Day to Night Blue Eyeshadow Look - Video

by - 29 září

Krásné odpoledne všem,

dnes tu mám video s líčením pomocí modrých stínů. Přiznám se dobrovolně, že nejsem fanda modrých stínů a vlastně je vůbec nneosím, přijde mi, že málokomu sluší, ale třeba k tmavě hnědým očím jsou moc hezké. Pokusila jsem se tedy vytvořit dvoje líčení s modrou, jemnější denní a dramatické večerní líčení. Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jaký vztah máte k modrým stínům vy, jestli je nosíte nebo se vám líbí či nelíbí :)......
Na líčení jsou použila paletu 120 barev z ebay.

Ještě bych vám chtěla poděkovat za komentáře k laku, laky i Seche kupuji na ebay, bohužel mi opět nejdou přidávat komentáře a tentokrát nejen tu, ale dokonce ani na jiných blozích, zkoušela jsem to u Mii, Shaki, Borůvky... a bohužel, už mě ten Blogger začíná docela štvát, každou chvíli něco nefunguje.

Přeji všem krásný den!

You May Also Like

45 komentářů

  1. krasa moc ti to šlusí:-) porad čekam na to videjko s mejkapama:-)jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký lak. Můžu se zeptat jaký to je? Jinak k líčení: modrou taky nenosím, opravdu sluší málokomu.Já jsem zelenoočka takže ke mě modrá nepasuje, navíc ani nenosím oblečení a doplnky v modrých odstínech :-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Ja vám holky tak závidim ty velký oči s velkýma víčkama!:-)Že si můžete tak vyhrát...já mam očka maličký a zapadlý, žádný víčko mi normálně vidět neni, takže na něj sice plácám jeden stín ale víc nemá smysl:-D Ach jo.
    A taky si myslim že modrý stíny jsou zlo. Zrovna dneska sem viděla postarší pani s luxusníma světle modrýma třpytivýma stínama, protáhlýma do jakýchsi kočičích očí či co:-) Hrůza děs.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti,
    mám oči farby modro-sivo-zelenej, závisí to od svetla a ja sa s modrou farbou tak, ako spomína predo mnou anonymka Evka, veľmi nekamarátim. Keď si nalíčim oči modrou, ako keby mi to stiahlo ich farbu a sú úplne bezvýrazné. Ani modrú farbu nenosím, nemám ju rada, nemám ju v šatníku, teda až na džínsy. Milujem totiž zelenú. A všimla som si, že veľa ľudí, ktorí majú radi modrú, tak neznášajú zelenú a naopak. Teda aspoň v mojom okolí.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky moc fanda modrých stínů nejsem, i když mám tměvě hnědé oči... Ale když je líčení hezky udělané, rozhodně nemám důvod říkat, že se mi nelíbí. Jo a už víš, kdy uděláš ten přehled kosmetiky- vím, že jsi už dělala make-up kolekci, ale myslím ty laky, šampony, kondicionéry, prostě jak to kompletně skladuješ...
    teensmajdicka

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám hnědozelený oči, takže modrou fakt ne. Poslední dobou používám neutrální barvy, protože mám jedno oko fakt hodně zelený a druhý spíš (ze3/4) hnědý.

    OdpovědětVymazat
  7. ja sa takmer vôbec nemaľujem, takže v podstate je pre mňa zbytočné tieto videá pozerať, ale aj tak si ich stále kuknem lebo si strašne pekná a máš krááásny hlas! :))

    OdpovědětVymazat
  8. ani na mojom blogu neslo komentovat, az mi jedno dievca pisalo mail, a tak som sa tesila, ze mi da niekto spatnu vazbu ... treba si asi pockat, snad sa to spravi, este stale je funkcnost blogspotu lepsia ako FB :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak já se jednou vrhnu do ne úplně nadšené reakce ;o) Předně je na mě ve videích hodně lesku (lesklá báze pod stíny, lesklé stíny, lesklá tvářenka, highliter, lesk na rty a MU bez pudru nebo rozjasňující tónovací krém). Rozjasňovat určitě ano, ale jen něco, protože to pak působí dojmem voskové figuríny. Tohle je tak obecně.

    K samotnému videu...já jsem velký milovník modré a ani nevím, kde jsem k tomu přišla. Pro mě to nejsou vhodně zvolené odstíny modré a řekla bych, že ti lehce zaniká barva oka. Modrá sluší rozhodně každému, ale záleží na daném odstínu.

    Dlouho jsem přemýšlela, jestli se do takového komentáře pustit, protože tohle je samozřejmě můj názor, který je subjektivní. (Až na to, že modrá sluší každému...to je fakt pravda! ;)) Na tvůj blog chodím moc ráda a hledám tady inspiraci, takže to neber nějak ve zlém, prosím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Musím říct, že modré stíny nosím opravdu výjimečně a v malém množství a to především na hokej, abych se sladila s našima hokejistama :). Nu, ale snažím se je vystínovat, protože nesnáším, jak ty říkáš, ty moncly kolem očí.
    To denní líčení se mi líbí víc. Asi to je tím, že to druhé je fakt dost dramatický a výrazný a já na to až tak moc nejsem.

    OdpovědětVymazat
  11. Před pár lety jsem modré stíny nosila, tvoje night líčení jsem nosila přes den.. Metoda pokus omyl,vymluvil mi to pak jeden chlapec:) Teď už modrou nee,i když mám tmavě hnědé oči:)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám oči hnědozelené a modré stíny mi sluší jen při umělém osvětlení nebo když už je šero:D Na sluníčku totiž vypadá, že mám oči víc zelené než hnědé, takže už to moc neladí. Na den tedy modrá nehrozí a na večer volím spíš hnědé nebo černé odstíny nebo to co na den, mám od přírody červené rty, takže to potom vypadá, že sem si dala rudou rtěnku a zmalovala oči k tomu...prostě nic moc

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem blond a mám modrošedé oči, takže modré fandím. Navíc se mi dost vyskytuje jak v šatníku, tak i v doplňcích, takže já jsem pro modrou. Ale je pravda, že jak pro který odstín :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Máš to tady moc pěkné, myslím, že jsem ti sem už někdy komentář psala. ;) Jsem nemocná, a tak se nudím.. dneska jsem byla celý den na tvém blogspotu a koukala na videa, četla články.. dočetla jsem to až do července a zítra plánuju dočíst a dokoukat zbytek článků v archivu. ;)
    Tvůj blog je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  15. nádherné. Sice světle modré stíny mi příjdou stínem, na kterých každý v pubertě začíná ... Ale nikomu nesluší. Ale já sama mám tm. hnědé oči a tmavně modré stíny miluju a myslím si, že mi fakt sluší! Ale nosím to fakt jen na akce, max. v zimě k tm. modrému roláku to na mě nevypadalo špatně ani přes den. Ale moc se Ti to povedlo :))

    OdpovědětVymazat
  16. a mimochodem, jak jsou tu ty reakce, že to denní je lepší... tak mě se víc líbí to tmavé.

    OdpovědětVymazat
  17. (trošku tady spamuju těma příspěvkama), už delší dobu na Tobě strašně obdivuju (a závidím) skvělý tvar víčka pro skvělé stínování v ohybu. Né že bych byla nespokojená se svým víčkem, ale ten víklenek pro zajetí štětce na ten tm. stín mám prostě malinčkej a v závěru to nevypadá tak dobře jako třeba u Tebe nebo jiných lidí s dobře tvarovaným víčkem :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak spatne to urcite neni na vecer, zkousela jsi jinou rasenku? Prijde mi ze tahle ti docela dost slepuje rasy a zmolkuje:(

    OdpovědětVymazat
  19. Modrá no.. málokomu pristane? neviem, tiež po nej siaham veľmi málo.. niekde som sa dočítala, že je veľmi pekné ak modroočka trafí taký odtieň modrej aké má oči..videla som aj fotku a vyzeralo to ozaj pekne..no, už len sa trafit :))
    Chcem sa ale spytat na tu paletku 120 tienov.. pozerala som sa na nu na ebay uz vela krat a nesla mi do hlavy ta nizka cena.. bala som sa ich :D ci nie su nejake agresivne..nestipu? su pekne pigmentove? ide halloween a nieco take potrebujem O:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Světle modré stíny vůbec nenosím, ty se mi nelíbí, ale tmavě modré stíny se mi líbí moc, myslím že vypadají moc hezky:)Ale je pravda, že se do modra moc nelíčím, raději mám na sobě třeba hnědou nebo fialovou:)
    A líčení jako vždy se ti moc povedlo!:):)

    OdpovědětVymazat
  21. Taky mi moc nefunguje blogger,,mě ale nejdou přidávat články:( jen jednou za čas:(..Jinak tvé články jsou vždycky skvělé..jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  22. Já si teda modré líčení umím představit jen na modrých očích. Sama si myslím, že ta modrá je zlo. Vždycky jsem potkávala holky: blond vlasy a oči orámované modrou kolem do kola, hrůza. Tohle tvoje líčení je vkusné. To denní Ti sluší moc :)))

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Na to, jak modrou na očích nemám ráda se mi ty tvoje varianty docela i líbí :) ale jak už psala Kass.enka Bows výš-vyměnit řasenku!

    OdpovědětVymazat
  24. @anonymní 17:20: moc děkuju a ted jsem nějak mimo, s jakýma makeupama :D?
    @Evi, moc děkuju, lak je Color Club Wild Orchid a s modrou jsem na tom stejně jako ty :)
    @Máni, jojo,to přesně myslím a k tomu ještě peroxidové vlasy a je to :D, jinak na ta zapadlá víčka bych zkusila udělat falešnou linku-jakoby falešné víčko,nedávno měla o tom na blogu článek Mia, mrkni k ní, je moc šikovná ;)!
    @DanaTN: ano,to jsme na tom také stejně :D, ani já modré nehoduju, ještě tak na tričku,maximálně svetru,ale také mi přijde, že mi v ní zanikají oči a nelíbí se mi, mám totiž na denním světle taky takovou neurčitou barvu, přesně,jak jsi to popsala ty :)! Jediný odstín modré, který mám ráda je taková ta hodně tmavá až černomodrá, ale je tedy pravda, že některé věci se mi i v té královské modré nebo kobaltové docela líbí, ale pokud mám na výběr, většinou beru jinou barvu, přitom dřív jsem modrou zbožňovala :)
    @teensmajdička: určitě jakmile bude čas, ale ono je to i tím, že na tom není moc co vidět, já moc pečující kosmetiky nemám a laky mám v krabici pod postelí :D, ale každopádně se vynasnažím :)…
    @Monica In Essence: to máš pravdu, FCB to je tragedie :D a taktéž doufám, že ted tento předlouhý komentář nakonec přidám :D…
    @Borůvko, ve zlém to určitě neberu, to bud úplně v klidu a s tou modrou souhlasím v tom, že i mně přijde, že mi v ní zaniká oko, co se týká odstínů, tak věřím tomu, že pokud je ta modrá šmrncnutá do jiných barev, třeba do fialkova, tyrkysova nebo hodně tmavě modrá, tak určitě nějaký odstín modré sedne každému,ale já teda mám na mysli takovou tu klasickou modrou bez příměsi, světle, středně modrou, tyhle čistě modré mi fakt přijdou, že sednou málokomu,ale je dost možný že se pletu, beru tě v tomto směru jako autoritu, páč jsi hrozně šikovná, takže ti věřím :D! Ale ono je to asi daný i tím, že já jsem prostě proti modré na očích obecně zaujatá, ono ještě tak na fotce, na modelce, případně doretušované to vypadá hezky,ale ve skutečnosti na denním světle jsem ještě vkusně hezky nalíčené oči modře fakt neviděla na nikom, většinou mi to přijde děsně výrazný nebo jak z E55.
    Jinak s tím leskem, já bych řekla, že je to dost tím videem a nasvětlením,asi proto v televizi tolik pudrují, máš pravdu, pudr jsem nepoužila, rozjasnující krém teda nemám, mám obyč tonovací, ta báze taky vůbec lesklá není pod ty stín, je normálně tělová a ani stíny nemají třpytky, v tom prvním videu jsou ty modré dokonce úplně matné, ty béžovky jsou hodně jemně třpytivé, v tom druhém je ta černá skoro matná,ale ta modrá lesklá je a je jako podklad,tak to bude tim. Já jsem si sama všimla i toho, že ve videích má člověk i téměř dokonalou plet a vyloženě glow fwkt, což normálně vůbec nemám, takže ono to fakt i dost zkresluje ;).

    OdpovědětVymazat
  25. @Jitulko, souhlas, i na mě je to druhé líčení výrazné moc :)!Ale jsou to jen pokusy:)…
    @Jeannette: tak ale to já myslím, že to byl hodnej chlapec, to si skoro zaslouží i pochvalu, na den to muselo být fakt moc :D!
    @L.A.N.Y: já mám taky nejradši odstíny hnědé, následuje šedá a potom fialková a ještě spíš matné než lesklé, takže to jsi mlj člověk :D
    @Catherine: moc děkuju, to mě hrozně těší a snad jen přeju brzské uzdravení, já tento týden taky nejsem ve své kůži…
    @Malltynka: moc děkuji za krásné komentáře, tak myslím, že ty jsi přesně ten typ, na kterém ta tmavě modrá musí vypadat super, tmavě modrá sama o sobě sxe mi i líbí a myslím, že je to bezvadná náhrada černé, není tak tvrdá, tu beru :) a i bych řekla, že je dobře použitelná, ale jinak máš úplnou pravdu s těma klasickýma modrýma stínama, že to snad každý v pubertě zkoušel průšvih je v tom, že někdo u toho zůstane :D a moc děkuji za pochvalu očí, já bych chtěla mít to oko ještě tak nějak víc otevřené a větší horní víčko, to by malovalo ještě líp, no ale nemůžu chtít všechno…
    @Malltynka: mně taky dneska připadlo, že slepuje a to jsem z ní zezačátku byla nadšená, no ale uvidíme, za 60Kč by to kdyžtak nebolelo, kdyby nakonec nebyla nic moc…
    @Čajová: ta paletka je úplně v pořádku, já jsem se totiž dočetla, že i různé eshopy, co tyhle paletky prodávají, tak prý nakupují ve velkém v Číně a jen na to vyrazí nebo nalepí svoje logo a prý je to to samé….no nevím, zda je to kachna nebo pravda,ale každopádně je úplně v pohodě, pěkně pigmentovaná, neparfémovaná, vážně úplně v pořádku, myslím, že se snad není čeho bát, doufám, že mě někdo nevyvede z omylu, já jí mám taky na pokusy víceméně:)…
    @Terčo, úplně souhlasím, tmavě modrá to je úplně jiná, zvláště ta hodně tmavá a matná, ta se mi taky líbí a s barvami jsem na tom také stejně jako ty :)!

    OdpovědětVymazat
  26. sláva, tak se mi podařilo vložit komentáře :)
    Všem vám moc děkuji za ty vaše!

    @Vando, máš pravdu, ale přitom zezačátku mi přišla super a v poslední době se mi taky ta řasenka nějak nepozdává a to jsem z ní byla zezačátku fakt nadšená!
    @ebuu: jo tak to je přesně ta forma modré, která se mi taky nelíbí :),ale já jsem celkově proti modré na očích zaujatá, bud to s ní neumím nebo nevím, ale vážně se mi to, kromě té hodně tmavé, nelíbí....

    OdpovědětVymazat
  27. Hmm, hezky :) Modrou taky nenosím nějak často, ale takhle ty tmavý stíny jsou super na večer, moc dobré video!

    OdpovědětVymazat
  28. já teda modré stíny taky vůbec nemusím. mám jenom jedny a ty ani nepovažuju za modré, jsou spíš skoro až černé a používám je jenom občas a v hodně malém množství. ale čistě modré stíny bych si asi nikdy nevzala.
    to denní líčení mi přijde docela OK, takové přijatelné. ale to večerní se mi popravdě nelíbí vůbec, ani ti podle mě nesluší. záleží asi na tom, aby si člověk našel 'svůj' odstín modré, jak tu psala Borůvka a pak bude slušet každému. ale já zatím ani nemám vůbec chuť tu svou modrou hledat :-D

    OdpovědětVymazat
  29. Peto me to taky blbne, ale zjistila jsem, ze kdyz pouzival google chrome jako prohlizec, tak je to bez problemu ( s kometarema teda, ty opozdeny prispevky se mi porad vyresit nepodarilo)

    OdpovědětVymazat
  30. Já modré stíny nenosím. Vůbec se mi to ke mně a k mým modrým očím nelíbí, ty oči v tom strašně zaniknou. Celkově modré stíny se mi nijak extra nelíbí na nikom. Navíc většinou to na holkách vypadá jak když si malá holčička vezme maminčiny šminky, dá si modré stíny a rudou rtěnku, prostě konec :) Takže souhlasím s tebou, že modré stíny jsou zlo :)
    K líčení, co máš na videu... to první je pěkné, a sluší ti, i když asi s černými linkami místo modrých nebo nějakými hodně tmavě modrými, něco na styl midnight, by se mi to líbilo asi víc. To druhé se mi nelíbí vůbec.

    OdpovědětVymazat
  31. mne sa tiež prvé líčenie páči ale to druhé už nie je vončo.
    aj ked myslím si že Petra by si mohla dať na oči s prepáčením "sračkovo-horčicovo-červeno-neviem akú farbu" pristalo by jej to pretože sa vie krásne namalovať a je pekná

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Petro, musím říct, že se mi na Tobě líbila obě líčení. Já sama modrou nenosím, naposledy jsem měla modrou linku někdy v 15 a tím to skončilo:)

    OdpovědětVymazat
  33. @Jitulikaaa: ano ano :D, to jsi můj člověk, já právě také modré vůbec neholduju a tak ani nehledám nejvhodnější variantu, což je asi chyba :)
    @PlumFoolery: aha, tak alespon vím,že to dělá všem :), jinak o zpoždování příspěvků ani nevím, kde se zpožďují? to já ani nějak nekontroluji :)....
    @Elli Lightning: souhlasím, mně taky přijde, že modré oči v modré hrozně zanikají, já sice nemám modré,ale takové modrošedo trochu i zelené :D, tak mi přijde, že mi to vůbec nevytáhne barvu očí,ale naopak mi ty oči zaniknou.....
    @Naďa :D s tím popisem barvy jsi m pobavila a moc děkuju!
    @Noogeta: moc děkuju a ani já modrou nenosím, nějak se v ní necítím.....

    Jinak bych vám všem chtěla moc poděkovat za komentáře a za názory a myslím si, že to druhé líčení, když ted na to koukám, je takové nedotažené v tom, že ted bych ještě přidala černou linku na waterline a to oko tím víc uzavřela, podle mě by to asi vypadalo líp, i když se přiznám, že je to na mě až příliš výrazné a asi bych v tom nevyrazila, maximálně fakt na nějaký ples,kam by se to hodilo k šatům, jinak si to představit neumím vůbec. Taky vidím, že s averzí k modrým stínům nejsem sama, což mě na jednu stranu těší, na druhou stranu,jak tu píše Borůvka, což jsem sama vypozoroval, že hodně tmavě modrá nebo modrá, která je do fialova mi k očím celkem ladí,ale pokud mám na mysli klasikou čistě modrou jako je ve videu, tak mám pocit, že mi vůbec nesluší žádná a to je asi i důvod, proč vlastně dál nehledám žádný přijatelný odstín klasické modré......

    OdpovědětVymazat
  34. ahoj prosím mužes mi napsat jak nakupujes na ebay? a psoílaj to do cr?

    OdpovědětVymazat
  35. Musím se připojit k Borůvce- to že tomu nebo onomu nejde modrá k barvě očí je blbost, svůj odstín modré může nosit úplně každý, jen si ho musí najít. Tu první variantu líčení nosím docela často, ale ta druhá je hezčí a klidně v ní vyrazím i na den. Miluju výrazné oči, líbí se mi to na mě a naopak v okolí vidím jen vyblité nenalíčené slečny a ženy, které by tak prokoukly, kdyby se nalíčily, nechápu ten strach z toho mít výrazné oči- podívejte se na Kleopatru a jak jí to slušelo!

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo :), moc se mi na Tobě líbí to první líčení, fakt :) S tím druhým bych asi z domu nevyšla :).

    Já modrým stínům nefandím...měla jsem období - cca ve 13 - 14 letech...to jsem je nosila, to víš, aby všichni viděli, že se maluju :-D Jedna holka mi je doporučila a tvrdila jak mi sluší...no až časem jsem zjistila, že mi to udělala naschvál a já ji slepě důvěřovala...:(

    Co se týče modré, tak jsem si na Tvoje doporučení koupila modré tričko s krátkým rukám...a ehle, ono to docela jde :) Děkuju :).

    OdpovědětVymazat
  37. Téda, to líčení je naprosto parádní! Moc Ti to sluší. A ta paletka barev vypadá moc dobře. Ještě takový dotaz, jak dlouho Ti to trvalo, než jsi se naučila tak krásně líčit?:D Já jen, že se pořád vztekám, že to nikdy nevypadá tak, jak bych chtěla, tak abych měla alespoň nějakou útěchu:D

    OdpovědětVymazat
  38. Já modré líčení taky nemám ráda a taky nenosím, ale tohle se ti moc povedlo! :-) Prosímtě, nevíš, kde by jsem mohla sehnat nějakou levnou nude rtěnku a levnější štětce na pudr apod.? Vůbec nevím kde je sehnat. :-(

    OdpovědětVymazat
  39. Ahojky..:)
    Já také zrovna moc nejsem fanda modrých stínů, ale tohle se ti povedlo..:) Krásné líčení a ještě nakonec bych podotkla, máš krásný blog..:)

    OdpovědětVymazat
  40. Určitě nesouhlasím s předchozími komentáři, že modrá je zlo. Tak to není, ale je pravda, že velmi záleží na odstínu. Jinak si myslím, že modrou může mít úplně každý akorát záleží na správně zvoleném odstínu. Já sama používám modré stíny téměž pro každodenní líčení a oči mám zeleno-hnědé :))

    OdpovědětVymazat
  41. Líčení se povedlo - víc se mi ale líbí to na večer, pak dál ti chci pochválit nehty :) zajímevej odstín laku, takovej netradiční
    a hlavně bych chtěla říct, že v tom videu mluvíš super přirozeně - když vidim některý na jiných blozích, tak tohle je fakt příjemný na poslech :)
    jediný co se mi nelíbí je ta řasenka, divně slepuje ty řasy, to podle mně nevypadá hezky..
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  42. Strašně ti sluší ten večerní look ! Určitě bys vypadala úžasně v černo-stříbrných stínech

    OdpovědětVymazat
  43. dokonalé líčení,dokonalé video ♥

    OdpovědětVymazat
  44. Moc krásné!!to denní líčení ti sluší ale víc...taky modrou moc nevyužiju, a taky se jí bojím že budu vypadat jak kdybych měla monokl na oku =D

    OdpovědětVymazat
  45. Tak já a modrá teda taky ne-e. Pár modrých stínů mám, ale jen mi tu leží ladem. Nicméně u tebe to nevypadá vůbec špatně, hlavně to večerní líčení ti docela sedne :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!