Color block makeup - video

by - 10 dubna

Krásný den všem,

mám pro vás další příspěvek v duchu výrazných barev, jak už jsem několikrát zmiňovala, color blocking se mi jako trend moc líbí a tak jsem si řekla, proč nezkusit výrazné barvy i na oko. Doufám, že nebudu sama, koho tahle barevná kombinace docela přijemně překvapila, myslím, že na letní párty je to jako dělané, jen to počasí nám k tomu ještě chybí......:).

Také bych všem moc chtěla poděkovat za krásné komentáře pod minulým článkem, odpovím na ně jednotlivě později a moc děkuji za pochvaly nového záhlaví, přiznám se dobrovolně, že je to myšleno trochu ze srandy, tak doufám, že to tak i vyznělo, nakonec blog je pro mě zábava a chci, aby byl zábava i pro vás, protože všedních starostí má každý z nás dost a nevím, jak pro vás, ale pro mě je líčení, účesy a pod. docela fajn relax :). Mějte fajn zbytek dne!




Fotky mi pro tentokrát manžel upravil, zvláště krásně modré oko :).

You May Also Like

91 komentářů

  1. Peti tobě vážně sluší úplně vše! Krásné :))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně ti to prozářilo oči a moc ti to sluší Peti :) Už se těším na léto :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, nechápu jak ti vše může tak skvěle padnout. Já sama se o něco podobného pokoušela, ale zjistila jsem, že mi to vůbec nesedne. Jsi prostě skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Peti opět moc krásné vypadáš nádherně nechápu že ty anonymní blbci fakt někdy dokážou napsat že jsi hnusná nebo tak Mě by upadla ruka kdybych měla napsat takovou lež... :)

    PS:Mohla bych se jen zeptat jak to dopadlo s tou giweavay essence ?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti co píší, že je Peťka hnusná jenom závidí nebo se opravdu hodně nudí a vymýšlí kraviny. Jinak tyto barvičky jsou moc hezké, moc Ti Peti sluší. Děkuji za hezké video. Lucie F.

      Vymazat
    2. Ja mam Petru rada, ale uvedomte si taky, ze ne kazdemu se libi to same co vam. Samozrejme ze to sem nemaji psat!!! Ale petra se vsem opravdu libit nemusi:)))

      Vymazat
    3. No samozřejmě to je pravda neříkám že se peta musí všem líbit je to věc názorů ale uznej že když sem příjde anonym a napíše jí tu "seš hnusná,děsná" nebo něco takovýho tak ji to asi moc nepotěší ne ? Ale když se ti nelíbí tak jak říkáš ať sem nic nepíší ne?? :)

      Vymazat
    4. Holky, moc děkuju a Gábi, co se týče giveaway, chystám se na vyhlášení,ještě to musím překontrolovat, ale pokud jsem zjistila dobře, tak jeden člověk se trefil úplně přesně :)!
      Ještě bych se vyjádřila k těm komentářům, jak jsem již několikrát uváděla, kritika je úplně v pohodě, líčení, já atd...se nemusí líbit každému, nemusí se to líbit vůbec nikomu, to je úplně v pořádku a chápu to, když je to napsáno slušně a v pohodě, nemám s tím nejmenší problém a jsem ráda za každý názor :)!

      Vymazat
    5. Vidíte anonymové!! proto peťu zbožňuju někdy se mi od ní také líbí méně (jen kvůli tomu že mě by to neslušelo) ale vždy to má nápad a někdy je to úplně úžasné :)
      A miluju její pohodu ve videích a jak mluví o tom jak má každý svůj názor takže já vám neříkám že byste neměly mít svůj názor ale měly byjste ho psát slušně

      PS:jo a kdyby mi zase nějaký anonym chtěl říct že mám strašný pravopis a ať se jdu místo blogování učit tak mu odpovídám že jsem od první třídy až po teĎ měla na výzo samý jedničky-A učím se nechápu lidi co si myslí že když mám blog že se neučím :D Ale je to každýho názor :)
      gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

      Vymazat
  5. to je nádherné! =) vždycky se mi takovéhle barevné líčení líbilo a tohle je vážně krása =) a moc ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  6. nádherné líčení,moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Za prvé obdivuji tvoji šikovnost se takto krásně namalovat, moc ti to sluší a myslím, že by jsi s tímto líčením krásně zapadla na květinovým ples, který jsem navštívila asi před 14 dny.
    Za druhé nejsem fanda úprav fotek, zejméně obličejů, ale je vidět, že manžel to umí a v tomto případě se mi to moc líbí, vypadá to jako z nějakého lifestylového časopisu. :)
    Záhlaví jsem ti chtěla pochválit už včera, ale zapoměla jsem na to. Mně se moc líbí a já mám blog jako jednu z forem zábavy a relaxu, tak proč by nemělo být záhlaví vtipné a hravé?! ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší. Celý outfit i s kytkou a halenkou je úžasný.

    OdpovědětVymazat
  9. prekrasne licenie a doplnky a sikovny manzel :)

    jungleoflipstick.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle je neskutečně optimistické. :) Budu se sem chodit dívat na tohle líčení, až bude zase hnusně a pršet... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, líčení jako stvořené pro krásný letní večer u moře ;)

      Vymazat
  11. Líčení je moc pěkné, mám ráda když je výraznější :)
    Upravené fotky jsou taky hezké, ale myslím, že přirozené jsou lepší :)

    OdpovědětVymazat
  12. Strašně krásné.. Něco takového taky vyzkouším, když je to jaro..
    A ta úvodní fotka je skvělá :D

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj,musim zase pochválit líčení,zkusim jen mi to bude dýl trvat než tobě:-)
    Fotka krásně upravená ikdyž to ani nepotřebuješ:-).Fotka taky krásná ani by mě to nenapadlo:-))))...Jak si psala i to pro me taky relax,a ještě chválím písničku k videu moje nej:-D.
    Pěknej den ti přeju Veronika

    OdpovědětVymazat
  14. tohle líčení očí bych chtěla někdy zkusit, ale mě se tohle nikdy nepovede a asi na to nemám trpělivost :)
    každopádně tohle ti strašně sluší a docela by se mi to líbilo i v jiných barvách :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkný líčení. Taky něco takového zkoušela, ale jenom ze dvou barev. Ze zelené a žluté. No... Moc slavně to nedopadlo :D Jinak paletku, co máš ty bych taky chtěla na takovéhle "pokusy", ale mamka mi ji nechce dovolit. Pořád mě podporuje v těchto pokusech, ale prý, že mě kvůli tomu nebude objednávat před internet, že je mi teprve 14 :D Myslím, že zkusím ten žluto-fialový, který jsi měla ty před pár dny a pak to hodím na blog ;) Jsi pro mě opravdu skvělá inspirace ;)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem, opravdu pěkná fotka. Myslím tu úplně na vrchu na blogu. Sice jsem se jí nejdřív lekla, ale dobrý vtip :D Sluší ti to tam.

      Vymazat
    2. Konečně nějaká normální mamka. Měla bys myslet na učení a ne na paletku s milionem stínů, to nestihneš vypotřebovat ani do smrti.

      Vymazat
    3. To sice ne, ale já jsem závislák :D A navíc mamka mě ze školy jen chválí. Jenom jedna 2 v pololetí. 2. nejlepší ze třídy :D

      Vymazat
    4. Mončo, děkuju a jsem ráda, že ve volném čase děláš pokusy, nevidím na tom nic špatného, ba naopak ;), myslím, že anonym je zbytečně urýpaný, je mnohem lepší se barevně a výtvarně realizovat doma na obličeji (nechodit s tím do školy :D), než se flákat buhvíkde ;).Jinak si myslím, že ta paletka by byl fajn dárek a není vůbec drahá, třeba mamka povolí, barev je tam sice hodně,ale v malých množstvích, takže vypotřebovat to nebude zas takový problém ;).

      Vymazat
  16. Čím bych asi začala je záhlaví je opravdu stylové a co hlavně je originální a navíc ti to na těch fotkách moc slušíí.. :)) A k líčení nemám naprosto nic co dodat je krásně barvičky miluju takže další ispirace od tebe :)) Musím říct že asi jen tak bych do takovéhle variace barev nešla ale když vidím jak skvěle padly tobě sna dbudu mít to štěstí a povede se mi pokus s barvičkami apson s části jako tobě.. :) A vůbec k celému blogu bych ti chtěla říct e denně navštěvuji tvůj blog ale taky tvůj odkaz na Youtube.com máš opravdu skvělá videa navíc všude ti to sluší at si vezmeš na sebe cokoliv nebo at jsi jakkoliv nalíčená.A co mě těší ještě víc je to že na každý výrobek od jakékoliv značky a na jaký koliv produkt řekneš svůj názor at je jakýý je a hlavně je jen z tvé hlavy.. :) přeju mnoho úspěchů na tvém blogu .. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za krásný komentář, jsem moc ráda, že tě to tu a videa baví, moc jsi mě potešila :)!

      Vymazat
  17. Krásná, dokonalá a nápaditá jako vždy. Já sama zkoušela něco podobného jen v "mořské" variantě.
    Taky musím pochválit lak na nehty a krásný detail oka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, bylo to modrozelenotyrkysové? to musela být nádhera! :)

      Vymazat
  18. Nevím sice jak to děláš, že ti všechno tak moc sluší, ale chci to také umět. Souhlasím s tebou, že na letní party je to líčení ideální. A nebála bych se říct, že v jemnější verzi klidně i na den, zkombinované s něčím fajn, už ne moc výrazným, na sebe :) Manžel je moc šikovný, pochval ho ode mě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, pochvala od odbornice na fotky ho jistě potěší! :)

      Vymazat
  19. Ahoj, video je jako vždy úžasné. Moc se mi líbí oranžové stíny Essence, ale hlavně kytička ve vlasech. Můžu se zeptat, odkud je? Minulý rok jsem si z dovolené na Ibize přivezla 3 orchideje a 2 astry do vlasů (hodně je tam nosí). Ještě se podělím o dnešní historku z Rosmanna, kam mi můj manžel šel pro laky od Essence, jelikož mám chřipajznu. Po mobilu jsem ho navigovala, které odstíny chci, ale přišla tam skupina mladých děvčat, které se chichotaly a říkaly, jestli na ně také něco zbyde(i já jsem je slyšela, jak se chechtají). Ale musím ho pochválit, vybral dobře. Zdravím a přeji hezké odpoledne Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačko, moc děkuji a přeji brzské uzdravení a historka dobrá :D, manžel je šikovný, to já bych se bála při mém množství laků manžela poslat pro nějaké další,asi by si klepal na čelo,tak musím jedině sama a nenápadně :D, jaké barvy jsi si pořídila? :)Jo a kytka je z HM, měli jich tam spousty, taky se mi to na léto moc líbí :).

      Vymazat
  20. Moc moc hezké. Tohle líčení ti sluší. Kdybych měla takovéhle barvičky tak ho určitě taky vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  21. Připomíná mi to look Michelle phan.-- (http://www.youtube.com/watch?v=0eYqO2S03oE ) Je to moc hezké..škoda jen, že mám přepadlé horní víčko, takže toto není nic pro mě.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nekoukala jsem a celé,ale výsledek je docela podobný,to je fakt,ale řekla bych, že tam má fialovou a ty b arvy mi přijdou nějak jemnější, než u mě :),ale to je úplně jedno :D.....jinak to jde i na spadlé víčko, jen musíš stíny vytáhnout víš ;)

      Vymazat
  22. Nádherné..jak profesionálky..což si troufám říct že ty skoro jsi!:)

    OdpovědětVymazat
  23. To je teda krása, určitě vyzkouším :)
    Nechávám se Vámi inspirovat každý den, plánuji nakoupit velkou paletkou na experimentování a celkově jsem moc ráda, že jsem na tento blog narazila, protože Vaše videa mám moc ráda a jsem také strašně ráda za to, že recenzujete kosmetiku a já vím, na co se zaměřit třeba v drogerii :)
    Přeji krásný den a moc se těším na další článek či video :)))
    Zdenča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdenčo, moc děkuju, to jsem ráda a těší mě to :)!

      Vymazat
  24. Šílenost. Obří kytka na hlavě to dokresluje.

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné líčení, ale pro mě asi ne... Já jsem spíše na takové nenápadné líčení :D Každopádně máte moc krásné videa a návody a obzvláště recenze ráda vždycky vidím a kouknu na něco :) Přeju ještě hodně úspěchů

    OdpovědětVymazat
  26. Moc hezké, ale to co musím obzvlášť pochválit, je záhlaví. Super, nápadité, vtipné a mně se moc líbí. Ale mám dotaz k těmto fotkám..je to tvoje barva očí nebo máš barevné čočky? Jinak musím říct, že jsi fakt moc šikovná. Nevíš, co by jíné daly za to, aby uměly to co ty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dyť psala, že je to upravené. Chce to přečíst si celý článek, respektive popisy u fotek, ne jen projet fotky a pak se blbě ptát.
      Martina J.

      Vymazat
    2. moc děkuju a nejsou to čočky, manžel mi tyhle fotky upravil ve photoshopu, určitě je i vidět, že jsem tam taková vyžehlenější, než jak jsem normálně na ostatních fotkách :)......

      Vymazat
  27. Nádherné líčení.Určitě zkusím,i když se mi to nepovede,jak tobě.A ta druhá fotka úplně nádherná.Manžel je šikovný.

    OdpovědětVymazat
  28. Teda na me je to dost preplacane, nemyslim liceni, ale kytka, tricko a ten nahrdelnik, to je proste moc... Casto ve videich rikas o kdejakem liceni, ze to je na den uz moc, a tohle uz je moc vyrazne, ale spis nez na liceni bys mela podle meho nazoru ubrat na doplncich a jejich kombinovani.... Snad me tu tve nekriticke fanynky neukamenujou, posledni dobou mam pocit, ze tady diskuze fakt neni mozna... Tvoje videa mam ale stejne nejradsi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele tak když to řekneš takhle rozumně "nelíbí se mi že to máš takhle zkombinované ale jinak mám tvůj blog ráda" tak je to podle mě v pořádku je to věc názoru a je to rozumné vysvětlení proč se ti to nelíbí ne jako to takový "seš hnusná" takže podle mě je v pohodě taková to kritika

      PS:Peto já si myslím že ti to teda moc sluší ale doufám že se mnou souhlásíš co tu psala tahle anonymka :)

      Vymazat
    2. Anonymní, máš pravdu. I kdyby si Petra namazala na pusu hovno, její obdivovatelky jí pochválí krásný makeup.

      Vymazat
    3. Já úplně souhlasím s tím, co napsala Gábi, první anonym je přece úplně v pohodě a podobné komentáře se tu objevují často, nevidím žádný problém ;). Anonym nade mnou mi přijde jako jeden z těch, kterým se to nelíbí a trochu nedokážou překousnou, že někomu se to líbit může. Vždyt tohle všechno je přece o osobním pocitu, já nechápu, proč se tohle pořád dokola řeší, každému se líbí něco jiného, opravdu nechápu, v čem je problém a co s tím anonymové pořád mají za problém. Kritika je úplně v pohodě, osobní vkus je individuální věc! Jinak co se týče looků ve videích, záměrně občas dělám líčení hodně výrazné, vezmu si víc doplňků a podobně, vždyt by to jinak byla nuda ukazovat pořád to samé ;), je to zábava, přijde mi, že někteří to berou vše až moc vážně :).....

      Vymazat
    4. Anonymní 2 :D rozosmiala si ma... ale myslim si, ze to tak nie je, ze by sme boli nekriticke, skor ide o to, ze ak sa mi nieco nepaci (napr. nude pery... brrr), nemam az taku potrebu zanechat komentar ako ked ma naopak nieco nadchne. A toto je licenie a doplnky presne pre mna, ja mam rada vyrazne licenie, ak je urobene dobre.
      Takze Peti tvrdenie, ze co je denne alebo vecerne licenie je asi dost individualne a zalezi od vkusu. ;-) Tymto licenim si ma nadchla. LIKE !

      www.juliennask.blogspot.com

      Vymazat
    5. Tak ja jsem psala ten prvni komentar a rozhodne sem to nemyslela jako ten druhy anonym, to bych rada rekla:D

      Vymazat
  29. Peti, moc se mi to líbí. Mám hrozně ráda tyhle kombinace barev a proto mě to moc nadchlo :) www.janemission.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Peti, tak toto líčení se ti opravdu povedlo. Všechny jsou moc pěkné, ale toto je krásně jarní a veselé :-) Vždy mám pocit, že už nemůžeš ničím překvapit, ale při dalších příspěvcích jen zírám :-) Jsi prostě úžasná a čím dál krásnější :-) Pěkný den, Evča.

    OdpovědětVymazat
  31. Moc všem děkuji za krásné komentáře a je fakt, že líčení je trošku divočejší,ale proč ne, změna je život a nevidím jediný důvod, proč bychom se neustále měli bát toho, co kdo na to řekne, co si ostatní pomyslí, kdo na to či ono bude koukat a kritizovat, podle mě je na tohle život moc krátký a nemá si cenu si s takovýma prkotinama dělat hlavu. Vždyt o nic nejde, je to jen makeup a když nám to udělá radost, zvedne náladu, zlepší den, tak s chutí do toho :) ;).......mějte fajn den!

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj:) Líčení se mi moc líbí...mám ráda vše co je barevné a kombinaci žlutá, oranžová, červená mám asi nejraději:)) Máš pravdu, že na den to asi moc nebude, ale i tak mi to udělalo radost:) Třeba v létě, až budu opálená vyzkouším:)Tak se měj a směj:) Anča

    OdpovědětVymazat
  33. Kdy napíšeš kolik váží ten balíček - viz. soutěž?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. balíček váží 621g na naší kuchňské digitální váze, už mám výherce(jeden člověk se trefil přesně), jen to chce ještě jednou překontrolovat, protože těch komentářů je hrozně moc, tak zda jsem náhodou něco nepřehlédla, samozřejmě to kontroluji elektronicky,ale stejně ;)

      Vymazat
    2. Sakra jsem se mihla jenom o trochu ale vím určitě že se mi jednou podoří vyhrát a nadchlo by mě to kdyby to bylo od samé bohyně blogů PETI :))

      Závist zatím neznámému výherci :D

      Vymazat
  34. Originální! Je to svěží a optimistické. Mně by se líbila i duha. Tuhle jsem ji zkoušela a na fotkách to vypadá moc hezky. To jen jako námět pro zábavu a radost.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj fakt skvělý líčení.=)rozhodně o taky zkusím.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj je to naozaj nádherne

    OdpovědětVymazat
  37. Super make-up :)) A musím ti pochválit krásný nový design, je vážně moc povedený O_o :D

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  38. krásne, ja mám takéto výrazné líčenia veľmi rada a osobne mi je jedno či sa to niekomu nepáči :) Inak chcela by som sa spýtať... tiež mám tento makeup od Dermacolu, ale ten korektor mi strašne smrdí, tak chemicky :/ Má aj tvoj taký zvláštny zápach alebo mám len ja nejaký zlý kus? :( ďakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a co se týče toho korektoru, asi nedokážu posoudit, mně to nepřijde, že by nějnak smrděl...:)

      Vymazat
  39. Ach jo, už ZASE líčení očí :(
    Nic jiného než líčení očí a outfitové posty neumíš? Aneb jak tomu říkáš OOTD - to je ještě trapnější...
    Takové věci píšou a říkají 15-ti leté puberťačky, uvědom si, kolik Ti je a nehraj si pořád na mladinkou puberťačku!
    Vím, že máš i nějaká pěkná videa, ale poslední dobou je to hrůůza.
    Mám Tě ráda, ale chci starou Péťu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, na blogu o kosmetice, oblečení a účesech jsou oblečení, líčení a účesy děsná nuda....já to chápu :D. A to že si hraju na puberťačku, to snad ani nemá cenu komentovat, ootd mi prostě přijde výstižná zkratka, ale skutečně netuším,jestli její používání je omezeno věkem. A děkuji teda za uznání, že dokonce mám i nějaká pěkná videa, já fakt nechápu, proč sem lidé jako ty chodí, asi si postěžovat, jak jsem hrozná/jak to bylo předtím lepší/jak je to tu nudné....já už vážně nevím, co na tohle říct. Žádný konkrétní podnět, co změnit, jsi mi nedala, opět jen rýpání a nakonec napsat, že mě máš ráda, aby se neřeklo....

      Vymazat
    2. Tak promiň, že chodím na Tvůj blog! Tady někdo asi neumí snést kritiku :/
      Tím, že dřív to bylo lepší myslím, že jsi měla různorodá videa, teď pouze líčení očí nebo ootd. Čekala bych spíše recenze na kosmetiku na blogu o kosmetice a samozřejmě, že sem tam nějaký účes nebo ootd je fajn, ale občas a ne každý příspěvek to samé.

      K té puberťačce: podívej se na svůj úvodní obrázek....

      Rýpání? Kritika!

      A ano, měla jsem Tě ráda a přijdeš mi milá, ale poslední dobou se tady toho hodně změnilo a dle mého názoru ne k lepšímu, toť vše.

      Vymazat
  40. Tohle líčení ti hrozně moc sluší! Myslím,že když mám hnědé oči tak bych si mohla dovolit i pestřejší barvy jako máš na fotkách ty ?

    OdpovědětVymazat
  41. Milá Peťo, tobě sluší opravdu všechno :)
    Pro mě by byla tohle "bláznovina" a asi bych se v tom nijak necítila :D, ale vypadá to hrozně pozitivně. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Color block líčení vypadá krásně, úžasný je k tomu ten květ ve vlasech. Kolik ty vymyslíš různých stylů líčení..je vidět, že tě to fakt baví a podle toho výsledek taky vypadá :)

    OdpovědětVymazat
  43. Moc pěkné líčení, ale já bych ho nejspíš nezvládla, páč nemám příliš trpělivosti:-). Péťo, zkoušela jsi bázi pod stíny od Essence a od Catrice? Jestli ano, tak která je lepší?
    Díky za odpověď a už se těším na další video nebo fotky. Jinak se mi moc líbí nové záhlaví a pobavilo mne:-).

    OdpovědětVymazat
  44. Tobě to sluší, to se máš :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Peti musím říct vážně krásné video :) Jseš mooc šikovná, já bych tohle asi nezvládla :D Mám dotaz ohledně DRICLORU, uvažuji o koupi tohoto přípravku proti POCENÍ, ale envím jestli to není nějaký "driák" jestli třeba nemáš dokonce zkušenost? Porotože já mám s pocením opravdu hodně veliký problém. Nevím co už s tím dělat ani jaký antiperspirant používat teď používám Lady speed stick s aloe vera se začátku byl výborný ale potom jak používám déle tak nic moc dělá bílé fleky možná že si toho dávám hodně nevím, ale když se zpotím, tak ne že bych zapáchala potem ale takový divný "odér" :D Co používáš ty že třeba vydržíš svěží až do večera a je to pořád stejná vůně? už nevím co s tím pocením je to hrůza jestli můžeš něco doporučit z drogerie TETA,protože drogerii DM apod. tady bohužel nemáme. Předem děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu chytrá rada...
      Taky se potím jak čuně, jako potíme se asi všichni. Zkoušela jsi Garnier minerals? Ten by měli v TETĚ mít.

      Vymazat
  46. Pěkné barevné líčení. Sice na mě je moc divoké, ale tobě krásně sluší
    jsi jako panenka:0)

    http://curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  47. Tak tohle video mě nadchlo, pozvedlo náladu :) Jak vizuálně, tak hudebně ;-) Líbí se mi takové líčení očí. Jako jo, je to výrazné a asi ne pro každého, ale já bych se to fakt nebála nosit. Když je k tomu patřičně sladěn zbytek, nemám problém. Jen houšť takových postů!
    Teďka mi dorazila paletka Monaco od Sleeku, tak se chci taky o něco pokusit:)
    Neodpustím si jednu poznámku, snad nepřestřelím: klidně bys mohla platit za českou Lisu Eldridge, tolik videí a tutoriálů snad nikdo jiný v Česku nedělá :) A co se mi líbí nejvíc - umíš čarovat i s obyč věcma z drogerky apod. Není totiž uměni, nalíčit se pěkně s drahou kosmetikou - umění je to právě s tou levnou!

    Ještě se chci zeptat: jaké používáš štětce? Nejspíš už jsi tady o tom psala nebo točila video, takže se spokojím s odkazem :)

    Díky, Verunka

    OdpovědětVymazat
  48. Krása...hrozně ti to sluší, prostě WOW. Manžel tě musí fakt hlídat s kulovnicí v ruce:-)
    Hned musím vyzkoušet;-)

    OdpovědětVymazat
  49. Kay W. : No nezkoušela, ale tobě pomohl? jaký konkrétně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě žádný, potím se prostě pořád;-) ten Garinier to hodně omezuje a jeden pak není cítit jak kopka zapařeného jetele. Nivea mě nazaujala a teď zkouším Baleu takový koncentrovaný sprej za 29,- a údajně až na 80 aplikací. Zatím se jeví dost dobře, včera udržel v poho nákupy, cvičení v kabince a běh Kaufem. Škoda, že nemáš to DM. Dřív jsem to do něj taky měla lán cesty a nakupovala do zásob při každé příležitosti.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!