se mi moc kupovat nechtělo, protože jsem se bála, že to budou zbytečně vyhozené peníze (nebude to fungovat apod.), ale za 60,--Kč? No to beru":D
    Docela mě zaujalo to Orofluido, ikdyž na to fakt nemám, jelikož jsem chudá studentka:D Ale tak jako dárek k Vánocům by mě to fakt potěšilo:-) Určitě si o ně Ježíškovi napíšu:-)
    Ten sprej od Got2B mě taky docela zaujal, protože(teď už teda moc né),ale hodně jsem si žehlila a fénovala vlasy, tak by se mi to celkem hodilo.
    S vosky mám ale bohužel špatnou zkušenost, jelikož pokaždý, když jsem ho použila a je fakt, že jsem si toho tam nedávala tuny, fakt jen maličko, tak jsem měla hned mastné vlasy. Tenhle mě zaujal, Baleu mám docela ráda, takže si myslim, že to bude poměrně levná záležitost, tak přemýšlím nad tím, že bych ho vyzkoušela:-)
    S těmi hřebeny. Já mám hřeben od kadeřnice (vyšel mě asi na 120,--Kč), který je na umělé vlasy, což sice nemám, ale jsem za něj ráda, protože mě se vlasy strašně cuchaj a dost si jich při rozčesávání vyškubu a s mím "novým" hřebenem si jich opravdu vytrhnu jen pár. A ten s těma širokýma zubama taky nevypadá špatně a už delší dobu jsem přemýšlela, že si ho pořídim, jsi hodná, že jsi mi to takhle připomněla :D

    Děkuji Ti za video, bylo pro mě hodně inspirativní a budu se těšit na další! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám taky moc ráda tenhle růžovej šampón a kondicionér od Elseve. Mám po nich krásně lesklý vlasy. A druhej takovej z drogerie je zlatý Pantene. Na ten taky nedám dopustit. Lush šampón jsem ještě nezkoušela, ale přemýšlela jsem o šampuku.

    Mimochodem na mém blogu mám článek o dvou zázracích na vlasy. Budu ráda, když se podíváš.
    To platí i pro Vás všechny ostatní. http://pieceofebuu.blogspot.com/

    díky Ebuu

    OdpovědětVymazat
  22. děkuju za pár rad :) jen bych se chtěla zeptat ten sprej na žehlení od Schwarzkopfu jsi koupila normálně někde v DM nebo tak? protože já jsem se po něm koukala všude možně a nějak ho nemůžu objevit :/

    OdpovědětVymazat
  23. Lolla - normálně je mají v KAŽDÉ drogerii.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj,chtěla jsem se zeptat v které drogerii jsi koupila produkty značky Lush?:)Ja to teda v drogerii nikde neviděla

    OdpovědětVymazat
  25. Super :-) S šampony jsme na tom podobně. Poslední dobou uvažuji nad tím Orofluidem a jestli říkáš, že se to opravdu vyplatí.... ;-)
    A biosil si vždy nadšeně koupím, pak ho beru týden a pak zapomenu jednou, podruhé, potřetí....jsem lajdák :-( Ale něco musím začít dělat, dost se mi vlásky zhoršily. Také laškuji s myšlenou ostříhání na mikádo.....no nevím, a bojím se, že by se mi časem po delších vlasech stýskalo. I když jsem je postupně tak nenápadně zkracovala až jsem zjistila, že vůbec nejsem spokojená.
    Mimochodem krásný cop.

    OdpovědětVymazat
  26. Juuj mne to video nejde?:((asi to bude tym ze som u babky a mam fakt cudny net!!aaach

    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. @Malltynka: moc děkuji za ten příspěvek k american creamu, je to přesně tak,jak píšeš, taky mi přijde, že to nějak moc nekondišuje :D, tak vydržím a uvidím :), jsem ráda, že jsi mi to napsala, protože jsem si říkala, jak je špatnej a vidím, že to chce prostě jen počkat :). Jinak to orofluido je vážně super a skutečně to skoro neubývá, stačí kapka,ale nejsem si jistá,jak je to s těmi silikony, já si je do délek vůbec nehlídám,tam si je v klidu dám, tak nevím..... mám pořád clipy, i když pravda je, že svoje vlasy už mám skoro pod lopatky, takže díkybohu dorůstají :)...
    danaTN: tak o tom zinku jsem také četla, děkuji moc za tip, myslím, že ho pak také zkusím,až dodělám Biosil, protože i ten ho obsahuje :)
    @Kika: moc děkuji za komentář :) a co se týče toho gelu, tak přesně to se mi také stávalo, měla jsem to na zubech,ale vždycky jsem si to taky setřela, nebo přejela kartáčkem bez pasty, tím, že ten gel takhle pěkně přilne to právě dobře bělí,myslím,že to není na škodu :)
    @Jitulikaaa: ty máš vlasy krásně husté, to bylo vidět i na videích, co bych za to dala :), jinak myslím, že to Orofluido na krátké vlasy asi nemá cenu, já to dávám jen do délek, ke kořínkům si myslím, že to moc nepatří....:(
    @Anah Jaliyah: tak to bych moc ráda poradila,ale obávám se, že není moc co, jen zkusit nějaké ty vitamíny na vlasy, dát jim pohov od zbytečné chemie a barvení, tepelně neupravovat a zbytečně naztěžovat a počkat, co se bude dít, myslím, že rychlost růstu se nějak výrazně ovlivnit nedá, je to dané geneticky,ale určitě pomáhá i správná výživa a prý i masáže pokožky hlavy vlasovou vodou proti padání
    @Jája: tak béčko je podle mě taky na akné špatná volba, řekla bych, že ho spíš podporuje, to s tebou úplně souhlasím!
    @Noogeta: víš, že ani mě Lush nějak úplně nepohltil? Řekla bych, že se z toho dělá větší zázrak než to je a navíc je to docela drahé,ale vyzkoušet jsem to musela :D a ty šampony jsou vážně fajn, ale věřím, že existuje i levnější alternativa....Jinak masku Gestil jsem měla taky a je fajn,akorát mně osobně moc nevyhovovala, na mě asi byla moc výživná, protože já jsem po ní měla docela zplihlé vlasy a dost jemné, nevím čím to,ale ono je to těžké, každému fakt sedne něco jiného....
    @Kate: moc děkuji za krásný a vyčerpávající komentář, moc ráda si přečtu, co používají ostatní, jinak Gliss Kur jsem měla kdysi, už je to hodně dlouho,ale spokojená jsem s ním také byla :).
    @lolla: já ho koupila v DM, tak nevím, měli ho klasicky u stylingových přípravků
    @Anonymní 20:15: Lush se dá koupit jen v Praze v Palladiu nebo přes internet, v drogerce bohužel ne :(
    @Shaki: děkuji moc, tenhle cop je poslední dobou můj oblíbený a s tím Biosilem, zkus vydržet a brát pravidelně, fakt je bezva :)

    Všem bych vám moc chtěla poděkovat za krásné a vyčerpávající komentáře, moc si toho vážím a moc ráda si přečtu, co používají ostatní, děkuju :)!

    OdpovědětVymazat
  28. Ivča - nejsem registrovaná na blogspotu, ale musím na video reagovat :-). Pěkně jsi mě navnadila na Lush, takže Rehab a kondicioner Jungle se mi poveze z Anglie, kde byla shodou okolností kamarádka. Jsem už z těch mých vlasů a vlastně i pokožky zoufalá. Po prvním týdnu užívání mi vlastně sedí každý šampon, ale pak mě začne většinou opět svědět, kousat a někdy se dělat i nepříjemná vyrážka na pokožce, konečky se mi začnou třepit. Vím jistě že už si nikdy nekoupím Glis Kur a ani Syoss, do Sayosse jsem vkládala velké naděje. Taky jsem měla po pár dnech užívání vážně krásné vlasy (mám je docela dlouhé, do pasu), ale pak se to opět zvrtlo, nejenže jsem měla po něm už na druhý den od umytí mastné vlasy, ale konečky se mi pro změnu hrozně vysušily, polámaly a roztřepily :-(,takže mířím co nejdříve ke kadeřnici, aby škody napravila. A takhle to probíhá skoro ze všemi drogériovými šampóny, nevím, asi jsem na nějakou tu látku nějak přecitlivělá. Sice si nechávám dělat melír, ale ne nijak intenzivní, je na vlasech co jsou jakoby vně, po celé hlavě si melír nechávat nedělám. Takže jestli mi nesedne ani Lush?? Asi mě už švihne :-D.

    OdpovědětVymazat
  29. Teda, nechci být nijak kousavá, ale podle mě jsi asi ty poslední, kdo by měl dávat rady v péči o vlasy, když máš svoje kratší a co chvíli připínáš clipy. Chci tím říct, že pro mě Tvoje recenze nemá absolutně žádný význam, protože na Tvojí hlavě nevidím výsledky péče. Lucie

    OdpovědětVymazat
  30. Péti, na Tvoje video bych se koukala klidně další hodinu :).

    OdpovědětVymazat
  31. @Ivčo, tak to jsem zvědavá, co řekneš na Lush, určitě pak dej vědět ;), já jsem s šampony spokojená, ten kondicioner žádný zázrak,ale jak tu psala Malltynka, asi jde o zvyk :), jinak já to mám dost podobně s tím svěděním a tou pokožkou hlavy, takže věřím, že i Tobě by mohl ten lush pomoct :), mně vyhovuje, ale je možné, že i v drgorii by se mezi těmi obyčejnými šampony našlo něco bez silikonů a vyhovovalo by to :)...
    @Lucie: Chápu jak to myslíš a jen k tomu řeknu tohle: i když si občas (1-2x týdně) připnu clipy, tak to neznamená, že o svoje vlasy nepečuji, nyní je mám pod lopatky a ještě vloni před vánoci jsem měla vlasy do pasu, takže zajisté uznáš, že když jsem měla celý život dlouhé vlasy, že přecejen nějaké zkušenosti mít můžu ;), dál to nejsou rady, já nikomu neříkám, co má dělat, jen říkám svoje zkusšenosti, tyhle věci jsou vždycky individuální :).
    @Enliven: děkuji moc, zlato :)!

    OdpovědětVymazat
  32. Moc ráda sleduju Tvoje videa :D A už se těším na další videjka :)

    OdpovědětVymazat
  33. Videla jsem, ze v jednom videu mas vlnete vlasy. Je to prizorene? Jestli ne mohle bys prosim poradit jak na vlny. Děkuji Tereza

    OdpovědětVymazat
  34. Moc super video! Hodně užitečných informací, už jsem rozhodnutá co nejdřív některé přípravky vyzkoušet ;) A s tím lakem od Balei souhlasím!! Na to, že je to stupeň 4 opravdu vůbec nedrží!! Teď používám černý Taft a jsem spokojená ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!