Moje makeup přešlapy

by - 20 října

Krásné odpoledne,

dnešní video jsem si pro vás připravila z důvodu, že ne vždy se v líčení vše podaří a já při svých četných pokusech, jsem také kolikrát vytvořila makeup, který by se hodil maximálně na karneval (ano, někteří anonymové mi určitě napíší, že jsou všechny moje tutoriály takové, díky, ušetřím vám práci). Prostě ne každý den je posvícení a tak jsem se nechala inspirovat TAGem z youtube, kde je 10 otázek, na které se odpovídá, já jsem to pojala malinko odlišně a ukáži vám, co se mi kolikrát podařilo, samozřejmě pro názornost jsem tedy "trochu" přitlačila, ale v jádru to tak skutečně bylo. Video jsem rozdělila na 10 případů, ale určitě bych jich ještě pár našla, pokud by někoho zajímaly použité produkty, ráda zodpovím v komentářích :D!

Také bych vás chtěla poprosit o trpělivost s vyhlášením výsledků giveaway, počet komentářů mě naprosto převálcovat a já vám za ně moc děkuji, ale trvá mi déle je protřídit a pročíst, neb některé jsou tam třeba 3x a v rámci zachování spravedlnosti je musím promazávat, aby každý člověk měl jen jeden a tak je to trošku zdlouhavější :), ale do konec týdne nebo začátku následujícího, bych to chtěla zvládnout, nechci vás napínat, ale mám ted opravdu málo času.

Mějte všichni krásný den a protože nevím, jak to budu stíhat, přeji rovnou i krásný víkend!

You May Also Like

91 komentářů

  1. Tak tohle je opravdu skvělý, zábavný video! Opravdu se Ti to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  2. :D :D :D Tak tímhle videem si mě vážně dostala! :D U žádnýho sem se zatím tolik nenatlemila! :D Sága Twilight :D pavouk mě vyděsil, zato havíř a Mike Tyson, tam sem se málem smíchy počůrala :D krásně si to vymyslela, jsi vážně nápaditá osůbka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Málem jsem spadla ze židle:)
    Opravdu mě to pobavilo, jsi správně "cáklá":)

    OdpovědětVymazat
  4. :D já nemůžu :D jsi vážně skvělá :D a máš úžasný smysl pro humor a taky myslím "komediantské" nadání, což? Fandim ti! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, jsi strasne roztomila!!! Video mi zlepsilo moji nic-moc naladu. Dekuju! Jak tu nekdo parkrat psal, ze jsi podobna Nicole Kidman, tak ted jsi mi ji opravdu na zacatku videa necim pripomnela! Mate stejny vyraz v ocich.. Ty jsi ale samozrejme krasnejsi, vyraznejsi a nase :-D!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé video,pobavila jsem se :D!

    OdpovědětVymazat
  7. Haha, to je super zábavný! Chceme něco dalšího!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nejlepší video, fakt jsi mě pobavila! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné! :D nejlepší je stejně ta rtěnka na zubech

    OdpovědětVymazat
  10. super video :D zaujimala by ma znacka a odtien ruzu , ktory mas na sebe v scenke mrtvola...taky uz dlho hladaam..

    OdpovědětVymazat
  11. tohle video mi taky zlepšilo náladu :D:D to je super...ten pavouk :D:D:D nemůžu!:D

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to je boží! Taky jsem se trhala smíchy. A ty skvělé názvy! A je super, jaký máš smysl pro humor a uděláš si srandu i ze sebe- nyvydáváš se za slečnu dokonalou a přetvařuješ se- protože takové lidi nesnáším;-) A to se mi na tobě líbí, ocením lidi, co přiznají chyby- i když ty jich (ne)jen v líčení podle všeho moc neděláš.
    S tebou bych si rozuměla, ale musela bych bejt starší, asi by jsis nechtěla povídat s teenagerem :-/ Škoda, že nemám podobnou kamarádku, která zbožnuje kosmetiku a líčení, jak já a třeba ty. Asi se ti to bude zdát přitloublé, ale kvůli tomu bych toužila být ve tvém věku. I když chci mít věk jaký mám, nebo mladší, jen říkám, že kdybych musela říci důvod, bude to asi jken kvůli tomu, jinak si chci užít dětství, to je samozřejmost a nejraději bych, aby to bylo nekonečné, ale...:D Těch slov by bylo... prostě bych chtěla,aby jsme se znali, když to o dost zjednoduším.
    Skvělý človíček, mohla bych tu napsat knihu a vysvětlovat to vše dopodrobna- jak to myslím, nechci stárnot, ale snad mne chápeš, jak to myslím.
    Chci, aby jsi nikdy nepřestala natáčet videa a blogovat, jsi úžasná, a miluju lidi, kteří mluví do videí o kosmetice a to snad očemkoliv. Ale ty jsi v tom asi nej( češka)! Štvalo mne, že je michalle phan a jiné, a že jsou ty vide v angličtině, že ty cizinky mají tak navíběr blogerů a videí :-( Už ale ne, našla jsem jednu youtuberku, která se mi v tom líbí a to mi stačí, nepotřebuji žádnou michalle phan. A tou youtuberkou/blogerkou myslím samozřejmne tebe! Poslední dobou se přidává víc a víc videí, a jsem ráda, když mi přijde mail s českými videi o kráse. Ale nejvíc se zřejmne těším na tvoje.
    Toť vše (radši). Snad jsem na nic nezapoměla, ale o tom tě kdyžtak iformuju, nechci propsat hodiny...
    Měj se krásně a hlavně pokračuj, já se už loučím, ať ti nezaberu celý blog ;-)

    teensmajdicka
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. nejlepší video :D takhle sem se dlouho nezasmála :D

    OdpovědětVymazat
  14. Strašne som sa pobavila. 5 z 10 prípadov bežne stretávam na uliciach, takže to sa vždy dobre pobavím.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to mě pobavilo :D :D a dokonce jsem viděla i pár holek z mého okolí, které se takhle podobně někdy doopravdy nalíčí :D Supr... :D

    OdpovědětVymazat
  16. :D Skvělý video, zasmála jsem se. :)

    Já ve svém okolí potkávám občas Kuře na Kari a Mrtvolky. :D

    OdpovědětVymazat
  17. opravdu zábavné video =)

    OdpovědětVymazat
  18. LUXUSNÍ VIDEO. Je vidět, že sis s tím dalas práci. Opravdu mě to pobavilo :))) super

    OdpovědětVymazat
  19. Ty názvy si vystihla perfektně - hlavně teda
    to kuře na kari se povedlo :-D
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  20. skvelé video, originálne názvy a všetko ... ! palce nahor ;) !! :D
    A to kura na kari :D !!

    OdpovědětVymazat
  21. Tak to mě pobavilo :DDD. Hlavně mucholapka a Twilight saga.

    OdpovědětVymazat
  22. Naprosto bezkonkurenční! Vážně jsi mě pobavila :D

    OdpovědětVymazat
  23. Tak som sa parádne pobavila. Sranda je v tom, že niekedy stretneš takto zmachlené ženy na ulici a ešte sa tvária, že aká kočka:-
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  24. Wow, já smíchy nemůžu :D Tohle je parádní video, to se ti moc povedlo :D

    OdpovědětVymazat
  25. Páni, to Ti muselo dát práci! :O Ale je to naprosto GENIÁLNÍ!! :DD Miluju mrtvolu, ta mě rozesměje VŽDY a takových mrtvolek potkávám denně opravdu dost :DD

    OdpovědětVymazat
  26. hehe, všetko je to krásne vtipné, ale o to väčšia hrôza sa ma zmocňuje, keď to vidím na nepoučiteľných slečnách na uliciach :D
    inak ja som čítala taký tip, že ak nechceme mať rúž na zuboch, tak si po narúžovaní našpúlime pery, necháme si malý otvor a strčíme si prst do tej štrbinky medzi perami, prst vytiahneme a sme zbavené rúžu, ktorý by sa mohol zachytiť na zúbkoch- snáď je to zrozumiteľné :D

    OdpovědětVymazat
  27. Dobře jsem se zasmála, líbily se mi Tlustořasy :DD

    OdpovědětVymazat
  28. Naprosto dkonalé video :) Nejvíce mě pobavila diskokoule a havíř :D Takové případy potkávam taky. Máš prostě dokonalá videa, jsem pravidelný divák. Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tvoje nejlepší video, pobavila jsi mě :D!! Jo make-up přešlapy, to je kapitola sama o sobě :D!

    OdpovědětVymazat
  30. ¨Moc vtipné, tohle se ti povedlo. Nedávno jsem viděla i u jiné blogerky formou fotek a taky to bylo moc moc vtipné.

    Nechápu, co holky mají na těch mrtvolných rtech, to je opravdu děs. Kuřetem na kari si prošly snad všechny mé spolužačky používající make up. A horníka jsem na sobě párkrát určitě měla i já, než jsem zjistila, že méně je někdy více!

    Díky za zpříjemnění večera !!!

    OdpovědětVymazat
  31. :D kuře na kari je můj favorit :D

    OdpovědětVymazat
  32. Super video, opravdu jsem se zasmála a celkem vtipné na tom je i to, že když zavzpomínám na doby kde jsem s líčením začínala a moc jsem to neuměla tak jsem občas vypadala jako Mrtvolka, Kuře na Kari a tlustořasy se určitě taky našly :-). Isa

    OdpovědětVymazat
  33. to jsem se zas jednou pobavila! tvoje videa nikdy nezklamou :) fakt super! a kuře na kari s mrtvolkou vedou :)

    OdpovědětVymazat
  34. Pobavilo :). Absolutně každý případ, který jsi do videa dala se mi stal taky. Nejhorší je to snad s tim žlutym make-upem a slepenejma řasama :D. I když, ono je strašný všechno :)) Ale každé z nás se to stalo..

    OdpovědětVymazat
  35. Bezpochyby najlepšie video odo teba ...ty jo som sa celí čas smiala a riadne si mi zlepšila náladu ...kludne by si mohla na blog dávať iba videá strašne rada ich pozerám ...si hrozne milučká a príjemná ...teda a dnes pri tých úvodných slovách aj krásne nalíčená ... že to ja tak nedokážem krásne ...ach jo škoda

    OdpovědětVymazat
  36. tak to je perfektné, nasmiala som sa :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  37. NEJDE MI DÁT JMÉNO PODLE ÚČTU, NO NIC JINAK JSEM DARLING
    No prostě úžasná
    ... taky jsem se moc pobavila a miluju ty tvoje videa...
    sem se pustila do kreslení podle tvých dvou fotek...
    tak doufám že se mi to povede =)
    ... ale bojím se, protože nakreslit tak krásnou ženskou je fakt děsně těžký, ještě když moc kreslit neumim (ale baví mě to)

    OdpovědětVymazat
  38. Video jsem viděla už odpo v práci na FB :-D Zvedlo mi náladu, pobavila jsi mě. Jsi skvělá :-D Máš dobré nápady!!! A to si cením :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Tohle video mě vážně pobavilo:D Havíř se musel celkem těžko odličovat ne? :D

    OdpovědětVymazat
  40. Opravdu děkuju za pobavení po mým mizerným dni! :) perfektní

    OdpovědětVymazat
  41. :-D :-D :-D úžasné video!!! nejlepší jsou ty nalepovací řasy!!! Havíře nezávidim a z tlustořas mi slzí oči :-D

    OdpovědětVymazat
  42. Normálně ulítlý, co ze sebe dokážeš udělat. Ale už mě nebaví samá videa. Myslím, že neděláš celý den nic jiného. Hodně věcí je někde okopčené. Ze ze začátku jsi mi byla sympatická, ale už nemůžu ani slyšet. Ahoj, vítám vás u dnešního videa..Přijde mi, že máš nějaké komplexy, a tímhle si je léčíš. P.

    OdpovědětVymazat
  43. Ježiš, tak tohle mě vážně po ránu pobavilo :D

    OdpovědětVymazat
  44. anonym 1:37
    :-D jasně, věta "Ahoj, vítám vás u dnešního videa" zní děsně zakomplexovaně, zejména když jí někdo řekne na začátku videa...
    Ale souhlasím s tebou, někdo si tu opravdu léčí komplexy, zkus hádat kdo to bude ;)

    OdpovědětVymazat
  45. @Noogeta: :D jo,tak tohle mi přesně říká táta, že jsem cáklá…:D
    @Pandora: moc děkuju, no nevím,ale nevadí si ze sebe udělat srandu…:)
    @Lucko, moc děkuju, ale Nicole je nádherná, na tu opravdu nemám, i když mi to samozřejmě lichotí :-*
    @ria: no ono to se nedá takhle říct, je jich tam víc a rty mám přetřené světlým makeupem, aby to bylo fakt bílé, ale nejsvětlejší rtěnka, kterou mám a ta je hodně světlounce tělově růžová je Barry M Marshmallow, je moc hezká, určitě ji zkus :)
    @Teensmajdicko, hrozně moc ti děkuji za krásný a upřímný komentář, opravdu jsi mě strašně moc potěšila a můžu říct upřímně, že já mám kamarádky jak mladší, tak starší a to docela i o dost let jak nahoru, tak dolu a nevidím v tom problém, myslím, že věk rozhodně není překážka! Jsou lidé, kteří to mají v hlavě srovnaná v 18 a někdo to nemá ani ve 40, tohle je hrozně individuální a já rozhodně nekoukám na nikoho jinak jen proto, že je mladší nebo starší. A úplně ti rozumím, já bych taky brala, kdyby se mi zasekl věk na pár let třeba kolem 20, člověk ještě nemá tolik starostí a užívá si mládí :), takže si to užívej, at máš na co vzpomínat :). Jinak bych ale řekla, že každý věk má něco do sebe a ačkoliv to je klišé, tak je to fakt pravda, já jsem třeba úplně přestala řešit blbiny, které mě dřív štvaly, prostě je to nepodstatné a nemá cenu si tím otravovat život, také si člověk uvědomí, že není potřeba mít milion známých, ale stačí pár dobrých přátel a neřeší už prkotiny, prostě i když chápu, že většina lidí by se chtěla možná zaseknout v mládí, tak přesto se máš pořád na co těšit :). Taky si někdy dělám srandu, že už jsem strašně stará a mám plno věcí za sebou, ale myslím, že je potřeba si užívat každý věk a všechno, co přijde, protože vždycky může být hůř :D! Jinak musím říct, že i já poznávám přes internet spoustu skvělých lidí a moc ráda bych je měla blíž u sebe, tak třeba se nám to někdy podaří :)!
    @DanaTN: to máš pravdu, někdy se opravdu zadaří a lze potkat na ulici :D
    @Mio: moc děkuji a jojo, máš pravdu, mrtvolek je spousta :D a je fakt, že chvíli mi to trvalo, nejhorší bylo to odlíčení vždycky :D…
    @nina: jojo, tento tip také znám :), děkuji, že jsi ho napsala určitě to spoustě lidí pomůže :), mně se třeba stává, že se mi zachytává rtěnka na jednom předním zubu, který mám malinko vybočený, jinak ani ne :)…
    @V: moc děkuji a jojo, dávala jsem i sem na blog odkaz, byl to článek u Plum Foolery a byl skvělý, také mě moc pobavil :)!

    OdpovědětVymazat
  46. @Darling: jé, vážně, taková pocta, to moc děkuji a moc prosím, jestli bys mi třeba nechtěla potom výsledek vyfotit a poslat na email, moc by mě to zajímalo, určitě jsi hrozně šikovná, obdivuju lidi, kteří tohle dokáží, já jsem jako malá také kreslila a všichni mi říkali, jaký mám talent, ale bohužel jsem ho dál nerozvíjela, takže dneska už nic moc :). A čím kreslíš nejraději? Mně to šlo nejlíp klasicky tužkou, ale moc se mi líbí i kresba uhlem.
    @ Jeannette: jojo :D, upřímně, nejen havíře bylo hrozné odlíčit :D…..
    @anonym 1:37: no teda to by mě zrovna zajímalo, jak bych si tímto videem vyléčila komplexy :D, myslím, že z tohoto videa by je člověk spíš dostal, když se tam vidím, no nic. A můžu tě ubezpečit, že opravdu mám dost jiných činností, než je natáčení videa, ale ráda si právě na tohle udělám čas, pokud to jde, protože mě to baví a myslím, že každý má nějaký specifický pozdrav nebo formulaci, kterou používá, neumím si představit, jak zdravit pokaždé jinak. Každý má jiný vkus a názor, já to beru tak, že dle komentářů a emailů chce více lidí videa než články, samozřejmě můžu dělat více článků, když o to bude zájem, ale zatím není :). Jinak co se týká kopírování, já sama, pokud se někde inspiruji, tak to vždy uvádím, i tady ve videu jsem jasně řekla, že to není můj nápad, že kosmetické přešlapy jsou jako TAG na youtube,ale i v článcích na blozích, v časopisech, v dnešní době je skoro jisté, že se člověk trefí do tématu, které již někdo zpracoval, já v tom nevidím problém, inspirovala jsem se a zpracovala nápad dle svého, co se kdy povedlo nalíčit mně. Co se týká toho, že jsi v podstatě alergická na má videa, opravdu nemohu poradit nic jiného, než se na ně nekoukat, přece nikoho nenutím ;)!

    Moc bych vám všem chtěla poděkovat za krásné a milé komentáře, moc si jich vážím a moc mě těší, když píšete, že vás video třeba i trošku pobavilo, musím říct, že já jsem se pobavila hlavně při odličování, protože některé případy se mě držely tzuby nehty a nechtěly dolů. Mějte všichni fajn den a děkuji!

    OdpovědětVymazat
  47. Petro tak to mě dostalo :D Hudba a ty cukrbliky a k tomu ty přešlapy :D Skvěle jsi mne pobavila takhle poránu :)
    Bohužel trend Myke Tyson vidím často (hlavně u starších dam a paní).
    Havíř je u náš také častý (ale to bych snad mohla prominout, vzhledem k tomu že bydlím na Ostravsku:D)
    A Marfuše vidím všude :D
    Dostal mne i popisek "Kuře na kari" :D
    Škoda že bylo jen "10 trendů" :( :D

    OdpovědětVymazat
  48. :D:D:D:D Ježiš tam to mě rozsekalo :D:D:D Chceme víííííííc takových přešlapů :D

    OdpovědětVymazat
  49. Péto, bomba video, jsem se zasmála :))))) mně se občas povedou tlustořasy nebo discokoule :D

    OdpovědětVymazat
  50. tak toto video ma fakt ze pobavilo:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  51. Po úmorném dnu si mi vykouzlila úsměv na tváři :) Občas jsem zrudla, když jsem zpozorovala mé přešlapy v líčení xD

    OdpovědětVymazat
  52. Tak tohle byla fakt sranda! :D Moc se ti to povedlo :))

    OdpovědětVymazat
  53. Skvelééé :) milujem tvoje videa dokážu ma velmi inšpirovať :)) a toto video dokonca aj pobaviť :D pretože stretávam vela slečien ktoré sa takto malujú ...:/ snád si to uvedomia možno práve vdaka tvojmu videou :)) len tak dalej ! pekný dník

    OdpovědětVymazat
  54. :D:D:D tak ted jsem se skvele pobavila:D:D ale u tech poslednich ras po me lezl az mraz:D

    Marki

    OdpovědětVymazat
  55. Peti chtěla jsem se zeptat, z jaké stránky si objednáváš kosmetiky nyx?.:) Prosím vlož odkaz.:) děkuji

    OdpovědětVymazat
  56. skvele video ) :) :D strašne som sa pobavila ale je to pravda dennodenne stretavam marfušky a podobne :D užasneeee ! <3

    OdpovědětVymazat
  57. Jsi úžasná a nenásilně vtipná :) Tohle se ti fakt povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
  58. Havířov ti náhodou docela slušel;-) Ale jsem slepá- co bylo špatně na kuřeti na kari?

    OdpovědětVymazat
  59. Děkuju za prodloužení života :-D :-D :-D ;)

    OdpovědětVymazat
  60. kuře na kari a diskokoule !! :-))

    OdpovědětVymazat
  61. :) video je naprosto dokonalé:D

    OdpovědětVymazat
  62. Já jsem se tak nasmála při tomhle videu. U mě jdnoznačně vede pavouk! :D :D :D Je super, že si umíš udělat sama ze sebe srandu. :) Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  63. joo tak tohle je dooost dobréé ;D :D

    OdpovědětVymazat
  64. Asi jsem čudná, no príde to ztrata času.Nechapem ťa. Čuž nemaš co na pracu? Asi ta ťarchá ta chvala, či co. Zuza

    OdpovědětVymazat
  65. Téda, dost jsem se pobavila:D Mě se občas stává mucholapka a fakt to nesnáším:D A pak dost často Havíř a Mike Tyson :D

    OdpovědětVymazat
  66. Peťko tak tohle video je fakt skvělé!! :D Jsem se fajně pobavila! Jsi šikovná. :)

    OdpovědětVymazat
  67. @anonymní 19:56: NYX mám ze stránek www.cherryculture.com :), často tam mívají slevy právě na NYX
    @Dejni: ono to asi je hůř vidět,ale měla jsem tmavý makeup a hodně bronzeru, na záběru zblízka to je možná vidět líp :), jinak havíř je menší míře dobrej, tedy pokud je rozblenděnej a udělanej jemně :), ale tohle bylo moc :D, ani to pak nešlo dolů.....

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, jsem moc ráda, že jste se pobavili( nebo spíš y) :)!

    OdpovědětVymazat
  68. :D ha ha ha pobavilo ma to video..pekné príklady ako to u niekoho žiaľ bežne funguje.

    Ale až ma pri srdci pichlo pri "tlusto řasách" :(

    OdpovědětVymazat
  69. tak tohle video mě vážně pobavilo :D jinak máš super videa a i ty sama jsi skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  70. Dobrá sranda! :D
    A nechápu anonymky maj, vždyť taková videa točí spousta holek/žen a myslím že je to i dobré, jelikož spousta z nás tak chodí namalované a přijde jim to normální a pokud tě to baví a je to tvůj koníček tak proč to nedělat, lepší než dvě hodiny čučet na facebook nebo tak a zabíjet zbytečně čas něčím co neni ani malinko užitečné.
    Mě to neksutečně pobavilo :D

    OdpovědětVymazat
  71. :D hezký, vážně zábavný :)

    OdpovědětVymazat
  72. to né :D
    to mě fakt odrovnalo :D :D
    super! :D

    OdpovědětVymazat
  73. ty umely rasi jspu podle me asi nejhorsi sem si rekla pane boze co to je....Gabina

    OdpovědětVymazat
  74. Tak to mě fakt pobavilo, hlavně to kuře na kari...:D

    OdpovědětVymazat
  75. Nejlepší video!! :D Takhle jsem se dlouho nezasmála :D super :)

    OdpovědětVymazat
  76. Tak u tohoto videa jsem se opravdu pobavila, jěště k tomu ta hudba. Paráda ;-)

    OdpovědětVymazat
  77. Opravdu hezky udělané a vtipné video. Pobavila jsem se. :)) Je pravdou, že ne každý si umí správně nanést make-up a odhadnout jeho množství a že ne každý výrobek mu to usnadňuje svoji kvalitou. Takže i já vidím na ulicích kolikrát takové případy. :/

    OdpovědětVymazat
  78. Tak to jsem se fakt zasmála. Ještě jak jsi tomu vždycky dodala název. :-D Mouni

    OdpovědětVymazat
  79. Ahojky :) Za půl roku mi je 19 let a absolutně se neumím malovat :D Jediné co, tak si dávám řasenku, občas jsem mívala i tužku.. Stíny jsem nikdy v životě nedokázala udělat hezky... A často když si zkouším udělat makeup, tak vypadám například jako to Kuře na kari :D Takže to bylo jako dívat se na sebe :) Hezky natočené, odvážné :)

    OdpovědětVymazat
  80. Tak jsem dnes tak brouzdala staršími příspěvky tady u tebe na blogu a tohle je opravdu bezkonkurenční :-D Peti musíš udělat v nejbližší době něco podobného. Tady určitě pro mě zvítězilo kuře na kary :-DDD To mi zlepšilo náladu tak o 100%

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!